Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Može neko da uporedi Xperiu Z i Nexus 5? Meni se čini da su tu negdje, a Xperia jeftinija za nekih 50 KM u Univerzalno, šta kažete?
-
- Kontakt:
Lično bi išao na Nexus, makar si siguran da ćeš dobiti novi Android odmah + sigurno je brži telefon. Jedino ako ti microsd treba, onda xperiu uzmi. Ugl nećeš pogriješiti koji god pazariš, samo pazi u univerzalno kada uzimaš.Ibizevic je napisao/la:Može neko da uporedi Xperiu Z i Nexus 5? Meni se čini da su tu negdje, a Xperia jeftinija za nekih 50 KM u Univerzalno, šta kažete?
- alan_kardec
- Kontakt:
Imam xperiu u20i koju ne koristim (kupljena u mtel-u na pretplatu) i hoće da je kupi od moje sestre drugarica. Ako bi ga kupila treba li ga dekodirati (i ona je na mtel-u, ali nije na pretplati)?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
ne treba ako ce koristiti mtel brojalan_kardec je napisao/la:Imam xperiu u20i koju ne koristim (kupljena u mtel-u na pretplatu) i hoće da je kupi od moje sestre drugarica. Ako bi ga kupila treba li ga dekodirati (i ona je na mtel-u, ali nije na pretplati)?
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Pa planirao sam tu uzeti, što da pripazim ?BordoArmy88 je napisao/la:Lično bi išao na Nexus, makar si siguran da ćeš dobiti novi Android odmah + sigurno je brži telefon. Jedino ako ti microsd treba, onda xperiu uzmi. Ugl nećeš pogriješiti koji god pazariš, samo pazi u univerzalno kada uzimaš.Ibizevic je napisao/la:Može neko da uporedi Xperiu Z i Nexus 5? Meni se čini da su tu negdje, a Xperia jeftinija za nekih 50 KM u Univerzalno, šta kažete?
Dio telefona je skidan s odredjenih mreza, dio se prodaje kao nov, a ustvari nije, garancija na hardver ne postoji, a i na softver je samo 6 mjeseci (a takvu garanciju inace nijedan proizvodjac ne nudi), sa svim ovim nije ni cudo sto se zna desiti da "iznenada" budu zatvoreni na par dana svake godine...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Aha, pa šta mi vi preporučujete gdje da uzmem na rate Xperiu Z ?
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Mobilni- gdje, kako, šta?
U fontelu su najbolji telefoni ne znam imala na rate
i ja bi iskreno uzo nexus al ponovo nećeš pogriješit sta god uzmes 

- BurningLegion
- Kontakt:
Ja bih fontele isto, tu sam i uzeo svoj.
@Sveti
Jel ti to @lenbias usao na profil?
Jel ti to @lenbias usao na profil?

da li je neko koristio ili jos koristi Samsung Galaxy S7582 ? ako jeste ako moze samo da napise da li je zadovoljan i tako to 

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Imam neki problem sa slušalicama na Sony Xperia M2..
Uključim slušalice, izbaci mi poruku: "Slušalice s mikrofonom nisu podržane. Koristite druge slušalice s mikrofonom ili posjetite stranicu kompanije Sony Mobile za podršku za dodatne informacije".
Ne razumijem zašto slušalice koje sam dobio u paketu sa mobitelom (kupljeno u BHTelecomu), mobitel ne podržava..
Nadam se da neko zna riješiti ovaj problem..
Uključim slušalice, izbaci mi poruku: "Slušalice s mikrofonom nisu podržane. Koristite druge slušalice s mikrofonom ili posjetite stranicu kompanije Sony Mobile za podršku za dodatne informacije".
Ne razumijem zašto slušalice koje sam dobio u paketu sa mobitelom (kupljeno u BHTelecomu), mobitel ne podržava..
Nadam se da neko zna riješiti ovaj problem..
Sometimes it's only madness that makes us what we are.
Re: Odg: Mobilni- gdje, kako, šta?
Radio sam sa njim i onako, nit' smrdi nit' mirise, no zaobidji ga ako ti ne trebaju 2 karticeZZtop10 je napisao/la:da li je neko koristio ili jos koristi Samsung Galaxy S7582 ? ako jeste ako moze samo da napise da li je zadovoljan i tako to
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
@Mobilmania facebook
Android OS 4.4.2 KitKat
4.5 inch IPS OGS qHD LCD
1.3 Ghz quad-core MT6582 procesor
1 GB DDR3 RAM
8 mp zadnja kamera
2 mp prednja kamera
5 dostupnih boja
230 KM + gratis dostava
12 mjeseci garancije
http://mobilmania.ba/shop/iocean/iocean-x1/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ima li netko iskustva sa ovima, koliko su pouzdani???
Android OS 4.4.2 KitKat
4.5 inch IPS OGS qHD LCD
1.3 Ghz quad-core MT6582 procesor
1 GB DDR3 RAM
8 mp zadnja kamera
2 mp prednja kamera
5 dostupnih boja
230 KM + gratis dostava
12 mjeseci garancije
http://mobilmania.ba/shop/iocean/iocean-x1/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ima li netko iskustva sa ovima, koliko su pouzdani???
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:

Sent from my Nokia Lumia 909
Nexus Bog te maz'oIbizevic je napisao/la:Može neko da uporedi Xperiu Z i Nexus 5? Meni se čini da su tu negdje, a Xperia jeftinija za nekih 50 KM u Univerzalno, šta kažete?

Allegri je gospodin!
QUARESMA 18<<< je napisao/la:![]()
Sent from my Nokia Lumia 909

naprijed rejal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.