zabio 40 komadaAÐ_Official je napisao/la:Ee, raja, kako je Mirza igr'o?
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Nisu imali 5 "velikih" kad je on potpisopinoglavi je napisao/la:Al nikako mi ne ide u glavu kako je na ljeto govorio da ce pri odabiru NBA tima,od onih koji su mu poslali ponude,gledat da izabere onaj gdje ce dobit najvise minuta.I on bas u netse koji imaju ukupno 5 'velikih' i od tog dvojicu PFa koji su se vec kolko tolko pokazali u NBA i koji su se,ako nista,ustelili u NBA sistem igre i americki zivot.Eh Mirza da si u Cavse otiso..
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
Zaboravio si 10 dodavanja i skokovaBH430 je napisao/la:zabio 40 komadaAÐ_Official je napisao/la:Ee, raja, kako je Mirza igr'o?
jeste, odlican je bio protiv raptorsa i njegova je najveca zasluga sto su ih onako rasuli, a utakmice poslije toga su katastrofa sto se tice odbrane a zadnja njegova da ne pricamo... dva puta profulao obruc i dvije izgubljene lopte u manje od 3 min..
Šta radi bosanac na stecku? Stoji uspravno! Digao glavu, digao ruku! Ali nigdje nikada niko nije pronašao stecak na kome Bosanac kleci ili moli. Miroslav Krleža
haha,vidis ima logikedziza_23 je napisao/la:Nisu imali 5 "velikih" kad je on potpisopinoglavi je napisao/la:Al nikako mi ne ide u glavu kako je na ljeto govorio da ce pri odabiru NBA tima,od onih koji su mu poslali ponude,gledat da izabere onaj gdje ce dobit najvise minuta.I on bas u netse koji imaju ukupno 5 'velikih' i od tog dvojicu PFa koji su se vec kolko tolko pokazali u NBA i koji su se,ako nista,ustelili u NBA sistem igre i americki zivot.Eh Mirza da si u Cavse otiso..
Nad tobom sunce najljepše sja
Trebali su dovest Howarda, hiljadu puta ispričana priča o tome.pinoglavi je napisao/la: haha,vidis ima logike.A mogo se vala i raspitat hocel dovodit vise PF/C i koje klase,i sta ocekuju od tih sto dovode.Pored Cavsa je imo jos par odlicnih opcija, kojih se ne mogu sjetiti,a on bas u tim gdje mora krv pišat da bi igro koju minutu zbog konkurencije.
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
- CLASSisPERMANENT
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Bice bolje vremenom valjda, vratit ce se naš lav na velika vrata Brooklyn Netsa ! Samo treba biti strpljiv s njim, i PJ vala pretjeruje, moze mu dati sansu, a nece, iako je Humpiraga večeras bio strašan u jednom dijelu tekme
Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?
Nek on trenira a konkurnecija nije nikom naskodila samo se moze popraviti .Bice Mirza ok .Svaki igrac ima uspone i padove ,pa vidjeli ste kako je Williams igro lose ustvari haman citava ekipa je igrala lose u ove sezone prije nego sto je Avery dobio otkaz.Nba sezona je maraton a ne sprint tako da skorom nema igraca koji moze igrat bez uspona i padova.Poceo sam pmaetovat heheh znate sta hocu da kazem.
LFC_IRFO je napisao/la:jest, al bi primili +20 koseva zato sto mirza u odbrani ne zna gdje goni..htcxone je napisao/la:ovaj trener je malo poglup, nije sto smo mi bosanci tid, al ovo je njegova izjava da je mirza za tricu TITO i onda on gleda kako se drugi bukvalno ispucavaju za 3pt a morza sjedi na klupi, da je mirza ovoliko sutao, netsi bi sada bili na minimalno +10
A je li? zato je bio izabran jednom za igraca utakmice, jer je djelio neke rampe,krao lopte i skakao a usput jos i zabio solidno.Netsi imaju 3 PF,i svaki dobije svoje min da igra,ali sve zavisi od protivnika
Mirza ovakav, Mirza onakav.. ma Mirza je kralj kako god okreneš 
-
svejedno77
- Kontakt:
pripremaju se trejdovi na vise pozicija kod Bruklina mislim da u bilo kombinaciji se rjesavaju Humpa
Slažem se, možda PJ stvarno hoće da koristi Mirzu, pa se opet aktualizirala ova priča sa Dwightom.. Ovo govorim kao jedan Bosanac, koji bi pakaša dao da Mirza igra 20+ minuta, ali ko zna šta se dešava u njihovim američkim glavama.
a možda se pravi mjesto za Mirzu u Lakersima, Pau je stavljen na klupu.

a možda se pravi mjesto za Mirzu u Lakersima, Pau je stavljen na klupu.
Inače momak je legenda mislim na Sea
-
svejedno77
- Kontakt:
Ma meni se cini da Mirza je svjestan da ce bit Trejda i da sad malo dizu cijenu humpu nece oni samo Dwajt nego tu se spminje jos nekolicina igraca e onda poslje tih trejdova se mora svrno pokazat jer onda igurno ce dobijat 10-20 min a 15 u prosjeku
- CLASSisPERMANENT
- Kontakt:
Semsudin je napisao/la:Slažem se, možda PJ stvarno hoće da koristi Mirzu, pa se opet aktualizirala ova priča sa Dwightom.. Ovo govorim kao jedan Bosanac, koji bi pakaša dao da Mirza igra 20+ minuta, ali ko zna šta se dešava u njihovim američkim glavama.![]()
a možda se pravi mjesto za Mirzu u Lakersima, Pau je stavljen na klupu.![]()
bas me zanima kako bi zakleti navijac bostona igrao u dresu lakersa 
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- CLASSisPERMANENT
- Kontakt:
ne bi ni igraoKK_Bosna je napisao/la:bas me zanima kako bi zakleti navijac bostona igrao u dresu lakersa
za 3 mil. godisnje vjerujem i vise nego dobro,sve zavisi od minutaze

@legendo ne da se tebi i meni pogledat Mirzu

Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Očekujem večeras minute i poene za Teletovića. Naravno, prvenstveno trice.
Taman kad je ovako tišina, ne piše se i nema prevelikih očekivanja, on rastura.
Brate u koliko je sati ta tekma veceras i moze li se igdje upratiti tv/net ?armin je napisao/la:Očekujem večeras minute i poene za Teletovića. Naravno, prvenstveno trice.
sve ga gonjam da ga vidim a nikako ufatiti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.