Aha,doduse nesta manji od Sesara ali ipak talenat.Sarajlijc@ je napisao/la:Jel ovo onaj talentan ogromni?
FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Crvena zvezda
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ko ce ikad sa SesaromDevil je napisao/la:Aha,doduse nesta manji od Sesara ali ipak talenat.Sarajlijc@ je napisao/la:Jel ovo onaj talentan ogromni?
Vala napuhali ste ga prije godinu-dvije ko da je novi Pape
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
To je samo dokaz koliko je dalek,naporan i trnovit put od talenta do formiranog fudbalera,i koliko ustvari ljudska pohlepa i zelja da se preko noci ostvari nesta sto nije realno moze da sputa klinca. Eto mu neka ide sada u Romu pa neka zahteva tamo da igra u prvom timu,sta ce Totti ne pomaze mu ni golcina protiv Juventusa,keva ce to da sredi da Filip zaigra prvu odma' po sletanju na rimski aerodrom.
A mogao je sve da ima.
-0:0
Verujem da bi sada prema onim teoreticarima ,koji su se smejali kada smo ispusili od Paschinga pre par dana,Zvezda nakon ovoga remija sa Shakhtarom trebala da se proseta kroz JSL.
Lako im je bilo davati Dortmundu golove,hajte bivsem evropskom prvaku.
Sa druge strane mi u sastavu: Bajkovic,Pantic,Petkovic,Spajic,Mikic,Lazovic,Milijas,Garrido,Kasalica,Milivojevic,Mudrinski U igru kasnije usli Milunovic i Savicevic.
Koliko citam po tekstualnom prenosu mi smo se dobro nosili sa njima,narocito defanzivno a briljirao Bajkovic koji je skinuo penal Douglasu u 49.minutu i jos par lepih prilika,a pred kraj utakmice i Adriano pogodio okvir gola.
ajde i to nekako, al razbucali biste chelseaDevil je napisao/la:Verujem da bi sada prema onim teoreticarima ,koji su se smejali kada smo ispusili od Paschinga pre par dana,Zvezda nakon ovoga remija sa Shakhtarom trebala da se proseta kroz JSL.![]()
Samo steta sto ih nema ovde sada.
![]()
Sasa Kajkut pitarima tabut!
Chelsea je mali za nas... 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
da ne odgledah kratki snimak mislio bi da je zvezda izdominirala maximalno angazovanog sahtjora...ali izgleda je navijacima zvezde textualni prenos sa sajta svetinja..u to ime molim platinija i ostale da prekinu sa nastavkom lige sampiona i da pehar automatski vrate bivsem sampionu zbog danasnje briljantne partije
[youtube][/youtube]
nego ima li najava hocete li stici izmiriti ove obaveze i ako se zna kako/ velika je lova u pitanju...
ps. neka neko edituje ovaj video,vazda neki problemi kada ga postavljam...tantuz sam za to
[youtube][/youtube]
nego ima li najava hocete li stici izmiriti ove obaveze i ako se zna kako/ velika je lova u pitanju...
ps. neka neko edituje ovaj video,vazda neki problemi kada ga postavljam...tantuz sam za to
Eto jel' moze tako ?
Sto se tice duga,ako Dzajic i kompanija konacno shvate da mora zajedno da se radi u interesu Zvezda blokada ce da se skine,u suprotnom nista.Malo je vremena ostalo, Covke je poprilicno besan, sa razlogom i na ostale strukture kluba a posebno na nase burek novinare koji su najzasluzniji sto se sada ovoliko "strepi" oko registracije pristiglih fudbalera,koliko ja imam informacije on je vec poodavno i digao ruke od svega to,pogadjate zbog koga.
Sto se tice duga,ako Dzajic i kompanija konacno shvate da mora zajedno da se radi u interesu Zvezda blokada ce da se skine,u suprotnom nista.Malo je vremena ostalo, Covke je poprilicno besan, sa razlogom i na ostale strukture kluba a posebno na nase burek novinare koji su najzasluzniji sto se sada ovoliko "strepi" oko registracije pristiglih fudbalera,koliko ja imam informacije on je vec poodavno i digao ruke od svega to,pogadjate zbog koga.
ma uspeo sam nekako,nasao uputstvo dole u ''help'' podforumu...
ma kapiram ja neslogu trenutno izmedju sportskog i ovog politicko-biznismenskog klana....nego ne vidim zasto se ne bi pritisli ti isti clanovi uo da iskesiraju lovu zarad zvezde/ koliko znam a i vidim ''kontakt'' vec godinama jako lepo radi 24h,7 dana u nedelji
salu na stranu ,ali ne vidim nacin kako i pomirenje izmedju njih donosi boljitak tj. resavanje problema...dzaba ruka ruci ako nema zive love koja je potrebna da bi se ovo resilo.
ma kapiram ja neslogu trenutno izmedju sportskog i ovog politicko-biznismenskog klana....nego ne vidim zasto se ne bi pritisli ti isti clanovi uo da iskesiraju lovu zarad zvezde/ koliko znam a i vidim ''kontakt'' vec godinama jako lepo radi 24h,7 dana u nedelji
salu na stranu ,ali ne vidim nacin kako i pomirenje izmedju njih donosi boljitak tj. resavanje problema...dzaba ruka ruci ako nema zive love koja je potrebna da bi se ovo resilo.
Prema nekim izvjestajima ja mislio oni nas sabili u 16 m, a mi nismo centra presli...
Sad kad sam pogledao klip, pa i ne izgleda to bas tako... 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
A država 10 miliona dala...sasagmp je napisao/la: salu na stranu ,ali ne vidim nacin kako i pomirenje izmedju njih donosi boljitak tj. resavanje problema...dzaba ruka ruci ako nema zive love koja je potrebna da bi se ovo resilo.
Malo je,malo...
Koliko je po tebi "ziva lova" ? Mi bi nakon skidanja blokade na ime raznih sponozrstava trebali imati skoro 10 miliona (ne onih drzavnihsasagmp je napisao/la:ma uspeo sam nekako,nasao uputstvo dole u ''help'' podforumu...
ma kapiram ja neslogu trenutno izmedju sportskog i ovog politicko-biznismenskog klana....nego ne vidim zasto se ne bi pritisli ti isti clanovi uo da iskesiraju lovu zarad zvezde/ koliko znam a i vidim ''kontakt'' vec godinama jako lepo radi 24h,7 dana u nedelji![]()
p.s. Nisi ti uspeo editovati link nego ja.
Pa ako sam danas dobro cuo potrazivanja su milion eura da bi se skinula blokada trenutna...
Tako da ne vidim problem da se tih 10 stavi na racun i resi ovo.
Nego ko daje toliku lovu?koliko gasprom i ko su ostali?
Zahvaljujem na edit-u,videh upustvo za sledeci put.
Problem je sto se tih 10 ne moze staviti na racun dok se ne skine ta blokada od malo preko milion eura.sasagmp je napisao/la:Pa ako sam danas dobro cuo potrazivanja su milion eura da bi se skinula blokada trenutna...
Zar uplata ne ide automatski prvo na te račune koji drže blokadu?
Moze da se uplati ali niko sa njima ne moze raspolagati,tako da samo mozes usima mahati i opet cekati da se nekako dogovoris sa duznicima.braoolyo je napisao/la:Zar uplata ne ide automatski prvo na te račune koji drže blokadu?
Jedna od retkih opcija i koja meni nije bas narocito jasna zasto se ne odradi,doduse Gazprom to ne bi nikada uradio ali verujem da ima neko ko bi,jeste da se sto bi narod rek'o "na ruke" da tih milion nebitno da li od vise sponzora ili ne i da se plati taj dug kako bi se osposobio racun za ostalih 9 miliona.Ali bojim se da nasi idu linijom manjeg otpora pa pokusavaju da ponovo malo levate duznike,a Covicu se to nimalo ne svidja. Hvala njemu za sve,ali on sa Dzajicem i ostalim koji su trenutno tu nema sta da trazi (cast Stojadinovicu on se koliko toliko jos trudi) on je nama mnogo potrebniji u KK trenutno.
- alan_kardec
- Kontakt:
Devil je napisao/la: sto bi narod rek'o "na ruke" da tih milion nebitno da li od vise sponzora ili ne
eee burazeru, milion je mnogo love da bi se bilo kome tek tako dale na ruke.
Po tvojoj priči za FK nema spasa?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
? је %, то је $ јасно 
Север ? $ се ?, црвено-?, ' у $ $, са севера &' запева &, &' " &, $ " !
Pa jeste velika cifra,ali svima je u cilju da se izadje iz ovoga.A na kraju krajeva moze se potpisati neki kao ugovor o pozajmici da se to desava,tako da pravno oni kasnije takodje mogu da traze,no da ne idemo u te pravne okvire...alan_kardec je napisao/la:Devil je napisao/la: sto bi narod rek'o "na ruke" da tih milion nebitno da li od vise sponzora ili ne
eee burazeru, milion je mnogo love da bi se bilo kome tek tako dale na ruke.
Po tvojoj priči za FK nema spasa?![]()
Spasa ima,samo nema koga da to pretoci u delo.Sve je dobro krenulo,izgledalo je da ide,ali ja tebi odma' na pocetku rekoh da je ovde Dzajic sada jedan od vecih problema,nije to onaj stari Dragan Dzajic,mudruje previse i mesa se gde mu nije preterano mesto,a ima i njih par koji tu nista ne rade.O Zecevicu reci ne treba trositi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.