Fgr tako ne prica.Besic je napisao/la:Da,fina gradska raja ne imbecili.Sariel je napisao/la:Isti carsijski mentalitet .... I kaje ne trpa se
Nema ovde fgr ...

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Fgr tako ne prica.Besic je napisao/la:Da,fina gradska raja ne imbecili.Sariel je napisao/la:Isti carsijski mentalitet .... I kaje ne trpa se
Ne kazem da niste lomili koplja i znam da sarajlije posjeduju dosta hercegovackog mentaliteta, cak i govor im pomalo vuce na hercegovinu. AL' nevidje ni zahebancije jednih prema drugima, tamo gdje ima i mjesta. Ispade rigotina najzesci mostarac. Yebe se njega on "baca" prema svima. Ne preza da ga zadaje, ali i da ga duboko primi.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Samo rođeni i nemoj da kakis. Gdje se neko upucava sarajlijama. Sada sto smo slican carsijski mentalitet,sto isto gledamo stvari i istu zayebanciju koristimo odmah upucavanje. Lomili smo mi koplj i na terenu i na tribinama kad ste vi sa oslobođenjem ispod ruke isli na tusanj
Haj ne seri djece tiProbisvjet je napisao/la:Ne kazem da niste lomili koplja i znam da sarajlije posjeduju dosta hercegovackog mentaliteta, cak i govor im pomalo vuce na hercegovinu. AL' nevidje ni zahebancije jednih prema drugima, tamo gdje ima i mjesta. Ispade rigotina najzesci mostarac. Yebe se njega on "baca" prema svima. Ne preza da ga zadaje, ali i da ga duboko primi.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Samo rođeni i nemoj da kakis. Gdje se neko upucava sarajlijama. Sada sto smo slican carsijski mentalitet,sto isto gledamo stvari i istu zayebanciju koristimo odmah upucavanje. Lomili smo mi koplj i na terenu i na tribinama kad ste vi sa oslobođenjem ispod ruke isli na tusanj
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Koliko ti treba puta napisati da je Niksic tada bio premijer i nikakvu vezu nisi mogao napraviti tada izmedju neke politicke opcije i kluba. Lik je samo iskoristio ovlast i na racun pozicije dovlacio sponzorstva u klub jer je fanaticni velezovac. Sada sto ti to kontas ali se pravis lud to je tvoja stvar. Tesko je biti navijac nekog kluba koji zavisi od politike. Znas da je od danas do sutra. Mi smo vjecnihskzmostar je napisao/la:Velez ne zanima politika niti je ikada bio dio neke politicke elite,to je klub raje mostarske koja samo ceka par rezultata da se probudi armija navijaca...npr Niksic kad je izgubio izbore prije dvije godine to se niti malo nije odrazlio na rezultate ovog mostarskog veHlikana!
![]()
Bolan ne vole sami sebe,klub im se raspada dodje ispred Bristola na krizni sastanak 19 ljudi ,pozvano 100!Probisvjet je napisao/la:Vi izgleda nikog ne volite, samo se sarajlijicama upucavate.Babatunde je napisao/la: Niko te nikad mrziti neće ko sto te mrzim ja, Zenico zenico kurvo bosanska![]()
ZENICA CERNOBIL!
Daj bola nemojte samo VI pričati o politici, usutite sehskzmostar je napisao/la:NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Koliko ti treba puta napisati da je Niksic tada bio premijer i nikakvu vezu nisi mogao napraviti tada izmedju neke politicke opcije i kluba. Lik je samo iskoristio ovlast i na racun pozicije dovlacio sponzorstva u klub jer je fanaticni velezovac. Sada sto ti to kontas ali se pravis lud to je tvoja stvar. Tesko je biti navijac nekog kluba koji zavisi od politike. Znas da je od danas do sutra. Mi smo vjecnihskzmostar je napisao/la:Velez ne zanima politika niti je ikada bio dio neke politicke elite,to je klub raje mostarske koja samo ceka par rezultata da se probudi armija navijaca...npr Niksic kad je izgubio izbore prije dvije godine to se niti malo nije odrazlio na rezultate ovog mostarskog veHlikana!
![]()
Ima li sad ljudi u upravi Veleza da su clanovi neke stranke?!
Ja bgm mirno spavam, klub polako staje na zdrave noge, ljudi su tu koji ulazu svoje pare, tako da nemam nikakvih brigahskzmostar je napisao/la:Babatunde kad shvatis da svaki klub u BiH zavisi od politike bit ce lakse zaspat!
Hocete sobu?Evolution87 je napisao/la:Zna se ko je prava RAja
Politika je digla ruke od Veleža davno. Da nije, ne bi dva puta ispali iz lige, zar ne?hskzmostar je napisao/la:Babatunde kad shvatis da svaki klub u BiH zavisi od politike bit ce lakse zaspat!
Hocemo, samo nam posaljite vase madjarice, a mi cemo vama cetku i kantu jupola.hskzmostar je napisao/la:Hocete sobu?Evolution87 je napisao/la:Zna se ko je prava RAja
Bola nas se na treningu srijedom u 2 po danu na 48 stepeni skupi ko vas na proslavi titule. Bjezi tamohskzmostar je napisao/la:
Bolan ne vole sami sebe,klub im se raspada dodje ispred Bristola na krizni sastanak 19 ljudi ,pozvano 100!
Jel Ibrin brat u SDA?ANTIFA ! je napisao/la:Kuye od druga Dragana se javljaju i pricaju o politici, kukala ti majka.
Jest ali u Swiss Democrat Actionhskzmostar je napisao/la:Jel Ibrin brat u SDA?ANTIFA ! je napisao/la:Kuye od druga Dragana se javljaju i pricaju o politici, kukala ti majka.
Pa ja, ocekivano znas samo 4 broja pa ti tesko pamtiti.hskzmostar je napisao/la:Ribo na koju proslavu titule mislis,imali smo da sada cetri ne mogu upratit vise?!![]()
franklampard8 je napisao/la:Pa ja, ocekivano znas samo 4 broja pa ti tesko pamtiti.hskzmostar je napisao/la:Ribo na koju proslavu titule mislis,imali smo da sada cetri ne mogu upratit vise?!![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.