moze, sigurnije je to(ps1) od cistog kecaarelinho je napisao/la:bolje da to stavimo ps 1 ili preko kornera ??ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Barca Real 1 1.8
treba ovde igrati crveni da ce biti hahahha, al doduse sad nema Pepe-a, pa tesko

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
moze, sigurnije je to(ps1) od cistog kecaarelinho je napisao/la:bolje da to stavimo ps 1 ili preko kornera ??ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Barca Real 1 1.8
oba dajuarelinho je napisao/la:viper jel to to ovih 5 parova ?? samo sto je barca oba daju ili preko kornera ??
arelinho je napisao/la:viper jel to to ovih 5 parova ?? samo sto je barca oba daju ili preko kornera ??
herts liverpool pik x 1.7Pity1900 je napisao/la:arelinho je napisao/la:viper jel to to ovih 5 parova ?? samo sto je barca oba daju ili preko kornera ??
ahaha
ja ne smijem barcu
lazio psv inter hapoel i jos nesto
nek udje tu i bordo od ovog momka sto je postavio, zvezda je prelosa, jos smjena treneraViper je napisao/la:ali kvota na lazio 1,35![]()
evo ovako:
barcelona - real oba daju gol
psv H2
hapoel 2
inter 2
herts liverpool pik x
moze ovako da odigramo?
neViper je napisao/la:ali kvota na lazio 1,35![]()
evo ovako:
psv H2
hapoel 2
inter 2
herts liverpool pik x
moze ovako da odigramo?
evo moze ovako sto se mene ticeViper je napisao/la:ajde ljudi ni meni se inter 2 ne cini kao sigurno radije pik x ali cu opet odigrati kako smo se dogovorili
psv H2
hapoel 2
inter 2
bordo 2
moze tako?
sve uredu osim ovog pikX. mozda prodje, ali to nema veze sa nekom pretpostavkom, cista srecaViper je napisao/la:ali kvota na lazio 1,35![]()
evo ovako:
psv H2
hapoel 2
inter 2
herts liverpool pik x
moze ovako da odigramo?
ti si rek'o da ne smijes barcu ps1 igrati, pa sam ti ja stavio liverpool pik x umjesto togaPity1900 je napisao/la:neViper je napisao/la:ali kvota na lazio 1,35![]()
evo ovako:
psv H2
hapoel 2
inter 2
herts liverpool pik x
moze ovako da odigramo?
jer su dva para od iste osobe
a inter ti je 1.9 u PP
psv 1,7 tako da lazio 1.25 pokriva
odigraoViper je napisao/la:Ajmo ljudi ovako odigrati
psv H2
hapoel 2
inter 2
bordo 2
slazem se al mi inter smrdi ovdjeViper je napisao/la:Ajmo ljudi ovako odigrati
psv H2
hapoel 2
inter 2
bordo 2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.