FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

BavaracZenica
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la BavaracZenica » 13 sep 2014, 17:54

Badstuber doktor u odbrani, eto ipak se na kraju povredi valjda nije nista opasno... Slazem se sa prethodnim postovima pogotovo , ceka se Lewa da proradi :D

Gotze ajd bar si gol zabio, ne mozemo nista rec puno :)

Utakmica sa Cityem u Ligi Prvaka ce dosta toga pokazati siguran sam, ne treba ici pred rudu, al sigurno da ovakva igra ce nas opet kostat, bolje i da kritikujemo malo vec da se beze dizemo u nebesa, jer ak laze koza ne laze rog :)

Samo opusteno, doci ce sve na svoje, al zasad to nije dobro ak se ja pitam :D
FC Bayern !!!!!

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 13 sep 2014, 17:58

Rutinska pobjeda sa pola snage,dajte nam taj Shitty :cool:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 13 sep 2014, 19:05

Opat je Gaudino pokazao da je pravi lik. U svakom dodiru se o vidi...

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 13 sep 2014, 19:06

rikimo je napisao/la:Opat je Gaudino pokazao da je pravi lik. U svakom dodiru se o vidi...
Pierre niti bio na klupi. :cry: :cry:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 13 sep 2014, 20:18

Ocito nismo nesto zadovoljni igrom al najbitnija su 3 boda, mislim da je pep ove sezone dosta promjenio bayern, od formacije pa nadalje i to dosta dobro izgleda, igracima treba jedan period igranja i bice to sve na mjestu. Trenutni bayern moze samo napredovati + povratak robena tiaga bastia riberija i uigravanje xabia i mehe to ce biti opet masina. Protiv sitija ce biti pravi ispit i da odigramo x il izgubimo nebi me iznenadilo, mislim da cemo se namuciti da prodjemo grupu, ne zbog jacine drugih nego zbog povreda i ovih igraca sto su van forme!

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 13 sep 2014, 22:35

Igra očajna ... Negledljivo !!!

A utakmica protiv City-a neće ništa pokazati ... Prošle sezone raznijeli ih doslovno i da mi je u to vrijeme neko rekao da će pasti petica protiv Reala u knockout fazi LP slatko bi se nasmijao ...

Valjda ovaj Pep dođe tobe ali sumnjam ... BL bi mogao po drugi put uzeti bez većih teškoća prije svega zahvaljujući medicinskom kartonu BvB ili Bayernovoj kvalitetnijoj klupi.

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 13 sep 2014, 22:54

Utakmica protiv Citya će biti mučenje žestoko. City je vrhunska ekipa, nakrcana pravim igračima, koja je u puno boljem fizičkom stanju od Bayerna.

Ja bih tu bio zadovoljan i sa remijem.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 13 sep 2014, 23:50

Odgovor Sudkure Munchen na IBC od Bastiana
slika

:cool:

Klare

Post Postao/la Klare » 14 sep 2014, 00:19

Slozicemo se svi da danasnja partija nije bila bajna, te jedino sto valja su 3 boda. ;)

OK kad kazemo partija nije bila, ali kad pogledamo protiv koga smo igrali i kako su Švabe i danas loše odigrale, e onda svakako imamo razloga za brigu. :!:

Da nam nisu ozbiljnije priprijetili, to jeste,
ali nećemo oči zatvoriti ispred propusta koji se dešavaju i protiv ovako neuigrane ekipe.

Da, opet nam protivnik iz nicega puca kontru. :problem:

Pep polagano prekucava Gaalonju po tvrdoglavosti,
nastavlja sa mijesanjem što se miješati ne treba,
igrači bespotrebno igraju vise pozicija, i normalno da se u tom mijesannju lako zabuniti, u danasnjem nogometu samo tik i vec si donji, nemamo kompaktnosti.

Ono sto nam valja jeste defanzivna igra, mislim na nasu postavljenu odbranu, taj presing, to je do savrsenstva dovedeno, a Pep mora recept naci kako se ponasati kada imamo loptu te kada istu izgubimo,
ne smije se desavati da nam protivnik lahko tranziciju vrsi.

I siguran sam da cemo tada nepobijedivi biti, ali ovim nacinom mi smo laka meta protiv Dortmunda, Atletica...

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 14 sep 2014, 00:40

Bayern@heart je napisao/la:Odgovor Sudkure Munchen na IBC od Bastiana
slika

Prevod?

Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 14 sep 2014, 00:55

schweinsteiger je napisao/la:
Bayern@heart je napisao/la:Odgovor Sudkure Munchen na IBC od Bastiana
slika

Prevod?

Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
Schweinsteiger je nominirao Südkurve za IBC (Ice bucket challenge) i Südkurve je odgovorio sa:

''Hvala Basti, donirat cemo - weizenbier challenge dolazi u Maju''.

slika

U tom smislu. :)

BackSpace United

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 14 sep 2014, 02:39

Danas smo ostvarili jednu rutinsku pobjedu, sa pola snage bukvalno. Nasi si se igraci trudili onoliko koliko je bilo potrebno. Bojim se da ce vecina tekmi na AA biti ovakve. Bajern nije htio vise a ovi drugi nisu mogli. Mislim da ubjedljivo najlosije tekme igramo kod kuce. Kad odemo u goste tamo se ko i trudimo plus protivnik se okurazi pa tekme budu bolje.

Igrace gotov da ne mozes ocjeniti. Samo da kazem, Xabi je doktor. Jedino mi se ne svidja zasto ovaj Bernat igra svaku tekmu, ali njeg je Pep doveo i gotivit ce ga kao i Alcantaru.

Lahm je totalno van forme. Ne sjecam kad sam ga vidio da je vako los kao u par ovih tekmi. I govorio s am da Bastruber ne treba igrati svaku tekmu ali ovaj Pep navalio. Ova povreda je smjesna kakvih moze biti ako ga se ne tretira ispravno.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 14 sep 2014, 12:01

Moglo bi se za jučerašnju utakmicu reći rutinska pobjeda, ali par stvari mi se nije nikako svidjelo. Hajde u napadu je napravljeno, koliko je trebalo napraviti, ali u odbrani u 2-3 navrata Stuttgartovi igrači nadskaču našu odbranu i dolaze do prilike. Međutim, ti šutevi završavaju pored gola, 2 puta je u prilici bio Rudiger, tada su naši spavali. Takve stvari se ne smiju dešavati.

Isto tako Stuttgart ne može biti mjerilo, jer ja mislim da smo jači od njih i za dvije-tri klase. Isto tako u zadnjih par utakmica naša ekipa njih lagano tambura.
Schalke je npr mjerilo (ali pravi Schalke koji pruži svoj pravi potencijal, jer potencijala ima i to su pružili u partiji protiv Bayerna), a tu nam je ekipa prvih pola sata sjajno odigrala i ja tako želim da igraju. S onom igrom iz tih pola sata možemo Cityja lako dobiti. S onakvom igrom od jučer ne, ali ekipa će u srijedu skroz drugačije nastupiti. Mislim, poraz protiv Cityja bi dao razloga za zabrinutost.

Svakako treba uzeti u obzir da Bayern ne može biti top još bar par sedmica, mnogo je igrača još izmoreno i nije se vratilo u pravu formu, zbog SP, a tu su još i brojne ozljede. Povratak Riberyja (i to još s golom) ohrabruje, jer s njim naravno imamo više faktora iznenađenja naprijed. A Alonso se opet pokazuje kao stabilizator, režiser, organizator, stašno dobra spona između odbrane i ofanzivnog dijela tima. Fantastično pojačanje. :cool:
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 14 sep 2014, 13:19

slika
Kapetan poslje jucerasnje tekme kod Sudkurve :clap:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 14 sep 2014, 13:25

Awful news for Badstuber: Diagnosis of injury is a tendon tear in thigh with operation necessary. Set to be out for a long period again. :cry:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 14 sep 2014, 13:27

NYKnicks Fan je napisao/la:Awful news for Badstuber: Diagnosis of injury is a tendon tear in thigh with operation necessary. Set to be out for a long period again. :cry:
pa da li je moguce
:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

BackSpace United

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 14 sep 2014, 13:29

Stvarno momak nema sreće ... Mora na operaciju radi napuknuća mišića na lijevoj nozi ...

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 14 sep 2014, 13:31

Koliko može biti taj dug period?

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 14 sep 2014, 13:32

rikimo je napisao/la:Koliko može biti taj dug period?
Jos se to ne zna, ali dug.

http://www.fcbayern.de/de/news/news/201 ... 140914.php

BackSpace United

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 14 sep 2014, 13:34

pa dobro ljudi imamo još tri stopera mene brine više Roben,Švajni pa i Riberi, šta je sa Šaćirijem on bi trebao početi protiv Sitija od početka ako je zdrav,generalno smo desetkovani treba nam u srijedu bilo kakva pobjeda i nema zime za Lp u prvenstvu će to svakako doći na svoje mjesto...

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.