Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
o **** ti sabaniju pa jel moguce sta ovaj postavljarob do bagro je napisao/la:E kad su nadju ovi Velezovci pricat nekom o posjeti jbt.
Protiv Travnika.![]()
![]()
Robija protiv Travnika.![]()
Jake razlike.Babatunde je napisao/la:![]()
![]()
![]()
a majmuna sta postavi, nismo igrali protiv Travnika pravog, nego protiv Novog Travnika zadnjeg na tabeli, on postavlja iz 2007 godine klip, pa brato postavit cu i ja iz 2009 protiv Travnika na poroti, jojjjjj smogovcaaaaa
![]()
![]()
Vidim VI punite bilino svaku tekmu u PREMIJER LIGI, ajde brato prosuo si se nema vezerob do bagro je napisao/la:Jake razlike.Babatunde je napisao/la:![]()
![]()
![]()
a majmuna sta postavi, nismo igrali protiv Travnika pravog, nego protiv Novog Travnika zadnjeg na tabeli, on postavlja iz 2007 godine klip, pa brato postavit cu i ja iz 2009 protiv Travnika na poroti, jojjjjj smogovcaaaaa
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne mozete vrapcice ispuniti, jadovi jedni.
cuj politicka kujica, e jesi pametan rodio te dajdza..NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nas navijace bar Veleza ne zanimaju izbori i ishod istih. Klub nam ne zavisi od politike. Hvala bogu imamo legende i masu navijaca po drzavi i svijetu koji ne zale pogurat koliko god treba. Eto vas tamo pratite izbore ,ko ce pobjedit i hoce li klub egzistirat poslje njih. Drugim rijecima klub politicka kujicaavenija je napisao/la:Koga su Mostarci izabrali na izborima ?
samo sloboda care.pa kad bi od sloge zrinjski napravio .Babatunde je napisao/la:Počinjete li navijat za čelik, ipak je Hazmir tamo kuknjava kuknjavaSariel je napisao/la:.Babatunde je napisao/la:Joj Smogovci našli pricat o posjeti nekome, a idite molite Fudu da se ne ugasite. Daj u federalnu čelik i slobodu da ih isamaramo sljedeće sezone,![]()
ZENICA CERNOBIL!!!
Ajde bogat vise.kakva vam je to zajebancija..mislim zalosno da vi zajebavate nekog...imate svojih problema.okrenite se njima
I ti našao pričati o politicihskzmostar je napisao/la:Velez ne zanima politika niti je ikada bio dio neke politicke elite,to je klub raje mostarske koja samo ceka par rezultata da se probudi armija navijaca...npr Niksic kad je izgubio izbore prije dvije godine to se niti malo nije odrazlio na rezultate ovog mostarskog veHlikana!
![]()
Koliko ti treba puta napisati da je Niksic tada bio premijer i nikakvu vezu nisi mogao napraviti tada izmedju neke politicke opcije i kluba. Lik je samo iskoristio ovlast i na racun pozicije dovlacio sponzorstva u klub jer je fanaticni velezovac. Sada sto ti to kontas ali se pravis lud to je tvoja stvar. Tesko je biti navijac nekog kluba koji zavisi od politike. Znas da je od danas do sutra. Mi smo vjecnihskzmostar je napisao/la:Velez ne zanima politika niti je ikada bio dio neke politicke elite,to je klub raje mostarske koja samo ceka par rezultata da se probudi armija navijaca...npr Niksic kad je izgubio izbore prije dvije godine to se niti malo nije odrazlio na rezultate ovog mostarskog veHlikana!
![]()
Stvarno te cijenim kao navijača ili čovjeka koji živi za jedan klub. Većina prave RAje je ostala uz Velež zato i imate moje lično poštovanje. Sve na stranu prepucavanja i ove glupe stvari, ali malo je glupo reći da vaš klub zadnjih 15 godina nije politika sjebala. Iskreno vidim da se nešto dešava oko vas pozitivno i vidim da ide mirnim i sitnim koracima ka bolje,ali Velež je sjebala politika zar ne? Slijedeći klub koji može propasti kao vi to je Čelik. Zato nama onoliko radovanje oko smjene jer znamo da imamo šanse mi sami navijači pobjediti i vratiti klub na zdravo poslovanje i početi prije svega vraćati dugove državi pa sve onda ostalo. Zato mi je ponprvi put na ovom forumu uvrijedio nešto vezano za Čelik, a to je ovo političke kujice. Razumio bih sve da niste imali ista **** i sve kao i mi sada ali jednostavno nije teza na mjestu. Zato vidimo se uskoro i nadam se u velikom broju pa da vam zapjevamo onu "Hercegovko,hercegovko **** te Bosanac"NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nas navijace bar Veleza ne zanimaju izbori i ishod istih. Klub nam ne zavisi od politike. Hvala bogu imamo legende i masu navijaca po drzavi i svijetu koji ne zale pogurat koliko god treba. Eto vas tamo pratite izbore ,ko ce pobjedit i hoce li klub egzistirat poslje njih. Drugim rijecima klub politicka kujicaavenija je napisao/la:Koga su Mostarci izabrali na izborima ?
Pa da nam je pomagao mi bi odigrali Europu dok je bio premijer,pusti brato ovog 0trasa sta pišeNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Koliko ti treba puta napisati da je Niksic tada bio premijer i nikakvu vezu nisi mogao napraviti tada izmedju neke politicke opcije i kluba. Lik je samo iskoristio ovlast i na racun pozicije dovlacio sponzorstva u klub. Sada sto ti to kontas ali se pravis lud to je tvoja stvar. Tesko je biti navijac nekog kluba koji zavisi od politike. Znas da je od danas do sutra. Mi smo vjecnihskzmostar je napisao/la:Velez ne zanima politika niti je ikada bio dio neke politicke elite,to je klub raje mostarske koja samo ceka par rezultata da se probudi armija navijaca...npr Niksic kad je izgubio izbore prije dvije godine to se niti malo nije odrazlio na rezultate ovog mostarskog veHlikana!
![]()
Niko te nikad mrziti neće ko sto te mrzim ja, Zenico zenico kurvo bosanskasamocelik je napisao/la:Stvarno te cijenim kao navijača ili čovjeka koji živi za jedan klub. Većina prave RAje je ostala uz Velež zato i imate moje lično poštovanje. Sve na stranu prepucavanja i ove glupe stvari, ali malo je glupo reći da vaš klub zadnjih 15 godina nije politika sjebala. Iskreno vidim da se nešto dešava oko vas pozitivno i vidim da ide mirnim i sitnim koracima ka bolje,ali Velež je sjebala politika zar ne? Slijedeći klub koji može propasti kao vi to je Čelik. Zato nama onoliko radovanje oko smjene jer znamo da imamo šanse mi sami navijači pobjediti i vratiti klub na zdravo poslovanje i početi prije svega vraćati dugove državi pa sve onda ostalo. Zato mi je ponprvi put na ovom forumu uvrijedio nešto vezano za Čelik, a to je ovo političke kujice. Razumio bih sve da niste imali ista **** i sve kao i mi sada ali jednostavno nije teza na mjestu. Zato vidimo se uskoro i nadam se u velikom broju pa da vam zapjevamo onu "Hercegovko,hercegovko **** te Bosanac"NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nas navijace bar Veleza ne zanimaju izbori i ishod istih. Klub nam ne zavisi od politike. Hvala bogu imamo legende i masu navijaca po drzavi i svijetu koji ne zale pogurat koliko god treba. Eto vas tamo pratite izbore ,ko ce pobjedit i hoce li klub egzistirat poslje njih. Drugim rijecima klub politicka kujicaavenija je napisao/la:Koga su Mostarci izabrali na izborima ?
Pozdrav
Vi izgleda nikog ne volite, samo se sarajlijicama upucavate.Babatunde je napisao/la: Niko te nikad mrziti neće ko sto te mrzim ja, Zenico zenico kurvo bosanska![]()
ZENICA CERNOBIL!
SAMO VELEŽ!!!Probisvjet je napisao/la:Vi izgleda nikog ne volite, samo se sarajlijicama upucavate.Babatunde je napisao/la: Niko te nikad mrziti neće ko sto te mrzim ja, Zenico zenico kurvo bosanska![]()
ZENICA CERNOBIL!
Samo rođeni i nemoj da kakis. Gdje se neko upucava sarajlijama. Sada sto smo slican carsijski mentalitet,sto isto gledamo stvari i istu zayebanciju koristimo odmah upucavanje. Lomili smo mi koplj i na terenu i na tribinama kad ste vi sa oslobođenjem ispod ruke isli na tusanjProbisvjet je napisao/la:Vi izgleda nikog ne volite, samo se sarajlijicama upucavate.Babatunde je napisao/la: Niko te nikad mrziti neće ko sto te mrzim ja, Zenico zenico kurvo bosanska![]()
ZENICA CERNOBIL!
Da,fina gradska raja ne imbecili.Sariel je napisao/la:Isti carsijski mentalitet .... I kaje ne trpa se
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.