FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

shzna
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la shzna » 25 sep 2014, 18:51

Naravno, Manijaci su krivi za incident, a nećemo spominjati da su ti vaši "penzioneri, žene, djeca i ostala nevina raja" počeli gađati Manijake te je jedan podobro pogođen kamenom u glavu. Šta su Manijaci trebali uraditi? Aplaudirati što ste momku unakazili lice kamenom? Naravno da ćemo uzvratiti.
Ali od vas i od onih zeničanskih lažova smo svašta navikli, Horde im se popišaše na svaki dio grada, ali oni izmisliše priču da su udarali žene i djecu :urnebes: :urnebes:

Al nek bude po vašem, da ne kažete da mi nismo gospoda
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

beka23
Kontakt:

Post Postao/la beka23 » 25 sep 2014, 18:57

Đesi gio care, opsujel' se kad sestra i mati mila nekom na forumu? :salut:

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 25 sep 2014, 18:58

Urbinato je napisao/la:Ne pričam o kontaktu između Fukara i Manijaka. Kažem da su Manijaci htjeli unijeti haubicu na stadion- mogli su.
Nadam se da ćeš shvatiti kada ti ovako nacrtam. Druga je stvar što je prije svega tuzlanska seljadija zasula Manijake kamenje.
Za sve je kriva policija ! vec sam objasnio sve...... zastitarska agencija ova i nema iskustva neka sa navijacima ali su htjeli svoj posao uraditi dobro, medjutim policija je ubrzala sve i zato je ispalo kako jest...... prva grupa sto je usla nije nista unijela ali druga je mogla sve....... + sto je policija kasnila dosta i tu je sjebala ove zastitare i oni su izradjeni ( barem po njihovoj prici )

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 25 sep 2014, 19:01

Nikad Manijaci nisu krivi nikad :D
Prvo su prosuli priču da smo mi na stadioni psovali Markale i kad su vidjeli da ne prolazi onda neka priča kako su tobože oni napadnuti.100 momaka je sjedilo i gledalo tekmu normalno.Zašto njih niko nije napao?
A čuj onog Manijaci na iskustvo unijeli nešto.Šta sve nećeš pročitati jbt.Iskusni Manijaci unijeli baklje ahahahahhaahhaahh
Da je murija htjela ne bi ni upaljače mogli unijeti vjeruj sine.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 25 sep 2014, 19:05

shzna je napisao/la:Naravno, Manijaci su krivi za incident, a nećemo spominjati da su ti vaši "penzioneri, žene, djeca i ostala nevina raja" počeli gađati Manijake te je jedan podobro pogođen kamenom u glavu. Šta su Manijaci trebali uraditi? Aplaudirati što ste momku unakazili lice kamenom? Naravno da ćemo uzvratiti.
Ali od vas i od onih zeničanskih lažova smo svašta navikli, Horde im se popišaše na svaki dio grada, ali oni izmisliše priču da su udarali žene i djecu :urnebes: :urnebes:

Al nek bude po vašem, da ne kažete da mi nismo gospoda
Ovakve zaključke ne izvodi ni Peter Griffin
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 sep 2014, 19:57

haver je napisao/la:Nikad Manijaci nisu krivi nikad :D
Prvo su prosuli priču da smo mi na stadioni psovali Markale i kad su vidjeli da ne prolazi onda neka priča kako su tobože oni napadnuti.100 momaka je sjedilo i gledalo tekmu normalno.Zašto njih niko nije napao?
A čuj onog Manijaci na iskustvo unijeli nešto.Šta sve nećeš pročitati jbt.Iskusni Manijaci unijeli baklje ahahahahhaahhaahh
Ma ne nam kako nije ljude sramota spominjat Markale I sitit takve gluposti..mislim hajde znam da im je to oni da kao pokriju da nisu oni krivi za desavanja....mislim da to ni jedna budala nebi uradila a oni koji se sluze tim lazima isto kao da su sami sebi di to sveto mjesto Markale kao i nasa Kapija......Ali pazi sad nisu Fukare sad su penzijoneri to radili hahaha....mislim stvarno bezpotrebe lazu sami sebe I druge
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Southboy
Kontakt:

Re: Odg: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Southboy » 25 sep 2014, 20:14

Ocito dovoljno nepoznajes navijacki svijet..
Kazem da je slab bio pretres pred stadionom jer je izvrrsen pritisak mase da nas sto prije puste..dok su nas na onoj livadi trkeljali cijelu vjecnost prije tuzle,al' opet nam nisu nista pronasli jer je pirotehnika bila zastekana.. ;)
A zapitaj se malo kako su npr Grobari protiv zrinjskog u evropi prije par godina unijeli boga oca na tribinu..E to je to iskustvo sto neko spomenu maloprije..Torbu baklji i torbu kamenja ljudi unijeli jer su belaj napravili pred kapijom i zrtvovalo se par momaka slu belaju sa osiguranjem dok su ostali prosli..A tekma bila VISOKOG rizika veca i od ove sloboda-Željezničar..Znaci vjeruj ti mozes unijeti na stadion sve ako znas i imas muda..nema te murije koja te moze sprijeciti..ili proguglaj na netu malo kako je torcida unosila na stadion aparate protiv pozara i sa tim pravila špicu na tribini..ili u lukavuci kad nas rove kornjace na ogradi(staviti koljeno izmedju nogu i prepipa te cijelog),a opet se znalo unijet baklji i kamenica ;) ili imas snimak ultrasa na Grbavici na youtubu kako se smiju i unose baklje a vidi se da ih biga rovi i trkelja..Al dobro mlad si ti jos garant...
Replika je samo moja bila sto si izjavio glupost da je jaci pretres bio ne bi mogli unijeti..a ja ti kazem da nije to presudno..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 sep 2014, 20:17

Evo ih opet su poceli dolazit :roll:

Pomozi Boze sa ovakivm mentalnim sklopovima,kojima su svi drugi krivi osim njih,nakon sto su izmislili spominjanje markala na Tusnju,sad se ufatili za nesto drugo,lazz i samo laz,nista drugo i ne znaju prodavat ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 25 sep 2014, 20:20

Southboy je napisao/la:
ili proguglaj na netu malo kako je torcida unosila na stadion aparate protiv pozara i sa tim pravila špicu na tribini..ili u lukavuci kad nas rove kornjace na ogradi(staviti koljeno izmedju nogu i prepipa te cijelog),a opet se znalo unijet baklji i kamenica ;) ili imas snimak ultrasa na Grbavici na youtubu kako se smiju i unose baklje a vidi se da ih biga rovi i trkelja..Al dobro mlad si ti jos garant...
Šta ti je reć, današnja omladina danas ima tutorijale kako navijat :mrgreen:

Lijepi stari old school, odrežeš je, razmakneš guzove i laganica :urnebes:

ebo ba jutjube
tuzlanska Sloboda

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 25 sep 2014, 20:22

harry_90 je napisao/la:Evo ih opet su poceli dolazit :roll:

Pomozi Boze sa ovakivm mentalnim sklopovima,kojima su svi drugi krivi osim njih,nakon sto su izmislili spominjanje markala na Tusnju,sad se ufatili za nesto drugo,lazz i samo laz,nista drugo i ne znaju prodavat ;)
Bravo hari padobrancu..pa citaj malo pobogu..Ja nisam ni pricao ko je kriv niti me zanima,ja imam svoj stav vi navijaci slobode svoj,nego sam samo dao momku odgovor za unos i ostalo ;)
Al posto se nmž normalno diskutovati na temi,onda odo i ja a vamo sretno u borbi za opstanak.. :)
P.s. jedva cekam u 2.polusezoni opet utakmicu :kafa:

19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 25 sep 2014, 20:23

harry_90 je napisao/la:kojima su svi drugi krivi osim njih
:lol:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 25 sep 2014, 20:24

shzna je napisao/la:
Mi smo krivi, napali smo penzione i djecu, **** takav im grah pao :mrgreen: Vidimo se na proljeće kad vas 30 dođe na Grbavicu :kafa:
Grbavica naš je Hram!!!

brazzo
Kontakt:

Re: $: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la brazzo » 25 sep 2014, 20:27

Naravno da je moguce bolji primjer od svih navedenih su tekme lige prvaka ;)
Ali cinjenica je da su generalno sarajlije ( u ovom slucaju TM i Zeljo) profesionalci spinovanja i propagande. Sto rece Salt smijesno je i zalosno sto nemaju osjecaja niti granice pa paranoicno skrnave i ono sto normalna osoba sebi ne dopusta ni u zivotno ugrozavajucim trenucima. Ali dobro moze se s mediokritetima lako ali hvala bogu ima ljudi koji direktni svjedoci a prije svega onih koji misle svojom glavom

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 sep 2014, 20:32

shzna je napisao/la:

Evo da ti ne propadne i od mene :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 25 sep 2014, 20:44

Jooooj sad pokrenuli pitanje licenci za trenere,valja nam denisa trpit jos dugo na klupi svetinje!!! kuknjava kuknjava kuknjava
Zlatan Nalić sin tuzlanski

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 25 sep 2014, 20:53

Southboy je napisao/la:
Ocito dovoljno nepoznajes navijacki svijet..
Kazem da je slab bio pretres pred stadionom jer je izvrrsen pritisak mase da nas sto prije puste..dok su nas na onoj livadi trkeljali cijelu vjecnost prije tuzle,al' opet nam nisu nista pronasli jer je pirotehnika bila zastekana.. ;)
A zapitaj se malo kako su npr Grobari protiv zrinjskog u evropi prije par godina unijeli boga oca na tribinu..E to je to iskustvo sto neko spomenu maloprije..Torbu baklji i torbu kamenja ljudi unijeli jer su belaj napravili pred kapijom i zrtvovalo se par momaka slu belaju sa osiguranjem dok su ostali prosli..A tekma bila VISOKOG rizika veca i od ove sloboda-Željezničar..Znaci vjeruj ti mozes unijeti na stadion sve ako znas i imas muda..nema te murije koja te moze sprijeciti..ili proguglaj na netu malo kako je torcida unosila na stadion aparate protiv pozara i sa tim pravila špicu na tribini..ili u lukavuci kad nas rove kornjace na ogradi(staviti koljeno izmedju nogu i prepipa te cijelog),a opet se znalo unijet baklji i kamenica ;) ili imas snimak ultrasa na Grbavici na youtubu kako se smiju i unose baklje a vidi se da ih biga rovi i trkelja..Al dobro mlad si ti jos garant...
Replika je samo moja bila sto si izjavio glupost da je jaci pretres bio ne bi mogli unijeti..a ja ti kazem da nije to presudno..

Poznaješ ti isti od nas niko ne ;)
Normalno da se može prenijeti i moći će.Ali vi ovdje predstavljate Manijake kao neku top evropsku grupu pa onaj kaže iskusni.Da ne znam o kome se radi pomislio bih da imate stotine i hiljade Evropskih gostovanja i kontakata sa ozbiljnijom rijom i to.Pusti šuplju.Unijeli su i Siuxi.To i oni iskusni? :D

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 25 sep 2014, 20:57

Ljudi dajte da pisemo o Slobodi vec 2 sedmice smorise Novopazarci.

samo Sloboda

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 25 sep 2014, 21:20

Pa sta je ovom NS,pored 6 milja + jos jedna milja KM.Jesu efikasni kad treba praznit kase klubova!!!Ako nastave vako praznit kase,klubovi ce imat probleme.Slazem se da treba bit red ali mozda na drugi nacin...a ne vako stihijski copat od klubova i punit kasu NSBiH.
Zlatan Nalić sin tuzlanski

redblack
Kontakt:

Post Postao/la redblack » 25 sep 2014, 21:43

Opet kolo vode ovi iz doline k.určeva

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 25 sep 2014, 21:48

Urbinato je napisao/la:
wienultras je napisao/la:6000 :damn: :damn:
**** ti begicu ba mater...koja slaba organizacija,pa neplaca sloboda MUP **** TI MATER...
niti su nasi navijaci pravili sranje...ovaj savez,racuno sam danas,klepi klubove godisnje pola miliona samo za kazne...boli njih **** za klubovima :damn: :facepalm:
Dobro, Manijaci su vas ''uzeli'' na iskustvo. Nije lako organizovati premierligaške utakmice za jednog do juče drugoligaša i dočekivat najtrofejniji bh klub. Učite iz iskustva, ipak sada igrate u premier ligi.Jbg.
cuj,uzeli na iskustvo :urnebes:
fataj se ti sabane juveta a nasu ligu ostavi bosancima...zato gas i pravac torino
sto se tice kazne....svaka cast..i treba poderat pa nek opet pustaju na obraz...svaka skola se placa...fino zaustavis,pretreses do gola pa kolko uzme vremena...ovi jazavci su napravili pritisak i prosli na foru
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.