jos fowlera i karagunisaPonos Torina je napisao/la:Ja bi doveo Seedorf-a na godinu danada nam sredina bude mirna

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
jos fowlera i karagunisaPonos Torina je napisao/la:Ja bi doveo Seedorf-a na godinu danada nam sredina bude mirna
Seedorf jos uvijek moze odigrati bar jednu godinu na frhunskom nivou,i dosao bi nam dobro.Uzeli bi ga djaba vrhunski je igrac,mala plata....TITANIC je napisao/la:jos fowlera i karagunisaPonos Torina je napisao/la:Ja bi doveo Seedorf-a na godinu danada nam sredina bude mirna
gdje bi nam bio kraj
Eziz Allamov @EzizAllamov
Liverpool have included Aquilani in the first-team squad for pre-season training. (via Sky Italia)
Nevjerujem da cemo prodati suareza i sam je izjavio da ostaje u liverpulu ali huntelar bi mozda mogo doci jer u napdu liverpool je skripilo prosle sezone i svakako treba nesto mjenjati.IlPrincipino je napisao/la:Liverpool are preparing a £16 million bid for Klaas Jan Huntelaar, and ready to sell Luis Suárez. (via Tuttosport)
ne treba dvoditi huntelara,nije to neki napadac za engleski fudbal a mi na toj poziciji imamo carrolla,suareza,koji ce ostati u liverpoolu jos bar 2-3 godine.ako bude trebao napadac booji je L.de jong od huntelaraTITANIC je napisao/la:Nevjerujem da cemo prodati suareza i sam je izjavio da ostaje u liverpulu ali huntelar bi mozda mogo doci jer u napdu liverpool je skripilo prosle sezone i svakako treba nesto mjenjati.IlPrincipino je napisao/la:Liverpool are preparing a £16 million bid for Klaas Jan Huntelaar, and ready to sell Luis Suárez. (via Tuttosport)
Glavni nedostaci liverpula su krila i napad u napadu treba mjenjati nesto i napadac nam treba jer ko moze garantovati da ce suarez,caroll ili belamy postic po petnestak golova iduce sezone.Ja bi licno volio vidjeti luuk de jonga ili matiasa suareza u dresu liverpula vise nego huntelara.youngredcomps je napisao/la:ne treba dvoditi huntelara,nije to neki napadac za engleski fudbal a mi na toj poziciji imamo carrolla,suareza,koji ce ostati u liverpoolu jos bar 2-3 godine.ako bude trebao napadac booji je L.de jong od huntelaraTITANIC je napisao/la:Nevjerujem da cemo prodati suareza i sam je izjavio da ostaje u liverpulu ali huntelar bi mozda mogo doci jer u napdu liverpool je skripilo prosle sezone i svakako treba nesto mjenjati.IlPrincipino je napisao/la:Liverpool are preparing a £16 million bid for Klaas Jan Huntelaar, and ready to sell Luis Suárez. (via Tuttosport)
koje gluposti, imamo samo dva napadaac u klubu(ne racunajuci Bellersa) i sad ce BR prodati suareza da bi doveo huntelaaraIlPrincipino je napisao/la:Liverpool are preparing a £16 million bid for Klaas Jan Huntelaar, and ready to sell Luis Suárez. (via Tuttosport)
nece suarez nigdje sta vam je.poslije messia i ronalda to je najbolji napadac na svijetu,nisu ludi da ga prodaju za pare za koje smo ga mi kupili nekih 25 milYNWA je napisao/la:koje gluposti, imamo samo dva napadaac u klubu(ne racunajuci Bellersa) i sad ce BR prodati suareza da bi doveo huntelaaraIlPrincipino je napisao/la:Liverpool are preparing a £16 million bid for Klaas Jan Huntelaar, and ready to sell Luis Suárez. (via Tuttosport)![]()
covjek je odbio swansea samo zbog Rodgersa,ne bi on nas izdo ni da mu real ponudi kakav ugovor.Zna on da ce kod rodgersa igrati u kontinuitetu.on je redsBertrand je napisao/la:Nešto se puno odugovlači sa Sigurdssonom. Još uvijek smo u polu-poziciji, ponajviše zbog jake veze sa Rodgersom. Nešto novija informacija je da je njegov agent na Anfieldu. I da, Spursi su se navodno uključili u borbu, mada prenosi Fail. Vrijeme da se vrati sa godišnjeg.
Pa Tottenham je u goroj situaciji nego smo mi bili do prije 15 dana. Oni ni sada nemaju trenera. Ko će dovesti Sugurdsona?Bertrand je napisao/la:Nešto se puno odugovlači sa Sigurdssonom. Još uvijek smo u polu-poziciji, ponajviše zbog jake veze sa Rodgersom. Nešto novija informacija je da je njegov agent na Anfieldu. I da, Spursi su se navodno uključili u borbu, mada prenosi Fail. Vrijeme da se vrati sa godišnjeg.
sumnjam da je istina, ne bi on izdao Rodgersa nikako.Eziz Allamov @EzizAllamov
WOW! Tottenham have signed Gylfi Sigurdsson from Hoffenheim for €10 million, according to Bild.
prvi dio je obecavajuci i takav igrac treba i nije puno skup, al ako je cjena to drugo onda ne. suarez i huntelar bi bili solidan tandem, puno korisniji od kerola i suarezaIlPrincipino je napisao/la:Liverpool are preparing a £16 million bid for Klaas Jan Huntelaar, and ready to sell Luis Suárez. (via Tuttosport)
...Neil Jones @neiljonesecho
I may need a tin hat here, but Gylfi Sigurdsson looks like he is on his way to Tottenham. Hoffenheim yet to confirm, but it looks like it.
Neil Jones @neiljonesecho
LFC will be very disappointed. They were sure they had him ten days ago. Rodgers wanted "chance to show him what (LFC) had to offer".
Neil Jones @neiljonesecho
It either wasn't enough, or what Spurs had to offer was deemed better. Blow to LFC, he's a very good player, and good value too.
Henderson je napisao/la:Pa Tottenham je u goroj situaciji nego smo mi bili do prije 15 dana. Oni ni sada nemaju trenera. Ko će dovesti Sugurdsona?Bertrand je napisao/la:Nešto se puno odugovlači sa Sigurdssonom. Još uvijek smo u polu-poziciji, ponajviše zbog jake veze sa Rodgersom. Nešto novija informacija je da je njegov agent na Anfieldu. I da, Spursi su se navodno uključili u borbu, mada prenosi Fail. Vrijeme da se vrati sa godišnjeg.![]()
Pusti Daily Fail.
Ben Smith @BenSmithBBC
@JZrenz and a deal is close now. Other clubs are interested but relationship between Sigurdsson and Rodgers is very, very strong.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.