Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

TITANIC
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la TITANIC » 25 jun 2012, 18:17

Ponos Torina je napisao/la:Ja bi doveo Seedorf-a na godinu dana :mrgreen: da nam sredina bude mirna 8-)
jos fowlera i karagunisa 8-) gdje bi nam bio kraj :mrgreen:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 25 jun 2012, 18:22

TITANIC je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Ja bi doveo Seedorf-a na godinu dana :mrgreen: da nam sredina bude mirna 8-)
jos fowlera i karagunisa 8-) gdje bi nam bio kraj :mrgreen:
Seedorf jos uvijek moze odigrati bar jednu godinu na frhunskom nivou,i dosao bi nam dobro.Uzeli bi ga djaba vrhunski je igrac,mala plata....
Spominjati Karagounisa sa Seedorfom u istoj recenici je smjesno... :mrgreen:

Ja vjerujem u Rodgersa,dobro ce on odraditi posao...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 25 jun 2012, 18:32

Eziz Allamov ‏@EzizAllamov
Liverpool have included Aquilani in the first-team squad for pre-season training. (via Sky Italia)
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 25 jun 2012, 18:33

@hanniz: Sto se mene tice moze. Cak i igrac za igraca, bez doplate. Nas'o bih ja njemu mjesta, iako bi im'o dva 19-godisnjaka na desnom beku. Jenkija bih ja na stopera stavio... :D

Drag mi je Flana. Meni se svidja njegov tajming u igri, zna donijeti jako pravovremene i prave odluke. A brzina je za mene samo sporedna stvar, dodatak. Nista sto bi igrac morao imati pod "muss". :)

Ja se nadam da ce on u skorije vrijeme dobiti minutazu u Liverpoolu. Sto se mene tice, ja bih jednostavno dao Skrtela za pojacanja na krilima, Kellya bacio na stopera, gdje je za mene i najbolji, a Glen i Flana da igraju desno...
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 25 jun 2012, 18:35

Liverpool are preparing a £16 million bid for Klaas Jan Huntelaar, and ready to sell Luis Suárez. (via Tuttosport)
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

TITANIC
Kontakt:

Post Postao/la TITANIC » 25 jun 2012, 18:40

IlPrincipino je napisao/la:Liverpool are preparing a £16 million bid for Klaas Jan Huntelaar, and ready to sell Luis Suárez. (via Tuttosport)
Nevjerujem da cemo prodati suareza i sam je izjavio da ostaje u liverpulu ali huntelar bi mozda mogo doci jer u napdu liverpool je skripilo prosle sezone i svakako treba nesto mjenjati.

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 25 jun 2012, 18:52

TITANIC je napisao/la:
IlPrincipino je napisao/la:Liverpool are preparing a £16 million bid for Klaas Jan Huntelaar, and ready to sell Luis Suárez. (via Tuttosport)
Nevjerujem da cemo prodati suareza i sam je izjavio da ostaje u liverpulu ali huntelar bi mozda mogo doci jer u napdu liverpool je skripilo prosle sezone i svakako treba nesto mjenjati.
ne treba dvoditi huntelara,nije to neki napadac za engleski fudbal a mi na toj poziciji imamo carrolla,suareza,koji ce ostati u liverpoolu jos bar 2-3 godine.ako bude trebao napadac booji je L.de jong od huntelara
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

TITANIC
Kontakt:

Post Postao/la TITANIC » 25 jun 2012, 19:00

youngredcomps je napisao/la:
TITANIC je napisao/la:
ne treba dvoditi huntelara,nije to neki napadac za engleski fudbal a mi na toj poziciji imamo carrolla,suareza,koji ce ostati u liverpoolu jos bar 2-3 godine.ako bude trebao napadac booji je L.de jong od huntelara
Glavni nedostaci liverpula su krila i napad u napadu treba mjenjati nesto i napadac nam treba jer ko moze garantovati da ce suarez,caroll ili belamy postic po petnestak golova iduce sezone.Ja bi licno volio vidjeti luuk de jonga ili matiasa suareza u dresu liverpula vise nego huntelara.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 25 jun 2012, 22:15

koje gluposti, imamo samo dva napadaac u klubu(ne racunajuci Bellersa) i sad ce BR prodati suareza da bi doveo huntelaara :lol: :lol:
Zadnja izmjena: YNWA, dana/u 25 jun 2012, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 25 jun 2012, 22:39

Pa bolje nam je da Bendtnera dovedemo nego Huntelara meni osobno je bolji igrač Luuk De Jong od njega i ako vec budemo dovodili napadača volio bi da to bude Luuk...:D
IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 25 jun 2012, 23:10

YNWA je napisao/la:
koje gluposti, imamo samo dva napadaac u klubu(ne racunajuci Bellersa) i sad ce BR prodati suareza da bi doveo huntelaara :lol: :lol:
nece suarez nigdje sta vam je.poslije messia i ronalda to je najbolji napadac na svijetu,nisu ludi da ga prodaju za pare za koje smo ga mi kupili nekih 25 mil
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 25 jun 2012, 23:22

Nešto se puno odugovlači sa Sigurdssonom. Još uvijek smo u polu-poziciji, ponajviše zbog jake veze sa Rodgersom. Nešto novija informacija je da je njegov agent na Anfieldu. I da, Spursi su se navodno uključili u borbu, mada prenosi Fail. Vrijeme da se vrati sa godišnjeg. :mrgreen:
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 25 jun 2012, 23:31

Bertrand je napisao/la:Nešto se puno odugovlači sa Sigurdssonom. Još uvijek smo u polu-poziciji, ponajviše zbog jake veze sa Rodgersom. Nešto novija informacija je da je njegov agent na Anfieldu. I da, Spursi su se navodno uključili u borbu, mada prenosi Fail. Vrijeme da se vrati sa godišnjeg. :mrgreen:
covjek je odbio swansea samo zbog Rodgersa,ne bi on nas izdo ni da mu real ponudi kakav ugovor.Zna on da ce kod rodgersa igrati u kontinuitetu.on je reds

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 25 jun 2012, 23:42

Bertrand je napisao/la:Nešto se puno odugovlači sa Sigurdssonom. Još uvijek smo u polu-poziciji, ponajviše zbog jake veze sa Rodgersom. Nešto novija informacija je da je njegov agent na Anfieldu. I da, Spursi su se navodno uključili u borbu, mada prenosi Fail. Vrijeme da se vrati sa godišnjeg. :mrgreen:
Pa Tottenham je u goroj situaciji nego smo mi bili do prije 15 dana. Oni ni sada nemaju trenera. Ko će dovesti Sugurdsona? ;)
Pusti Daily Fail.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

LS7
Kontakt:

Post Postao/la LS7 » 25 jun 2012, 23:48

Volio bih da BR dadne sad u pripremnim utakmicama sansu Sterlingu,pa ako je iskoristi tj.ako bude dobro odigrao onda ga gurnuti u prvu postavu. :D Willems je par mjeseci mislim stariji od njega a odigrao je sve utakmice na EP,a igra na odgovornijoj poziciji gdje u vecini slucajeva igraju kol'ko tol'ko iskusniji igraci.A Raheem je vjerovatno jedan od najvecih talenata,trenutno nemamo osim Downinga(koji realno nije pokazao neko znanje) i Bellamija(koji je u godinama) krilnog igraca.Sterling-Carroll- Suarez,i trebalo bi jednog ne tako skupog igraca dovest kao zamjena Endiju.
"Neki ljudi misle da je fudbal pitanje života i smrti. Vjerujte mi, fudbal je puno ozbiljniji od toga." - Bill Shankly

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 26 jun 2012, 00:14

Eziz Allamov ‏@EzizAllamov
WOW! Tottenham have signed Gylfi Sigurdsson from Hoffenheim for €10 million, according to Bild.
sumnjam da je istina, ne bi on izdao Rodgersa nikako.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 26 jun 2012, 00:19

prvi dio je obecavajuci i takav igrac treba i nije puno skup, al ako je cjena to drugo onda ne. suarez i huntelar bi bili solidan tandem, puno korisniji od kerola i suareza

to je moje mišljenje
nema potpisa

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 26 jun 2012, 00:22

Neil Jones ‏@neiljonesecho
I may need a tin hat here, but Gylfi Sigurdsson looks like he is on his way to Tottenham. Hoffenheim yet to confirm, but it looks like it.

LFC will be very disappointed. They were sure they had him ten days ago. Rodgers wanted "chance to show him what (LFC) had to offer".

It either wasn't enough, or what Spurs had to offer was deemed better. Blow to LFC, he's a very good player, and good value too.
...

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 26 jun 2012, 00:42

Henderson je napisao/la:
Pa Tottenham je u goroj situaciji nego smo mi bili do prije 15 dana. Oni ni sada nemaju trenera. Ko će dovesti Sugurdsona? ;)
Pusti Daily Fail.

Levy je odgovoran za transfere u Totenhamu

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 26 jun 2012, 01:14

Ben Smith ‏@BenSmithBBC
@JZrenz and a deal is close now. Other clubs are interested but relationship between Sigurdsson and Rodgers is very, very strong.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.