LBJ MVP je napisao/la:Jesmol izbačeni iz takmičenja?
Najvjerovatnije.
Od sutra Ronaldo,Isco,Benzema,Ramos i Casillas na transfer listi.
Netačno.Iker je već na transfer listi.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
madridist je napisao/la:Kad si već listo 300 i kusur novina nadjel šta o malom utajivaču poreza,kad je sudjenje i tako to..
Isplatio,tako da sudjenje nema.
A ti sada nadji ko je platio transfer Reala,posto Perez ocigledno nije.
Sudjenja ima nisi informiran(nekad u septembru valja u sudnicu nekima),glede transfera bitch please,jedini transfer koji je Perez iz svog džepa platio je bio Figov,inače mišljenja sam da samo totalni glupsoni mogu sumnjati u poslovanje giganata kakvi su Madrid i još par klubova na planeti trenutno.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Pero majstor. Doveo igraca vrijednog 70 miliona eura, nije ga ni centa platio :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
LBJ MVP je napisao/la:Sad će Castilla u prvu ligu.
Eto prilike Castillanerima da se iskazu. Dosta je bilo ugnjetavanja Canterana!
Vidiš da i njima dovode neke Brazilce
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.