FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 sep 2014, 04:06

Dominik je napisao/la:E ljudi kako sliku da ubacim? Molim vas nek mi neko objasni ako moze?
posalji je meni ja cu poostavit o cemu se radi?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Dominik
Kontakt:

Post Postao/la Dominik » 24 sep 2014, 04:09

SaltCityAttack je napisao/la:
Dominik je napisao/la:E ljudi kako sliku da ubacim? Molim vas nek mi neko objasni ako moze?
posalji je meni ja cu poostavit o cemu se radi?
skonto sam brate ev da cekiram posto imam slike sa tekme
slika

moram je skratit

Dominik
Kontakt:

Post Postao/la Dominik » 24 sep 2014, 04:18

slika

Salt je ova ok. Poslao sam ti poruku.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 24 sep 2014, 11:28

Rivali na aparatima... :ljepota: :ljepota: :ljepota:
slika

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 sep 2014, 13:21

je l' to stigao dres? :ljepota:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 sep 2014, 13:43

Chinaglia je napisao/la:je l' to stigao dres? :ljepota:
Bio je protiv Zelje novi dres..

A drago mi je sto je ona moja ideja taj dres, mislim da su neki momci koji znaju samo uzeli tu ideju i malo prepravili jer od nas ovdje niko nije znao fino napraviti ali uglavnom je onaj sto sam ovdje postavljao :mrgreen: Jos sam font od Milana uzeo, haman da je i kod nas takav font sad :lol:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 sep 2014, 13:49

znam da je bio, nego sam mislio je l' @NKMramor dobio dres na poklon jer je on dizajnirao jedan, mislio sam da je ovaj crveno-crni, čim je sliku postavio :D a haman je onaj bijeli :mrgreen: uglavnom, ako si ti dizajnirao ovaj, sve pohvale :thumbup:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 sep 2014, 13:51

Chinaglia je napisao/la:znam da je bio, nego sam mislio je l' @NKMramor dobio dres na poklon jer je on dizajnirao jedan, mislio sam da je ovaj crveno-crni, čim je sliku postavio :D a haman je onaj bijeli :mrgreen: uglavnom, ako si ti dizajnirao ovaj, sve pohvale :thumbup:
Nisam ja, samo je ovaj fazon da grb bude na crnom, a ove linije pod uglom :mrgreen:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 sep 2014, 13:53

ma hajde, nema veze, čeka se da bude u prodaji :opaopa:

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 24 sep 2014, 16:35

Drago mi je zbog brze reakcije iz kluba u vezi povrijeđenog penzosa

http://fksloboda.ba/vijesti/1400-izrazi ... sugraanina" onclick="window.open(this.href);return false;
tuzlanska Sloboda

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 24 sep 2014, 21:05

Zamolio bih navijače FKS da me ne shvate pogrešno za sljedeće što ću napisati.

Želim malu digresiju da uradim sa današnjem posjetom na Koševu i skrenem pažnju da smo mi pomalo samokritični. Jednostavno, takvo je podneblje. Ljudi nemaju strpljenja. Mala granica između euforije i crnjaka. Još se nikako ne možemo mjeriti sa FKS obzirom da su ljudi u roster uložili minimum 30 puta više od nas.

Sjetite se naše atmosfere nakon poraza prošli oktobar kući od Branitelja pa onda samo kroz 3 mjeseca neki momentumi koji su iz druge dimenzije. Isto tako vjerujem da će Pitari do kraja sezone bar jednom imati 10K i više gledalaca.

Ajmo Sloboda :cool:
tuzlanska Sloboda

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 sep 2014, 23:08

zlajci je napisao/la:Zamolio bih navijače FKS da me ne shvate pogrešno za sljedeće što ću napisati.

Želim malu digresiju da uradim sa današnjem posjetom na Koševu i skrenem pažnju da smo mi pomalo samokritični. Jednostavno, takvo je podneblje. Ljudi nemaju strpljenja. Mala granica između euforije i crnjaka. Još se nikako ne možemo mjeriti sa FKS obzirom da su ljudi u roster uložili minimum 30 puta više od nas.

Sjetite se naše atmosfere nakon poraza prošli oktobar kući od Branitelja pa onda samo kroz 3 mjeseca neki momentumi koji su iz druge dimenzije. Isto tako vjerujem da će Pitari do kraja sezone bar jednom imati 10K i više gledalaca.

Ajmo Sloboda :cool:
kakvi bolan mi i strpljenje...ljudi u kolijevci fudbala gdje se radza i umire za klub istrpili Fergusona 5 ili 6 j.e.b.e.n.i.h godina i gdje klubu na utakmicu dodze 70 000 dusa,klub koji ima milione navijaca diljem svijeta a mi ne mozemo jednu sezonu halalit za dobrobit kluba...i jos kad mi jazavac kaze da nece vise dolazit na Tusanj zbog poraza tacno bi ga opalio po sred zuba...ljudi su brate brzo zaboravili podgrmece,branitelje i mladosti...hoce ljudi LP na Tusnju...jos vec na jesen i to za svih 5 maraka....puuu,**** ti krv i mentalitet..nije to problem tz nego ove napacene zemlje generalno....eo ti primjer i pitara..igrali evropu,ubise brasno od pojacanja,igraju lijepo za bosanske uslove,dobra uprava,fino se radi,doveli malezijca i ONO opet...ma kaki..j.e.b.o te klub...imaju nekih 5000 imaginarnih clanova a na tekmu se skupi saka ljudi...njih sam naveo kao primjer jer su u odnosu na ostale svemirski brod trenutno...sad zamisli kako ostali izgledaju
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 24 sep 2014, 23:25

ovo je kod nas super kako ce biti drugu polusezonu kad nam gostuju redom Travnik, Olimpik, Slavija, Radnik, Vitez, Drina, Borac (respekt) i slag na tortu Mladost V.O. :clap: tu kad budemo pobjedjivali nece se skupiti 500 dusa na stadionu :!: mene libo tuki ja sam uvjek tu cisto zato sto vec preko 15 godina rezervisem subotu za utakmicu i ne znam kako drugacije subotu popodne provesti :cool: jbg valjda iduce godine bude bolje :?
Sloboda Tuzla

beka23
Kontakt:

Post Postao/la beka23 » 25 sep 2014, 11:35

http://fksloboda.ba/vijesti/1404-oporav ... st-mjeseci" onclick="window.open(this.href);return false;

Ne mogu yebeno da vjerujem :cry:

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 25 sep 2014, 11:39

Znaci od njega vise nista. Ne znam mu ugovor sa Slobodom al znajuci politiku premijer ligasa nije duzi od godinu dana. S ovom povredom nazalost Igija sumnjam da cu opet vidjeti u dresu Slobode.
Zelim mu brz oporavak.

Sad u potragu za novim napadacem !
samo Sloboda

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 25 sep 2014, 11:55

Coraco je napisao/la:Brato evo ti slike sa našeg gostovanja u Travniku
slika
a pošto vjerovatno misliš na KUP, naša tri (odnosno 4, ne znaš brojati ili godine utiču na vid) čovjeka na gostovanju je ipak više od nula vaših na gostovanju, tako da svega ti nemoj ispadati smiješan.

Čovjek prati gdje je ko krenuo, hajde i nekako ima logike putovanje manijaka u bijeljinu isti je put, al' vi u Zenicu a mi na Otoci ? :?
Gdje je to 0 bilo na kojem nasem gostovanju ?-
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 25 sep 2014, 12:15

beka23 je napisao/la:http://fksloboda.ba/vijesti/1404-oporav ... st-mjeseci

Ne mogu yebeno da vjerujem :cry:
Sad Mujića gurnuti na centarfora konačno pa da vidimo te golove :D

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 25 sep 2014, 12:23

To su ti ''navijači''. Internet huligani. Mene je stid u ime ovakvih i u ime ovog lika šta je napisao. Ovakvi su samo neprijatelji Slobode, jedva čekaju poraz, a informisani su nema šta.., isti mu je vjerovatno i najbolji igrač do sad :oops: :oops:

slika
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 25 sep 2014, 12:46

Benjo_AFC86 je napisao/la:To su ti ''navijači''. Internet huligani. Mene je stid u ime ovakvih i u ime ovog lika šta je napisao. Ovakvi su samo neprijatelji Slobode, jedva čekaju poraz, a informisani su nema šta.., isti mu je vjerovatno i najbolji igrač do sad :oops: :oops:

slika
I mene je iznervirao, htio sam da mu odgovorim al ne vrijedi se raspravljati sa ovakvima. Lik vjerovatno i ne zna ni ko je Igor, ni na kojoj poziciji igra. Stvarno moraš bit mentol da tako nešto napišeš, pogotovo za i ponajboljeg igrača kluba dosad. Svako danas ima internet...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 25 sep 2014, 12:51

wobly92 je napisao/la:
I mene je iznervirao, htio sam da mu odgovorim al ne vrijedi se raspravljati sa ovakvima. Lik vjerovatno i ne zna ni ko je Igor, ni na kojoj poziciji igra. Stvarno moraš bit mentol da tako nešto napišeš, pogotovo za i ponajboljeg igrača kluba dosad. Svako danas ima internet...
Najjače mi je bilo kad sam pogledao njegove slike, u dresu Slobode i tako većina. Stvarno nigdje veze, nevezano to što je Igor jedan od boljih, al ko god da se povrijedio i kakav god bio, tvoj je igrač i tako napisati :?
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.