FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ma ogorceni likovi.
Nego zasto bi Roura i Rubi otisli ?
Nego zasto bi Roura i Rubi otisli ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Roura I treba da ide...ne daj Boze da se ovaj razboli, na'ebali "smo". 

Ne vjerujem ja da ce oni otici, pogotovo Roura.
Znalo se da ce 'Tata' dovesti svoje pomocnike, ali ne vjerujem da to nesto mijenja.
Rubi se prije par dana odrekao trenerskog posla da bi dosao u Barcelonu tako da ne vidim razlog zasto bi ga sad otpustili, prije da ce mu ponuditi neku drugu funkciju. A za Rouru sam siguran da nece otici jer je on tu starosjedioc.
Znalo se da ce 'Tata' dovesti svoje pomocnike, ali ne vjerujem da to nesto mijenja.
Rubi se prije par dana odrekao trenerskog posla da bi dosao u Barcelonu tako da ne vidim razlog zasto bi ga sad otpustili, prije da ce mu ponuditi neku drugu funkciju. A za Rouru sam siguran da nece otici jer je on tu starosjedioc.

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
ne znam kako nasi izvukose ovog tatu, ovo je bas onako neocekivan potez uprave kluba, u pravu su ovi koji kazu anonimus, za klub kao barca jeste sigrurno, svaka cast za uspjehe u latinskoj americi, ja iskreno za njega nisam cuo do neki dan, vidim sad da je vodio paragvaj na svjetskom i moze se reci da je taj posao briljantno odradio, sjecam se da su spanci provukli pored njih
sad ne moze se reci ni da je dobar ni los za nas, kad nemamo pojma jednostavno o covjeku, al s takvima se nikad ne zna, moze zavrsiti karijeru vec nakon nekoliko utakmica, moze i briljirati,nikad se ne zna
ne mislim da ce nesto bitno mijenjati u igri, pitanje je samo kako ce se nametnuti kao autiritet igracima, vec dugo, otkako je guardiola preuzeo ekipu, pa i tito, treneri su bili oni koje su igraci sjajno poznavali, sad dolazi totalni stranac, s drugog kontinenta, kakve ce relacije razviti s igracima, s messijem ce vjerovatno imati sjajan odnos, ali kako ce s ostalima...
nezahvalno bilo sta pricati ili prognozirati, samo mozemo gledati na sta ce sve to izaci, sve je moguce, moramo sacekati da vidimo kako ce ponasati u pripremama, pa onda kako ce krenuti liga, pa onda i liga prvaka, al konacan sud moci cemo donijeti tek na kraju sezone kad vidimo i sumiramo kako se ponasao u najtezim i najbitnijim utakmicama, kako je rotirao ekipu, sta je osvojio itd
sad je eto izgleda i to rijeseno, stoper ostaje da se nadje
sad ne moze se reci ni da je dobar ni los za nas, kad nemamo pojma jednostavno o covjeku, al s takvima se nikad ne zna, moze zavrsiti karijeru vec nakon nekoliko utakmica, moze i briljirati,nikad se ne zna
ne mislim da ce nesto bitno mijenjati u igri, pitanje je samo kako ce se nametnuti kao autiritet igracima, vec dugo, otkako je guardiola preuzeo ekipu, pa i tito, treneri su bili oni koje su igraci sjajno poznavali, sad dolazi totalni stranac, s drugog kontinenta, kakve ce relacije razviti s igracima, s messijem ce vjerovatno imati sjajan odnos, ali kako ce s ostalima...
nezahvalno bilo sta pricati ili prognozirati, samo mozemo gledati na sta ce sve to izaci, sve je moguce, moramo sacekati da vidimo kako ce ponasati u pripremama, pa onda kako ce krenuti liga, pa onda i liga prvaka, al konacan sud moci cemo donijeti tek na kraju sezone kad vidimo i sumiramo kako se ponasao u najtezim i najbitnijim utakmicama, kako je rotirao ekipu, sta je osvojio itd
sad je eto izgleda i to rijeseno, stoper ostaje da se nadje
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Samo koliko je to pametnoM4kaveli je napisao/la:Ne vjerujem ja da ce oni otici, pogotovo Roura.

Nema on šta drugo raditi u klubu.
Moyes je izuzetno naporan dosadnjaković
....eto poslao je i drugu (pojacanu) ponudu za Fabregasa, koja je naravno odbijena.
No means No, ali hajd ti to objansi arogantnim engleskim napasnicima.

No means No, ali hajd ti to objansi arogantnim engleskim napasnicima.
opa evo sad i novih momenata, svaka cast tati, al evo sad najnovijih spekulacija, veliki hiddink je napustio i definitivno anzi, opasne price kruze da bi mogao doci kod nas
kako bi to bilo mocno, taj velemajstor svog zanata da dodje, fenomenalno
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Neka bude pomocnik, sta fali imati 2.111 je napisao/la:Samo koliko je to pametnoM4kaveli je napisao/la:Ne vjerujem ja da ce oni otici, pogotovo Roura.
Rubi se prije par dana odrekao trenerskog posla da bi dosao u Barcelonu tako da ne vidim razlog zasto bi ga sad otpustili, prije da ce mu ponuditi neku drugu funkciju. A za Rouru sam siguran da nece otici jer je on tu starosjedioc....Rubi je trener, nije skaut - doveden kao pomocnik Titu i sad ce dobiti nogu jer Otac dovodi svoje ljude sa sobom....tako je dogovoreno.
Nema on šta drugo raditi u klubu.

Mislis da ce ga otpustiti sada kada je 'Tata' dosao ?
@Romariooo ovo s Gerardom je gotovo, nema od Hiddinka nista.
-
- Kontakt:
Ima li sta za odbranu neke novosti? Vidim Tiago im je jedina solucija,izgleda da na planeti nema vise defanzivaca,bas me zanima imaju li u planu nekog napadaca klasicnog,i ko ce mjenjati nase vezne igrace nakon odlaska Tiaga?
Nakon što su odbijene prve dvije ponude (26 i 30m) United će poslati i treću, tešku 35m funti za Fabregasa!
Ne znam dal' je zvanična ova ponuda, al' postaje zanimljivo
Ne znam dal' je zvanična ova ponuda, al' postaje zanimljivo

The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
vidim i ja da je sve dogovoreno sa tatom, al evo sad najnovije spekulacije sa hiddinkom, mislim ako nije nista zvanicno potpisano sa tatom, a nije sto posto, zar ne bi sad imalo smisla kontaktirati hiddinka i na brzinu to rijesiti ako je covjek zainteresovan
tata martino ili babo hiddink, to je smijesno i porediti, ovaj je brat bratu anonimus, dok je hiddink ponajbolji trener u svijetu i ovakva ekipa sa takvim expertom bi bila nevidjena masinerija jer taj covjek ima posao u malom prstu
ako bi sad doslo do nekog obrata, ispali bi malo nepravedni mozda prema tom tati, ali, zbog hidinka i to vrijedi
ajde rossel, ucini nesto, zovi hidinka neka je ponoc prosla
tata martino ili babo hiddink, to je smijesno i porediti, ovaj je brat bratu anonimus, dok je hiddink ponajbolji trener u svijetu i ovakva ekipa sa takvim expertom bi bila nevidjena masinerija jer taj covjek ima posao u malom prstu
ako bi sad doslo do nekog obrata, ispali bi malo nepravedni mozda prema tom tati, ali, zbog hidinka i to vrijedi
ajde rossel, ucini nesto, zovi hidinka neka je ponoc prosla
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Cini mi se da je Hiddink izjavio davno da ce u penziju.Romariooo je napisao/la:opa evo sad i novih momenata, svaka cast tati, al evo sad najnovijih spekulacija, veliki hiddink je napustio i definitivno anzi, opasne price kruze da bi mogao doci kod nas

Usutili se oko odbrane, Silva je izgleda ipak nemoguc. A mozda i nije.bacelonafan je napisao/la:Ima li sta za odbranu neke novosti? Vidim Tiago im je jedina solucija,izgleda da na planeti nema vise defanzivaca,bas me zanima imaju li u planu nekog napadaca klasicnog,i ko ce mjenjati nase vezne igrace nakon odlaska Tiaga?

Alternative: Mangala, Inigo Martinez, Koscienly, Agger, Vertonghen ,..
Od klasicnog napadaca nema nista, barem je tako izjavila uprava.
Thiaga ce mijenjati Sergi Roberto.
jest, sjecam se i ja kad je govorio ne da ce u penziju,nego da nece vise voditi klubove nego samo reprezentacije jer je tu dosa manje posla i manje napora,to je ono kad je celzi htio da angazuje,ali onda kad je anzi ponudio ogromne pare,promijenio je misljenje i uzeo taj klubsoxx je napisao/la:Cini mi se da je Hiddink izjavio davno da ce u penziju.Romariooo je napisao/la:opa evo sad i novih momenata, svaka cast tati, al evo sad najnovijih spekulacija, veliki hiddink je napustio i definitivno anzi, opasne price kruze da bi mogao doci kod nas
sad da mu neko iz barce posalje zvanicnu ponudu,vjerujem da bi mogao pristati da tako veliku karijeru zakljuci sa ovako mocnom ekipom, da napravi nesto kao hejkens, ne znam, moguce sve, najvise me cudi sad ovako koincidencija da bas sad napusta anzi, a barca dovodi anonimusa, moguce da je cijelo vrijeme potajno nesto dogovarano sa hiddinkom a da je ovaj tata bio tek alternativa
moguce i da je sve samo slucajnost cista i da ce vec sutra tata potpisati ugovor i sve to, mada, brat bratu, ako ikakve sanse ima za hidinka, vrijedi tati isplatiti unaprijed cijeli ugovor i nek sjedi kod kuce, a da maestro hidnk to preuzme jer s njim nema mahe
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- RickBlaine
- Kontakt:
Vanderlei Luxemburgo de Argentina :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
moglo bi bit svega do sutraAnte la avalancha de informaciones respecto a un posible acuerdo con Tata Martino para entrenar al FC Barcelona durante las tres próximas temporadas, fuentes oficiales del club han asegurado que a estas horas todavía no hay acuerdo con el que pueda ser nuevo entrenador.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
- RickBlaine
- Kontakt:
Predlazemo nadimak: Lobotata :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
-
- Kontakt:
Ova Barcelona je presmijesna vidi im trenera
ocami smijao sam se kad su bile one bombe o Safetu Susicu ali i on je pored ovog pokemona zvucno ime.

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Bilo je price i o Wengeru, ali brzo su odustali.BigBigBang je napisao/la:Ova Barcelona je presmijesna vidi im trenera![]()
ocami smijao sam se kad su bile one bombe o Safetu Susicu ali i on je pored ovog pokemona zvucno ime.
Kazu da je covjek zaboravio kako izgleda trofej .. haj ga sad znaj.
Paja i Darko i dalje neumorno zabavljaju narodne mase na ovoj temi
. I to sve džabaluka. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015