Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- L'Avvocato
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Evo citam kako je Conte ljut ko ris na odredjene igrace. Juce je sa Chiellom i Bonnucijem pricao pola sata nakon utakmice. Imam osjecaj da pojedinci misle da su jos uvijek na odmoru. Jos evo sad imaju i tu prijateljsku sa repkom. Samo putuju i potpisuju autograme.
Nekako sam bio miran do onoga juce i Conteove reakcije. Sad vec kontam da i nije sve tako bajno. Sreca pa smo doveli Ogbonnu, jer nam je odbrana dobila na svjezini s obzirom koliko su Bonucci, Barza i Giorgio pokazali na ovim pripremama. Barza je povrijedjen, a Bonucci fizicki spreman ko i ja. Mislim da ce i Super kup poceti Ogbonna, Caceres i eventualno Giorgio. U veznom su jedino zadovoljili Vidal, Licht i Asa. Steta sto je i Pogba dosao veoma kasno. Marchisio i Pirlo, bas kao i navedeni trojac u odbrani, jedva disu od obaveza s klubom i repkom. Ne propustaju utakmice jbt. Napad nije uigran, a ionako ne igraju dobro u trenutnoj formaciji.
Pola nam ekipe nije spremno fizicki za pocetak sezone. Tako barem pisu mediji po Italiji. Da li je to samo medijsko trabunjanje kao i obicno ili cinjenica ostaje da vidimo. Ne znam kakva je situacija s Laziom, ali ce biti jbno u svakom slucaju.
Nekako sam bio miran do onoga juce i Conteove reakcije. Sad vec kontam da i nije sve tako bajno. Sreca pa smo doveli Ogbonnu, jer nam je odbrana dobila na svjezini s obzirom koliko su Bonucci, Barza i Giorgio pokazali na ovim pripremama. Barza je povrijedjen, a Bonucci fizicki spreman ko i ja. Mislim da ce i Super kup poceti Ogbonna, Caceres i eventualno Giorgio. U veznom su jedino zadovoljili Vidal, Licht i Asa. Steta sto je i Pogba dosao veoma kasno. Marchisio i Pirlo, bas kao i navedeni trojac u odbrani, jedva disu od obaveza s klubom i repkom. Ne propustaju utakmice jbt. Napad nije uigran, a ionako ne igraju dobro u trenutnoj formaciji.
Pola nam ekipe nije spremno fizicki za pocetak sezone. Tako barem pisu mediji po Italiji. Da li je to samo medijsko trabunjanje kao i obicno ili cinjenica ostaje da vidimo. Ne znam kakva je situacija s Laziom, ali ce biti jbno u svakom slucaju.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Upravo tako, a sjetit ćete se da sam među prvim strahovao za početak sezone i ogroman hendikep imanja toliko reprezentativaca Italije.
Barza napušta pripreme repke i čini se da ni za superkup neće biti spreman
, kao što Avvocato reče, nadam se trojcu Chiello - Ogbonna - Caceres.
Pogba će igrati sigurno, moje mišljenje, već protiv primavere je letio po terenu.
Kad sam kod Barze, čovjek plaća danak igranja 50 utakmica u sezoni, najstandardniji igrač na svijetu za klub i repku.
Barza napušta pripreme repke i čini se da ni za superkup neće biti spreman

Pogba će igrati sigurno, moje mišljenje, već protiv primavere je letio po terenu.
Kad sam kod Barze, čovjek plaća danak igranja 50 utakmica u sezoni, najstandardniji igrač na svijetu za klub i repku.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 12 avg 2013, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
a meni je zalosno to sto se haman pa najvise bore i najbolje igraju oni koji bi trebali da po kvalitetu imaju zacementirano mjesto u timu pa se mogu i zaje.avat na pripremama tipa Vidala, Asamoe, Listajnera, Vucinica pa i Teveza..dok ovi sto je Juve od njih napravio igrace tipa Bonucija, Isle, De Celjea posebno ili Djovinka su posebna prica , umjesto da se iznova dokazuju oni nista.
Kijelini je u ove dvije tekme poslao vise pogresnih pasova nego za citavu sezonu proslu, Pirlo spava ali spava on vec otkad. Ako nastavi tako u sezoni bice belaja jer za 3-5-2 nam treba Pirlo. Markizio opet meni djeluje bolje nego sto je dugo djelovao, jest da su ekipe slabe ali bar se vidi na terenu...samo 1 na 1 situacije od eura 2012 i tekme sa hrvatskom pa ovamo su misaona imenica za njega, lik kao da je zaboravio dati gol, jucer 2 ciste sto je MORAO dati.
Kijelini je u ove dvije tekme poslao vise pogresnih pasova nego za citavu sezonu proslu, Pirlo spava ali spava on vec otkad. Ako nastavi tako u sezoni bice belaja jer za 3-5-2 nam treba Pirlo. Markizio opet meni djeluje bolje nego sto je dugo djelovao, jest da su ekipe slabe ali bar se vidi na terenu...samo 1 na 1 situacije od eura 2012 i tekme sa hrvatskom pa ovamo su misaona imenica za njega, lik kao da je zaboravio dati gol, jucer 2 ciste sto je MORAO dati.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ma nema se potrebe brinuti za pocetak sezone bar sto se lige tice, svaki izgubljeni bod se moze nadoknaditi u toku sezone jer je Juve jedina ekipa sa dovoljno kvalitetnih pojedinaca kako u prvih 11 tako i na klupi. Jedina briga moze biti ova tekma sa Laziom jer se ipak radi o trofeju pa bi bilo malo bezveze izgubiti to medutim s obzirom na znacaj navedenog uopste ne bi barem kod mene bio neki poseban zal za tim.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Trequartista
- Kontakt:
Do utakmice ima još 5 dana, vidjet ćemo u nedjelju kako će to izgledati. Meni je žao Llorentea koji se već sada nalazi pod pritiskom.
Conte će sigurno ekipu taktički pripremiti.
Ne sviđa mi se ovo da se Matri proda Napoliju.
Conte će sigurno ekipu taktički pripremiti.
Ne sviđa mi se ovo da se Matri proda Napoliju.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Čuvaj da vam ne bi hvatao krivine tokom sezoneYucca je napisao/la:Padovan@ druze evo nasli smo igraca jest da je provokator i troll ali dovest cemo ga u red![]()
![]()
![]()

Sigurno da sve nije kako treba, jer osjetilo se kroz sve prijateljske utakmice da je Conte zamišljeno pratio igru. Neki igrači su se evidentno umislili, ali dobro je da imamo i klupu ove sezone dobru, tako da će biti manje zezanja, mogli smo vidjeti Vučinića kako trči više nego ikad.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Ma jok ba necu....Trequartista je napisao/la:Pa gdje će te bez mućkog provokatora.Yucca je napisao/la:Padovan@ ok druze juventini ko hoce sa nama dvojicom tj Sarajevo1946@ Yucca@ da igra SS.BA ligu neka se javi ovdje na pdf ili Sarajevo1946@![]()
Neće se valjda onaj Arogantni naljutiti.![]()

Samo se ti pazi sveranja ovdje na forumu, pa da ne pauziras cesto zbog ''povreda ili kartona''

Jer to bi vas moglo kostati i to ozbiljno......
I valjda vise napustite tu 3. Ligu..... tj. ostvarite promociju....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- Ponos Torina
- Kontakt:
Sevilla kaze tim koji zeli dovesti Kondogbiu mora platiti 17M klauzulu...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Trequartista
- Kontakt:
Hoće glupi Englezi i De Cegliea i Pelusa, treba to prodati, ionako jesu krkani, ubli se za Premiershipa. 

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
Treba jašta, čuj neko hoće De Ciglu
P.S. Viđen Aguero u Torinu.

☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
nemoguce, vidio sam ga ja danas kod mrkve, kazu jede cevapegolden je napisao/la:Treba jašta, čuj neko hoće De Ciglu![]()
![]()
![]()

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Ni droge nisu vise ko nekad, cuj uzmes nesto i Aguero ti se prividja.golden je napisao/la:Treba jašta, čuj neko hoće De Ciglu![]()
![]()
![]()
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Ne, nije montaža, Pepe igra lopte.

I Boakye je tu.

I Boakye je tu.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Nemoj zezatEnzoFerrari je napisao/la:Ni droge nisu vise ko nekad, cuj uzmes nesto i Aguero ti se prividja.golden je napisao/la:Treba jašta, čuj neko hoće De Ciglu![]()
![]()
![]()

Hejah... Nego, kontam uložiti nešto love (50-tak KM) sad protiv Lacia, šta mislite jel' sigurica?
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
-
- Kontakt:
pozz dragi juventini,,od danas ko god zeli moze kupiti karte za tekme Juventusa u torinu,,prvu utakmicu koju ja organizujem preko svoje agencije je ona 6, oktobra protiv Milana u Torinu,,,sve zainteresovani mogu se javiti privatno u inbox,,hvala
Faruk Ciljevic...facebook profil
Faruk Ciljevic...facebook profil

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
- L'Avvocato
- Kontakt:
Prva slika, Gigi ko djetetu kakvom, ma dje babukino malo 

★★★
- L'Avvocato
- Kontakt:
Sunderland i West Ham poslali zvanicne ponude za Quagliarellu. Vise detalja se ocekuje u narednim danima.
Pored ova dva kluba, za Fabia se zanimaju Valencia i Norwich, ali ponude nisu tako dobre.
Everton nudi 8 miliona za Marronea, dok nas klub trazi 10.
Pored ova dva kluba, za Fabia se zanimaju Valencia i Norwich, ali ponude nisu tako dobre.
Everton nudi 8 miliona za Marronea, dok nas klub trazi 10.
★★★
GdS: Postignut dogovor izmedju Napolia i Juventusa za Matria. 12 miliona. Samo jos igrac mora da se slozi ali prema svim naznakama on ce prihvatiti ponudu Napolia.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli