Ne shvatam tvoju poentu upada ovdje, bezveze navlačiš svađe. Zahvalite Wengeru i njegovom izvlačenju maksimuma iz talentovane 'djece' Arsenala. ( Predvođenim fantastičnim Robinom u napadu. )Rosicky je napisao/la:Vi niste imali zamjene za Lukasa..dok Arsenal nije imao zamjene za zamjene ,ako me razumiješ da je bilo dijelova sezone gdje su po 6 prvotimaca falili itd pa se nemožemo vadit da smo radi toga završili 3 a ne 1..
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
@Rosicky...amm uz Lukasa i malo vise srece bili bi sigruno za nama na tabeli...
mislim da smo pokazali arsenalu u dvije utakmice ko smo i šta smo
Jes da smo izgubili al ko je gledao utakmicu zna o čemu pričam..čestitam na LP i da se nesvađamo dalje
uživaj..

IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !
Jamie Carragher on Xabi Alonso: "It sickens me to see him in the red of Spain and not the red of Liverpool."
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Nije tačno. Babel je bio jako neodgovoran, nesto kao Balonja sada. Nije se trudio na treninzima, po twitteru visi do 3-4 ujutro, a to nije nacin da opstanes u Engleskoj.dr.van nostrand je napisao/la:Nikakve ruzne namjere nemam, samo osvrt,
Babel je za Chadlia Ronaldo, barem u onom trenutku kada je prelazio iz Ajaxa u LFC.
Mislim puno bolji igrac, talentovaniji,sa konstantom igranja ut, sa puno vecim brojem nastupa, golova, asistencija itd. jednostavno jedan od najboljih mladih igraca svijeta.
I "unisti" "upropasti"Rafa onkvog fudbalera, steta
![]()
Evo kako vidim niko ozbiljno se ne racuna na Shelveya, djaba talenat, prspektiva kad igrac nece dobiti prostor, cak sta vise, zele se dovesti pojacanja na njegovoj pozicijia on ce otici iz kluba, vjerovatno.
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Kada provociraš, onda provociraj sa stilom da bi imalo smisla. Ovdje se spominjala obrana,peciznije dva igrača: Skrtel i Coates. Kada bi malo bolje pogledao tabelu Premiershipa iz prošle sezone, uvidio bi da uzrok slabe sezone Liverpool nije odbrana, nego napad. Liverpoolova odbrana je na kraju sezone zauzela visoko treće mjesto sa samo 40 primljenih golova iz 38 utakmica i 12 utakmica bez primljenog gola.Rosicky je napisao/la:Kad pogledam kako pišete da Coates moze zamjeniti Škrtela onda mi je stvarno čudno kako ste završili 7,8 na ljestvici sa tako jakim zamjenama..
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- vedofeelgood
- Kontakt:
Meni se bas svidja ovaj Coates. Ozbiljno, lik je perspektivan i zahvalan igrač, ukoliko mu Rodgers, a ne sumnjam da hoce, da pravu šansu iskoristit ce je sigurno.
Onaj ga tamo na SK zove 'Kouts'
Onaj ga tamo na SK zove 'Kouts'

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Zato što su tu obranu činili agger i škrtel,ne agger i coates ..Henderson je napisao/la:Kada provociraš, onda provociraj sa stilom da bi imalo smisla. Ovdje se spominjala obrana,peciznije dva igrača: Skrtel i Coates. Kada bi malo bolje pogledao tabelu Premiershipa iz prošle sezone, uvidio bi da uzrok slabe sezone Liverpool nije odbrana, nego napad. Liverpoolova odbrana je na kraju sezone zauzela visoko treće mjesto sa samo 40 primljenih golova iz 38 utakmica i 12 utakmica bez primljenog gola.Rosicky je napisao/la:Kad pogledam kako pišete da Coates moze zamjeniti Škrtela onda mi je stvarno čudno kako ste završili 7,8 na ljestvici sa tako jakim zamjenama..
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pa na šta konkretno ciljaš. U prvom postu govoriš kako smo završili na poziciji na kojoj smo isključivo zbog 'prvotimaca', nikako zbog rezervi. U drugom govoriš kako je to zbog Skrtel/Agger tandema. Rizo ti je napisao kako na odbranu Liverpoola ne smiješ imati zamjerku, jer su svoj zadatak obavili vrhunski. Nije bila potrebna rezerva, a i relativno su mladi igrači, tako da Coates nije dobio pravu priliku da se dokaže. Ne smiješ suditi o momku koji se nije baš naigrao. Budi siguran da ima veliki kapacitet i sa razlogom ga porede sa Hyypiom. 

Na to da Coates barem jos 2 sezone neće moći zamjeniti Škrtela na toj poziciji
mani se naših problema, hvataj se svojih
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Red Assassin
- Kontakt:
Fabio Borini: "I'm at Roma now. Roma have just bought me, either today or yesterday. "It's not my business now to go to LFC or to stay. I don't know of there is possibility of doing so. For now, I'm Roma player.
- youngredcomps
- Kontakt:

pomozi svom RVP-u rosicky.Pametnije ti je da covjeku nadjes loptu,nega da se sa nam ovdje svadjas
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Normalno da za sezonu, dvije ne može zamijeniti Skrtela, ne znam šta je tu čudno.
Ali siguran sam da se ne bi obrukao, daleko od toga. Momak je 'kapacitet' 

Novi Kolac
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
nisam znao da postoji kolac sa imenom Titanic pa ako nije problem na PP da mi posaljes sastojke da ga mama napraviTITANIC je napisao/la:Novi Kolac
Za Skrtela imamo dobri zamjena Coates,Kelly pa i Wilson tako da ga trebamo pustit za 20+mil i da ovaj 3 dres mi je pravo dobar
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Borini je Romin igrač, nek se i to zavrsilo, prica se da će naši poslati ponudu od 9.5 milki
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
KORA
2 jaja
1 šalica mlijeka
1 šalica ulja
1 šalica prezli (krušnih mrvica)
1 šalica brašna
1 prašak za pecivo
drobljenih/sjeckanih oraha po želji
1 paketić Nescaffe kave 3 u 1
FIL
1 kg blanširanih jabuka
1 žličica cimeta
1 vanilin šećer
1 šalica šećera
1 šalica griza
malo sjeckanih oraha
UKRAŠAVANJE
malo šećera u prahu
Priprema kora
Umijesite tijesto za koru kolača od svih sastojaka navedenih pod ‘KORA’.
Pripravljeno tijesto podijelite na 2 jednaka dijela.
Priprema fila
Za fil dobro izmješajte sve navedene sastojke pod ‘FIL’.
Pečenje kolača
Pećnicu prethodno zagrijete na 200 °C.
Polovicu tijesta stavite u kalup za kolače i pecite oko 10 minuta kako bi se formirala korica.
Tijesto izvadite iz pećnice pa ga premažite pripravljenim filom i vrh preklopite sa ostatkom tijesta.
Kolač vratite natrag u pećnicu i pecite još oko 30-ak minuta. Vrijeme pečenja prilagodite vlastitoj pećnici.
2 jaja
1 šalica mlijeka
1 šalica ulja
1 šalica prezli (krušnih mrvica)
1 šalica brašna
1 prašak za pecivo
drobljenih/sjeckanih oraha po želji
FIL
1 kg blanširanih jabuka
1 žličica cimeta
1 vanilin šećer
1 šalica šećera
1 šalica griza
malo sjeckanih oraha
UKRAŠAVANJE
malo šećera u prahu
Priprema kora
Umijesite tijesto za koru kolača od svih sastojaka navedenih pod ‘KORA’.
Pripravljeno tijesto podijelite na 2 jednaka dijela.
Priprema fila
Za fil dobro izmješajte sve navedene sastojke pod ‘FIL’.
Pečenje kolača
Pećnicu prethodno zagrijete na 200 °C.
Polovicu tijesta stavite u kalup za kolače i pecite oko 10 minuta kako bi se formirala korica.
Tijesto izvadite iz pećnice pa ga premažite pripravljenim filom i vrh preklopite sa ostatkom tijesta.
Kolač vratite natrag u pećnicu i pecite još oko 30-ak minuta. Vrijeme pečenja prilagodite vlastitoj pećnici.
Senaid L.F.C je napisao/la:nisam znao da postoji kolac sa imenom Titanic pa ako nije problem na PP da mi posaljes sastojke da ga mama napraviTITANIC je napisao/la:Novi Kolac
Za Skrtela imamo dobri zamjena Coates,Kelly pa i Wilson tako da ga trebamo pustit za 20+mil i da ovaj 3 dres mi je pravo dobar
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
@titanic hvala najljepsa ima da ga jedemo
btw.da nije off valjda ce taj Borini doci nisu neke pare a ima sanse da se isplati
btw.da nije off valjda ce taj Borini doci nisu neke pare a ima sanse da se isplati
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- IlPrincipino
- Kontakt:
Good Morning Everyone

ne trebam pisati šta da gledate...
vjerujem da će ovo Liverpool glatko odbiti...
ali mislim da je ovo gotovo i da je Gylfi novi igrač Liverpoola...
kada sam kod Suareza
[youtube][/youtube]
priča se o ponudi Liverpoola za Borinia od 9.5 milliona eura...

ne trebam pisati šta da gledate...

vjerujem da će ovo Liverpool glatko odbiti...

According to Daily Express Spurs have Offered Better Financial Package for Gylfi Sigurdsson

kada sam kod Suareza
[youtube][/youtube]
priča se o ponudi Liverpoola za Borinia od 9.5 milliona eura...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- youngredcomps
- Kontakt:
kad bi dosla ponuda od 50 mil za suareza,rodgers bi to odbio a ne neki 20 -ak mil.
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.