FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- PatrickBateman
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Barca ako ne dovede koga jakog u odbani, djaba nam citava familija na klupi
Tata
Ajde neka, vidjet cemo. optimistican sam

Ajde neka, vidjet cemo. optimistican sam

RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
od kud ti to.PatrickBateman je napisao/la:Barca ako ne dovede koga jakog u odbani, djaba nam citava familija na klupi

nikad nisam vidjeo da onoliko flopova, kikseva i ludosti + majmun na golu i opet nista - rasolu ne treba odbrana.

Zadnja izmjena: bparena, dana/u 22 jul 2013, 19:24, ukupno mijenjano 2 puta.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Iskreno za njega nikada nisam.
A kada ga vidim na slici cini mi se neki zajeban lik i mislim da ce od pocetka uspostaviti autoritet.Jos samo da zna motivirati ekipu i to je to .
Sad se mogu hvaliti da mi je Tata trener Barcelone

A kada ga vidim na slici cini mi se neki zajeban lik i mislim da ce od pocetka uspostaviti autoritet.Jos samo da zna motivirati ekipu i to je to .

Sad se mogu hvaliti da mi je Tata trener Barcelone

Visca el Barça ! Mes que un club !
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Poslije Tita, Tata. Nek je sa srecom! 

Itekako sam optimističan!
Welcome Tata!

Welcome Tata!

No risk , no funceze je napisao/la:Rizičan izbor.

Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Otac potpisao na tri kuke.
Bielsa mu je bio mentor godinama...navodno veliki fan Guardiolinog sistema igre, gaji napadacki fudbal itd
Vidjecemo na šta ce sve to izaći.
Bielsa mu je bio mentor godinama...navodno veliki fan Guardiolinog sistema igre, gaji napadacki fudbal itd
Vidjecemo na šta ce sve to izaći.
Zadnja izmjena: 111, dana/u 22 jul 2013, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.
Od toliko imena Rosell uzima trenera iz Argentine koji btw nema apsulutno iskustva u Europi.Biće ovo zanimljiva sezona za Barcu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Tako se pisalo i 2008/09.... nešto u stilu "od toliko imena dovedu nekog anonimusa Guardiolu koji je do tad treirao samo B tim", pa covjek pohara uzduž i poprijeko.Saurman je napisao/la:Od toliko imena Rosell uzima trenera iz Argentine koji btw nema apsulutno iskustva u Europi.Biće ovo zanimljiva sezona za Barcu.
Možda Tata bude novi dominator, a možde dobije nogu u pakaš nakon prve sezone...necemo suditi unaprijed.
Kojih imena.Saurman je napisao/la:Od toliko imena Rosell uzima trenera iz Argentine koji btw nema apsulutno iskustva u Europi.Biće ovo zanimljiva sezona za Barcu.
Nijedan spominjani trener nije nista bolji od "Tate"...

EDIT: Ponesto o novom treneru http://sportsillustrated.cnn.com/2012/w ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
RIP CITY!
Vrijeme će pokazati.111 je napisao/la:Tako se pisalo i 2008/09.... nešto u stilu "od toliko imena dovedu nekog anonimusa Guardiolu koji je do tad treirao samo B tim", pa covjek pohara uzduž i poprijeko.Saurman je napisao/la:Od toliko imena Rosell uzima trenera iz Argentine koji btw nema apsulutno iskustva u Europi.Biće ovo zanimljiva sezona za Barcu.
Možda Tata bude novi dominator, a možde dobije nogu u pakaš nakon prve sezone...necemo suditi unaprijed.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Obozavam Argentinski temperament koji je najriskantniji moguci za ovaj tim Barcelone.
U koliko se kockice posloze ovaj tim ce biti ponovno na mjestu na kome su ispisali historiju.
U koliko se kockice posloze ovaj tim ce biti ponovno na mjestu na kome su ispisali historiju.

Johnny b, how much there is to see
Baca na Bielsu malo.

Najbolji igrac Newell's Old Boysa u historiji kluba, bio je ofanzivni veznjak.
Sada je sa istim klubom kao trener osvojio argentinsku Primeru division pored Boce, Rivera i ostalih velikana.

Najbolji igrac Newell's Old Boysa u historiji kluba, bio je ofanzivni veznjak.
Sada je sa istim klubom kao trener osvojio argentinsku Primeru division pored Boce, Rivera i ostalih velikana.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Gerardo Martino je rođen u Rosariju, rodnom gradu Messija - eto malo slicnosti
....bio igracka legenda Newells Old Boysa, a lani kao trener tog tima uzeo titulu argentinske Primere.

Ne mogu se porediti Pep i "Tata" kada govorimo u kontekstu vođenja Barcelone.111 je napisao/la:Tako se pisalo i 2008/09.... nešto u stilu "od toliko imena dovedu nekog anonimusa Guardiolu koji je do tad treirao samo B tim", pa covjek pohara uzduž i poprijeko.Saurman je napisao/la:Od toliko imena Rosell uzima trenera iz Argentine koji btw nema apsulutno iskustva u Europi.Biće ovo zanimljiva sezona za Barcu.
Prvi je igračku karijereu proveo u Barceloni, još kao dijete se prvi put upoznao sa Barcom, njenim fudbalom i mentalitetom.
Nakon igračke karijere i trenersku je započeo u Barceloni, vodio tim B i sve vrijeme bio tu. Ukratko, ušao u srž toga kako i na koji način voditi tako jedan veliki klub počev od osoblja u klubu, preko igrača i navijača, sve do pripreme, taktike i transfera.
Logičan slijed je bio da sjedne na klupu, pogotovo ako se u obzir uzme to da Barcelona forsira "ljude iz svojih redova" (možda nekad i previše, ali bilo kako bilo rezultati su tu).
U tom slučaju iskustvo i nije presudno, ako si upoznat sa stvarima u i oko kluba.
Kao što sam napisao "Tata" je rizičan potez, ponajprije jer nema iskustva u Evropi i takmičenja na najvišem nivou (borba za titulu u Španiji i LP).
Vrijeme će pokazati, ali da sam ja navijač Barce, ne bih bio pretjerano zadovoljan ovim izborom u ovom trenutku.
Ne kažem ovim da je on loš, a još manje to da će biti loš.
Ne može niko reći da nije bilo boljih menadžera koji bi sjeli na klupu Barcelone ili da nisu htjeli.
Ovdje govorimo o klupi Barcelone, a ne o klupi nekog prosječnog kluba.
Moje mišljenje.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
OK, poštujem.ceze je napisao/la:Ne mogu se porediti Pep i "Tata" kada govorimo u kontekstu vođenja Barcelone.111 je napisao/la:Tako se pisalo i 2008/09.... nešto u stilu "od toliko imena dovedu nekog anonimusa Guardiolu koji je do tad treirao samo B tim", pa covjek pohara uzduž i poprijeko.Saurman je napisao/la:Od toliko imena Rosell uzima trenera iz Argentine koji btw nema apsulutno iskustva u Europi.Biće ovo zanimljiva sezona za Barcu.
Prvi je igračku karijereu proveo u Barceloni, još kao dijete se prvi put upoznao sa Barcom, njenim fudbalom i mentalitetom.
Nakon igračke karijere i trenersku je započeo u Barceloni, vodio tim B i sve vrijeme bio tu. Ukratko, ušao u srž toga kako i na koji način voditi tako jedan veliki klub počev od osoblja u klubu, preko igrača i navijača, sve do pripreme, taktike i transfera.
Logičan slijed je bio da sjedne na klupu, pogotovo ako se u obzir uzme to da Barcelona forsira "ljude iz svojih redova" (možda nekad i previše, ali bilo kako bilo rezultati su tu).
U tom slučaju iskustvo i nije presudno, ako si upoznat sa stvarima u i oko kluba.
Kao što sam napisao "Tata" je rizičan potez, ponajprije jer nema iskustva u Evropi i takmičenja na najvišem nivou (borba za titulu u Španiji i LP).
Vrijeme će pokazati, ali da sam ja navijač Barce, ne bih bio pretjerano zadovoljan ovim izborom u ovom trenutku.
Ne kažem ovim da je on loš, a još manje to da će biti loš.
Ne može niko reći da nije bilo boljih menadžera koji bi sjeli na klupu Barcelone ili da nisu htjeli.
Ovdje govorimo o klupi Barcelone, a ne o klupi nekog prosječnog kluba.
Moje mišljenje.
Vidjecemo šta ce biti dalje i kako ce se snaci na klupi Barcelone....Barca kao ozbiljan klub je imala plan B, kad je trener u pitanju (jer se znalo da je situacija sa Titom rizicna)....siguran budi da ga nisu doveli tek tako napamet, niti bi dozvolili sebi da ih neki amater vodi sa klupe.
-
- Kontakt:
Ma anonimus obicni,nije dokazan trener al eto nek se na Barsi uci,nece se dugo tu zadrzat jer imam osjecaj da ce ovo biti ocajna sezona,doveli Neymara sve pare potrosili sad nemamo ni za nekog starca u odbrani!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.