FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Dule 078
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Dule 078 » 23 jan 2011, 15:13

Stole iz Bora je napisao/la:
Dule 078 je napisao/la:Kad Zeljo nekome od konkurenata uzme igraca kome je istekao ugovor,onda je to sposobnost Amara i uprave,a kad neki konkurent uzme Zelji perspektivnog igraca,onda je prica kako taj igrac i onako nema pojma.
A sta god da se desi oko Zelje ti si tu da komentarises. Jeli ti bas treba to da bezveze zakuhavas? Imas temu o Borcu pa nas malo obavjestavaj sta se desava u klubu, mani se zakuhavanja.

Decko nije bio uvrsten u spisak igraca koji idu na pripreme, to mu se nije svidjelo i napustio je klub. Po forumima svakako pise i onaj ko zna i pnaj ko ne zna. Jedni pisu da im je dosao "najveci" talent a drugi da je otisao jer nije valjao a 80% ga nije nikad vidjelo kako igra. Valja li ili ne valja pokazat ce vrijeme ..
A je li tebi tata kupio ovu temu da bi ti imao ekskluzivno pravo da pises po njoj,i da meni zabranjujes da pisem?

I na temi Borac vise ima postova od navijaca Zelje nego od navijaca Borca,pa mi ne pada na pamet da nikoga tjeram sa teme,osim naravno onih "politicara",koji mi idu na penis.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

goldboy
Kontakt:

Post Postao/la goldboy » 23 jan 2011, 15:15

Bosnier je napisao/la:Kad pocinje vise ovaj premijer liga , imamo najvecu pauzu na svijetu !
26.2

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 23 jan 2011, 15:15

Ajde dobro dule ne sekiraj se bit ćete valjda drugi iza želje nebrigaj te vi naše brige,taj đip je vječiti talenat,ali nedokazani niko čuo za njega nije da je nebi ga amar tek tako pustio nebrigaj ti :mrgreen:

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 23 jan 2011, 15:16

goldboy je napisao/la:
Bosnier je napisao/la:Kad pocinje vise ovaj premijer liga , imamo najvecu pauzu na svijetu !
26.2
Jbo mater, i pitamo se zasto nam je liga jedna od najslabijih...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Nije Bitno
Kontakt:

Post Postao/la Nije Bitno » 23 jan 2011, 15:18

Pa nemamo mi terene sa grijacima i natkrivene sve tribine bar Zeljo i ovi manji klubovi :lol:
Melburnski Lesinar

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 23 jan 2011, 15:19

Dule 078 je napisao/la:Kad Zeljo nekome od konkurenata uzme igraca kome je istekao ugovor,onda je to sposobnost Amara i uprave i nesposobnost tog konkurentskog kluba,a kad neki konkurent uzme Zelji perspektivnog igraca,onda je prica kako taj igrac i onako nema pojma.
da klub ima kakve ozbiljne planove sa Đipom valjda bi u ovih godinu i po koliko je Osim tu zaigrao bar neku prijateljsku utakmicu ili bi otišao sada (ili ljetos) na pripreme sa prvim timom. Možda ima potencijala, ali očito da je otišao zato što klub na njega ne računa. I ako bude šta od njega ni prvi ni zadnji. U kadetima i juniorima svakodnevno imaš prelazaka milion.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 23 jan 2011, 15:21

Dule 078 je napisao/la:A je li tebi tata kupio ovu temu da bi ti imao ekskluzivno pravo da pises po njoj,i da meni zabranjujes da pisem?

I na temi Borac vise ima postova od navijaca Zelje nego od navijaca Borca,pa mi ne pada na pamet da nikoga tjeram sa teme,osim naravno onih "politicara",koji mi idu na penis.
Kojom recenicom sam te otjerao sa teme dobri moj Dule? Niti zelim niti imam tu privilegiju. Rekoh mani se bezveznog kuhanja kad se vec malo smirilo i reci nam nesto o Borcu a nigdje ne napisah da ne pises ovde ili da ides sa teme. Moras malo bolje tumaciti postove kad si vec tako fin .. 8-)
Zadnja izmjena: Stole iz Bora, dana/u 23 jan 2011, 15:39, ukupno mijenjano 2 puta.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 23 jan 2011, 15:41

fczeljo je napisao/la:U kadetima i juniorima svakodnevno imaš prelazaka milion.
Ma jasta. U tim uzrastima mala sitnica zna povrijediti njihov ego i vrlo lahko bez razmisljanja oni odlaze iz kluba i iz inata prelaze u konkurenta. A mozda se nakon nekoliko mjeseci opet vrati. I takvih slucajeva je bilo more. Sad u prvom timu Sarajeva igra momak koji je prelazio dva-tri puta iz jednog u drgui klub. Nista neobicno. Vrlo malo sad ima igraca koji nece nikad zaigrati za Sarajevo, a navijaju za Zelju il obrnuto.

Uglavnom Djip je meni dobar igrac. Gledao sam ga nekoliko puta i bio je među boljim, al ako se ponasa i glumi kretena i nema ozbiljan pristup treningu kao sto se prica, nema sanse da uspije. Mnogo veci talenti sa takvim ponasanjem su propali.

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 23 jan 2011, 15:49

Nista od cokoladica :D

Uz stručni štab u Pulu će putovati 26 igrača. To su: Ibrahim Šehić, Elvis Karić, Elvis Mešić, Srđan Stanić, Muamer Svraka, Mirsad Bešlija, Mirko Radovanović, Benjamim Čolić, Edin Višća, Goran Perak, Bajro Spahić, Zajko Zeba, Lazar Popović, Milan Ćulum, Srđan Savić, Jadranko Bogičević, Goran Gančev, Goran Marković, Elvir Čolić, Omar Baljić, Velibor Vasilić, Perica Stančeski, Nermin Jamak, Aleksandar Nikolić, Nermin Zoletić i Vedran Kjosevski

Ovo mi je drago procitat
Zadnja izmjena: Buddy, dana/u 23 jan 2011, 15:53, ukupno mijenjano 2 puta.

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 23 jan 2011, 15:53

Buddy je napisao/la:Nista od cokoladica :D

Uz stručni štab u Pulu će putovati 26 igrača. To su: Ibrahim Šehić, Elvis Karić, Elvis Mešić, Srđan Stanić, Muamer Svraka, Mirsad Bešlija, Mirko Radovanović, Benjamim Čolić, Edin Višća, Goran Perak, Bajro Spahić, Zajko Zeba, Lazar Popović, Milan Ćulum, Srđan Savić, Jadranko Bogičević, Goran Gančev, Goran Marković, Elvir Čolić, Omar Baljić, Velibor Vasilić, Perica Stančeski, Nermin Jamak, Aleksandar Nikolić, Nermin Zoletić i Vedran Kjosevski

Ovo mi je drago procitat
Ko je ovaj zadnji???

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 23 jan 2011, 15:54

elSaik je napisao/la:
Buddy je napisao/la:Nista od cokoladica :D

Ovo mi je drago procitat
Ko je ovaj zadnji???
Golman 16 godina ima

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 23 jan 2011, 15:56

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 23 jan 2011, 15:59

Turnir U-12 MEĐIMUREC 2007.

Najboljim igračem turnira proglašen je Tomislav Gomelt (Zagreb), a najboljim vratarom Vedran Kjosevski (Željezničar, Sarajevo). Najbolji su strijelci turnira Luka Capan (Zagreb), Moris Kuhta (Varteks), Marko Pašalić (Hajduk) i Marko Pjaca (Međimurje).
AMAR OSIM

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 23 jan 2011, 15:59

To onaj što za repku brani? Odlično.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 23 jan 2011, 16:02

elSaik je napisao/la:To onaj što za repku brani? Odlično.
E taj taj ..
AMAR OSIM

LIvada2
Kontakt:

Post Postao/la LIvada2 » 23 jan 2011, 16:22

Znal neko sta je s onim Alićem..isto golman iz Visokog na probi ???

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 23 jan 2011, 16:50

Tuđem se neuspjehu radovat !? :shock:
TM87

patkica
Kontakt:

Post Postao/la patkica » 23 jan 2011, 17:03

Stole iz Bora je napisao/la:Turnir U-12 MEĐIMUREC 2007.

Najboljim igračem turnira proglašen je Tomislav Gomelt (Zagreb), a najboljim vratarom Vedran Kjosevski (Željezničar, Sarajevo). Najbolji su strijelci turnira Luka Capan (Zagreb), Moris Kuhta (Varteks), Marko Pašalić (Hajduk) i Marko Pjaca (Međimurje).
nije nikakvo cudo, jer ga je trazio Hajduk prije 4 god', Dinamo,Salzburg,Partizan pa cak i Werder sve vam govori :P

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, kulinban1189 i 29 gostiju.