A je li tebi tata kupio ovu temu da bi ti imao ekskluzivno pravo da pises po njoj,i da meni zabranjujes da pisem?Stole iz Bora je napisao/la:A sta god da se desi oko Zelje ti si tu da komentarises. Jeli ti bas treba to da bezveze zakuhavas? Imas temu o Borcu pa nas malo obavjestavaj sta se desava u klubu, mani se zakuhavanja.Dule 078 je napisao/la:Kad Zeljo nekome od konkurenata uzme igraca kome je istekao ugovor,onda je to sposobnost Amara i uprave,a kad neki konkurent uzme Zelji perspektivnog igraca,onda je prica kako taj igrac i onako nema pojma.
Decko nije bio uvrsten u spisak igraca koji idu na pripreme, to mu se nije svidjelo i napustio je klub. Po forumima svakako pise i onaj ko zna i pnaj ko ne zna. Jedni pisu da im je dosao "najveci" talent a drugi da je otisao jer nije valjao a 80% ga nije nikad vidjelo kako igra. Valja li ili ne valja pokazat ce vrijeme ..
I na temi Borac vise ima postova od navijaca Zelje nego od navijaca Borca,pa mi ne pada na pamet da nikoga tjeram sa teme,osim naravno onih "politicara",koji mi idu na penis.