Ovdje se slažem sa @napoleon, siguran sam da bi momci iz udruženja odgovorili možda bi čak i dogovorili proizvodnju kojenapoleon72 je napisao/la: ↑24 jul 2022, 12:31Probaj fkt Horde kontaktirat, siguran sam da ce imat vise razumijevanja nego klub. Nas klub je poligon za uhljebljavanje, kad su mrtvu Poturu vratili sve ti je jasno. Hz ipak rade na drugi nacin i vjerujem da bi lakse s njima komunicirao.JavierBosnia je napisao/la: ↑24 jul 2022, 12:28Hvala drug, potrudio se jesam, ponajviše oko vizualizacije i predstavljanja da to izgleda koliko toliko lijepo. Malo je i samopouzdanje bilo poljuljano nakon tih "odbijenica" da sam mislio pa mozda stvarno i nisu dovoljno dobre, ali evo do sada sve sami pozitivni komentari, hvala vam.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 jul 2022, 12:16
Ma ove prve bordo su fkt sve top.Dugo ljepse nesto nisam vidio,svaka cast brate trebalo je ovo dosta vremena i truda da se napravi sve ovo.![]()
![]()
Ja se samo nadam da se ti prof.bavis ovim,ako ne trebas sto prije nekoga naci
Ne bavim se profsionalno, čak šta više nikada ranije nisam pravio dizajn za majice i ovo sam uradio u par dana. Sta bi tek bilo da se vise ovome posvetim, unaprijedim svoje znanje i mislim da vec sada imam jos 10+ duplo boljih ideja za majice, ali nema nekog smisla da radim da bi se to ovdje vrtilo par sati i da na tome zavrsi.
@MaroonBjelave @IstocnjakSaKoseva @Objektivac1946 @Nirton @fera @SviUNapad1jeAFH @napoleon72 @hz35 @NajvecaRadosti evo da vam se i ovako zahvalim na lijepim komentarima![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Objektivac1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
251 minuta do tekme
Dizdarević
Musa Aničić Mujakić Tomašević
Đokanović Čirjak
Ikić Varešanović Džafić
Mulahusejnović
Dizdarević
Musa Aničić Mujakić Tomašević
Đokanović Čirjak
Ikić Varešanović Džafić
Mulahusejnović
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Svaka cast i od mene za trud. Svaka majica je top, prije svega zbog jednostavnosti. Takodjer, treba ti cestitati i za ostale ideje koje si imao, ali jednostavno klub ne reaguje. Definitivno, trebas vidjeti s Hordama, kao sto napoleon kaze, imali bi vise razumijevanjaJavierBosnia je napisao/la: ↑24 jul 2022, 12:33Imam naravno, ko je zainteresovan za neku neka se javi u poruke i dobit ce. Za vlastitu upotrebu je legalno, tako da tu nema problema sa koristenjem obiljezja klubaPeljtoIrfan je napisao/la: ↑24 jul 2022, 12:31Svaka čast, sve su top ali bi bilo dobro da imaš png ovih slika/natpisa da si možemo praviti majice![]()

A mi danas aBd do pobjede.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- JavierBosnia
- Kontakt:
Hvala momci
Bilo je kontakta i sa udruzenjem, sve maksimalno korektno, trenutno je ovako stanje pa vidjet cemo u buducnosti. Mozda nekad..

Bilo je kontakta i sa udruzenjem, sve maksimalno korektno, trenutno je ovako stanje pa vidjet cemo u buducnosti. Mozda nekad..

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
http://sportskikanal.weebly.com/
Tu bi stream trebao najbolje funkcionisati.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Javier buraz, crna br 13. Ima da me otvara u struku sam' takoJavierBosnia je napisao/la: ↑24 jul 2022, 12:33Imam naravno, ko je zainteresovan za neku neka se javi u poruke i dobit ce. Za vlastitu upotrebu je legalno, tako da tu nema problema sa koristenjem obiljezja klubaPeljtoIrfan je napisao/la: ↑24 jul 2022, 12:31Svaka čast, sve su top ali bi bilo dobro da imaš png ovih slika/natpisa da si možemo praviti majice![]()

- JavierBosnia
- Kontakt:
Samo slim modelMaroonBjelave je napisao/la: ↑24 jul 2022, 13:08
Javier buraz, crna br 13. Ima da me otvara u struku sam' tako![]()

- PeljtoIrfan
- Kontakt:
Jedino legalne opcije, dakle plaćaju se

Neke bolje besplatne ilegalne opcije su malo komplikovanije pa se javite u pp ako želite. Rado ću pomoći.
-
- Kontakt:
Stvarno lijepe majice, ove dvije su mi odmah zapale za oko. Svak čast!
Bice nase raje iz Bosanskog Novog, ali iz okolice.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- MaroonBjelave
- Kontakt:
E ybg, a ja građen k'o OranginaJavierBosnia je napisao/la: ↑24 jul 2022, 13:09Samo slim modelMaroonBjelave je napisao/la: ↑24 jul 2022, 13:08
![]()

- PeljtoIrfan
- Kontakt:
MaroonBjelave je napisao/la: ↑24 jul 2022, 13:24E ybg, a ja građen k'o OranginaJavierBosnia je napisao/la: ↑24 jul 2022, 13:09Samo slim modelMaroonBjelave je napisao/la: ↑24 jul 2022, 13:08
![]()
![]()

- JavierBosnia
- Kontakt:
Majica i print na majicu kosta cca 25 KM, ako bi bilo zainteresovanih da se skupimo na nesto veci broj sigurno bi bilo i jeftinije. Par momaka se vec javilo u inbox da dobije sliku za print, ako vas ima jos bujrum
Gdje je ona @bordo armija sa fb da prenese tamo slike, za cvaju bi mogli dobiti majicu haman po zelji
Gdje je ona @bordo armija sa fb da prenese tamo slike, za cvaju bi mogli dobiti majicu haman po zelji

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
MaroonBjelave je napisao/la: ↑24 jul 2022, 13:24E ybg, a ja građen k'o OranginaJavierBosnia je napisao/la: ↑24 jul 2022, 13:09Samo slim modelMaroonBjelave je napisao/la: ↑24 jul 2022, 13:08
![]()
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Vidi na instagramu ima par naših solida stranica pa ih pitaj da te bace na story ako ništaJavierBosnia je napisao/la: ↑24 jul 2022, 13:30Majica i print na majicu kosta cca 25 KM, ako bi bilo zainteresovanih da se skupimo na nesto veci broj sigurno bi bilo i jeftinije. Par momaka se vec javilo u inbox da dobije sliku za print, ako vas ima jos bujrum
Gdje je ona @bordo armija sa fb da prenese tamo slike, za cvaju bi mogli dobiti majicu haman po zelji![]()
Kad navečer oči sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
-
- Kontakt:
Je li vi trollate Javiera?
Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk, plisek, robertkosar, skoJaa, Tatamata1946 i 38 gostiju.