Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Ma ne znam Klarkson, haman je to južnjački malograđanski mentalitet. Msm, možda je vandredno i zavšio nešto na Sorboni (Pep dakako) al' džaba sve. Svojim reakcijama podjeća na Ramosa, jer kakva god sudijska odluka bila, on je tu da nešto poetično kaže, baš k'o i naš Gvardo. Zato je Furija jedna od repki koje ne simpatišem.Klare je napisao/la:Sve su mu prepustili moj Centre, na treingu postoji samo Pep, na utakmici postoji samo Pep, jer sta ti mislis sto on onoliko mase, vala da je radi igre puno bi bolje to izgledalo.Centre forward je napisao/la:Pep je haman sad preuzeo i ulogu glavnog hećima.. Gubi se on polako, al' sigurno.
Dalje za transfer postoji samo Pep, svi su njegova zelja i pretezno Spanci.
Pa zasto onda Pep ne bi bio i doktor?![]()
ps:bravo za anketu, glaso sam za opciju 2, jer je tako ispravno, a ova sezona ce pokazati ide li na opciju 1 ili 3.
(mene stid bilo ovo reći, ne zamjerite drugoviR32 je napisao/la:dobru pičotinu
I ja mislim da te znam, sa jednog hrvatskog portala(packe i pacijent), i ne govorim ovo zbog Pepa i toga svega, ali covjek jeste navijac Bayern duze vrijemerikimo je napisao/la:Ubacen od tajne sile da potkopavam jedinstvo Bayernova topica hahaha. Paranoja ol ovr Bascarsija.
Sta tebe briga za koga ja navijam ako istinu govorim? Istu bi ti stvar napisao i da je trener Bayerna npr Jose Mourinho.
Iako je moja stvar za koga navijam i kome stranu i zbog koga drzim, mozda da se obratis Paleu, navijacu Gladbacha, on me nekako zna s druge lokacije.
A ti, zao mi je sto sam presao na licni nivo, samo pokazujes koliko sam u jednom ranijem postu bio upravu.
Kurt igra lijevo krilo, samo je i ponekad igrao kao lazni spic.Neutral je napisao/la:Sinan napadač, mislio sam da je lijevo krilo. Siguran sam da će mu Pep dati priliku.
Nakon Mehmeta Scholla, prvi 'mišung' (otac Turko, majka Švabica) koji obećava na terenima Njemačke.Saurman je napisao/la:Kad sam vidio ime Sinan mislio sam da je neko sa ovih prostora rekoh evo bošnje u Bayi kad ono švabo-turk kombinacija.
Nerminovic je napisao/la:Spisak igraca koji su prijavljeni za ligu prvaka.
http://www.bavarianfootballworks.com/20 ... d-released" onclick="window.open(this.href);return false;
![]()
![]()
![]()
Sinan Kurt je prijavljen, lik nije igrao minutu u Bundesligu - Pierre koji je igrao kupu finala, imao minutaze i tako dalje je rezerva.![]()
Svasta...
Baš sam htio napisati kao da su braća,još da Sinan dostigne nivo Reusa ehh.geronimo je napisao/la:Nakon Mehmeta Scholla, prvi 'mišung' (otac Turko, majka Švabica) koji obećava na terenima Njemačke.Saurman je napisao/la:Kad sam vidio ime Sinan mislio sam da je neko sa ovih prostora rekoh evo bošnje u Bayi kad ono švabo-turk kombinacija.
Ostali koji su prodefilovali, ili su čistokrvni Turci/Kurdi, odnosno oni sa njemačkim pasošom koji su se opredijelili za različite 'domovine'.
Kažu da Kurt neodoljivo podsjeća na Reusa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.