baš obrnuto, to znači da Cesc pogotovo tada neće ići nigdje .. s obzirom da će novi trener doći izvana i da će doći u nepoznato (izuzev Luis Enriquea), sigurno neće rasipati ekipu, nego će htjeti da zadrži što ima, pa čak i da dovede nekog .. slično kao Pellegrini u Man CityjuCautinho je napisao/la:Na Unitedovoj temi pisu kako bi taj novi trener mogao biti neka nada da im dodje Cesc.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Cautinho
- Kontakt:
Kako god,bit ce promjena na celu dirigenta i sefa momcadi.
Nitko ne zna sta promjena donosi.Mozda je dobra,mozda ne.
Nepoznati trener-nepoznate odluke.
Nitko ne zna sta promjena donosi.Mozda je dobra,mozda ne.
Nepoznati trener-nepoznate odluke.
Keep walking.
sport.es
No habrá reunión con Martino en Argentina
En las últimas horas se ha extendido el rumor, llegado desde Argentina, que Andoni Zubizarreta o Raül Sanllehí o los dos, podrían viajar a Argentina para reunirse con el "Tata" Martino. Sin embargo, SPORT está en condiciones de afirmar que eso no será así. Nadie del FC Barcelona viajará ni en las próximas horas ni en los próximos días a Argentina.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Ma sutra bi se sve trebalo znati. Ovo su uobicajene spekulacije.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- PatrickBateman
- Kontakt:
TVSa objavio da je Barcelona zainteresovana za Amara Osima. 

- Cautinho
- Kontakt:
Jagodić novi trener FC Barcelone
Kako nesluzbeno saznajemo od izvora u Spaniji,Vlado Jagodić,trenutni trener Celika iz Zenice,blizu je potpisa za Barcelonu.
Aktualni prvak Spanije u potrazi je za iskusnim i kvalitetnim trenerom nakon sto je dosadasnji sef strucnog staba Tito Villanova dao ostavku zbog teske bolesti.
Jagodic pravi odlicne rezultate u PLBIH sa Celikom,a uprava Barcelone nije dugo trazila nasljednika Tita.
Prema navodima Mundo Deportiva,novina naklonjenih katalonskom divu,Vlado ce sutra stici u Barcelonu,gdje ce se sastati sa sport. direktorom Blaugrane,Zubizarettom i dogovoriti osobne uvijete.
Predstavljanje je najavljeno za u srijedu u 15:00 pred oko 80 tisuca navijaca na Nou Campu.
.....
Tesko danas biti novinar
...
A dobar sam
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk 4 Beta
Kako nesluzbeno saznajemo od izvora u Spaniji,Vlado Jagodić,trenutni trener Celika iz Zenice,blizu je potpisa za Barcelonu.
Aktualni prvak Spanije u potrazi je za iskusnim i kvalitetnim trenerom nakon sto je dosadasnji sef strucnog staba Tito Villanova dao ostavku zbog teske bolesti.
Jagodic pravi odlicne rezultate u PLBIH sa Celikom,a uprava Barcelone nije dugo trazila nasljednika Tita.
Prema navodima Mundo Deportiva,novina naklonjenih katalonskom divu,Vlado ce sutra stici u Barcelonu,gdje ce se sastati sa sport. direktorom Blaugrane,Zubizarettom i dogovoriti osobne uvijete.
Predstavljanje je najavljeno za u srijedu u 15:00 pred oko 80 tisuca navijaca na Nou Campu.
.....
Tesko danas biti novinar
...
A dobar sam

Keep walking.
Nemoj morza - ne skupljamo slicice.PatrickBateman je napisao/la:TVSa objavio da je Barcelona zainteresovana za Amara Osima.

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
- Cautinho
- Kontakt:
Evo dodje ponedjeljak.
Ime novog trenera moze biti objavljeno svakog časa.
Ali izgleda da nece biti neko iznenadjenje,valjda il Martino il Enrique.
Ime novog trenera moze biti objavljeno svakog časa.
Ali izgleda da nece biti neko iznenadjenje,valjda il Martino il Enrique.
Keep walking.
Da ne bih psovao na lijepom Ramazanu
samo cu reci da mi nikako nisu jasni potezi koje su uradili rasol i ostala klapa u upravi.
silne novce potroslili na horoza i nista vise, a od remonta u odbrani ni milimetra nisu uradili + ova ostavka trenera.
Ma blago nama - svi ozbiljni timovi se podmladjuju, sredjuju a ovi budalasi nemaju pojma sta rade. Kao da sjede na zeljeznickoj stanici a ne na klupi Barcelone. Vozovi prolaze a njima nista nije jasno. 

samo cu reci da mi nikako nisu jasni potezi koje su uradili rasol i ostala klapa u upravi.
silne novce potroslili na horoza i nista vise, a od remonta u odbrani ni milimetra nisu uradili + ova ostavka trenera.

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
sad se ne moze pogotovo brinuti o transferima ,ceka se novi trener i da se vidi sta po njemu treba barci ,koga treba dovesti. poslije imenovanja trenera ima vremena za transfere
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Tek sada pocinje prelazni rok za Barcelonu.barca_87 je napisao/la:sad se ne moze pogotovo brinuti o transferima ,ceka se novi trener i da se vidi sta po njemu treba barci ,koga treba dovesti. poslije imenovanja trenera ima vremena za transfere
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Citam da je Zubizarreta otisao u Argentinu na dogovor s Martinom. Tako da mislim da je on taj. Ali vidjet cemo.
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: FC Barcelona
+1M4kaveli je napisao/la:Tek sada pocinje prelazni rok za Barcelonu.barca_87 je napisao/la:sad se ne moze pogotovo brinuti o transferima ,ceka se novi trener i da se vidi sta po njemu treba barci ,koga treba dovesti. poslije imenovanja trenera ima vremena za transfere
Keep walking.
Demantovano je to, ali svakako da je 'Tata' najblizi klupi.Damian je napisao/la:Citam da je Zubizarreta otisao u Argentinu na dogovor s Martinom. Tako da mislim da je on taj. Ali vidjet cemo.
Ja bi radije njega nego Enriquea.M4kaveli je napisao/la:Demantovano je to, ali svakako da je 'Tata' najblizi klupi.Damian je napisao/la:Citam da je Zubizarreta otisao u Argentinu na dogovor s Martinom. Tako da mislim da je on taj. Ali vidjet cemo.
On je iskusan trener, dok se Enrique blamirao u Romi

RIP CITY!
majke mi oprase s ovim pressicama
jutros Puyol imao svoju
jutros Puyol imao svoju

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Voljeni navijaci
Napustiti dom u koji sam bio prihvacen sa 14 godina je bila teska ali promisljena odluka. Etape se zavrsavaju i nastupaju promjene pravca. I danas imam istu zelju i ambiciju za fudbalom i takmicenjem kao kada sam kao djecak dosao u Barcelonu. Sada sve to nosim u Minhen jer je sticaj okolnosti tako htio.
U Barceloni sam sazrijevao i kao igrac i kao licnost. Iako moze da zvuci kao stereotip,tako je.Zelio bih da se zahvalim svima,od prvog do posljednjeg uposlenika u klubu. Barsa i svi njeni ljudi su mi dali sve, pomogli su mi da rastem, sazrijem i da naucim iz dobrih i ne tako dobrih situacija.
Saigraci,staf, uposlenici navijaci, specijalno Vi navijaci......Vi koji cinite velikim ovaj klub i u pobjedama i porazima jedno veliko hvala za sve ove godine. Hvala vam sto ste bili uz mene i u najtezim trenucima. Sve to nosim sa sobom u moju novu etapu koju sam zapoceo sa znanjem koje je Blaugrana. Kofer koji nosim sa sobom je ogroman i pun stvari koje su skupljene u Barsi svih ovih godina i zelim da ih zadrzim
I Ti Tito... Kao sto je Abi jednom rekao :" Kamenje na putu? Cuvaj sve i jedan kamencic i napravices dvorac" Nema sumnje da ces opet pobijediti.
Srdacan pozdrav i Visca el Barça
Thiago Alcantara
" onclick="window.open(this.href);return false;
Napustiti dom u koji sam bio prihvacen sa 14 godina je bila teska ali promisljena odluka. Etape se zavrsavaju i nastupaju promjene pravca. I danas imam istu zelju i ambiciju za fudbalom i takmicenjem kao kada sam kao djecak dosao u Barcelonu. Sada sve to nosim u Minhen jer je sticaj okolnosti tako htio.
U Barceloni sam sazrijevao i kao igrac i kao licnost. Iako moze da zvuci kao stereotip,tako je.Zelio bih da se zahvalim svima,od prvog do posljednjeg uposlenika u klubu. Barsa i svi njeni ljudi su mi dali sve, pomogli su mi da rastem, sazrijem i da naucim iz dobrih i ne tako dobrih situacija.
Saigraci,staf, uposlenici navijaci, specijalno Vi navijaci......Vi koji cinite velikim ovaj klub i u pobjedama i porazima jedno veliko hvala za sve ove godine. Hvala vam sto ste bili uz mene i u najtezim trenucima. Sve to nosim sa sobom u moju novu etapu koju sam zapoceo sa znanjem koje je Blaugrana. Kofer koji nosim sa sobom je ogroman i pun stvari koje su skupljene u Barsi svih ovih godina i zelim da ih zadrzim
I Ti Tito... Kao sto je Abi jednom rekao :" Kamenje na putu? Cuvaj sve i jedan kamencic i napravices dvorac" Nema sumnje da ces opet pobijediti.
Srdacan pozdrav i Visca el Barça
Thiago Alcantara
" onclick="window.open(this.href);return false;
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Nikad on nece sazrit ko covjek jer to nece nikad ni biti. Klubu i navijacima koji su ga rodili bezobrazno je okrenjuo ledja i nek' ide - siroka mu vrata. Ja sam licno znao od prvog momenta (od kad sam ga i procito) kad sam ga vidio da ce zavrsiti ovako hinjski i ljigavo. Mrsssssss i zaboravi na nas.....
- RickBlaine
- Kontakt:

Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.