Znaci pedofil?FaraonTM je napisao/la:Onaj gore na vrhu tribine sa dvije trebe, Čileanka i ČehinjaDoeTz je napisao/la:Pastrmka jesi ovo ti dole sa stomacinom i torbicom?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Samo 18+DoeTz je napisao/la:Znaci pedofil?FaraonTM je napisao/la:Onaj gore na vrhu tribine sa dvije trebe, Čileanka i ČehinjaDoeTz je napisao/la:Pastrmka jesi ovo ti dole sa stomacinom i torbicom?
Lokalni razdjevičar
Al' dobar je to čovjek, slatko mu žensko i u 50oj
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
shvatite ga, nije mu lako poslije šamaranja od poljaka, pa sad doživljava intelektualne erekcijeBeSha1992 je napisao/la:ekipa koja je proglasena za najveceg favorita za osvajanje titule, popisana od Vladinog vrtica koji je pred zatvaranjem... izgleda ipak borba za pozicije od 5-og do 10-og mjesta
Željo ce ove godine uzeti titulu, a ovaj se više nece ni pojaviti na forumu
Ma Zeljo ispada, sta vam je ljudi... kakva crna titula.
Gdje ces ovo napisat. Pa Velez je Želji oteo titulu. Ali ono gdje progutas gorku pilulu ali odigras za raju i cast kluba. Prosle godine Sarajevo,Siroki. Nemoj ti o tome brato zadnji put kad ste dobili nekoga od ovih ekipa premijerno se prikazivala viza za buducnostBatva je napisao/la:A Velez bez gaca trckara po Vrapcicima, spreman da ispostuje Zelju i njihove navijace.
DŽELO ODLAZI
Tifoz je napisao/la:Gdje ces ovo napisat. Pa Velez je Želji oteo titulu. Ali ono gdje progutas gorku pilulu ali odigras za raju i cast kluba. Prosle godine Sarajevo,Siroki. Nemoj ti o tome brato zadnji put kad ste dobili nekoga od ovih ekipa premijerno se prikazivala viza za buducnostBatva je napisao/la:A Velez bez gaca trckara po Vrapcicima, spreman da ispostuje Zelju i njihove navijace.![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sve ok,vazda ovakve nebuloze pise..navikli smoAjzea je napisao/la:Nadam se da si spreman na atak koji slijediSkver je napisao/la:Zeljeznicar za ovu sezonu ima jacu ekipu za razliku od prosle sezone i boljeg trenera....Sarajevo je sigurno slabije nego prosle sezone.....
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne kontam. Ako aludiras na onu sezonu kad ste ispali kupili ste tri boda od goska,velez vam iz milostinje salje juniore u tuzlu da bi zadnje kolo mogli sami odlucivati o sudbini. Pa heller grob te yebo mozda smo trebali poslat vam Okica da igra zadnje kolo za SloboduHeller je napisao/la:Tifoz je napisao/la:Gdje ces ovo napisat. Pa Velez je Želji oteo titulu. Ali ono gdje progutas gorku pilulu ali odigras za raju i cast kluba. Prosle godine Sarajevo,Siroki. Nemoj ti o tome brato zadnji put kad ste dobili nekoga od ovih ekipa premijerno se prikazivala viza za buducnostBatva je napisao/la:A Velez bez gaca trckara po Vrapcicima, spreman da ispostuje Zelju i njihove navijace.![]()
![]()
![]()
![]()
DŽELO ODLAZI
Paaa nkz je prvi favorit za osvajanje, sve ostalo je iznenadjenje.. ovo je samo slucajnost sto su SAMPIONI jucer ostvarili trijumf...let3 je napisao/la:shvatite ga, nije mu lako poslije šamaranja od poljaka, pa sad doživljava intelektualne erekcijeBeSha1992 je napisao/la:ekipa koja je proglasena za najveceg favorita za osvajanje titule, popisana od Vladinog vrtica koji je pred zatvaranjem... izgleda ipak borba za pozicije od 5-og do 10-og mjesta![]()
Željo ce ove godine uzeti titulu, a ovaj se više nece ni pojaviti na forumu
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ti si najjaci frajer na forumu sa ovim nekim najavama.Elegant je napisao/la:Bice opasnih prizemljenja !
ZZ
Heller je napisao/la:Tifoz je napisao/la:Gdje ces ovo napisat. Pa Velez je Želji oteo titulu. Ali ono gdje progutas gorku pilulu ali odigras za raju i cast kluba. Prosle godine Sarajevo,Siroki. Nemoj ti o tome brato zadnji put kad ste dobili nekoga od ovih ekipa premijerno se prikazivala viza za buducnostBatva je napisao/la:A Velez bez gaca trckara po Vrapcicima, spreman da ispostuje Zelju i njihove navijace.![]()
![]()
![]()
![]()
Tako je to kad atraktivan protivnik dolazi u Istocno Sarajevo.Remi Slavije i Veleža (1:1) sa tribibina stadiona u Lukavici posmatralo je 700 gledalaca
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Uvijek ali uvijek fuli sto napisemoj uzor-S.G je napisao/la:Ti si najjaci frajer na forumu sa ovim nekim najavama.Elegant je napisao/la:Bice opasnih prizemljenja !
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zeljeznicar je najveci favorit za titulu, sve osim 10 bodova na kraju sezone ispred drugog je veliki neuspjeh.. Ako tako ne bude neko ce na forumu morati odgovarati za rijeci..Elegant je napisao/la:Bice opasnih prizemljenja !
DŽELO ODLAZI
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pastrmka da te obajvestim kako simpatizeri Celika i Robijasi u nekom odokativnom procentu od 90% ne dolaze na stadion dok se ne donese novi statut 
U ovoj ligi vise gledalaca privlace Zeljo, Sarajevo, Zrinjski i Siroki..
Izbaci 20 sokolova i dođe ti na isto. Za to zadnje nisi u pravu. Velez je zadnje dvije godine odmah iza Zelje i Sarajeva kad je kao gost u pitanju. Veci smo magnet za publiku vazda bili i od vas i zrinsya sta ti je djecacetuzlak1987 je napisao/la:Pastrmka da te obajvestim kako simpatizeri Celika i Robijasi u nekom odokativnom procentu od 90% ne dolaze na stadion dok se ne donese novi statut
DŽELO ODLAZI
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja znam kakva je u Tuzli situacija, Velez je meni daleko veci klub od Zrinjskog, ja ne pricam o tome. Ali zbog rezultata nekih zadnjih 10 godina na Tusnju se vise skupljalo protiv Zrinjskog i Sirokog. Siroki je znao napuniti u rangu Zelje i Sarajeva..
Protiv Veleza je jednom bio pun zapad kada je Sloboda ispadala
Isto kao sto ste vi magnet buducnosti bratstvu i mramoru tako smo mi svim klubovima u pl. Statistika kaze ne jatuzlak1987 je napisao/la:Ja znam kakva je u Tuzli situacija, Velez je meni daleko veci klub od Zrinjskog, ja ne pricam o tome. Ali zbog rezultata nekih zadnjih 10 godina na Tusnju se vise skupljalo protiv Zrinjskog i Sirokog. Siroki je znao napuniti u rangu Zelje i Sarajeva..
DŽELO ODLAZI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.