Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
pa hajde mungosi joj ja da sam hendikep igrao bilo bi 3-2 za nas **** ti hljeb
Walcott veceras ne bi bazen pogodio
Re: RE: Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
A inace to za klocinu nije karakteristicno.AA23 je napisao/la:Walcott veceras ne bi bazen pogodio
Ovaj Walcott je igrac koji ce u prosjeku fuliti 10 prilika dok 1 zabije. Fazon je sto se uvijek nadje u milion prilika, da ima realizaciju bio bi igracina.
- Marsal
- Kontakt:
Pobjedismo lakse nego sto sam ocekivao, jos kad bi Lester uzeo bod Cityu ufff.
Cestitke Cechu za rekord.
Cestitke Cechu za rekord.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Neka ga i Cech obori.
Walcott jeste da zna promasiti cesto ali kao danas nije nikada masao.
Gaby odlican, Chambers isto dobar, OX i Gibbs odligrali konkretno
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Walcott jeste da zna promasiti cesto ali kao danas nije nikada masao.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ozil motm, standardno
Bold 1 - pa na Mesutovom debiju sa Sunderlandom je promašio tri zicera koja mu je Mesut namjestio. Meni je nevjerovatno da isti igrač zabije onakav gol Cityju i da onda sedam dana kasnije ne može primiti lopte kako je Bog rekao.Gunner4 je napisao/la:Walcott jeste da zna promasiti cesto ali kao danas nije nikada masao.
Bold 2 - ja bih rekao da je pored atraktivnih, ali neučinkovitih bljeskova Oxa još jednom izašlo na vidjelo da su engleski fudbaleri - čast Chambersu za prikazano danas - polovnjaci. Konkretnog proizvoda nema ni od koga od njih osim, donekle, Walcotta (i kod njega danas izostalo).
Klasični Walcott, al jedino pozitivino je što se zayebaje protiv slabijih, a radi nešto protiv jačih
.
9 kreiranih šansi Ozila danas

9 kreiranih šansi Ozila danas

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
- Kontakt:
Walnut je vjeciti talenat kojeg su zbog samo jedne predispozicije napuhali do nebesa od kad je krocio u profesionalni fudbal. Precijenjen na pocetku karijere predstavljan kao neka buduca superzvijezda a ustvari prosjecan engleskih igrac kakvih ima na bacanje. Nevjerovatno je kad pogledas primanja ovog kloca i primanja nekih drugih igraca kojii su klasama iznad njega npr. Griezman pa dodje ti da places...Sta pisati drugu o liku koji je vec 11 godina talenat i potencijal.
Mislim da ce Panjoud sada u januaru uci u svoju cuvenu seriju kad nece gola zabiti mjesec dana.
Cestite najvecem! A sto se tice Ozila njegove statistike asistencija su smijesne kakve bi realno trebale da budu sa obzirom koliko je sansi stvorio ovo 16 i nije neki ucinak al sta ces kad dodajes prosjecnim igracima.
Mislim da ce Panjoud sada u januaru uci u svoju cuvenu seriju kad nece gola zabiti mjesec dana.
Cestite najvecem! A sto se tice Ozila njegove statistike asistencija su smijesne kakve bi realno trebale da budu sa obzirom koliko je sansi stvorio ovo 16 i nije neki ucinak al sta ces kad dodajes prosjecnim igracima.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Čuj Griezman
. Pa ako ti niko nije javio taj momak igra u Španiji, i ti bi da porediš platne moći Arsenala i Atletika.
I Griezman da dođe u Arsenal imao bi veću platu od Walcotta, što bi bilo i logično.
Ozil ima 50% Arsenalovih Asistencija, a ostatak tima drugih 50%. Uzevši u obzir da je Ozil stvorio nekih 25% šansi od ukupno kreiranih šansi našeg tima Ozil ima najmanje razloga da se ljuti zbog neiskorištenih asistencija.

I Griezman da dođe u Arsenal imao bi veću platu od Walcotta, što bi bilo i logično.
Ozil ima 50% Arsenalovih Asistencija, a ostatak tima drugih 50%. Uzevši u obzir da je Ozil stvorio nekih 25% šansi od ukupno kreiranih šansi našeg tima Ozil ima najmanje razloga da se ljuti zbog neiskorištenih asistencija.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Walcottu fale samo zdrave noge i da potraju,skupit ce on i golova i asistencija kroz sezonu,.Na neki drugi dan Walcott bi zabio hat trick a Paja bi pricao da je to samo Bournemouth,.Fantastican gol kontra City-a koji je bio od krucijalne važnosti za daljnji tok meca je prespavao ali nije zaboravio da pljune po istom u laganoj domacoj pobjedi gdje su najbitnija tri boda kao odgovor na ocajnu noć na St Mary's.
-
- Kontakt:
Pa ovaj retard ima platu ko Ozil i Alexis poslije zadnjeg produzenja, ne znam sada nesto se pisalo da su Ozil i Alexis dobili neke simbolicne povisice te sad oba imaju 150k funti uglavnom nebitno dje ko igra smijesno je kad vidis da ova vucibatina za svoju prosjecnost tolike pare klepa, Arsenal za te pare moze platiti 3 puta bolejg igraca od njega a ovaj uhljeb se nekako ubljebio produzuju mu ugovor ko da je MEssi i Ronaldo svaki put novi i veca platatopnik1 je napisao/la:Čuj Griezman. Pa ako ti niko nije javio taj momak igra u Španiji, i ti bi da porediš platne moći Arsenala i Atletika.

Ne znam ja za te brojek znam ono sto vidim na utakmicama Ozil je realno trebao dosad imati 20+ asistencija a nema ih zbog nesposobnih napadaca.
A evo i chillya koji tradicionalno i ove godine ceka da vjecni talenat Walnut bljesne a kad neku buraniju jednom natrpa isti dotrci da slavi

Doveli ga za siću,danas bi dobili bar tri puta toliko,jbt,Milner kapiten u Liverpulu a tebi smeta Walcott u rotaciji,ti da navijaš za Liverpul objesio bi se o neki jarbol,ne bi ti docekao Kloppa a ko zna jel i on the chosen one,.
221.utakmica u Premiershipu,53 gola -43 asistencije
322.utakmice u svim takmicenjima,81 gol - 68 asistencija
Ne moram ni spominjati koliko je utakmica odgledao sa klupe ili igrao po 15-30 minuta,koliko puta se vracao nakon duže povrede,.
Zdrave noge fale momku,ništa više,.
U sezoni 12/13 kad je ostao zdrav i igrao na konstantnom nivou uz veliku minutažu završio je sezonu sa 14 golova i 12 asistencija,u svim takmicenjima je imao 21 gol i 16 asistencija,.
U sezoni 13/14 odigrao je samo u deset ligaških utakmica,855 minuta,zabilježio 5 asistencija uz 5 golova,.
U sezoni 14/15 opet mali broj odigranih utakmica i tek 438 minuta,5 golova i asistencija u ligi,.
Šta je poenta ? Nije kloc nego je injury prone igrac,kad je fit živa napast je za protivnciku odbranu,njegovo utrcavanje je skoro pa nemoguce ispratiti,.Realizacija mora biti bolja a doci ce,samo da on nama bude zdravih nogu.
221.utakmica u Premiershipu,53 gola -43 asistencije
322.utakmice u svim takmicenjima,81 gol - 68 asistencija
Ne moram ni spominjati koliko je utakmica odgledao sa klupe ili igrao po 15-30 minuta,koliko puta se vracao nakon duže povrede,.
Zdrave noge fale momku,ništa više,.
U sezoni 12/13 kad je ostao zdrav i igrao na konstantnom nivou uz veliku minutažu završio je sezonu sa 14 golova i 12 asistencija,u svim takmicenjima je imao 21 gol i 16 asistencija,.
U sezoni 13/14 odigrao je samo u deset ligaških utakmica,855 minuta,zabilježio 5 asistencija uz 5 golova,.
U sezoni 14/15 opet mali broj odigranih utakmica i tek 438 minuta,5 golova i asistencija u ligi,.
Šta je poenta ? Nije kloc nego je injury prone igrac,kad je fit živa napast je za protivnciku odbranu,njegovo utrcavanje je skoro pa nemoguce ispratiti,.Realizacija mora biti bolja a doci ce,samo da on nama bude zdravih nogu.
Ajd samo mi ljudski onako reci jel mozes ti ikada proslaviti pobjedu kluba za koji navijas,jer kada Arsenal dozivi neku blamazu kao naprimjer protiv Sotona dodjes uredno ovdje popljujes sve zivo i nestanes kako nikada nemozes reci nista dobro kada tim pobijedi,ok ja te podrzavam kada ih blatis za ocajne igre,za wengerovu taktiku i sta sve ne,ali brate dragi znas li ti ikada proslaviti pobjedu,nije bio neki protivnik istina,ali su bitna 3 boda,imam osjecaj kada bi arsenal pobijedio 30 utakmica zaredom u svim takmicenjima,i onda npr izgubio od stouka 3:0 da bi se ti pojavio tu 31 utakmicu i komentar bi bio tipa,voajerova prcija,panj,kokos,kloc,nemogu da shvatim,svi smo mi danas ismijali wolcota,ali brate moj nije kraj svijeta,on nam je mozda donio 3 boda protiv Citya,nije neki igrac svi znamo ali moze biti koristan itekako kada uhvati formu,BigBigBang je napisao/la:Pa ovaj retard ima platu ko Ozil i Alexis poslije zadnjeg produzenja, ne znam sada nesto se pisalo da su Ozil i Alexis dobili neke simbolicne povisice te sad oba imaju 150k funti uglavnom nebitno dje ko igra smijesno je kad vidis da ova vucibatina za svoju prosjecnost tolike pare klepa, Arsenal za te pare moze platiti 3 puta bolejg igraca od njega a ovaj uhljeb se nekako ubljebio produzuju mu ugovor ko da je MEssi i Ronaldo svaki put novi i veca platatopnik1 je napisao/la:Čuj Griezman. Pa ako ti niko nije javio taj momak igra u Španiji, i ti bi da porediš platne moći Arsenala i Atletika.
Ozil ima 50% Arsenalovih Asistencija, a ostatak tima drugih 50%. Uzevši u obzir da je Ozil stvorio nekih 25% šansi od ukupno kreiranih šansi našeg tima Ozil ima najmanje razloga da se ljuti zbog neiskorištenih asistencija.produzio ga je bar 4 puta dosad...
Ne znam ja za te brojek znam ono sto vidim na utakmicama Ozil je realno trebao dosad imati 20+ asistencija a nema ih zbog nesposobnih napadaca.
A evo i chillya koji tradicionalno i ove godine ceka da vjecni talenat Walnut bljesne a kad neku buraniju jednom natrpa isti dotrci da slaviEj frajer 11 godina u Arsenalu nije ispunio ni 40% onoga sto su pricali kad su ga dovelida ce biti, najpreplaceniji igrac u svijetu fudbala od nejga je preplaceniji samo Adebayor.

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
- Kontakt:
Sta cu slaviti pobjedu nad retardiranim Borunemouthom ekipom protiv koje kad imas korner dodje ti ko penal? Kad bude razloga za slavlje slavicu jedna pobjeda nad levatima nista ne znaci Arsenal pobjedio ili izgubio ima iste mane koje ce ga debelo kostati.
Chilly
Ti stvarno vjerujes u te nebuloze o kokoski koje pricas. Te glupe statsitike nista ne znace neka je injury prone on nije klasa RVP je bio injury prone ali znalo se da je klasa, Walnut je limitirani igrac kakva bolan njegova utrcavanja on sa tom silnom brzinom 1 na 1 u kontri ne moze proci Johna Terrya koji ej debelo vec u godinama. Ej od svih jacih klubova u Engleskoj on nas nasao sa Liverpoolom porediti jedinom neuspjesnijom ekipom od nas zadnjih 11 godina
Opet kazem ostavi se tih glupih statistika po njima je Walnut 3 puta bolji igrac od Wiliana koji je realno jaci igrac zaklasu u svakom segmentu igre a ni Wilian nije bas ono WC...
Chilly
Ti stvarno vjerujes u te nebuloze o kokoski koje pricas. Te glupe statsitike nista ne znace neka je injury prone on nije klasa RVP je bio injury prone ali znalo se da je klasa, Walnut je limitirani igrac kakva bolan njegova utrcavanja on sa tom silnom brzinom 1 na 1 u kontri ne moze proci Johna Terrya koji ej debelo vec u godinama. Ej od svih jacih klubova u Engleskoj on nas nasao sa Liverpoolom porediti jedinom neuspjesnijom ekipom od nas zadnjih 11 godina

Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 29 dec 2015, 12:17, ukupno mijenjano 1 put.
Opusteno jara, eno chelsea dvije utakmice nije izgubio...BigBigBang je napisao/la:Sta cu slaviti pobjedu nad retardiranim Borunemouthom ekipom protiv koje kad imas korner dodje ti ko penal? Kad bude razloga za slavlje slavicu jedna pobjeda nad levatima nista ne znaci Arsenal pobjedio ili izgubio ima iste mane koje ce ga debelo kostati.
Nisi ni slavio pobjedu protiv Citya koja je bar po meni bila perfektna nekih 70 minuta...
Sve u svemu Chily je lijepo objasnio sitaciju oko Walcotta.
Sve u svemu Chily je lijepo objasnio sitaciju oko Walcotta.

Carl Jenkinson je World Class!!!!
Ne slavimo ni mi Chelseave pobjede... Zasto bi on slavio Arsenalove ?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Hazard nije tu da zabija golove,Wilian nije tu da zabija golove i sad kad imaš situaciju da su Costa i odbrana Tereka ispali iz golgeterskog ritma oni se nalaze na tri boda od ispadanja,.
Hazard veliki na pola sezone bez gola i asistencije,.
Hazard veliki na pola sezone bez gola i asistencije,.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.