Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Admir_Sa
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Admir_Sa » 05 feb 2010, 20:33

Casillas je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:Po cemu li je najveca nada samo da mi je znati, po ona dva gola Sevilji :roll: :roll: Jos jedan mladi igrac kojeg ce real unistit
Za koji ti klub navijas bogati? Samo da znam koju ligu pratis.
Za Xerez
nema potpisa

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 05 feb 2010, 20:36

Ja ako navijam za Real, ja ne pratim Englesku. Ako Cikcanga navija za Arsenal on ne prati Spaniju. Ja ako kazem kako Manchester ima dobru ekipu i kako dobro igraju, ja to samo pretpostavljam, jer sam ih gledao dva do tri puta ove sezone.

Svi koji prate klub koji nije iz Primere nemaju pojma o Primeri. Wikipedia je njihovo znanje. Tako je isto sa mnom. To su cinjenice. Ja npr. znam jednog, ustvari dva igraca iz Aston Ville, ti ih sigurno ne znas vise od tri iz Valladolida i tako u krug.

Sta sam ti htio reci?

Pa da nemas pojma o Canalesu

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 05 feb 2010, 20:40

Pa uvjeri me da je najveci talenat
nema potpisa

Lara
Kontakt:

Post Postao/la Lara » 05 feb 2010, 20:42

Casillas je napisao/la:Ja ako navijam za Real, ja ne pratim Englesku. Ako Cikcanga navija za Arsenal on ne prati Spaniju. Ja ako kazem kako Manchester ima dobru ekipu i kako dobro igraju, ja to samo pretpostavljam, jer sam ih gledao dva do tri puta ove sezone.

Svi koji prate klub koji nije iz Primere nemaju pojma o Primeri. Wikipedia je njihovo znanje. Tako je isto sa mnom. To su cinjenice. Ja npr. znam jednog, ustvari dva igraca iz Aston Ville, ti ih sigurno ne znas vise od tri iz Valladolida i tako u krug.

Sta sam ti htio reci?

Pa da nemas pojma o Canalesu
Slazem se sa apsolutno svakom recenicom
I dok spavam, tebe sanjam
Samo ti si, u srcu mom !

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 05 feb 2010, 20:52

Admir_Sa je napisao/la:Pa uvjeri me da je najveci talenat
Pa pogledaj se, kako da te uvjerim? :roll:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 05 feb 2010, 20:58

Casillas je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:Pa uvjeri me da je najveci talenat
Pa pogledaj se, kako da te uvjerim? :roll:
Gledam ja sebe vrlo dobro, nego daj ti meni da vidim gdje tog najveceg talenta, imal kakva rijec strucnjaka i slicno

Il je ono dao dva gola, real ko real uvijek bahat, hajmo ga zaganjat i proglasit mega talentom, isto kao nekad soldada, portilja i slicno
nema potpisa

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 05 feb 2010, 21:01

Da, dao je ona dva gola i ni jedan strucnjak nikad nije rekao da je on talent.

Kad bi ti stavljao linkove, statistiku i clanke, mislim da bi onda dodao jos neku glupost. Jer kod tebe je izgleda ono, bolje ispast budala nego iz aviona :roll:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 05 feb 2010, 21:03

Casillas je napisao/la:Da, dao je ona dva gola i ni jedan strucnjak nikad nije rekao da je on talent.

Kad bi ti stavljao linkove, statistiku i clanke, mislim da bi onda dodao jos neku glupost. Jer kod tebe je izgleda ono, bolje ispast budala nego iz aviona :roll:
Opet me nisi uvjerio. Ne kazem ja da nije talenat, nego da nije multi-extra-vako-nako talenat kako ga real predstavlja
nema potpisa

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 05 feb 2010, 21:12

Admir_Sa je napisao/la:
Casillas je napisao/la:Da, dao je ona dva gola i ni jedan strucnjak nikad nije rekao da je on talent.

Opet me nisi uvjerio. Ne kazem ja da nije talenat, nego da nije multi-extra-vako-nako talenat kako ga real predstavlja
Jel ga Real predstavlja kao talenta?

Sergio Canales odigrao ove sezone odigrao 455 minuta (sto je sveukupno nesto malo vise od pet utakmica) u 10 utakmica. Zabio pet golova, a prema statistici zabija gol svake 91 minute sto je gotovo jednako onome koliko Cristianu treba da zabije gol (88 minuta). Ima dvije asistencije. Ove sezone je samo cetiri puta bio starter, sto pokazuje da ostvaruje i vise nego predobar rezultat s obzirom koliko je golova postigao u tako malo vremena i s tako malo sansi koje mu trener pruza jer je jos neiskusan.

Igra na poziciji veznjaka i nema ni jednog zutog kartona, a ni crvenog. Ima preko 48% tacnih pasova, uglavnom igra lijevom nogom.

Napominjem da mu je na tih pet golova jedan cist, onaj protiv Reala, ponisten.

Canales je jedan od igraca s najvecim postotkom ukradenih lopti po utakmici. On spada medju pet igraca s najboljim postotkom ukradenih lopti, ne brojeci golmane, a medju njima je i jedan Realovac koji je prvi na toj listi - SERGIO RAMOS.
Zadnja izmjena: Casillas, dana/u 05 feb 2010, 21:20, ukupno mijenjano 1 put.

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 05 feb 2010, 21:13

da nije talenat nebi ga trazili svi veliki klubovi :roll: pa i tvoji englezi su odma ko hijene navalili ali nista od toga :lol:
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 05 feb 2010, 21:16

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 05 feb 2010, 21:20

Pa gore si napisao da je najveca nada spanije :roll: Mislim da je izvrsen zestok pritisak na momka i zbog ovog pretjeranog dizanja u nebesa ne vjerujem da ce on ikada postati superstar
nema potpisa

madridista
Kontakt:

Post Postao/la madridista » 05 feb 2010, 21:21

e moj admir_sa nemoj se provaljivat više, nema koga nije proglasio najvećom nadom španije, već ga uspoređuju s maradonom

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 05 feb 2010, 21:21

No wonder they're getting excited – even if Portugal, conscious of Canales's physical limitations, has used him sparingly and as a media punta without defensive obligations. His team-mate Pedro Pinillos calls him a "monster"; Xisco describes him as a "marvel". This kid, he insists, "is incredible". "It's not often you get to witness the birth of a true star, still less a Spanish one," writes David Gistau. "We should circle the date he made his appearance." His coach says he reminds him of a young Rafa van der Vaart; others have likened him to Julen Guerrero, the Athletic Bilbao playmaker whose mania swept the country; some suggest he's like Guti.

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 05 feb 2010, 21:24

Admir_Sa je napisao/la:Pa gore si napisao da je najveca nada spanije :roll: Mislim da je izvrsen zestok pritisak na momka i zbog ovog pretjeranog dizanja u nebesa ne vjerujem da ce on ikada postati superstar
Nego ko je? Mozda Pedro? Mozda Negredo?

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 05 feb 2010, 21:25

Casillas je napisao/la: some suggest he's like Guti.
FFS! :lol: Jesi li ovo ti dodao druze? :mrgreen:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 05 feb 2010, 21:26

Casillas je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:Pa gore si napisao da je najveca nada spanije :roll: Mislim da je izvrsen zestok pritisak na momka i zbog ovog pretjeranog dizanja u nebesa ne vjerujem da ce on ikada postati superstar
Nego ko je? Mozda Pedro? Mozda Negredo?
A covjeka, nije to bolan bitno. Bitno je da se momak sa 17-18 godina opteretio transferom u real i kao treba da dokaze da je najveca nada spanije. Znas ti sta to znaci za tako mladog igraca?
nema potpisa

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 05 feb 2010, 21:27

Naravno da nisam. Ja jednog Canalesa nikad ne bih usporedio s takvom igracinom kao sto je Guti

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 05 feb 2010, 21:29

Admir_Sa je napisao/la: A covjeka, nije to bolan bitno. Bitno je da se momak sa 17-18 godina opteretio transferom u real i kao treba da dokaze da je najveca nada spanije. Znas ti sta to znaci za tako mladog igraca?
Maloprije si govorio da te moram uvjeriti da je toliki talent. Sad tvrdis da to nije bitno i opet se ispostavlja da je moja recenica bila tacna.

Kad ti dokazem nesto, opet ces postaviti neku glupost sa kojom ces skrenuti s teme. Opet ona, bolje ispasti glup nego iz aviona.

Sta ti zapravo hoces? Hoces da ti nadjem clanke sa drugih medija koji opisuju njegovu vrijednost?

Odjednom si presao na tu temu... sta to znaci za tako mladog igraca :roll:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 05 feb 2010, 21:32

Tacno je da sam rekao da me uvjeris i nisi me uvjerio, covjek sa 10 utakmica u nogama se nikako ne moze smatrati najvecim talentom. A automatski sto ga tako etiketiraju, momak je pod ogromnim pritiskom i to ne valja za mladog igraca

Jel ti sad jasno?
nema potpisa

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.