Naumpao mi je ovaj video čim sam vidio da bi on potencijalno mogao biti selektor. Kako se on razumije bolje od Beusana da nije bio faul nad Spahićem. Naravno govorim o Štimcu.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Bravo momak, sve rečeno na temu Barbareza, za kojeg ne mogu da vjerujem da je uopšte kandidat.Elegant je napisao/la:Kad bi bio moguce da se registracija na forum vrsi preko lice karte, pa da se samo vidi prosjek godina ovih sto zele Barbareza i sto smatraju da je on sa 0 utakmica, 0 iskustva, 0 i 0 i opet 0 svega sto ima veze sa trenerskim poslom NJABOLJI izbor ispred Osima, Hadzibegica, Bazdarevica, Rajevca, Stimca.
Blago nama kad je on najbolje rjesenje od svih gore nabrojanih, a neka se unaprijed zna da su Hadzibegic/Bazdarevic "prijatelji" Susica i to je automatski znak da nisu za selektora, Amar je morz, Rajevcu jos nisku skontali epitet, Stimac je nebitan u cijeloj prici,
Znaci Hadzibegic i Bazdarevic u svojoj trenerskoj karijeri nisu imali zapazenijih rezulata, Amar je sa Zeljom doktorirao PL BiH ali sama cinjenica da je Zeljovac je 0 bodova, Rajevac kvalitetan strucnjak pokazao to na SP-u.
A onda imamo Barbareza koji nema nikakvo iskustvo a kamoli uspjeh ali je najbolje rjesenje jer je idol, jaran sa igracima, "motivator", patriota.
![]()
Treba dati tek diplomiranim studentima arhitekture i građevine da prave/projetkuju neboder od 50 spratova, a nema veze sto nisu ni kucicu do sada napravili/projetkotvali.
Iskreno i realno, nijedan od njih nije idealan. Najbolji trener od njih svih je po meni Rajevac. Kad bih ja birao, definitivno bih izabrao njega, ne kruže priče o "ratnim angažmanima i prijateljstvima" kao što je bilo sa Okukom i to je možda i najvažniji faktor u biranju Rajevca. Naravno ne mislim da mu je preporuka to što nije "fašista" nego mu je to olakšavajuća okolnost da bi ga naša javnost lakše prihvatila kao selektora.Elegant je napisao/la:Kad bi bio moguce da se registracija na forum vrsi preko lice karte, pa da se samo vidi prosjek godina ovih sto zele Barbareza i sto smatraju da je on sa 0 utakmica, 0 iskustva, 0 i 0 i opet 0 svega sto ima veze sa trenerskim poslom NJABOLJI izbor ispred Osima, Hadzibegica, Bazdarevica, Rajevca, Stimca.
Blago nama kad je on najbolje rjesenje od svih gore nabrojanih, a neka se unaprijed zna da su Hadzibegic/Bazdarevic "prijatelji" Susica i to je automatski znak da nisu za selektora, Amar je morz, Rajevcu jos nisku skontali epitet, Stimac je nebitan u cijeloj prici,
Znaci Hadzibegic i Bazdarevic u svojoj trenerskoj karijeri nisu imali zapazenijih rezulata, Amar je sa Zeljom doktorirao PL BiH ali sama cinjenica da je Zeljovac je 0 bodova, Rajevac kvalitetan strucnjak pokazao to na SP-u.
A onda imamo Barbareza koji nema nikakvo iskustvo a kamoli uspjeh ali je najbolje rjesenje jer je idol, jaran sa igracima, "motivator", patriota.
![]()
Treba dati tek diplomiranim studentima arhitekture i građevine da prave/projetkuju neboder od 50 spratova, a nema veze sto nisu ni kucicu do sada napravili/projetkotvali.
Mala ispravka, nije Barba kockar,nego poluprofesionalni igrač pokera. Bitna razlika.Mig_Mig je napisao/la:Svakim danom ovo sve vise izgleda na spansku sapunicu, sto i dolikuje NS! Ovakvim odugovlacenjem, samo se stvara dodatni gnjev kod navijaca koji su uveliko podjeljeni, i novi selektor nece imati nimalo lagana posao sa novinarima i naranvo navijacima! Jos u sebi ne kontam Barbareza! OK, stoji sve, ali nekih 8 godina, mnogo prilika da pokrene tu svoju trenersku karijeru u bilo kojem klubu, pa da se onda pokusava nametnuti NS, al ovo stvarno izgleda nezbiljno ! Hop.... s neba pa u rebra! Kombinacija, Baždarevi+Barbarez itekako bi dobra bila, u slucaju da Barbarez pristane na to, sto cisto sumnjam, preveliki apetiti su tu 25 000 eurica, za kockarsku dusu to je ipak prioritet! Stimac, i ovaj razgovor mu je sasvim dovoljan!
DragonGirl je napisao/la:Ovo sam danas pročitala, pa sad koliko je tačno ne znam...Astren je napisao/la:A na koga Sergej misli kada kaže _našeg tima_..to me baš zanima. Inače ja sam za Barbu ako bi iz sebe imao još jednog bivšeg reprezentativca iz svoje generacije.
Barbarez je na pregovore došao sa Zlatanom Nalićem, bivšim fudbalerom Slobode, Čelika, Borca, Panatikaikosa, Mjelbija, Motale, te mlađih bh. selekcija.
Nalić je vlasnik UEFA-ine pro licence i ima ličnu fudbalsku akademiju u Švedskoj, a Barbarez ga je predstavio kao svoj izbor za pomoćnika, naravno, ukoliko bude izabran za selektora.
Prsti ti se pozlatiliSjeverniVjetar je napisao/la:Argument neiskustva, koji se koristi kontra Barbareza, ne pije vode.
Da su Barbarezova konkurencija uspjesna, aktuelna imena na trenerskoj sceni (Vaha, Magath, Bajevic...), prihvatio bih da je neiskustvo razlog za diskvalifikaciju,medjutim, Barbarezova konkurencija su treneri koji 2,3 ili 5 godina ne mogu naci angazman, cija je karijera, izuzev kratkih bljeskova, neinteresantna i ispodprosjecna.
Po mom misljenju, bolje neiskusan trener, nego dokazano neuspjesan trener , a Barbarezova konkurencija je, uglavnom, takva!
Ne zelim reci da su Mesa ili Rajevac lose opcije ali nisu toliko dobre da eliminisu Barbareza radi njegovog neiskustva.
Barbarez je, s druge strane, sam sebi napravio medvjedju uslugu drzeci se izvan fudbala i izigravajuci Doca Holidaya.
avenija je napisao/la:Zbog cega se ne obnovi anketa , pa sigurno najjaci trenutno kandidat medju rajom se ne nalazi na listi .
Sergej Barbarez.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.