Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
On treba promijeniti sredinu, kilažu, i radne navike ukoliko želi uspijeh kao nekad. A svaki od tih faktora je naprosto nemoguće promijeniti.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
ni jedan ozbiljan klub neće imati živaca za igrača koji ne trči nikako, wolfsburg ga je šutnuo, galata isto, sad će i dinamo.
ne bi se čudio da od sljedeće godine zaigra u hansi rostock.
ne bi se čudio da od sljedeće godine zaigra u hansi rostock.
Može on kod Magatha uvijek! Dobio je nogu u Wolfsburgu, vjerujem da će do Januara pronaći novi klub, Magath je na dobrom glasu!
Nista miske, do januara odsjedi na klupi i onda opet pravac bundeliga! 

Ne gine mu Zeljo il Sarajevo (kada ode Huseinovic)
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
NAjgore kad neki forumasi govore nije isto reprezentacija i klub kao u klubu ne igra na nivou,a u reprezentaciji igra..malo morgen bas je bio los obje ove utakmice i protiv litvanije i protiv grcke predribla on igraca al dok proslijedi loptu vec drugi ga je saletio,klupa protiv Grcke ako ostane na istom,a pojacat vezni red MEdunjaninom ili Salihovicem,mozda i Stevanovic..
Petarda Dinama, jel' bilo ovog našeg gdje? 

Ni na klupi, sto je igrao igrao je, to bi bilo to!
Da mi je da vidim da u klupskoj karijeri pokaže muda ko i reprezentativnoj,kad bi ga Safet ostavio na klupi 90 minuta vjerovatno bi napravio skandal a da ne pričam da ga pošalje na tribine,a ne vidim u klubu da se išta buni,što je licemjerno.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Teško će njega Pape na klupu staviti, zadnji put ga je zarafalao iz mitraljeza i fakofiro, tako da dok se ovaj sam ne otpiše ništa od toga! A sada mu Repka treba vise nego išta tako da ni od toga nema ništa!
Pitanje je zasluzuje li trenutno mjesto na spisku, a ne u prvih 11.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Nadaje se golova Lihtenstajnu i ostalim buranijama a godinama nije ništa napravio u velikim utakmicama!
Definitivno je ogromna greška da on igra protiv Grčke od početka, posebno sto imamo tako dobrog igrača kao sto je Pjanic na njegovom mjestu!
Definitivno je ogromna greška da on igra protiv Grčke od početka, posebno sto imamo tako dobrog igrača kao sto je Pjanic na njegovom mjestu!
Miske će igrati za repku u prvih 11 dok god bude imao snage da hoda i istovremeno žvače žvakaću 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- AlenHalilovic
- Kontakt:
zizu1991 je napisao/la:Miske će igrati za repku u prvih 11 dok god bude imao snage da hoda i istovremeno žvače žvakaću
Potpisujem... on je kljucni igrac nase repke, to se vidi na svakoj utakmici... pravi je playmaker vidi se da jos nista nije zaboravio ono sto je u wolfsburgu naucio. Koliko puta je repku spasio i koliko vaznih golova je dao, samo da posjetim na onu igru protiv bjelorusije sto nam je uopste omogucio sansu na plasman za prvo mjesto i ono zasluzno rafaljena susica

Alene Oprosti,eto prodje Nelson Piket.AlenHalilovic je napisao/la:zizu1991 je napisao/la:Miske će igrati za repku u prvih 11 dok god bude imao snage da hoda i istovremeno žvače žvakaću
Potpisujem... on je kljucni igrac nase repke, to se vidi na svakoj utakmici... pravi je playmaker vidi se da jos nista nije zaboravio ono sto je u wolfsburgu naucio. Koliko puta je repku spasio i koliko vaznih golova je dao, samo da posjetim na onu igru protiv bjelorusije sto nam je uopste omogucio sansu na plasman za prvo mjesto i ono zasluzno rafaljena susicaA sigurno i nije slucajno nas drugi strelac u ovoj kvalifikaciji sa Vedom iako Miske ima vise asistencija.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Znaci prelazi u Metalist izgleda. Gledao sam ih protiv Rosenborga, imaju nekoliko odlicnih Brazilaca u napadu, pitanje je bi li i tu bio standardan.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Zvjezdan Misimović, bh. reprezentativac, izgubio je svoje mjesto u moskovskom Dinamu...
Naš veznjak većinu susreta posmatra sa tribina, a svoje viđenje cjelokupne situacije dao je i Kevin Kuranyi, napadač ove ekipe.
"Mnogo je razloga zašto Zvjezdan ne igra. Prije svega, njegov mentalitet je drugačiji, a i dolaskom Petrescua mnoge stvari su se promijenile. Sve to utjecalo je na njega i sada ne može pronaći svoju igru. Ipak, moram reći da se to često dešava u fudbalu", kazao je Kuranyi.
Podsjetimo, popularni Miske zadnji put našao se na terenu još 7. oktobra, kada je dobio tri minute u duelu sa Anzhijem.
Izgubio je mjesto i u reprezentaciji,100%,samo Sušić bi mogao izjaviti da mu treba lucidni potez ovakvog igrača,čiji bi radijus kretanja sada iznosio koliko i prečnik kruga na centru..Žao mi je ovog igrača,svojim mentalitetom je upropastio sebi najbolje godine i mogućnost da učini nešto više u karijeri nakon sjajnih nastupa u Volfsburgu,hvala mu za reprezentaciju ali vrijeme je za neke nove momke da dobiju šansu u veznom redu..
Naš veznjak većinu susreta posmatra sa tribina, a svoje viđenje cjelokupne situacije dao je i Kevin Kuranyi, napadač ove ekipe.
"Mnogo je razloga zašto Zvjezdan ne igra. Prije svega, njegov mentalitet je drugačiji, a i dolaskom Petrescua mnoge stvari su se promijenile. Sve to utjecalo je na njega i sada ne može pronaći svoju igru. Ipak, moram reći da se to često dešava u fudbalu", kazao je Kuranyi.
Podsjetimo, popularni Miske zadnji put našao se na terenu još 7. oktobra, kada je dobio tri minute u duelu sa Anzhijem.
Izgubio je mjesto i u reprezentaciji,100%,samo Sušić bi mogao izjaviti da mu treba lucidni potez ovakvog igrača,čiji bi radijus kretanja sada iznosio koliko i prečnik kruga na centru..Žao mi je ovog igrača,svojim mentalitetom je upropastio sebi najbolje godine i mogućnost da učini nešto više u karijeri nakon sjajnih nastupa u Volfsburgu,hvala mu za reprezentaciju ali vrijeme je za neke nove momke da dobiju šansu u veznom redu..
e moj miske, sjebao si sebi karijeru pravo. Prije 2-3 godine rekorder bundeslige, a sada te sutaju sa noge na nogu.
Sve radi para!
Sve radi para!
G BUSSA BUSS
Ne zelim se pravit pametan , ali ja sam znao kad je potpisao u trusku nakon onakve forme u njemackoj da od njega nema nista . Ujedno mislim da je onda bio i na vrhuncu svoje karijere ali mogao je otici u neki veci klub u njemackoj borusiju , salke pa nije bayern nije iskljucen ipak je njihovo dijete. Ili je mogao otici u spaniju tipa valencija sevilla sta ja znam o italiji da ne pricam nema ekipe kojoj ne bi odgovarao. Turska liga je ocajna i iz godine godinu mi se cini kao sve gora i gora bez obzira na to sto ulazu fino novca i napora na sve u toj ligi . Rusi su ga pokusali probudit ruska liga nije losa ( meni je sigurno nakon 5 ice najjaca u eu ) kao ni njegova ekipa ali tu je ponovo naletio na retardirane trenere.... Steta velika tu je dosta kumovao i njegov mentalitet sigurno ali da je veliki igrac i majstor to ostaje nadam se da ce preci u ukrajnu pa se dokopat europe i jos jednom zablistat ali sasiv je sigurno i ako zablista da nece imat onakav sjaj kao u BL.
Prokockao najljepse dane karijere po **** turskoj/rusiji, a izgleda da ce karijeru zavrsiti u ukrajini... fuj sta pare rade....
G BUSSA BUSS
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.