BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BH tenis
Izgubio nazalost drugi set,al evo u trecem break i vodi 2 : 0
Valjda ce dobit' ovo
Valjda ce dobit' ovo
Pravi Setkic i drugi break u 3. setu i sada je 5-1. Servira za mec. Hajmo Aldine. 
Dobija i treci set sa 6:1 i plasirao se u 2. kolo kvalifikacija.

Dobija i treci set sa 6:1 i plasirao se u 2. kolo kvalifikacija.

Zadnja izmjena: Maestro^^, dana/u 22 avg 2013, 00:43, ukupno mijenjano 1 put.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Bravo Alda maestro.. 2 : 1 pobjeda
U drugom kolu igra protiv 131 igraca na listi,21 godina 170 visina
Posljednji turnir igrao na sljaci.Dobio 500-og igraca a izgubio u drugom kolu od 250-og
samo ne znam igral on ko Mirza sutra ili u petak
U drugom kolu igra protiv 131 igraca na listi,21 godina 170 visina
Posljednji turnir igrao na sljaci.Dobio 500-og igraca a izgubio u drugom kolu od 250-og
samo ne znam igral on ko Mirza sutra ili u petak
Bravo Alda majstore! 

Ne mogu opisati koliko sam samo ponosan na Aldina. Ne znam da li mi suze oči zbog nekog imaginarnog povjetarca ili zbog pobjede našeg predstavnika. Neviđeni borac iako ruku na srce ima manje potencijala od Damira i Mirze.
Zaista sam ponosan na ovog momka, hvala Bogu pa je pobijedio, hvala Bogu na ovoj prelijepoj noći.

Aldine, Bosna je ponosna na tebe!
Zaista sam ponosan na ovog momka, hvala Bogu pa je pobijedio, hvala Bogu na ovoj prelijepoj noći.

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 22 avg 2013, 00:53, ukupno mijenjano 1 put.
Moze Aldin komotno proci i 2.kolo s obzirom na protivnika.
pomalo brata nije toliki uspijeh proc prvo kolo kvalifikacija,mada sutra ima fine sanse da pobjedi,to bi bilo predobroNeutral je napisao/la:Ne mogu opisati koliko sam samo ponosan na Aldina. Ne znam da li mi suze oči zbog nekog imaginarnog povjetarca ili zbog pobjede našeg predstavnika. Neviđeni borac iako ruku na srce ima manje potencijala od Damira i Mirze.
konacno !!!1 ko da sam ja pobjedio
trud je konacno nagraden

trud je konacno nagraden

Za bosanskohercegovački tenis jeste uspjeh. Za mene kao navijača i ljubitelja BiH i sporta jeste. Imamo dva predstavnika u drugom kolu kvalifikacija što je sjajan uspjeh gledajući na veoma jaku konkurenciju.
Pogledaj u kakvim uvjetima rade momci, meni je ovaj uspjeh ravan igranju na glavnom turniru.
Nekom su ovo male stvari, no za mene su velike.
Pogledaj u kakvim uvjetima rade momci, meni je ovaj uspjeh ravan igranju na glavnom turniru.
Nekom su ovo male stvari, no za mene su velike.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Dakle 2/4, može se reći bolje od očekivanog.
Setka ide do MD, zivi bili pa vidjeli!
Bravo Setkicu!
Mirza sutra igra drugi mec na "svom" terenu sto znaci da bi ga mogli ocekivati oko pola 7 nekad. Setkic ja mislim ne igra?

Mirza sutra igra drugi mec na "svom" terenu sto znaci da bi ga mogli ocekivati oko pola 7 nekad. Setkic ja mislim ne igra?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
- Kontakt:
na rezultatima . com pise da igra sutra i setkicsajo10 je napisao/la:Setka ide do MD, zivi bili pa vidjeli!Bravo Setkicu!
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Kukuskin potpuno ocekivano dobio Del Bonisa, barem za mene, iskusni majstor sa harda protiv klasnicnog sljakasa... Bit ce tesko Mirzi, Aldin ima sanse...
Al' znamo kako to ide u nas
Al' znamo kako to ide u nas

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
koliko kvalifikacionih meceva ima do plasmana u neki od grand slamova? do koje pozicije na atp listi znaci automatsko igranje na grand slamu? hvala
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
3. runde kvala imaju. bojica jos imaju 2 kola prociKenoRob je napisao/la:koliko kvalifikacionih meceva ima do plasmana u neki od grand slamova? do koje pozicije na atp listi znaci automatsko igranje na grand slamu? hvala

Bravo Aldine! Nisam ocekivao od Aldina da ce proci 1. kolo, bravo!
Damir me nervira, nista ne radi po pitanju servisa. Nije to mudro slovo da se ne moze popravit. Znam da ga visina koci ali ima jos tenisera te visine koji imaju i vise nego solidan servis.
Ako Mirza prodje Kukushkina ide on 99% u MD. Hocemo dvojicu u MD

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Alda ide do cetvrtfinala, gdje ispada od Noleta u 5 setova. 
Mada realno, obojica danas lete.

Mada realno, obojica danas lete.
Mirza danas igra drugi mec na nekom terenu samo ne znam na kojem
Otprilike oko 18 30
kvota na kladi je 1.4 na kukushkina

kvota na kladi je 1.4 na kukushkina
Aldin ima lijepu priliku da prodje jos jedno kolo...dok MIrza ima jako teskog protivnika...
svejedno,Mirza kad ima svoj dan moze svakoga pobjediti...ima on servis koji pravi razliku.
Sretno nasima
svejedno,Mirza kad ima svoj dan moze svakoga pobjediti...ima on servis koji pravi razliku.
Sretno nasima

Prije 15 dana kukushin je igrao protiv zvereva na tvrdoj podlozi i izgubio 2 : 1 To je onaj sto je dobio Basica 6 3 7 5 nakon Mirzine fantasticne pobjede nad Janovicem
-
- Kontakt:
Setkic ima ogromne sanse da prodje ovog , setkic je dobar na ovoj podlozi , ima dobar forhend pogotovo prema manjim igracima koji ne stizu brze udarce forhende , a setkic samo mora imat dobru prvu servu i to je to , sto se mirze tice , neznam sta da kazem , neki govore da nije igrao tennis skoro dva mjeseca a ja sam dobio info , da je ulozio pare iz hallea u jedan kamp , gdje je proveo nekih mjesec dana , pa sad kaze da ima vise razlicitosti u igri , nije vise samo dobar serviser nego i kretnja se popravlja kako on kaze , pa eto vidimo veceras 

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.