NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Bratstvo Gračanica
Eh cekao sam ovo delegiranje da vidim da nam nece "ucerat" sa sudijom ovi iz saveza al fino sam se iznenadio
U Srebreniku 2 ko kuca

www.nkbratstvogracanica.com
Nesto lijepo smrdi iz plavo-zute kuce... Hmm Kazlaga sudi u Srebreniku, specijalista za goste da odnesu bodove 
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
hahahahahahahaahahahahDiablo55 je napisao/la:Nesto lijepo smrdi iz plavo-zute kuce... Hmm Kazlaga sudi u Srebreniku, specijalista za goste da odnesu bodove
Pozdravio te Hilmija jaran!qqlele je napisao/la:koji si ti bolesnik u pmIronMany je napisao/la:Razbit ce vas Olimpik ko poplava most na Lukama
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
A sta si se iznenadio? to sto su ovi iz saveza ucerali gradini??cesc4 je napisao/la:Eh cekao sam ovo delegiranje da vidim da nam nece "ucerat" sa sudijom ovi iz saveza al fino sam se iznenadioU Srebreniku 2 ko kuca
![]()
JUG
Upravo toLexaurin je napisao/la:A sta si se iznenadio? to sto su ovi iz saveza ucerali gradini??cesc4 je napisao/la:Eh cekao sam ovo delegiranje da vidim da nam nece "ucerat" sa sudijom ovi iz saveza al fino sam se iznenadioU Srebreniku 2 ko kuca
![]()
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Kakva utakmica ova kod nas ludiloBLUTUD je napisao/la:
Bice ovih tekmi sigurno jos
Ova dva su kluba tad bila vaki
eto **** vas kazlagić,poništi nam čist go u sudijskom vremenu.......
Ima snimak koji ce pokazat dal je cist gol ..7april je napisao/la:eto **** vas kazlagić,poništi nam čist go u sudijskom vremenu.......
OFK Gradina Srebrenik
Nema ništa od vaše PL, sa ovakvom igrom nemate šta tražit.
Ima snimak kod @Zoom samo bi ga molio da ubaci onaj prvi ponisteni go , hvalaBrcko87 je napisao/la:Ima snimak koji ce pokazat dal je cist gol ..7april je napisao/la:eto **** vas kazlagić,poništi nam čist go u sudijskom vremenu.......
Bice oba snimka. Iako sam mislio da je onaj drugi čist go što je poništen, pojasnili su mi kasnije da se ipak radilo o nedozvoljenoj poziciji.
Uostalom, biće sažetak za nekih sat vremena pa pogledajte šta se dešavalo na terenu
Uostalom, biće sažetak za nekih sat vremena pa pogledajte šta se dešavalo na terenu
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Ako ti ne bude problem kad da ubacis i koji faul za gradinu i koji faul koji nije svirnut za bratstvo da se vidi da nismo kostolomci i da smo pokradeni... Takode i ofsajde pogotovo koji su svirani SuljicuZoom088 je napisao/la:Bice oba snimka. Iako sam mislio da je onaj drugi čist go što je poništen, pojasnili su mi kasnije da se ipak radilo o nedozvoljenoj poziciji.
Ljudi kako cemo se rijesit Grbesica haha
Ma ne mogu to ubacivati u ove sažetkecesc4 je napisao/la:Ako ti ne bude problem kad da ubacis i koji faul za gradinu i koji faul koji nije svirnut za bratstvo da se vidi da nismo kostolomci i da smo pokradeni... Takode i ofsajde pogotovo koji su svirani SuljicuZoom088 je napisao/la:Bice oba snimka. Iako sam mislio da je onaj drugi čist go što je poništen, pojasnili su mi kasnije da se ipak radilo o nedozvoljenoj poziciji.
Uostalom, biće sažetak za nekih sat vremena pa pogledajte šta se dešavalo na terenu![]()
VIDEO: OFK GRADINA - NK BRATSTVO
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
http://youtu.be/4cbEUPk_v0U?t=3m8scesc4 je napisao/la:Ako ti ne bude problem kad da ubacis i koji faul za gradinu i koji faul koji nije svirnut za bratstvo da se vidi da nismo kostolomci i da smo pokradeni... Takode i ofsajde pogotovo koji su svirani SuljicuZoom088 je napisao/la:Bice oba snimka. Iako sam mislio da je onaj drugi čist go što je poništen, pojasnili su mi kasnije da se ipak radilo o nedozvoljenoj poziciji.
Uostalom, biće sažetak za nekih sat vremena pa pogledajte šta se dešavalo na terenu![]()
Ovo je opravdano dosuđeno zaleđe jer je samo jedan obrambeni igrač Gradine bio ispred igrača Bratstva
Cist ofsajd nema dileme.sony_91 je napisao/la:http://youtu.be/4cbEUPk_v0U?t=3m8scesc4 je napisao/la:Ako ti ne bude problem kad da ubacis i koji faul za gradinu i koji faul koji nije svirnut za bratstvo da se vidi da nismo kostolomci i da smo pokradeni... Takode i ofsajde pogotovo koji su svirani SuljicuZoom088 je napisao/la:Bice oba snimka. Iako sam mislio da je onaj drugi čist go što je poništen, pojasnili su mi kasnije da se ipak radilo o nedozvoljenoj poziciji.
Ovo je opravdano dosuđeno zaleđe jer je samo jedan obrambeni igrač Gradine bio ispred igrača Bratstva
Prvi gol se ne vidi da je ofsajd, mislim da je neka linija ali linije se dizu kad si gost
inace ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.