Club Atletico de Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Club Atletico de Madrid
Atletico navodno sprema ponudu za Icardija i Handanovica iz Intera, a jos uvjek je u igri i Alvaro Negredo koji je po meni bolji napadac od Icardija, ali ovaj je jos mlad, mozda napreduje pod Cholom.
Moya bi trebao biti rezervni golman za sljedecu sezonu tako da se jos trazi prvi golman, osim Handanovica spominju se i Ochoa te Keylor Navas.
Moya bi trebao biti rezervni golman za sljedecu sezonu tako da se jos trazi prvi golman, osim Handanovica spominju se i Ochoa te Keylor Navas.
ne znam ko bi zelio to malo **** u svom timu
jedino mozda ga dovesti i isutati ga za sve pare koje si ulozio u njega
Alvaro je puno bolje rjesenje od njega,a uz to jos i poznaje ligu.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Nista Handanovic i Icardi,strpi se Cholo jos malo pa ces ih vodit u bitke s klupe na Meazzi 

Jos da osvoji ligu prvaka s Atleticom da kompletira sve trofeje i nek ide u InterSiamoNoi je napisao/la:Nista Handanovic i Icardi,strpi se Cholo jos malo pa ces ih vodit u bitke s klupe na Meazzi

Moze...samo nek se pozuri 

Diego Costa je i službeno novi igrac Chelseja. Sretno majstore i hvala za sve sto si donio ovom klubu

novi napadac atletico madrida je mandzukic, pise na balkan - sport
http://www.balkan(-" onclick="window.open(this.href);return false;)sport.net/fudbal-nogomet/transferi/mandzukic-ima-novi-klub
http://www.balkan(-" onclick="window.open(this.href);return false;)sport.net/fudbal-nogomet/transferi/mandzukic-ima-novi-klub
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Marca je također objavila tu vijest, Mandzukic je u Atleticu ako Negredo ne dođe jer Negredo je jos uvjek prva opcijaKevin je napisao/la:novi napadac atletico madrida je mandzukic, pise na balkan - sport

Strasan posao ako dodje Mandzo.
Igrac kakve Cholo obozava !
Igrac kakve Cholo obozava !
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Dosta igraca se vraca s posudbi na kraju ove sezone, tu je Joshua Guilavogui koji je bio u St. Ettienu na posudbi, mladi Thomas Partey koji je odigrao dobru sezonu na posudbi u Mallorci, Silvio koji je vec nekoliko sezona na posudbama.
Oliver nakon Villareala ide u Porto ovu sezonu gdje ce sigurno dodatno napredovati i biti kljucni igrac Atletica u buducnosti.
Oliver nakon Villareala ide u Porto ovu sezonu gdje ce sigurno dodatno napredovati i biti kljucni igrac Atletica u buducnosti.

Bas si izabrao nebitne igrace da nabrojis.
Joshua bi mogao biti ukljucen u transfer Jan Oblaka, golmana Benfice.
Ruben Perez se vraca, i on bi mogao biti posudjen negdje dalje.
Saul se vraca sa posudbe, Cholo je vec izjavio za njega da ima velike sanse da se domogne prvog tima Atletica.
Inace i jeste mozda najtalentovaniji zadnji vezni/ holdem u Spanjolskoj.
Prosle sezone je bio jedan od glavnih igraca Raya, samo jedan mec propustio. Rodjen 94. godine inace.
Vidjet cemo sta ce biti i sa Baptistaom, steta da propadne igrac sa tako mocnim prezimenom.
Saul se vraca sa posudbe, Cholo je vec izjavio za njega da ima velike sanse da se domogne prvog tima Atletica.
Prosle sezone je bio jedan od glavnih igraca Raya, samo jedan mec propustio. Rodjen 94. godine inace.
Vidjet cemo sta ce biti i sa Baptistaom, steta da propadne igrac sa tako mocnim prezimenom.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Baptistao bi mogao biti uključen u transfer Keylora, koga pokušavaju da se domognu kao zamjenu ta Tibu 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Znaci ili Baptistao za Keylora, ili Joshua za Oblaka.
Keylor je trenutno bolji golman, ali Oblak je talent u rangu Kurte.
Ne znam, mozda je bolje dovesti oblaka a zadrzati Lea, Atletico ima vise opcija u sredini nego u napadu. Jes da je Tiago otisao a Gabi ulazi u godine...
Keylor je trenutno bolji golman, ali Oblak je talent u rangu Kurte.
Ne znam, mozda je bolje dovesti oblaka a zadrzati Lea, Atletico ima vise opcija u sredini nego u napadu. Jes da je Tiago otisao a Gabi ulazi u godine...
Keylor bi bio odlican transfer.Bolje on nego Oblak.
Ruben Perez je presao u Torino.L_blancos je napisao/la:Bas si izabrao nebitne igrace da nabrojis.
lukaku na posudbi opaaa ,predobar potez 

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Nije jos zvanicno, ali moguce da cemo ove sezone gledati napad Mandzukic-Lukaku, City je odbio ponudu za Negreda tako da je Mandzo sve blize Atleticubarca_87 je napisao/la:lukaku na posudbi opaaa ,predobar potez

Mislim da ce biti Mandzukic ili Lukaku.
Mislim da bi partner jednom od ta dva gore u napadu mogao biti Correa-od kojeg ja ocekujem bas veliki stvari ili Baptistao.
Mislim da bi partner jednom od ta dva gore u napadu mogao biti Correa-od kojeg ja ocekujem bas veliki stvari ili Baptistao.
Chelsea nece dati Lukakua na pozajmici
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Lukaku je bacanje para,Mandzo je gladijator i profil igraca kakve Cholo obozava 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Johnny b, how much there is to see
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.