Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- JohnCleese
- Kontakt:
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Samo odyebati lesinare kao sto su nasi kvazinovinari.
Raditi u miru sa svojim momcima, a tim ljigavcima pustiti neka konstruisu stvari po svojoj masti jer svako ko ima prosjecan iq zna da ih uopste ne treba zarezivati.
Totalno ih ignorisati i distancirati kao sto se vec uradilo sa kvazi menadzerima.
Nakon saveza to su dvije najrigidnije rusilacke komponente uspjeha reprezentacije.
Raditi u miru sa svojim momcima, a tim ljigavcima pustiti neka konstruisu stvari po svojoj masti jer svako ko ima prosjecan iq zna da ih uopste ne treba zarezivati.
Totalno ih ignorisati i distancirati kao sto se vec uradilo sa kvazi menadzerima.
Nakon saveza to su dvije najrigidnije rusilacke komponente uspjeha reprezentacije.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- RollingPaper
- Kontakt:
A niko da dovede strucnjaka nekog pravog i pita za misljenje. Boli me q sta misle Bolic i Topic, sta su oni trenirali, koga?

natjerah se da poslusam ovaj interview i pozitivno se iznenadih, nista pogresno covjek nije rekao osim tog lapsusa za klub u kojem igra Bazdar.ReX2 je napisao/la: ↑23 nov 2024, 00:25
Kliknem na video jer me sama rubrika iznervirala posto mi se gadi orgijanje kako je Susic bio mega giga selektor (koliko je dobar pokazele su kvalifikacije za EP 16). Pa hajde reko da cujem sta je to Susic znacio. A onda izadjem jer ide prica "Dobar ovaj mali momak iz... Sociedada.". Toliko o znanju.![]()
I onda se mi cudimo pitanjima na pressicama jel Dzeko bio bolji igrac u Teplicama ili u Citiju ili onaj slucaj sto se htio obracunati sa Barbarezom par minuta kasnije.
Koliko god kritican bio prema Sergeju, kad vidim s kim ima posla. Donekle i razumijem zasto pocinje biti sve argontantniji u razgovoru sa novinarima.
Sve sto je Tiro rekao, stoji bez sumnje. Ranije je lupao, sazrio covjek:-)
Je li se ono Sajo i ti bavis novinarstvom? Meni je vece neznanje da ti pitas tamo zasto se na stadionu 'rodjeni' grade zdenke hehe..
Morao si to upratiti kao 'novinar'...stadion je gradjen u etapama, 'nakaradno' kako se i moglo u datim momentima. Zdenke su potrebne zbog kapaciteta (ako ga i tako uspiju nagurati). Sjever je napravljen takav kakav jeste, enigma kako i krov nabaciti, a kamo li npr. dizati kapacitet na postojecim tribinama, tako da se i zadnje dvije grade tako da stadion bude lijep kao cjelina.
Kada zavrse jug, sve 3 tribine natkriju, uniste nakaradne stubove na navijackoj tribini, bice to sigurno najlljepsi stadion u drzavi. Cak mi je i lijepo sto ce jedna strana biti zatvorena zdenkama, a druga otvorena.
Kazem najljepsi stadion, a ne najbolji, jer to pored BP ne moze biti iz mnogo drugih razloga.
-
- Kontakt:
Kaže Topić u intrevjuu da je suludo razmišljati o EP 28, nije Marko nije suludo, da je neko razmišljao o EP 24 2020te godine vjerovatno bi nastupili na istom.
- katalinski
- Kontakt:
a upravo tako , zrtvovat 4 godine , i raditi na stvaranju kadra i sistema. ne gubiti ove mlade iz dijaspore i domace (od strane srbije i hrvatske), izgraditi stil od katetske ekipe do seniorske.
koliko god Barbarez i Spahic bili novi u ovom poslu , ako dobiju slobodu od saveza onisu dva kapitena, ikone koje bi nas trebale izvuci iz ovih govana.
koliko god Barbarez i Spahic bili novi u ovom poslu , ako dobiju slobodu od saveza onisu dva kapitena, ikone koje bi nas trebale izvuci iz ovih govana.
Ajvatar
Susic je odveo ekipu na svjetsko i smijesno je bilo sta negativno pisati o njemu
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
- PasodelMar
- Kontakt:
Ako me sjećanje dobro služi, ta utakmica će biti upamćena po mnogo čemu. Mislim da je bilo frke i oko pozicije Medunjaninasignalidunapark je napisao/la: ↑23 nov 2024, 12:29Ne spominji tu teletinu, koja je prokockala najbolju generaciju svojim tatktičkim bravurama.
"Iznenadili nas Nigerijci brzinom."

Nodi dakle podrzava Safeta. Sada sve ima vise smisla.
Rekao bih eliminaciono pitanje koliko neko poznaje fudbal.

Rekao bih eliminaciono pitanje koliko neko poznaje fudbal.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- PasodelMar
- Kontakt:
- PasodelMar
- Kontakt:
Nodi se vodi po principu nova informacija = novo mišljenje, tako da nisam siguran da je to sada baš tako kao sto se činilo prije nekih sat vremena

HahahahaPasodelMar je napisao/la: ↑23 nov 2024, 14:13Nodi se vodi po principu nova informacija = novo mišljenje, tako da nisam siguran da je to sada baš tako kao sto se činilo prije nekih sat vremena.
Nemoj zajbavati ipak pape je legenda
Generalno i nije neki trener, medjutim za mnoge odlazak na svjetsko je san snova i nemoguca misija
Koliko smo trenera imali od rata do danas, a samo nas pape odveo
Nije ni cudo sto smo smijesni nista ne postujemo svoje
Imao je i greski, ali vise je bilo dobrih poteza
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
ovako neki izvjestaj bi trebali dobiti od selektoraPasodelMar je napisao/la: ↑21 nov 2024, 00:25Meni je slika dosta jasnija nakon ovih 8 utakmica.SHZ82 je napisao/la: ↑20 nov 2024, 23:39kroz ovih 6 utakmica u ligi nacika + 2 prijateljske mozemo reci da je jedino Dzeko i Demirovic sigurni gdje ce igrati.
Gomanska pozicija nemamo pojma sta ocekibati. Zlomislic je sad bio dobar, ali ne mozes odluciti nakon jedne utakmice, Vasilj je takodker imao dobrih odbrana ali i kikseva, Hadzikic je tu samo sto igra u Velezu, Pirica je otjero njegov menadjer. Uglvanom 8 utakmica ne znamo ko nam je golman broj 1.
1. 3-5-2/5-3-2 treba/mora mijenjati za 4-3-1-2 ili 4-4-2 sistem,
2. Zlomislic mi djeluje bolje od Vasilja na golu, više se tu radi o njegovom govoru tijela, djeluje mi jednostavno sigurnije na golu. Ona odbrana u prvom pv protiv Holandije, brate mili.
3. Barisic igra sve bolje, Basel je sredina gdje će dalje
napredovati. Muharemovic i Barisic bi mogli biti štoperski tandem budućnosti. Hadzikadunic-Katic rezervni tandem.
4. Obavezno ugraditi prave bekove u sistem. Kolasinac i Dedic, lijevo i desno. Karic-Gazibegovic rezervni bekovi.
5. Trebamo vratit Hadziahmetovica i Hadžikadunića. Ahmethodzica ne treba zvati.
6. Tahirovic može biti na spisku ali definitivno nismo zreli kao reprezentacija ako će nam on biti temelj veznog reda bez ritma profesionalnih utakmica u nogama. Bude li našao novi klub i udje u bolju formu, treba ga uzeti u obzir i za prvih II.
7. Huseinbašić mi je podcijenjen i volio bih da mu Barbarez daje veću minutažu, isto kao i Esmiru. Obojica su jaki na lopti i takvi igrači nam trebaju.
8. Dzekina minutaza se treba tempirati na jakih 60 minuta od početka ili na zadnjih 35 minuta.
9. Sunjic me pozitivno iznenadio i opravdao poziv. On i Hadziahmetovic pružaju dodatnu dimenziju u def. veznom redu. Trenutno bi dao blagu prednost Sunjicu ali treba odlučiti naspram forme ubuduće.
Zlomislic
Dedic Barisic Muharemovic Kolasinac
Burnic Sunjic Huseinbasic
Bajraktarevic
Dzeko Bazdar/Demirovic
e sad problem je sto je to tvoje misljenje i svako od nas ima isto ili slicno
jedino ako se iza tvog nicka zaista krije Sergej pa da nam je ovo pravi izvjestaj

Da li je moguće da izvještaj koji bude dostavio selektor bude podijeljen sa javnosti, da znamo šta radimo i dokle smo?
A javnost nam Strucna bas

Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Moze, hoces li na adresu da ti se dostavi u koverti kao sto je u Danskoj sa tim izvjestajima ili ti je dovoljno u medijima da se objavi sto preferira Njemacka javnost?
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Tu ekipu u toj grupi bi i ti odveo na svjetsko ... i to 2 kola prije kraja ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
- feniksptica
- Kontakt:
Ne gubiti i ne tjerati i javno prozivati našu omladinu koja izabere da igra za nas.katalinski je napisao/la: ↑23 nov 2024, 12:01a upravo tako , zrtvovat 4 godine , i raditi na stvaranju kadra i sistema. ne gubiti ove mlade iz dijaspore i domace (od strane srbije i hrvatske), izgraditi stil od katetske ekipe do seniorske.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Zanima me hoce li onaj novinar sad i Guardiolu pitat za Otkaz?
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- PasodelMar
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.