Anel Ahmedhodžić

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

soccerfan
Kontakt:

Re: Anel Ahmedhodžić

Post Postao/la soccerfan » 06 sep 2024, 22:18

CAGarfia je napisao/la:
06 sep 2024, 22:11
Nad njim podhitno izgraditi autoritet i otjerati ga u 3 pm. Nosi ga u pizdu materinu.
Bravo. Drugi put već narušava atmosferu h reprezentaciji. Nepamtim da nas je neko ovako “levatio” do sad. Imali su opravdanja kakva , takva.
Gledam slike i snimke sa treninga, nije mnogo uticalo na repku izgleda hvala Bogu. Momci trče, treniraju, i djeluju “nabrijano”. Niko od repke nesmije biti veći. Taman da je najbolji na svijetu. Možda nismo najbolja repka na svijetu, ali isto tako nemoramo trpiti svak budaletinu u ekipi. Ko ne želi da bude dio ekipe i slijedi pravila, daleko mu lijepa kuća.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 06 sep 2024, 22:21

soccerfan je napisao/la:
06 sep 2024, 22:18
CAGarfia je napisao/la:
06 sep 2024, 22:11
Nad njim podhitno izgraditi autoritet i otjerati ga u 3 pm. Nosi ga u pizdu materinu.
Bravo. Drugi put već narušava atmosferu h reprezentaciji. Nepamtim da nas je neko ovako “levatio” do sad. Imali su opravdanja kakva , takva.
Gledam slike i snimke sa treninga, nije mnogo uticalo na repku izgleda hvala Bogu. Momci trče, treniraju, i djeluju “nabrijano”. Niko od repke nesmije biti veći. Taman da je najbolji na svijetu. Možda nismo najbolja repka na svijetu, ali isto tako nemoramo trpiti svak budaletinu u ekipi. Ko ne želi da bude dio ekipe i slijedi pravila, daleko mu lijepa kuća.
Pa sta treba da padnu u depresiju svi jer je otisao :rol: ko da je celavi Ronaldo
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 06 sep 2024, 22:22

Karakter nula, zavrsio je svoje u reprezentaciji.
Igracki takodjer nije nikakav prevelik dubitak, drugoligaski igrac, bolje i nije zasluzio.

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 06 sep 2024, 22:25

Sergej je sinoc do kasno ostao sa gospodjom Ahmedhodzic na telefonskoj vezi ali je insistirala na Anelov dolazak na kucni prag.

Judd
Kontakt:

Post Postao/la Judd » 06 sep 2024, 22:25

fanatik19 je napisao/la:
06 sep 2024, 22:13
Od momenta kad je Ahmedhodzic dosao u reprezentaciju je proslo tacno 4 godine. Od njegovog dolaska i prve utakmice koju je u paru igrao sa Sanicaninom su uz Hadzikadunica koji je dosao u paru s njim prodefilovali PAZITE SAD: Adnan Kovacevic, Hrvoje Milicevic, Renato Gojkovic, Nihad Mujakic, Ermin Bicakcic, Nikola Katic, Stjepan Radeljic, Adrian Leon Barisic. Nek mi neko navede 1 dobar razlog za poziv bilo kojeg igraca od gore navedenih izuzev Barisica koji je bio nas mladi reprezentativac i 1 od boljih u toj selekciji te je logican slijed da zaigra za A tim.
I onda se cudite sto se "mozda" bunio na suigrace?
:urnebes:

Molim naš savez da dovede Van Dijka i Salibu kako bi se **** Anel odazvao pozivu jer nema s kim da igra **** Anel aka Sergio Ramos.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 06 sep 2024, 22:31

Judd je napisao/la:
06 sep 2024, 22:25
fanatik19 je napisao/la:
Od momenta kad je Ahmedhodzic dosao u reprezentaciju je proslo tacno 4 godine. Od njegovog dolaska i prve utakmice koju je u paru igrao sa Sanicaninom su uz Hadzikadunica koji je dosao u paru s njim prodefilovali PAZITE SAD: Adnan Kovacevic, Hrvoje Milicevic, Renato Gojkovic, Nihad Mujakic, Ermin Bicakcic, Nikola Katic, Stjepan Radeljic, Adrian Leon Barisic. Nek mi neko navede 1 dobar razlog za poziv bilo kojeg igraca od gore navedenih izuzev Barisica koji je bio nas mladi reprezentativac i 1 od boljih u toj selekciji te je logican slijed da zaigra za A tim.

Molim naš savez da dovede Van Dijka i Salibu kako bi se **** Anel odazvao pozivu jer nema s kim da igra **** Anel aka Sergio Ramos.
Nekad se Pjanic branio da nema s kim da igra u vezi, ali nikad nisam vidio ovakav rezon kao od brata fanatika, blago receno glupost, sve mi se cini da ovo onaj fanatik se vratio :)

DanijelTZ
Kontakt:

Post Postao/la DanijelTZ » 06 sep 2024, 22:32

i Kola i Ahmedhodzic su trebali ostati uz igrace da ih bodre... Gdje im je patriotizam?
Palestina! Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 06 sep 2024, 22:32

19vendetta87 je napisao/la:
06 sep 2024, 21:49
Ne znam koliko je istina, ali valjda se bunio na saigrace iz reprezentacije.
Ni njemu nije jasno kako pored jednog Zolotica koji igra protiv Benfice, Porta i Sportinga, poziv dobiju Mujakic i Radeljic koji igraju protiv Varazdina, Sibenika, IMTa i Tekstilca...
Hvala na informaciji. Onda je opravdano. :salut:

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 06 sep 2024, 22:33

Judd je napisao/la:
06 sep 2024, 22:25
fanatik19 je napisao/la:

Pa evo reci mi na osnovu cega ovi likovi trebaju biti povlasteni ispred njega jucer dosli a puno srce bilo obuc 2-3 puta dres Hrvatske(Katic, Milicevic, Radeljic) pa kad su vidjeli da su tarabe daj sta das. Anel je mogao igrat za Svedsku koja je respektabilna evropska reprezentacija i svakako jaca od nas ali dosao je igrat kod nas i ssd ga pljujemo kako stignemo. On da ne osjeca Bosnu ne bi nikad prihvatio poziv, ali ocigledno da je navikao na drugaciji sistem za razliku od nas gdje isti ne postoji i zato radi ovakve gluposti koje se svakako ne smiju tolerisati. Ali evo nek mi kaze nesto zasto da Radeljic a zasto ne Zolotic ?

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 06 sep 2024, 22:35

19vendetta87 je napisao/la:
06 sep 2024, 21:49
Ne znam koliko je istina, ali valjda se bunio na saigrace iz reprezentacije.
Ni njemu nije jasno kako pored jednog Zolotica koji igra protiv Benfice, Porta i Sportinga, poziv dobiju Mujakic i Radeljic koji igraju protiv Varazdina, Sibenika, IMTa i Tekstilca...
Ovo mi jedino ima logike.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 06 sep 2024, 22:36

fanatik19 je napisao/la:
06 sep 2024, 22:33
Pa evo reci mi na osnovu cega ovi likovi trebaju biti povlasteni ispred njega jucer dosli kad im je puno srce bilo obuc 2-3 puta dres Hrvatske(Katic, Milicevic, Radeljic) pa kad su vidjeli da su tarabe daj sta das. Anel je mogao igrat za Svedsku koja je respektabilna evropska reprezentacija i svakako jaca od nas ali dosao je igrat kod nas i ssd ga pljujemo kako stignemo. On da ne osjeca Bosnu ne bi nikad prihvatio poziv, ali ocigledno da je navikao na drugaciji sistem za razliku od nas gdje isti ne postoji i zato radi ovakve gluposti koje se svakako ne smiju tolerisati. Ali evo nek mi kaze nesto zasto da Radeljic a zasto ne Zolotic ?
Zolotic bi rijesio sve nase probleme nema sta. Koliko ste svi digli uzbunu za njega, stvarno bih vise volio da dobije poziv samo da se pokaze da nije ni bolji niti losiji od ovih dosadasnjij opcija i da je sve to tu negdje, a ne kako vi to predstavljate da su Anel i Zolotic tri klase iznad svih ostalih.

Uvijek je onaj igrac koji fali i koji nije pozvan bolji od svih ostalih, da to nije Zolotic bio bi to onda neki treci.

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 06 sep 2024, 22:39

Goalgetter je napisao/la:
06 sep 2024, 22:36
fanatik19 je napisao/la:
06 sep 2024, 22:33
Pa evo reci mi na osnovu cega ovi likovi trebaju biti povlasteni ispred njega jucer dosli kad im je puno srce bilo obuc 2-3 puta dres Hrvatske(Katic, Milicevic, Radeljic) pa kad su vidjeli da su tarabe daj sta das. Anel je mogao igrat za Svedsku koja je respektabilna evropska reprezentacija i svakako jaca od nas ali dosao je igrat kod nas i ssd ga pljujemo kako stignemo. On da ne osjeca Bosnu ne bi nikad prihvatio poziv, ali ocigledno da je navikao na drugaciji sistem za razliku od nas gdje isti ne postoji i zato radi ovakve gluposti koje se svakako ne smiju tolerisati. Ali evo nek mi kaze nesto zasto da Radeljic a zasto ne Zolotic ?
Zolotic bi rijesio sve nase probleme nema sta. Koliko ste svi digli uzbunu za njega, stvarno bih vise volio da dobije poziv samo da se pokaze da nije ni bolji niti losiji od ovih dosadasnjij opcija i da je sve to tu negdje, a ne kako vi to predstavljate da su Anel i Zolotic tri klase iznad svih ostalih.

Uvijek je onaj igrac koji fali i koji nije pozvan bolji od svih ostalih, da to nije Zolotic bio bi to onda neki treci.
Ne pravim od njega nista, nego samo hocu rec da imas lika kojem smo jedina reprezentacija i koji je bare bare s likovima koji dolaze tu jer nisu mogli negdje drugo i gledaju iskljucivo interes u vidu potencijalnog transfera. Uz sve to igra u najboljoj ligi od svih stopera koje imamo.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 06 sep 2024, 22:47

Ti ako mislis da tim pisanjem uspjesno opravdavas to sto je Ahmedhodzic otisao i sto se nije odazivao onda si Boga mi debelo u problemu sa zakljucivanjem stvari.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 06 sep 2024, 22:49

A kako to Anel pokazuje svoj patriotizam i da voli ovu zemlju? Time sto je kod svakog selektora kojeg smo imali napravio problem?

Judd
Kontakt:

Post Postao/la Judd » 06 sep 2024, 22:51

Jbte Zolotić i Radeljić, isti k, kao da će neko od njiih napraviti razliku. Eto baš je yebeni Zolotić razlog što se Sergio nije odazvao tj što se morao vratiti doma, aha, kako da ne. :rol:
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!

DanijelTZ
Kontakt:

Post Postao/la DanijelTZ » 06 sep 2024, 22:51

POVREDŽEN JE. U ENGLESKOJ ČEMU BRŽE PROČI POVREDA NEG U BOSNI
Palestina! Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 06 sep 2024, 22:53

Pa bolji mu saigrači u reprezentaciji nego one ojebine u Sheffieldu koje primaju 5 golova po utakmici. :lol:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 06 sep 2024, 22:54

06 sep 2024, 22:49
A kako to Anel pokazuje svoj patriotizam i da voli ovu zemlju? Time sto je kod svakog selektora kojeg smo imali napravio problem?
Dovoljna je cinjenica da je dosao igrat kod nas kad je bio na raksrscu a mogao je nastavit gdje je i bio do tog trenutka. Kako to Barbarez svojim potezima pokazuje da je patriotizam bitan u reprezentaciji trenutno obzirom da je rekao da ce igrat najvece patriote? Dovodjenjem likova koji ne mogu igrat za komsije pa im odjednom mi dobri? Kako nece napravit problem Hadzibegic stavi Sanicanina i Barisica i govori kako je on povrijedjen i igrom slucaja Anel ne dodje na naredno okupljanje.

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 06 sep 2024, 22:57

Nista mi draze ne bi bilo nego da lik prestane igrat za reprezentaciju pa da ga vi pljuvaci sutra dozivate jer mu odlazak sigurno nista lose donijet ne moze, cak stavise mislim da odlazak iz ovog cirkusa kojeg nazalost ni Barbarez i ekipa nisu promijenili ga samo moze gurnut prema naprijed

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 06 sep 2024, 22:59

fanatik19 je napisao/la:
06 sep 2024, 22:54
06 sep 2024, 22:49
Dovoljna je cinjenica da je dosao igrat kod nas kad je bio na raksrscu a mogao je nastavit gdje je i bio do tog trenutka. Kako to Barbarez svojim potezima pokazuje da je patriotizam bitan u reprezentaciji trenutno obzirom da je rekao da ce igrat najvece patriote? Dovodjenjem likova koji ne mogu igrat za komsije pa im odjednom mi dobri? Kako nece napravit problem Hadzibegic stavi Sanicanina i Barisica i govori kako je on povrijedjen i igrom slucaja Anel ne dodje na naredno okupljanje.
I onda mu se ide na noge, prica sa njim, dodje i opet ode. Pa sta je on? Sta je njemu ova reprezentacija? Bira utakmice koje ce igrati

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.