Javio se..AsharaK je napisao/la:Maestro poceo je jutros, uzmi moj reff i idi + + koorde. Vi se javite na nick ARES, i recite poslo vas AsharaK

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Javio se..AsharaK je napisao/la:Maestro poceo je jutros, uzmi moj reff i idi + + koorde. Vi se javite na nick ARES, i recite poslo vas AsharaK
I ja davno, baš odgovora i nemaQUARTERBACK je napisao/la:Javio se..AsharaK je napisao/la:Maestro poceo je jutros, uzmi moj reff i idi + + koorde. Vi se javite na nick ARES, i recite poslo vas AsharaK
TetrisHeller je napisao/la:Umro mi ram, meni dosadno sta moze na 1 gb rama a da nije COD2
meni pogino heroj u qrcu samForster je napisao/la:I ja davno, baš odgovora i nemaQUARTERBACK je napisao/la:Javio se..AsharaK je napisao/la: Maestro poceo je jutros, uzmi moj reff i idi + + koorde. Vi se javite na nick ARES, i recite poslo vas AsharaK![]()
Napredujem kvalitetno
Meni juce izgino al sam ga vratio nazadQUARTERBACK je napisao/la:meni pogino heroj u qrcu samForster je napisao/la:I ja davno, baš odgovora i nemaQUARTERBACK je napisao/la: Javio se..![]()
Napredujem kvalitetno![]()
Duhovitomiki_92 je napisao/la:TetrisHeller je napisao/la:Umro mi ram, meni dosadno sta moze na 1 gb rama a da nije COD2
Ako bi koristio to najvise za igre i ne studiras te ti ne treba laptop koji uvijek mozes ponijeti sa sobom kupi onda desktop racunar, jer za iste pare koje bi dao za laptop mozes kupiti bolju centralnu, a za gejming je uvijek bolji izbor desktop racunar.Par prijatelja je kupovalo centralne jedinice od tog mickeya sto si naveo i svi su zadovoljni, vidi sa njim, najbolje da njega kontaktiras i kazes mu koliko para imas, on ce ti vjerovatno izdvojiti najbolje iz njegove ponude u tom rangu.I pretpostavljam da vec imas monitor i ostalo pa pisem da kupis centralnu, ali ako i nemas mozes to gdje polovno nabaviti za relativno male pareHigh je napisao/la:Bio sam toliko siguran u to da ću nekad do ljeta kupiti PS4, ali računica me dovede do PIK-a i reče mi da se tu može naći odličan laptop koji bi bez problema pokrenuo GTA V, FIFA 16, etc. Bar mislim da je tako.![]()
Tako bih prošao i jeftinije, a i korisnije je, bar u mom slučaju i za moje potrebe, imati jači laptop nego relativno skupu, a ne toliko korisnu konzolu. Više bi mi koristio jači laptop koji bi fluidno operirao, pa tako i pokretao navedene igre, nego konzola koju bih platio skoro isto ili više, a na kojoj bih igrao samo dvije igre.
S obzirom na to da se odavno nisam ažurirao što se tiče najboljih mašina i konfiguracija, nisam toliko siguran da li je, naprimjer, ovaj laptop dovoljan za navedene igre? Misli li ko da je ovo uredu? Nisam neki gejmer, ali valjda pođahkad sebi mogu priuštiti zadovoljstvo kandžijanja GTA V ili FIFA 16.![]()
http://www.olx.ba/artikal/20351426/sony ... am-gt540m/
Jedino grafička karta nije toliko jaka? Svakako sam mislio kontaktirati @mickey84 (PIK korisnik), valjda se dogovorimo.
Da li, inače, preporučujete Sony Vaio laptope? Meni su nešto fini, mada ne znam ni ja što.Trenutno imam neki HP-ov, mada nije čemu, pogotovo zbog toga što je skoro pa nemoguće otvoriti ga i bez problema promijeniti pastu.
Nadam se da je to lakše kod modela koji su slični ovom modelu s linka? Druga opcija bio bi mi DELL.
Ako neko ima preporuka, bujrum.
Evo odgovorio mi je @mickey84; kaže da je cijena dobrog laptopa najmanje 1.000 KM.enobarca je napisao/la: Ako bi koristio to najvise za igre i ne studiras te ti ne treba laptop koji uvijek mozes ponijeti sa sobom kupi onda desktop racunar, jer za iste pare koje bi dao za laptop mozes kupiti bolju centralnu, a za gejming je uvijek bolji izbor desktop racunar.Par prijatelja je kupovalo centralne jedinice od tog mickeya sto si naveo i svi su zadovoljni, vidi sa njim, najbolje da njega kontaktiras i kazes mu koliko para imas, on ce ti vjerovatno izdvojiti najbolje iz njegove ponude u tom rangu.I pretpostavljam da vec imas monitor i ostalo pa pisem da kupis centralnu, ali ako i nemas mozes to gdje polovno nabaviti za relativno male pareBolje ti i strpiti se malo i ustedjeti jos para pa kupiti desktop racunar dobar nego laptop jer nisu laptopi toliko namjenjeni za igranje, naravno ima onih koji jesu ali to su vec cijene ogromne
Pa u pravu je, mislim cak da je i skuplje, ali eto valjda on zna boljeHigh je napisao/la:Evo odgovorio mi je @mickey84; kaže da je cijena dobrog laptopa najmanje 1.000 KM.enobarca je napisao/la: Ako bi koristio to najvise za igre i ne studiras te ti ne treba laptop koji uvijek mozes ponijeti sa sobom kupi onda desktop racunar, jer za iste pare koje bi dao za laptop mozes kupiti bolju centralnu, a za gejming je uvijek bolji izbor desktop racunar.Par prijatelja je kupovalo centralne jedinice od tog mickeya sto si naveo i svi su zadovoljni, vidi sa njim, najbolje da njega kontaktiras i kazes mu koliko para imas, on ce ti vjerovatno izdvojiti najbolje iz njegove ponude u tom rangu.I pretpostavljam da vec imas monitor i ostalo pa pisem da kupis centralnu, ali ako i nemas mozes to gdje polovno nabaviti za relativno male pareBolje ti i strpiti se malo i ustedjeti jos para pa kupiti desktop racunar dobar nego laptop jer nisu laptopi toliko namjenjeni za igranje, naravno ima onih koji jesu ali to su vec cijene ogromne
meni se čini da se ni singleplayer GTA V više ne može igrati piratski, ovi iz rockstara su izbacili neki update i više nijedan crack ne radi.. to sam primijetio tek prije par sedmica kad sam nakon dugo vremena probao upaliti gta.reeds je napisao/la:da li zna neko kako se zove torrent koji se naplacuje 50 km mjesecno preko kojeg se mogu skidati igrice, filmovi, bas sve... vidio sam to krisom kod onog lika na siranu koji prodaje konzole i igrice i dodatnu opremu, da odatle skida, ali nije htio da kaze sa koje stranice, ali znam da je torrent cini mi se crno zeleni izgled il tako nesto, i placa se 50 km mjesecno, to mi je rekao samo, ali nisam upratio ime torrenta
Radi GTA SP bar kod mene (piratski) ako povuce onaj update social club moguce da tad ....viKK je napisao/la:meni se čini da se ni singleplayer GTA V više ne može igrati piratski, ovi iz rockstara su izbacili neki update i više nijedan crack ne radi.. to sam primijetio tek prije par sedmica kad sam nakon dugo vremena probao upaliti gta.reeds je napisao/la:da li zna neko kako se zove torrent koji se naplacuje 50 km mjesecno preko kojeg se mogu skidati igrice, filmovi, bas sve... vidio sam to krisom kod onog lika na siranu koji prodaje konzole i igrice i dodatnu opremu, da odatle skida, ali nije htio da kaze sa koje stranice, ali znam da je torrent cini mi se crno zeleni izgled il tako nesto, i placa se 50 km mjesecno, to mi je rekao samo, ali nisam upratio ime torrenta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.