FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pile87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pile87 » 22 jan 2011, 23:44

amarpustahija je napisao/la:Kako sa onim crncima , imali ko kakvih slika sa treninga ili videa ? :D
Danas se igrala utakmica juniori protiv drugog tima jedan od crnaca je slabi i on je igrao stopera ovaj napadac navodno jako zanimljiv...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 22 jan 2011, 23:53

Jel istina da đip prelazi komsinicama?
nick je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:Semir Đip je napustio FK Željezničar i prešao u malo vise krajeve. A bio je tako blizu Sampdorie .. 8-)

dje ode
Izgleda komsinicama?
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

TeroweNth
Kontakt:

Post Postao/la TeroweNth » 22 jan 2011, 23:57

BLU SKY je napisao/la:Jel istina da đip prelazi komsinicama?
nick je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:Semir Đip je napustio FK Željezničar i prešao u malo vise krajeve. A bio je tako blizu Sampdorie .. 8-)

dje ode
Izgleda komsinicama?
Prop'o ko žeton , ne treba nam takav .Ko ga j3b3 ;)

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 22 jan 2011, 23:59

sad moze lagano prestizat trolu 102...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 23 jan 2011, 00:02

Šteta, propade a mlad bio... :roll:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 23 jan 2011, 00:04

Koliko je dao golova za juniore Djip ?

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 23 jan 2011, 00:09

spielführer_21 je napisao/la:Šteta, propade a mlad bio... :roll:
davno je poceo propadati, pricali smo o tome milion puta...konstantni pad...odlazi tamo gdje nemaju da jedu, toliko o kvalitetu i ambicijama :lol:

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 23 jan 2011, 00:11

Možda se mali pokaže kao kvalitetan zelembać... :lol:
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 23 jan 2011, 00:13

Kazu komsinice uzele nam najtalentovanijeg igraca ja se zabrino pravo :lol: :lol: :lol:
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 23 jan 2011, 00:14

Seyo_TM je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la:Šteta, propade a mlad bio... :roll:
davno je poceo propadati, pricali smo o tome milion puta...konstantni pad...odlazi tamo gdje nemaju da jedu, toliko o kvalitetu i ambicijama :lol:
Ma neka, reći će da nam je krivo što ode.. A jes me jednom osramotio kad su igrali juniori BiH i Hrvatske, kažem ja rođaku prati ovog malog Đipa, on ti je iz Želje, mali ubija.. Kad on lopte ne primi za poluvrijeme i izađe..
Ali ako ko pita, dobar je, odličan je.. ;)
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 23 jan 2011, 00:23

BLU SKY je napisao/la:Kazu komsinice uzele nam najtalentovanijeg igraca ja se zabrino pravo :lol: :lol: :lol:
ma kitarima je olicenje gospodina i vrsnog biznismena bio bljakic...to dovoljno govori o njihovim mjerama vrijednosti i pronicljivoscu...ko god ga je gledao zna kakav je...
Zoli malom on moze kopacke mazati, e to je talenat...

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 23 jan 2011, 00:25

kad sam ja pricao da momak osim brzine nema dvije pametne u glavi i u nogama,jednom je osim za njega rekao da glupljeg igraca nije vidio.to je valjda dovoljno,niste svjesni koliko mi je drago sto je presao,daleko bio od Grbavice...
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 23 jan 2011, 00:47

Je li ovo provjerena informacija. Ne mogu da vjerujem da ima takvih budala. Ma hajd' što mali nije ništa posebno to smo davno provalili, ali da je još i jad u duši i da nije Željovac, e to je već sramota. Otići gore u situaciji kad niko normalan gore ne ostaje, e to baš treba mozak biti. Pa da je Graciću na vrata otiš'o uz'o bi ga lik, ako ništa da se ufura da je Želji talenta dig'o.
Željin stadion jeste u geografskom centru grada i to ima svoje prednosti (npr. 3/4 grada gravitira Grbavici i uvijek smo imali više djece i automatski više mogućnosti za talente), ali prilika je i da nam se uvuku šupci. Nije ovo prvi slučaj da nam šupci i papci treniraju na Grbavici samo što im je bliže. Harmonikaš Baljić je dobar primjer, a i Kerla je noviji primjer papka.
Na ove stvari se treba obratiti pažnja i u radu sa mladim kategorijama (barem od kadeta pa naviše). Trener (ali i on mora biti pravi da bi znao procijeniti) mora procijeniti karakter malca i vidjeti kuca li mu plavo srce. Ako ne kuca i ako je šupak ili papak od.****. odmah jer taj ćete ostaviti prvom prilikom. Nekad nije sve ni do djece već imaju šupke roditelje koji nikad nisu Željine tekme pogledali i Željo mu ne predstavlja ništa, a niti grad Sarajevo u cjelini. Takve papanije je najviše.

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 23 jan 2011, 00:52

tm-ovac iz mase je napisao/la:Mozete me napast...Al ja mislim da Amar forsira Lazara iz čistog razloga što ga je upravo on doveo u Želju, i izbacivanje Lazara iz prvih 11 bi automatski znacilo da je Amar pogrijesio...! Lazar ima visinu, snagu, ... Ali brzine i osjećaja za go nema !!! Kako neko ko u 15 kola da 4 gola, od čega 3 na jednoj utakmici može biti prvi špic šampiona neke države !? :o
NAPADAČA POD HITNO !
slazem se al neka znalaca ovih oni znaju XD
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 23 jan 2011, 00:53

camac brate cijenim ovo sto si napisao,ali moras shvatiti da treneri tu ne odreduju uopste ko voli Zelju a ko ne,njih realno najvise kes zanima pa tek onda talenat,a ovakvim momcima kao sto je mali Zolotic pare ne pomazu,jer svi vide da je talenat veliki i da ce biti igracina protiv toga ne mogu nikako...
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

tmtmtmtm
Kontakt:

Post Postao/la tmtmtmtm » 23 jan 2011, 00:54

koga dovesti pa ostali smo na lazaru i baljicu ??? mislite li da nam mogu oni biti jedini spicevi podhitno konkurenciju treba dovest al pravu

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 23 jan 2011, 01:01

čamac je napisao/la:Je li ovo provjerena informacija. Ne mogu da vjerujem da ima takvih budala. Ma hajd' što mali nije ništa posebno to smo davno provalili, ali da je još i jad u duši i da nije Željovac, e to je već sramota. Otići gore u situaciji kad niko normalan gore ne ostaje, e to baš treba mozak biti. Pa da je Graciću na vrata otiš'o uz'o bi ga lik, ako ništa da se ufura da je Želji talenta dig'o.
Željin stadion jeste u geografskom centru grada i to ima svoje prednosti (npr. 3/4 grada gravitira Grbavici i uvijek smo imali više djece i automatski više mogućnosti za talente), ali prilika je i da nam se uvuku šupci. Nije ovo prvi slučaj da nam šupci i papci treniraju na Grbavici samo što im je bliže. Harmonikaš Baljić je dobar primjer, a i Kerla je noviji primjer papka.
Na ove stvari se treba obratiti pažnja i u radu sa mladim kategorijama (barem od kadeta pa naviše). Trener (ali i on mora biti pravi da bi znao procijeniti) mora procijeniti karakter malca i vidjeti kuca li mu plavo srce. Ako ne kuca i ako je šupak ili papak od.****. odmah jer taj ćete ostaviti prvom prilikom. Nekad nije sve ni do djece već imaju šupke roditelje koji nikad nisu Željine tekme pogledali i Željo mu ne predstavlja ništa, a niti grad Sarajevo u cjelini. Takve papanije je najviše.
ko kod nas nije ostao i ko je to otisao de mi reci,zanimljiva mi ova propaganda skretnicara pa mi pojasni malo inace se ne javljav na ovu temu!

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 23 jan 2011, 01:02

ali ti si na nasoj temi :S

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 23 jan 2011, 01:03

samir_tm87 je napisao/la:ali ti si na nasoj temi :S
isto kao i sto vi spavate na nasoj pa reko da i ja pocnem da smaram :D

Džoka_TM
Kontakt:

Post Postao/la Džoka_TM » 23 jan 2011, 01:04

samo sarajevo je napisao/la:
čamac je napisao/la:Je li ovo provjerena informacija. Ne mogu da vjerujem da ima takvih budala. Ma hajd' što mali nije ništa posebno to smo davno provalili, ali da je još i jad u duši i da nije Željovac, e to je već sramota. Otići gore u situaciji kad niko normalan gore ne ostaje, e to baš treba mozak biti. Pa da je Graciću na vrata otiš'o uz'o bi ga lik, ako ništa da se ufura da je Želji talenta dig'o.
ko kod nas nije ostao i ko je to otisao de mi reci,zanimljiva mi ova propaganda skretnicara pa mi pojasni malo inace se ne javljav na ovu temu!

jagomir :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.