gambleSarajevo je napisao/la:gambleSarajevo je napisao/la:SINGLE:TOP/Wickmayer Y. - Cirstea S. TIP:2 (KV:2.8) UPLATA:50
DOUBLE:TOP/Raonic M. - Gasquet R. TIP:1 (KV:1.7)
1sz/9.5/Tomic B. - Baker B. TIP:2 (KV:1.7) UPLATA:30
TRIPLE:2.5/Newport - Nuneaton TIP:2 (KV:1.7)
Shvedova Y. - Safarova L. TIP:1 (KV:1.8)
2.5/Yeovil - Colchester Utd TIP:2 (KV:1.75)
UPLATA:20I svih 6 na cenera spojiti Uplata:10sretno svima
p.s. danas ima zanimljiv par mornar-zeta 1 je 3.55 a 1x 1.71. zadnje tri kuci mornar protiv zete zavrsvali su 0:0 dvoznak bi trebao biti poklon s obzirom na situaciju zete vezano za evropu a h2h mornar 8 uzastopnih pobjeda,kako onda ne odigrati na ove plivace..
hebote led,kad se otvara bet live,ima nesto u ovoj 27 noci![]()
![]()
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
1921
KM Kval.za EP Crna Gora-Izrael +6,5 h2
Crna Gora u ove kvalifikacije ulazi bez dvojice glavnih igraca,Nikole Pekovica i Nikole Vucevica koji su otkazali zbog povreda a naturalizirani igrac Taylor Rochestie je imao problema sa koljenom i upitan je za ovu utakmicu,bez navedenih igraca okosnicu cine Omar Cook(on se prikljucio prije 5 dana i mislim da necu igrati ovu utakmicu),novi igrac Valencije Dubljevic,Dašić,M.Bjelica,braca Sehovic i mladi play Buducnosti Ivanovic.....u pripremnom razdoblju su igrali solidno.......
Izrael u ove kvalifikacije ulazi skoro kompletan,jedino zbog ozljede je upitan Yotam Halperin,predvode ga NBA igrac Omri Casspi,zatim Lior Eliyahu,Yogev Ohayon,naturaliziran Amer Alex Tyus,david Blu......u pripremnim utakmicama su bili vrlo ubjedljivi i mislim da su imali samo jedan poraz....ocekujem neizvjesnu utakmicu koja bi lako mogla otici na stranu Izraela ali ipak se odlucujem za h2 zbog sigurnosti........
I jos mi je jedan par upao u oci,rijec je o prijateljskoj utak u nogometu izmedju Svedske i Brazila Svedska daje gol 1,35
Okosnicu Brazila cine igraci koji su nedavno nasupali na Olim.igrama i milsim da ce oni danas biti maximalno postedjeni a mozda neki i nisu pozvani,obrana je na Olimp.igrama bila ocajna,2 gola od Egipta i Meksika,gol od Hondurasa i Maroka pa ne vidim razloga zasto ga ne bi prmili od Sveda a jos je i prijateljska utakmica..........
Za one hrabrije KM u18 Hrvatska-Bugarska 2 4,20
Hrvatska osigurala prvo mjesto s omjerom 4-0 i moguce je da ce danas odmarat najboljeg igraca u ovom godistu Darija Šarića koji cini 70posto ekipe,Bugari imaju omjer 2-2 kao i Rusi i to je borba za drugo mjesto tako da bi oni trebali zapinjat danas........................
Crna Gora u ove kvalifikacije ulazi bez dvojice glavnih igraca,Nikole Pekovica i Nikole Vucevica koji su otkazali zbog povreda a naturalizirani igrac Taylor Rochestie je imao problema sa koljenom i upitan je za ovu utakmicu,bez navedenih igraca okosnicu cine Omar Cook(on se prikljucio prije 5 dana i mislim da necu igrati ovu utakmicu),novi igrac Valencije Dubljevic,Dašić,M.Bjelica,braca Sehovic i mladi play Buducnosti Ivanovic.....u pripremnom razdoblju su igrali solidno.......
Izrael u ove kvalifikacije ulazi skoro kompletan,jedino zbog ozljede je upitan Yotam Halperin,predvode ga NBA igrac Omri Casspi,zatim Lior Eliyahu,Yogev Ohayon,naturaliziran Amer Alex Tyus,david Blu......u pripremnim utakmicama su bili vrlo ubjedljivi i mislim da su imali samo jedan poraz....ocekujem neizvjesnu utakmicu koja bi lako mogla otici na stranu Izraela ali ipak se odlucujem za h2 zbog sigurnosti........
I jos mi je jedan par upao u oci,rijec je o prijateljskoj utak u nogometu izmedju Svedske i Brazila Svedska daje gol 1,35
Okosnicu Brazila cine igraci koji su nedavno nasupali na Olim.igrama i milsim da ce oni danas biti maximalno postedjeni a mozda neki i nisu pozvani,obrana je na Olimp.igrama bila ocajna,2 gola od Egipta i Meksika,gol od Hondurasa i Maroka pa ne vidim razloga zasto ga ne bi prmili od Sveda a jos je i prijateljska utakmica..........
Za one hrabrije KM u18 Hrvatska-Bugarska 2 4,20
Hrvatska osigurala prvo mjesto s omjerom 4-0 i moguce je da ce danas odmarat najboljeg igraca u ovom godistu Darija Šarića koji cini 70posto ekipe,Bugari imaju omjer 2-2 kao i Rusi i to je borba za drugo mjesto tako da bi oni trebali zapinjat danas........................
Zadnja izmjena: amarosim, dana/u 15 avg 2012, 12:31, ukupno mijenjano 1 put.
Pošto sam u žurbi, biću kratak. Odmah da kažem da se slažem sa koleginim parom iznad, premda je sve poznato vidim online klade već smanjuju hendikep granicu. Od ostalih parova definitivno treba izdvojiti duel naše Bosne i Latvije, ja sam u lokalu pronašao 162,5 i odigrao JAKO, takođe granica na naše od 86,5 se čini kao poklon, kao što je i sam selektor izjavio ''ofanzivno smo jedna od jačih repki u Evropi'' ja bih se samo složio, ostaje samo još da malo ''pustimo'' Latvijce da se igrajuamarosim je napisao/la:KM Kval.za EP Crna Gora-Izrael +6,5 h2

MIA SAN MIA!!!
zna li itko ima li u ijednoj kladionici u BH odigrati Poljsku 2. ligu prelaz ???
imam jednu dojavu, a u nijednoj je kladionici u Mostaru nemam odigrat
imam jednu dojavu, a u nijednoj je kladionici u Mostaru nemam odigrat

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
- Gistro_Bancho
- Kontakt:
Ima li iko kakvih sigurnih za uplatu od 50 danas? kvota 5-6
- VolimLiverpool
- Kontakt:
http://www.****/utakmica/4nxqF ... i-utakmice" onclick="window.open(this.href);return false;
@Citizen
jel' namješteno ?
r ezultati . com su cenzurisane
@Citizen
jel' namješteno ?

r ezultati . com su cenzurisane
You'll never walk alone.
sta mislite jel navlakusa u derby ova ponuda zbroj zutih 1,5 wels-BIH nesto mi ovo bas ocigledno ili oni znaju nesto

BiH-Latvija(+10,5) H1
Njemačka-Argentina oba daju
Vels-BiH oba daju
Švedska-Brazil 3+
i
Ibišević daje gol
Vels-BiH 2
Ibrahimović daje gol
i
Vels-BiH 2-3 gola
Francuska-Urugvaj 2-3 gola
Engleska-Italija 2-3 gola
Hrvatska-Švicarska 2-3 gola
Danska-Slovačka 2-3 gola
Slovenija-Rumunija 2-3 gola
edit : odma' me je.baše naši
a Zlatana uopšte nema u sastavu

Njemačka-Argentina oba daju
Vels-BiH oba daju
Švedska-Brazil 3+
i
Ibišević daje gol
Vels-BiH 2
Ibrahimović daje gol
i
Vels-BiH 2-3 gola
Francuska-Urugvaj 2-3 gola
Engleska-Italija 2-3 gola
Hrvatska-Švicarska 2-3 gola
Danska-Slovačka 2-3 gola
Slovenija-Rumunija 2-3 gola
edit : odma' me je.baše naši

a Zlatana uopšte nema u sastavu

FORZA MARŠAL !!!
Juče dosta dobar dan, danas što se tiče koše imamo samo žene, upratio sam i to takmičenje pa evo par zabilješki.MMarcos je napisao/la:Pošto sam u žurbi, biću kratak. Odmah da kažem da se slažem sa koleginim parom iznad, premda je sve poznato vidim online klade već smanjuju hendikep granicu. Od ostalih parova definitivno treba izdvojiti duel naše Bosne i Latvije, ja sam u lokalu pronašao 162,5 i odigrao JAKO, takođe granica na naše od 86,5 se čini kao poklon, kao što je i sam selektor izjavio ''ofanzivno smo jedna od jačih repki u Evropi'' ja bih se samo složio, ostaje samo još da malo ''pustimo'' Latvijce da se igrajuamarosim je napisao/la:KM Kval.za EP Crna Gora-Izrael +6,5 h2Moguća iznenađenja očekujem u Rumuniji i Albaniji, iskreno to su sve ekipe dosta slabijeg nivoa igre pa recimo možda da domaća publika pripomogne.
Kome trebaju ziceri ili ti uslovi za neke druge mečeve neka slobodno stavljaju Ruskinje(protiv Velike Britanije), Špankinje(protiv Bjelorusije), Francuskinje( protiv Portugala) i Grkinje (protiv Bugarki). U svim navedenim duelima se radi o tolikoj razlici u kvalitetu da svaki rezultat ispod dvocifrene razlike je totalna blamaža.
Što se tiče singla ja ću se bazirati na kvote svoje lokalne kladionice (astra) a nadam se da ćete i vi pronaći iste.
Litvanija - Latvija 1@ 1,50
Litvanke su ovdje favoriti ne samo zbog domaćeg terena nego i zbog dobrih rezulatata u zadnje vrijeme. Latvija je osrednja ekipica i ne bih puno trosio riječi oko njih.
Njemačka - Rumunija 2@2,06
Njemačka ima par povrijeđenih igračica koje iskren da budem nisam baš siguran da su i neka pomoć, Rumunke u punom sastavu i tražiće pobjedu. Vidim na netu da su već određene klade počele favorizovati Rumunke, što se mene tiče ovo ide na manji ulog.
P.S.
Ne vjerujte previše ženama

MIA SAN MIA!!!
Gimeno Traver - Korolev 1 - 1.55
A. Radwanska - Stephens r2:0 - 1.60
Llag/Mar.S. - Gran/Uhli 1 - 1.55
Volandri - De La Nava ** - 1.50
Češka - Belgija (KŽ20) 1 - 1.65
Tindastoll - KA Akureyri ps1 - 1.50
Figueirense - Santos zX2 - 1.95
Japan (u19) - Portugal (u19) - 1 - 2.81
1KM ulog
78.20KM dobitak
A. Radwanska - Stephens r2:0 - 1.60
Llag/Mar.S. - Gran/Uhli 1 - 1.55
Volandri - De La Nava ** - 1.50
Češka - Belgija (KŽ20) 1 - 1.65
Tindastoll - KA Akureyri ps1 - 1.50
Figueirense - Santos zX2 - 1.95
Japan (u19) - Portugal (u19) - 1 - 2.81
1KM ulog
78.20KM dobitak
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
Jedan "narodni" kad je ponuda ovako losa.
Errani - Williams 2 - 1.55
Vasco - Coritiba 1 - 1.55
Carrarese - Genoa 2 - 1.5
Lazio - Malmo 3+ - 1.6
-3.5/Del Potro - Troicki 1 - 1.4
+2.5/Nishikor - Wawrinka 1 - 1.8
9.5/Berdych - Raonic 2 - 1.6
Granollers/Lopez - Cabal/Soares 1 - 1.65
Ukupni koeficijent 37.16
Ulog: 1.5km
Errani - Williams 2 - 1.55
Vasco - Coritiba 1 - 1.55
Carrarese - Genoa 2 - 1.5
Lazio - Malmo 3+ - 1.6
-3.5/Del Potro - Troicki 1 - 1.4
+2.5/Nishikor - Wawrinka 1 - 1.8
9.5/Berdych - Raonic 2 - 1.6
Granollers/Lopez - Cabal/Soares 1 - 1.65
Ukupni koeficijent 37.16
Ulog: 1.5km
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- 10DelPiero
- Kontakt:
Fish Mardy - Stepanek Radek - 2 - 2,30
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
3001 Čilić-Andujar (s.p.) čet, 18:30 1 1,30
6243 Del Potro-Troicki čet, 17:00 1 1,15
6250 M.Gran/M.Lope-Cabal/Soares čet, 18:00 1 1,65
3017 Vasco-Coritiba čet, 23:55 1 1,55
6255 Kvitova-S.Peng(+5,5) čet, 18:30 vh2 1,60
3005 V.Williams-Errani (g.s.) čet, 20:00 1 1,65
6253 A.Radwanska-S.Stephens(+5,5) čet, 17:00 vh2 1,75
6244 A.Murray-Chardy(+6,5) čet, 18:30 vh2 1,45
Koeficijent: 25,61
6243 Del Potro-Troicki čet, 17:00 1 1,15
6250 M.Gran/M.Lope-Cabal/Soares čet, 18:00 1 1,65
3017 Vasco-Coritiba čet, 23:55 1 1,55

6255 Kvitova-S.Peng(+5,5) čet, 18:30 vh2 1,60

3005 V.Williams-Errani (g.s.) čet, 20:00 1 1,65
6253 A.Radwanska-S.Stephens(+5,5) čet, 17:00 vh2 1,75
6244 A.Murray-Chardy(+6,5) čet, 18:30 vh2 1,45
Koeficijent: 25,61
Zadnja izmjena: fallen01, dana/u 17 avg 2012, 11:59, ukupno mijenjano 1 put.
- inacefindecko
- Kontakt:
jeebem ti i rim i lazio i sve što ima veze s njim!
p.s. uh dobro je
p.s. uh dobro je
Juče dosta dobar dan, danas što se tiče koše imamo samo žene, upratio sam i to takmičenje pa evo par zabilješki.
Kome trebaju ziceri ili ti uslovi za neke druge mečeve neka slobodno stavljaju Ruskinje(protiv Velike Britanije), Špankinje(protiv Bjelorusije), Francuskinje( protiv Portugala) i Grkinje (protiv Bugarki). U svim navedenim duelima se radi o tolikoj razlici u kvalitetu da svaki rezultat ispod dvocifrene razlike je totalna blamaža.
Što se tiče singla ja ću se bazirati na kvote svoje lokalne kladionice (astra) a nadam se da ćete i vi pronaći iste.
[b]Litvanija - Latvija 1@ 1,50[/b]
Litvanke su ovdje favoriti ne samo zbog domaćeg terena nego i zbog dobrih rezulatata u zadnje vrijeme. Latvija je osrednja ekipica i ne bih puno trosio riječi oko njih.
Njemačka ima par povrijeđenih igračica koje iskren da budem nisam baš siguran da su i neka pomoć, Rumunke u punom sastavu i tražiće pobjedu. Vidim na netu da su već određene klade počele favorizovati Rumunke, što se mene tiče ovo ide na manji ulog.
P.S.
[/quote]
Sve u svemu nije lose
[b]Litvanija - Latvija 1@ 1,50[/b]
P.S.

Sve u svemu nije lose

MIA SAN MIA!!!
- 10DelPiero
- Kontakt:
Stavio cenera, koliko je provjerenohodža je napisao/la:Dojava za sutra ! Kvota 30 !
http://gifura.orzhk.org/src/1332235315120.swf" onclick="window.open(this.href);return false;

Alessandro Del Piero !
- L' Imperator
- Kontakt:
Izostanci:
Injuries & suspensions:
Guarani v CRB
Guarani: Neto, Arroz; Medina, Recife, Monteiro, Fabrício, Fumagalli, Thiaguinho, Clebinho, Robinho, Bruno Mendes
CRB: Lopes
Vitória v Joinville
Vitória: Leílson, Deola
Joinville: Tarcísio, Romano, Maurício, Lima, Adaílton
AaB Aalborg v FC Midtjylland
AaB Aalborg: N. Thomsen (0/0 m), Kayke (0/0 f)
FC Midtjylland: Christensen (0/0 m), T. Janssen (3/2 f), Koch (0/0 g), Haugaard (1/0 g), Madsen (0/0 m), Uzochukwu (5/0 m)
Lille OSC v AS Nancy
Lille OSC: Debuchy (1/0 d)
AS Nancy: Dampha (0/0 m), Hammar (0/0 m), Helder (0/0 d), Zenke (0/0 f)
SD Galway v Athlone Town
SD Galway: Curran (11/0 d)
Athlone Town: McGee (15/7 f), Last (4/0 d), Gill (14/0 m) (all doubtful), Relihan (5/2 m), Broughall (11/1 d), Gaynor (0/0 g), Danaher (6/0 m)
Waterford United v Wexford Youths
Waterford United: Walshe (5/1 m), Dunphy (7/1 m), Ryan (17/2 f), Keegan (16/3 m), White (18/4 m), Kiely (7/2 f)
Wexford Youths: Nolan (16/2 d), Molloy (7/0 m)
CFR Cluj v CSMS Iasi
CFR Cluj: Muresan, Deac
CSMS Iasi: Nalati, Badic, Mihalachioaie, Tincu, Gado
Villarreal CF v Real Madrid Castilla
Villarreal CF: Pérez, Mellberg, Cavenaghi, Mariño, Carlos (all doubtful), Soriano
Real Madrid Castilla: -
Injuries & suspensions:
Guarani v CRB
Guarani: Neto, Arroz; Medina, Recife, Monteiro, Fabrício, Fumagalli, Thiaguinho, Clebinho, Robinho, Bruno Mendes
CRB: Lopes
Vitória v Joinville
Vitória: Leílson, Deola
Joinville: Tarcísio, Romano, Maurício, Lima, Adaílton
AaB Aalborg v FC Midtjylland
AaB Aalborg: N. Thomsen (0/0 m), Kayke (0/0 f)
FC Midtjylland: Christensen (0/0 m), T. Janssen (3/2 f), Koch (0/0 g), Haugaard (1/0 g), Madsen (0/0 m), Uzochukwu (5/0 m)
Lille OSC v AS Nancy
Lille OSC: Debuchy (1/0 d)
AS Nancy: Dampha (0/0 m), Hammar (0/0 m), Helder (0/0 d), Zenke (0/0 f)
SD Galway v Athlone Town
SD Galway: Curran (11/0 d)
Athlone Town: McGee (15/7 f), Last (4/0 d), Gill (14/0 m) (all doubtful), Relihan (5/2 m), Broughall (11/1 d), Gaynor (0/0 g), Danaher (6/0 m)
Waterford United v Wexford Youths
Waterford United: Walshe (5/1 m), Dunphy (7/1 m), Ryan (17/2 f), Keegan (16/3 m), White (18/4 m), Kiely (7/2 f)
Wexford Youths: Nolan (16/2 d), Molloy (7/0 m)
CFR Cluj v CSMS Iasi
CFR Cluj: Muresan, Deac
CSMS Iasi: Nalati, Badic, Mihalachioaie, Tincu, Gado
Villarreal CF v Real Madrid Castilla
Villarreal CF: Pérez, Mellberg, Cavenaghi, Mariño, Carlos (all doubtful), Soriano
Real Madrid Castilla: -
Bet Info Team
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.