Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Liverpool to challenge QPR for Real Madrid striker Alvaro Morata...
Liverpool boss Rodgers ponders bid for Kuban Krasnodar striker Lacina Traore....
Liverpool target Castaignos to leave Inter....
Liverpool boss Rodgers ponders bid for Kuban Krasnodar striker Lacina Traore....
Liverpool target Castaignos to leave Inter....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Lacina Traore je jako dobar napadač. Imao sam ga priliku gledati. Visok je, dvometraš čini mi se, pravi golgeter. Ne bi Liverpool loše prošao sa njim.
Sigurdson u sredini i on u napadu bi bila prava pojačanja. Još kakvo krilo i lijevi bek ostanu, pa bi Liverpool definitivno bio još jači nego ove sezone, čak i ako Škrtel ode. A kad bi on otiš'o, ne bi bilo velike potrebe dovoditi novog štopera- Coates, Agger, Kelly- 3 odlična štopera, vremešni Carra zamjena i to je već taman.
Uložiti sve pare od tog transfera u pojačanja na krilima. Ako bi došao A.Johnson, onda možda još jedno krilo dovesti i kapak.
Bilo bi A.Johnson, to novo krilo, Raheem, Downing= 4 u najmanju ruku solidna, ako ne i odlična krilna igrača (dobro gledam prosjek
).
Sigurdson u sredini i on u napadu bi bila prava pojačanja. Još kakvo krilo i lijevi bek ostanu, pa bi Liverpool definitivno bio još jači nego ove sezone, čak i ako Škrtel ode. A kad bi on otiš'o, ne bi bilo velike potrebe dovoditi novog štopera- Coates, Agger, Kelly- 3 odlična štopera, vremešni Carra zamjena i to je već taman.

Uložiti sve pare od tog transfera u pojačanja na krilima. Ako bi došao A.Johnson, onda možda još jedno krilo dovesti i kapak.

Bilo bi A.Johnson, to novo krilo, Raheem, Downing= 4 u najmanju ruku solidna, ako ne i odlična krilna igrača (dobro gledam prosjek

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Opet da bogda da nesto oni promjene u novoj sezoni, ali hajde nikad se nezna.

Zadnja izmjena: RedDevilS, dana/u 21 jun 2012, 13:33, ukupno mijenjano 1 put.
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
zaboravio si bellamyaArnelinho je napisao/la:Lacina Traore je jako dobar napadač. Imao sam ga priliku gledati. Visok je, dvometraš čini mi se, pravi golgeter. Ne bi Liverpool loše prošao sa njim.
Uložiti sve pare od tog transfera u pojačanja na krilima. Ako bi došao A.Johnson, onda možda još jedno krilo dovesti i kapak.![]()
Bilo bi A.Johnson, to novo krilo, Raheem, Downing= 4 u najmanju ruku solidna, ako ne i odlična krilna igrača (dobro gledam prosjek).
Walk on, with hope in your hearts.
Bellamya sam broj'o kao napadača, nisam ga zaboravio. Al' eto...Da, i on.
Iskreno, Liverpool je bolja ekipa od Newcastlea ( po imenima i mnogo čemu), a po meni Tottenham bi u sledeću sezonu mogao ući jako oslabljen. Ne postoji igrač, koji bi mogao zamijeniti Balea, a da je na dohvat Tottenhamu. Slično je i sa Modrićem, od ovih dostupnijih, a da su tu negdje kvalitetom. Jedino mi Cabaye pada na pamet, al' on ne ide nikud.
Ja mislim da Liverpool ove sezone može do petog mjesta. Više od toga? Eh, to ne znam. Vidjećemo.RedDevilS je napisao/la:Opet da bogda da nesto oni promjene u novoj sezoni, ali hajde nikad se nezna.![]()
Iskreno, Liverpool je bolja ekipa od Newcastlea ( po imenima i mnogo čemu), a po meni Tottenham bi u sledeću sezonu mogao ući jako oslabljen. Ne postoji igrač, koji bi mogao zamijeniti Balea, a da je na dohvat Tottenhamu. Slično je i sa Modrićem, od ovih dostupnijih, a da su tu negdje kvalitetom. Jedino mi Cabaye pada na pamet, al' on ne ide nikud.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
- Red Assassin
- Kontakt:
Ne vjerujem ni u jedno povezivanje sa igracima sem Sigurdsona. On je vjerovatno nas igrac i po menibit ce bolje pojacanje od Adama i Hendersona. Vidi se da mu je dobra adaptacija cim je dosao u swonsi igrao je a vrhunskom nivou, zabijao i asistirao.
Po meni vise pojacanja i ne treba, mozda jos jedan krilni.. Prosle sezone smo imali toliko pehova i nerealzovanih sansi da se ne sjecam u posljednjih 7 godina da smo tako igrali i stvarali sanse a nismo pogadjali. Lavina Lucas ce biti konacno spreman ispred njega Gerrard u ovakvoj formi i Sigurdson.
------------Reina-------------
Glen--Skrtel--Agger--Enrike
-----Gerrard----Lucas---------
Suarez--Sigurdson--Downing
-------------Carroll-------------
Ovom izgleda svejedno kojom nogom suta
[youtube][/youtube]
Po meni vise pojacanja i ne treba, mozda jos jedan krilni.. Prosle sezone smo imali toliko pehova i nerealzovanih sansi da se ne sjecam u posljednjih 7 godina da smo tako igrali i stvarali sanse a nismo pogadjali. Lavina Lucas ce biti konacno spreman ispred njega Gerrard u ovakvoj formi i Sigurdson.
------------Reina-------------
Glen--Skrtel--Agger--Enrike
-----Gerrard----Lucas---------
Suarez--Sigurdson--Downing
-------------Carroll-------------
Ovom izgleda svejedno kojom nogom suta

[youtube][/youtube]
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sa Lucasom iza Gerrarda i kapiten je dosta slobodniji tako da će imati puno više uticaja u napadu. Recimo da bih ga ja volio vidjeti ispred Lucasa sa Sigurdsonom. Vidjećemo kako Rodgers 'stoji' sa Carrollom, recimo da formacija 4-4-2 'romb' ima uporište u veznom redu, a još je opisana i kao 4-1-2-1-2.
....................Reina...................
Glen.......Skrtel.......Agger....Enrique
...................Lucas....................
....Henderson............Sigurdson......
..................Gerrard...................
..............................................
.........Suarez..........Carroll............
Ili Downing umjesto Hendersona, na istoj ili suprotnoj strani.

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Čemu potreba za dovođenjem Traorea kada je tu Carroll? Isti tip igrača, najveća prednost im je skok igra, a s obzirom na Rodgersa i njegovu filozofiju igre, sumnjam da bi Traore bio neko pojačanje. Uostalom, odigrao je tek jednu sezonu za Kuban, a poznavajući Ruse i njihovu finansijsku moć, siguran sam da njegovo dovođenje ne bi bilo jeftino. Eh, kada to kombinujemo sa činjenicom da Liverpool ima Carrolla, onda je ovo fakat bacanje para.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ma kakav Traore, to je supljaMonolog je napisao/la:Čemu potreba za dovođenjem Traorea kada je tu Carroll? Isti tip igrača, najveća prednost im je skok igra, a s obzirom na Rodgersa i njegovu filozofiju igre, sumnjam da bi Traore bio neko pojačanje. Uostalom, odigrao je tek jednu sezonu za Kuban, a poznavajući Ruse i njihovu finansijsku moć, siguran sam da njegovo dovođenje ne bi bilo jeftino. Eh, kada to kombinujemo sa činjenicom da Liverpool ima Carrolla, onda je ovo fakat bacanje para.

Doci ce Sigurdsson + krilo + lijevi bek

Ja se potajno nadam da dodje Dempsey =D
Walk on, with hope in your hearts.
- youngredcomps
- Kontakt:
aquilani umjesto hendersona i opet smo ekipa sa smpionskim ambicijama sigurno.Sa ovim sigzrdsonom bi dobili puno,falio nam je neko da zamjeni gerarda kad je povrjedjen a to je onOTNYS_YNWA je napisao/la:Sa Lucasom iza Gerrarda i kapiten je dosta slobodniji tako da će imati puno više uticaja u napadu. Recimo da bih ga ja volio vidjeti ispred Lucasa sa Sigurdsonom. Vidjećemo kako Rodgers 'stoji' sa Carrollom, recimo da formacija 4-4-2 'romb' ima uporište u veznom redu, a još je opisana i kao 4-1-2-1-2.![]()
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
-
- Kontakt:
kakav traore,izvor je glupi daily fail..nego najpouzdaniji twitterasi duncan jenkins i jeremy lfc kazu da smo pravo zainteresovani za borinia kojeg je rodgers treniro u rezervama chelsea i swanseu pretprosle sezoneMonolog je napisao/la:Čemu potreba za dovođenjem Traorea kada je tu Carroll? Isti tip igrača, najveća prednost im je skok igra, a s obzirom na Rodgersa i njegovu filozofiju igre, sumnjam da bi Traore bio neko pojačanje. Uostalom, odigrao je tek jednu sezonu za Kuban, a poznavajući Ruse i njihovu finansijsku moć, siguran sam da njegovo dovođenje ne bi bilo jeftino. Eh, kada to kombinujemo sa činjenicom da Liverpool ima Carrolla, onda je ovo fakat bacanje para.
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Da, odlično, na Aquilanija sam zaboravio. Ali isključivo ako neće kukati za Italijom! 

-
- Kontakt:
sta ce nam invalid s platom od 80 hiljada funti sedmicno koji cmizdri za italijom..sad se prica da ga fener hoce posudit s tim sto bi mu placali cjelu platu za razliku od onih skrtih zabara koji nas dvije godine levate..jos kad bi se rjesili colea koji zaradjuje 90 hiljada to bi extra bilo..covjek ima vecu platu od npr. lucasa,aggera,suareza, a ne zasluzuje ni 50 kako igraOTNYS_YNWA je napisao/la:Da, odlično, na Aquilanija sam zaboravio. Ali isključivo ako neće kukati za Italijom!
- youngredcomps
- Kontakt:
aquilani je igracina kad hoce da igra,samo mu treba trener da ga podrzi i on ce igrati a u nasem slucaju aquilani ce trebati rodgersu jer on voli takav tip igraca i siguran sam da ga on nece nikom posuditi.ostat ce on kod nasPhill Jackson je napisao/la:sta ce nam invalid s platom od 80 hiljada funti sedmicno koji cmizdri za italijom..sad se prica da ga fener hoce posudit s tim sto bi mu placali cjelu platu za razliku od onih skrtih zabara koji nas dvije godine levate..jos kad bi se rjesili colea koji zaradjuje 90 hiljada to bi extra bilo..covjek ima vecu platu od npr. lucasa,aggera,suareza, a ne zasluzuje ni 50 kako igraOTNYS_YNWA je napisao/la:Da, odlično, na Aquilanija sam zaboravio. Ali isključivo ako neće kukati za Italijom!
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
-
- Kontakt:
kolko puta treba rec da ne voli englesku i da mu se ne igra ovdjeyoungredcomps je napisao/la:aquilani je igracina kad hoce da igra,samo mu treba trener da ga podrzi i on ce igrati a u nasem slucaju aquilani ce trebati rodgersu jer on voli takav tip igraca i siguran sam da ga on nece nikom posuditi.ostat ce on kod nasPhill Jackson je napisao/la:sta ce nam invalid s platom od 80 hiljada funti sedmicno koji cmizdri za italijom..sad se prica da ga fener hoce posudit s tim sto bi mu placali cjelu platu za razliku od onih skrtih zabara koji nas dvije godine levate..jos kad bi se rjesili colea koji zaradjuje 90 hiljada to bi extra bilo..covjek ima vecu platu od npr. lucasa,aggera,suareza, a ne zasluzuje ni 50 kako igraOTNYS_YNWA je napisao/la:Da, odlično, na Aquilanija sam zaboravio. Ali isključivo ako neće kukati za Italijom!

nego gledajte nase nesudjene igrace

da jos dodam da je rafa htio villu,alvesa,jovetica i falcaa dovest prije nego sto su postali ono sto su danasZinedine Zidane
Roy Evans couldn't get the board to sanction a £3million move for the then Bordeaux star. Zizou went on to win every accolade going, and rival Maradona and Pele as the world's greatest ever player. Unlucky Roy also missed out on Desailly and Thuram.
Michael Laudrup
The Danish Prince was set to join Liverpool until contractual talks went pear-shaped. Speaking to the Liverpool FC official website Denmark's greatest player said: "Yes, in 1983 I had the opportunity to sign for Liverpool. We actually agreed a deal and I came over with my father to talk to Liverpool's representatives. We agreed a three-year contract and went away thinking it was all done.
"But two weeks later they came back saying they wanted to offer me the same package, but for four years because I was still young and needed time to develop. I was disappointed because although nothing had been signed, we had an agreement. “I decided not to join them and people thought I was crazy.
Roy Keane
A promising youngster at Cobh Ramblers and under Brian Clough at Forest, Graeme Souness turned down the maestro that went onto become one of the world’s best midfielders. Souey felt Keane presented too much off the pitch troubles.
Looking set to sign for moneybags Blackburn, Keane was persuaded by Fergie to join him at the Theatre of Dreams, stepping in after Kenny Dalglish's team failed to conclude business by Friday, scheduling the signing of the contract for the following Monday morning.
Eric Cantona
Graeme Souness turned down Auxerre star Eric Cantona as he felt the French hothead could be a ‘problem’ Speaking to the Liverpool Echo, Souness said: "After the game I was in my office and there was a French guy waiting to see me.
"It was Michael Platini.. He said he had a player for me. A player who'd had problems but would love to play for Liverpool. That player was Eric Cantona. At that time we didn't need any more problems so that was the one that get away."
Paul Lake
Paul Lake's career was cruelly cut short by injury. The Manchester City legend is mentioned in the same breath as Colin Bell. Lake was athletic, dominant and skilful, and able to play anywhere across midfield and the back four. One of his greatest performances was during the 5-1 thrashing of Man United during the Maine Road massacre in 1989.
The true Blue looked destined to captain England for years to come.. Lake was included in Sir Bobby Robson's provisional Italia 90 squad but was destined to never win a full cap.
After Italia 90, Kenny Dalglish put in a £3million bid for the City starlet when the transfer record was £2.3 million - Gary Pallister's switch from Ayresome Park to Old Trafford. The extent and toll of Lake's ruptured cruciate ligament injury put paid to all that.
Teddy Sheringham
Roy Evans was point blank refused permission to speak to Sheringham by the board. Instead of partnering Robbie Fowler, Teddy became Alan Shearer's international foil, won the treble with Man United and played in the top flight until his forties.
Cristiano Ronaldo
In an interview with the Mail on Sunday's Houllier claims that he wanted to sign Cristiano Ronaldo for Liverpool before Manchester United spotted him, but that the Anfield board did not want to upset the club's wage structure.
Houllier explained, "I saw him in the Toulon Under-21 tournament and we went for him, but we had a wage scale and we weren’t paying the sort of salary he wanted.
- youngredcomps
- Kontakt:
http://www.givemefootball.com/premier-l ... 5d74d78295" onclick="window.open(this.href);return false;
al evo jedan sudjeni i ako bi on dosao liverpool bi dobio WC igraca.Moje zelje su da liverpool dovede ramireza)bologna),jose callejona(real madrid) i luuk de jonga(twente) I naravno sigurdsona.
al evo jedan sudjeni i ako bi on dosao liverpool bi dobio WC igraca.Moje zelje su da liverpool dovede ramireza)bologna),jose callejona(real madrid) i luuk de jonga(twente) I naravno sigurdsona.
-
- Kontakt:
ne bi se previse nado da sam na tvom mjestu,taj sajt je uz caughtoffside,daily fail i goal najnepouzdanijiyoungredcomps je napisao/la:http://www.givemefootball.com/premier-l ... 5d74d78295
- Red Assassin
- Kontakt:
youngredcomps je napisao/la:http://www.givemefootball.com/premier-l ... 5d74d78295
Sigurdson i Remirez su ofanzivni vezni playmejkeri.. Ne vidim zasto bi uzimali 2 igraca koji igraju na istoj poziciji sem da jedan igra krilo..
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ramirez moze igrati i krilo ??Red Assassin je napisao/la:youngredcomps je napisao/la:http://www.givemefootball.com/premier-l ... 5d74d78295
Sigurdson i Remirez su ofanzivni vezni playmejkeri.. Ne vidim zasto bi uzimali 2 igraca koji igraju na istoj poziciji sem da jedan igra krilo..
ZZ
- IlPrincipino
- Kontakt:
može...
ali on još nije WC..potencijala ima...i puno je ovo para za njega..

ali on još nije WC..potencijala ima...i puno je ovo para za njega..
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.