Bilo bi lijepo kada bi Aquaman ostao.Eziz Allamov @EzizAllamov
Latest on Aquilani: The agent says that Alberto will be happy to stay at Liverpool if Brendan Rodgers wants him to do so.
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Lucas Leiva "I want to spend my career at Liverpool and hopefully be remembered like Gerrard and Carragher"
German reports say Liverpool are in talks for Benedikt Howedes
Liverpool heavily linked with Coventry defender Jordan Willis
Agger says he has no intentions of leaving Liverpool he said he is happy at Liverpool and if he wouldn't have been he wouldn't of stayed for 6 years
Brendan Rodgers could see a return for Ryan Babel as his contract runs up next season and could see a Anfield return for around 1mil
http://www1.skysports.com/football/news ... on-Rodgers" onclick="window.open(this.href);return false;
German reports say Liverpool are in talks for Benedikt Howedes
Liverpool heavily linked with Coventry defender Jordan Willis
Agger says he has no intentions of leaving Liverpool he said he is happy at Liverpool and if he wouldn't have been he wouldn't of stayed for 6 years
Brendan Rodgers could see a return for Ryan Babel as his contract runs up next season and could see a Anfield return for around 1mil
http://www1.skysports.com/football/news ... on-Rodgers" onclick="window.open(this.href);return false;
LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
Siguran sam da će Liverpool opet platiti 100 miliona eura na pojačanja. Mora se iskoristiti ovo zadnje ljeto sa neograničenim trošenjem.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
samo da ne budu opet neki engleski talentiHenderson je napisao/la:Siguran sam da će Liverpool opet platiti 100 miliona eura na pojačanja. Mora se iskoristiti ovo zadnje ljeto sa neograničenim trošenjem.

LIVERPOOL YNWA
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Vidjećemo kako razmišlja Rodgers. Biće zanimljivo u svakom slučaju. 

ispostavit će se da je BR naše najbolje pojačanje, pazite šta vam kažem...
- Centre forward
- Kontakt:
Negdje procitah da Anzi trazi Skretela
.Jedino sto valja u Liverpoolu je odbrana i Gerrard,tako da ovo bas ne obecava nesto lijepo, a kakvi su vam dresovi brate dragi, niste bolje ni zasluzili 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Ibischa je napisao/la:http://****/M707AX
Citam,i ne mogu da vjerujem !!!
Gomez i Liverpool zanimljivo.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Gomez iz tog vremena nije bio ni G od ovoga danas.Liverpool je te sezone igrao LP,i u cemu je tu problem?Saurman je napisao/la:Ibischa je napisao/la:http://****/M707AX
Citam,i ne mogu da vjerujem !!!
Gomez i Liverpool zanimljivo.
- youngredcomps
- Kontakt:
ovaj rogders zna sta radi,samo suti i muti.zna on sta mu treba u ekipi al nece to javno da kaze ceka on jos malo pa ce on potrositi preko 50 mil. na pojacanja.sto se tice skrtela ja bi ga prodao za 20-25 miliona i kupio dvojicu mladjih stopera za te pare.Neka mu je sa srecom u anzhiju ako ode.(igrao je u rusiji mozda ce se i vratiti)
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
Citam da su ponudili 50 mil za Skrtela,nisam bas siguran jel provjerena informacija pa...youngredcomps je napisao/la:ovaj rogders zna sta radi,samo suti i muti.zna on sta mu treba u ekipi al nece to javno da kaze ceka on jos malo pa ce on potrositi preko 50 mil. na pojacanja.sto se tice skrtela ja bi ga prodao za 20-25 miliona i kupio dvojicu mladjih stopera za te pare.Neka mu je sa srecom u anzhiju ako ode.(igrao je u rusiji mozda ce se i vratiti)
Izgleda da je ovo treći dres.

Nije ni loš s obzirom na ove kričave verzije koje su kružile internetom.

Nije ni loš s obzirom na ove kričave verzije koje su kružile internetom.
nije loš, ali na kraju krajeva dres nije bitan sekunde jedne, važni su rezultati tako da se ne treba puno opterećivati time.
Istina ali zbilja bi smiješno izgledali u onoj smijuriji od dresa.Carlo je napisao/la:nije loš, ali na kraju krajeva dres nije bitan sekunde jedne, važni su rezultati tako da se ne treba puno opterećivati time.

što se mene tiče možemo igrati u poderanim dresovima, ali je bitno da pobjeđujemoMarcusLFC je napisao/la:Istina ali zbilja bi smiješno izgledali u onoj smijuriji od dresa.Carlo je napisao/la:nije loš, ali na kraju krajeva dres nije bitan sekunde jedne, važni su rezultati tako da se ne treba puno opterećivati time.

Aaaa sta steven ucini

- moj uzor-S.G
- Kontakt:
MOTM,potpuno zasluzeno..Ibischa je napisao/la:Aaaa sta steven ucini![]()
![]()
![]()
Asistencija,driblao,sjajno razigravao suigrace ( posebno kada je izbacio Rooneya u onoj kontri kada je doticni nije uspio istrcati ), borio se itd.
Kao da se vraca u onu svoju staru formu

Glen.. Tu i tamo,nije nesto posebno pokazao
ZZ
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
3 utakmice - 3 asistencije. Bravo Stevie. Samo dan nam se igrači živi i zdravi vrate 'kući'! 

ne znam sta bi rekao, drag mi je igrac al mislim da bi nam to bio korak u nazad. zadnji put je bio dobar jos u palermu dok je igraoRed Assassin je napisao/la:Martin Skrtel ce najvjerovatnije biti prodat kada rusi ponude 25 miliona za njega. Nebi mi smetalo da ode za takvu sumu i da pola dovedemo mladjeg CBa. Po meni najpametnije dovesti Simona Kajera koji je izjavljivao da je ogroman fan Liverpoola dati za njega 10tak miliona a ostatkom povecati budzet za transfere..

You are someone else I am still right here
- IlPrincipino
- Kontakt:
kakav ba kjaer...to ne bi bio jedan korak unazad...već deset...minimalno...rupa...dobro reče ovaj...posljednji put bio dobar u palermu...
ali ima jedna stvar..mlad je..pokazao je potencijal u palermu..e sad da se radi sa njim možda bi i bilo nešto od njega..ali ne može to liverpool toliko čekati..treba njima neko odmah...
ali ima jedna stvar..mlad je..pokazao je potencijal u palermu..e sad da se radi sa njim možda bi i bilo nešto od njega..ali ne može to liverpool toliko čekati..treba njima neko odmah...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.