Očekujem prvijenac Llorentea

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Haha, ako se ista moze vidjeti osim dominacije, je pas igra chella, i naranvo dosada sa ova dva napadaca i neprestajni duppli pas. Conte kao da se prikljucio na play station 1NEZALAGANJE je napisao/la:Chielliniju treba zabraniti pas duzi od 5m...Barem 4-5 lopti je pogresno dodao...
Pa ostale pozicije su prilicno dobro popunjene,ali nam fali igrac koji ce po boku praviti visak i biti prodoran.Ne brinem se ni ja zbog rezultata ove tekme,vec pricam uopsteno.Pirlo je uvijek dobar kad mi dominiramo,medjutim protiv najjacih evropskih ekipa(Barca,Real,Bayern) on postaje slaba karika,jer je defanzivno neupotrebljiv,a 'igrac manje' u defanzivnom smislu protiv takvih ekipa je jako opasno...ultrasstyle_tz je napisao/la:moras imat dominantnih 11 igraca da bi ta formacija valjala u modernom fudalu..
al hajd je.es rezultat pripremna je, brine me Pirlo i ova formacija. Ljorente ce flop samo takav bit ako nastavimo sa ovim jos ako Pirlo ostane ovakav.
evo nam penala
oces reci da je ovo drugo bio penal ono prvo ajd mogao je svirat ali i nije morao a ovo drugo nije vidjelo faula terebalo je vucinicu zuti za simuliranje dat ako vas je mislio gurat penalom trebo je ono prvvo svirat da ne bude ovoliko ofirnoTrequartista je napisao/la:Sudije nas i SAD-u kradu, dobro je pa je svirao onaj drugi penal, mada je morao i onaj ranije već.
Nije ovo za pohvaliti, dosta nonšalancije, azzurri još nisu spremni.
L'Avvocato je napisao/la:Ne svira covjek cist penal nad Vidalom, i onda dosudi blaze povlacenje Juana.
Dosadna i ova utakmica, uprkos golovima. Ovaj kup tacno nidje veze. Kao da su dosli da se za*ebavaju a ne da odrade pripreme.
I ovo sa 3-5-2 polahko prelazi u dosadu. Iste stvari se i dalje rade kad su napadacke akcije u pitanju. Lopta ide na stranu gdje Asa i Licht pokusavaju da ubace, ili dodaju nekome od napadaca. Ako ni to ne prodje vracaju loptu u sredinu ili nazad, nakon cega vezni ili stoperi pokusavaju isto sto i krilni igraci, a to je da dodaju loptu napadacima. A onda sve ovisi o njima. I to je to. Treba nekih novih ideja. To je ocigledno vec vise od godinu dana, al hajde, kontam mozda ce novi napadaci nesto da promijene.