Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Cestitke svim fanovima Djokovica na tituli, zasluzeno.
Ne mogu se oteti utisku da bi ovakav Djokovic tesko osvojio titulu protiv Rafe, steta zbog povrede i steta sto nismo vidjeli to finale, ali ovaj danasnji mec je jedno od losijih finala godinama unazad.
U odnosu na Djokovica od prije 1-2g, ovaj je nekoliko levela ispod losiji, narocito pod pritiskom.
Ne mogu se oteti utisku da bi ovakav Djokovic tesko osvojio titulu protiv Rafe, steta zbog povrede i steta sto nismo vidjeli to finale, ali ovaj danasnji mec je jedno od losijih finala godinama unazad.
U odnosu na Djokovica od prije 1-2g, ovaj je nekoliko levela ispod losiji, narocito pod pritiskom.
Zadnja izmjena: forgempp, dana/u 10 jul 2022, 18:33, ukupno mijenjano 1 put.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ma on je nikakav teniser, ništa ja tu ne sporim, komedija. Ali ovi ostali što se kao trude nisu ništa specijalno bolji od njega, to je bit. Bar se ne usere poput njih. Ne može ih Dunav oprati za ovo što rade posljednjih godina.bodi123 je napisao/la: ↑10 jul 2022, 18:29@Finn
Jah jah... inače sve to što si napisao ko da već nije probao i bio je daleko lošiji nego sada kada se brine sam o sebi.
Lik koji ne zna šta da radi u poenu čim isti pređe 4 udarca. Apsolutno bez ikakvog plana i ideje u igri, ne zna šta znači izgraditi sebi kvalitetnu situaciju... ili skrati ili pošalji raketu pa ako uđe ok je, ovo je otprilike njegov pozamašni ofanzivni repertoar, Tehnika na bekendu ko da se hoće ukenjat, konstantno guranje loptice, itd itd
Sve u svemu nikakav otpor on danas nije pružio. Potpuno nebitan lik na riternu zadnja 3 seta i bilo je samo pitanje hoće li ga Novak slomiti prije TB-a ili u TB-u.
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
- Romagnoli13
- Kontakt:
Corona opet počinje da buja, šanse da Novak zaigra na US-u je kao i šansa nas ovdje na forumu 

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
covek potvrdio da je najveci teniser svih vremena
svaka cast Novace!
svaka cast Novace!
Tacno da se igrao onaj korona WB i da mu nisu zabranili da igra AO, bio bi na 10 AO i 8 WB i tako uskoro vrlo vjerovatno jedini u istoriji koji bi imao 10+ na 2 yebena GS-a

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma samo da trenira i da je ozbiljan već bi imao 10+ GS titula. Takva se priča stvorila a realnost je da ne bi ni 1 imao. Previše mana ima u igri da bi išta ozbiljno uradio. Medo i Tsitsipas su puno bolji igrači od njega pa ništa ne mogu.bodi123 je napisao/la: ↑10 jul 2022, 18:29@Finn
Jah jah... inače sve to što si napisao ko da već nije probao i bio je daleko lošiji nego sada kada se brine sam o sebi.
Lik koji ne zna šta da radi u poenu čim isti pređe 4 udarca. Apsolutno bez ikakvog plana i ideje u igri, ne zna šta znači izgraditi sebi kvalitetnu situaciju... ili skrati ili pošalji raketu pa ako uđe ok je, ovo je otprilike njegov pozamašni ofanzivni repertoar, Tehnika na bekendu ko da se hoće ukenjat, konstantno guranje loptice, itd itd
Sve u svemu nikakav otpor on danas nije pružio. Potpuno nebitan lik na riternu zadnja 3 seta i bilo je samo pitanje hoće li ga Novak slomiti prije TB-a ili u TB-u.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ovaj US Open sada je mnogo bitan. Nadat se da ce Rafaelo biti spreman do tada. A bilo bi lijepo i da Novaxu ne dopuste da se takmici.forgempp je napisao/la: ↑10 jul 2022, 18:32Cestitke svim fanovima Djokovica na tituli, zasluzeno.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
22 je jos uvijek veci od 21 

Imao je to Rafa u podsvijesti kad je odustao od SFa, rekao je da ne zeli da odsustvuje 3 mjeseca, u New Yorku ce biti prvi favorit sigurno, Novaka ocito tamo nece biti.Justin je napisao/la: ↑10 jul 2022, 18:36Ovaj US Open sada je mnogo bitan. Nadat se da ce Rafaelo biti spreman do tada. A bilo bi lijepo i da Novaxu ne dopuste da se takmici.forgempp je napisao/la: ↑10 jul 2022, 18:32Cestitke svim fanovima Djokovica na tituli, zasluzeno.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Koliko jadno kad citas ove komentare gde se ljudi nadaju da Novak nece igrati na US Openu. To govori koliki je strah i koliko su svesni ko ce na kraju biti najbolji ikada.
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Da Nadalu nakon AO uruce i USO? Drugacije ne bi ni uzeo

Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
-
- Kontakt:
Ljudi jednostavno ne zele da se antivaxeru i protivniku nauke progledava kroz prste. Potpuno ispravno 

Mogu li ta tri iz zagrade da mu se racunaju kao jedan, pa da bude izjednacen sa Rafaelom?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
To je to. Jadnost level max-pro.NukeR_G1970 je napisao/la: ↑10 jul 2022, 18:39Koliko jadno kad citas ove komentare gde se ljudi nadaju da Novak nece igrati na US Openu. To govori koliki je strah i koliko su svesni ko ce na kraju biti najbolji ikada.
[/quote]
Realno, ne mora znacit da bi to uzeo, cak je gubio od Wawrinke taj mec, ali ovaj AO je najveca sramota i nepravda sto su uradili. Ocekujem isto i na USO. Sve ce oni uraditi da ga sprijece da i po GS-ma pecatira status GOAT-a...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- BosniaBoston
- Kontakt:
4-3 titule 2-1 medjusobniZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑10 jul 2022, 18:39Da Nadalu nakon AO uruce i USO? Drugacije ne bi ni uzeo![]()
Prije da bi Novaku uručili ako Rafi zabrane neg obrnuto

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Ali na ESPN doslovno placu ova dvojica....ovo nije realno 
I onda neko kaze nesto za Viška koji je btw srbin kao i Nole i kojem subjektivnost stoga moze biti oprostena.

I onda neko kaze nesto za Viška koji je btw srbin kao i Nole i kojem subjektivnost stoga moze biti oprostena.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.