BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis

Ne pala.udi. 8mec u 7 dana, preko 11 sati na terenu.gigglessmoke je napisao/la:Umor ovo ono. Kako bi igrao mečeve u 5 setova.
Max Allegri
Ma ja, samo perfektanlegenda reala je napisao/la:Moze, samo servis mora biti perfektanRaonffa je napisao/la:
Nadam se da može ovo izvući u trećem setu, mada mi djeluje umorno.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Izvuče ovaj servis gem nekako, opasno je visio.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- legenda reala
- Kontakt:
Sad će to krenuti samo da tableta počne djelovatiRaonffa je napisao/la:Ma ja, samo perfektanlegenda reala je napisao/la:Moze, samo servis mora biti perfektanRaonffa je napisao/la:

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Trebala bi što prije, ne izgleda ovo dobro u trećem setu nikakolegenda reala je napisao/la: Sad će to krenuti samo da tableta počne djelovati

Jest , nema dernjave, psovanja, svađe s sucima hahaha. Servis dobar.newton_heath_lyr je napisao/la:Koliko je rahatnije gledati mirzu u odnosu na mečeve Damira.
naravno...nema svadje ...newton_heath_lyr je napisao/la:Koliko je rahatnije gledati mirzu u odnosu na mečeve Damira.

Imam osjecaj da ce na kraju umor presuditi.....kakva bi to steta bila....ovaj Rumun je vrlo prosjecan igrac koji osim servisa nema apsolutno nista vise.....da je Mirza odmoran,ovo bi davno bilo gotovo....
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
Mislite kako je neobično gledati Mirzu u odnosu na mečeve Damira, ja se još nisam navikao na sve ovo 

bas takosekula je napisao/la:Imam osjecaj da ce na kraju umor presuditi.....kakva bi to steta bila....ovaj Rumun je vrlo prosjecan igrac koji osim servisa nema apsolutno nista vise.....da je Mirza odmoran,ovo bi davno bilo gotovo....
Steta ce biti da ne dobije, tesko ce se sve opet ovako poklopiti i da u finalu atp ima protivnika koji mu je po mjeri,ali hajd ima.jos igrati nadam se da ce dobiti i da ce ovo biti samo pocetak njegovog velikog uspona ove sezone, to.se svi kooektivno nadamo
Mirza basic vs amel tuka
Bh finale u atp sofija
Bh finale u atp sofija
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
legenda reala je napisao/la:Sad će to krenuti samo da tableta počne djelovatilegenda reala je napisao/la:Moze, samo servis mora biti perfektanRaonffa je napisao/la:
Oćito su poćele djelovati, drugi servis gem je mnogo bolji od prvog
Ovo mu je polubratKEC je napisao/la:Mirza basic vs amel tuka
Bh finale u atp sofija
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
Ako ovako nastave i ovaj će set ići u tb.Esport je napisao/la: Oćito su poćele djelovati, drugi servis gem je mnogo bolji od prvog
- legenda reala
- Kontakt:
Steta za ovaj gejm 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Dva asa na dvije BLlegenda reala je napisao/la:Steta za ovaj gejm
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.