RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Mancini
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Mancini » 09 mar 2019, 23:09

drinjak81 je napisao/la:Mene kao navijaca FK Gorazde je sramota kakvo je sudjene danas bilo.Velez je odigrao lose,al u uslovima u kojima su igrali odigrao je extra.Treba da budete ponosni na vase igrace.Kada vam glavni sudija prvih pola sata neda da predjete centar,pri tome svira 4-5 nepostojecih prekrsaja u napadu,prekida akciju u kojoj Velez probija po boku ,i daje zuti karton igracu Veleza koji je na centru,radi navodnog prigovora.Glavni sudija nije dozvolio Velezu da igra svoju igru,sjeckao je sve i svasta,(svaki put kad je korner za Velez i igrac krece da centrira loptu u sesnaesterac,glavni sudija ga zaustavlja da bi kao igrace u sesnaestercu upozorio igrace na guranja i udaranja),znaci svaku vasu akciju je osujetio.
Ovo sudjenjje nema veze sa FK Gorazde,valjda ste i vi toga svjesni,ovo je uticaj sa viseg niovao koji je pomogao mom klubu da vas pobjedi.
Ono sto me raduje da je utakmica u uslovima u kojim se igrala bila fer i korektna,da nije bilo grubosti i gluposti,jos jednom izvinite u moje ime na sramoti koja vam je danas priredjena u mom gradu,iako je nas klub najmanji krivac za sve ovo.
Iskreno se nadam da cete na kraju prvenstva biti prvi,i da ona sarajevska plastika nece uspjeti sa svojim necasnim radnjama i namjerama.
SRETNO RODJENI !!!
Kako si jadan i smiješan! :puke: Toliko im se "ulizuješ i pravdaš da je to baš jadno. Ne da si jednom napisao, nego ponavljaš jedno te isto više puta na različitim temama. :o
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 09 mar 2019, 23:15

Sta ce im se ulizivati kad su to činjenice, il ćeš reći da je sudija slučajno grijesio
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

drinjak81
Kontakt:

Post Postao/la drinjak81 » 09 mar 2019, 23:24

Mancini je napisao/la:
drinjak81 je napisao/la:Mene kao navijaca FK Gorazde je sramota kakvo je sudjene danas bilo.Velez je odigrao lose,al u uslovima u kojima su igrali odigrao je extra.Treba da budete ponosni na vase igrace.Kada vam glavni sudija prvih pola sata neda da predjete centar,pri tome svira 4-5 nepostojecih prekrsaja u napadu,prekida akciju u kojoj Velez probija po boku ,i daje zuti karton igracu Veleza koji je na centru,radi navodnog prigovora.Glavni sudija nije dozvolio Velezu da igra svoju igru,sjeckao je sve i svasta,(svaki put kad je korner za Velez i igrac krece da centrira loptu u sesnaesterac,glavni sudija ga zaustavlja da bi kao igrace u sesnaestercu upozorio igrace na guranja i udaranja),znaci svaku vasu akciju je osujetio.
Ovo sudjenjje nema veze sa FK Gorazde,valjda ste i vi toga svjesni,ovo je uticaj sa viseg niovao koji je pomogao mom klubu da vas pobjedi.
Ono sto me raduje da je utakmica u uslovima u kojim se igrala bila fer i korektna,da nije bilo grubosti i gluposti,jos jednom izvinite u moje ime na sramoti koja vam je danas priredjena u mom gradu,iako je nas klub najmanji krivac za sve ovo.
Iskreno se nadam da cete na kraju prvenstva biti prvi,i da ona sarajevska plastika nece uspjeti sa svojim necasnim radnjama i namjerama.
SRETNO RODJENI !!!
Kako si jadan i smiješan! :puke: Toliko im se "ulizuješ i pravdaš da je to baš jadno. Ne da si jednom napisao, nego ponavljaš jedno te isto više puta na različitim temama. :o
Vidi nesto botu jedan,niti imam potrebe da se kome ulizujem niti sam to kad radio.Radi tebe i takvih kao sto si ti i jesmo svi u kur.. Ako je tebi normalno da tabelu prve lige federacije kroje kenani,kazlagici i ostali,meni nije,ako je tebi normalno da zadnjih 5-6 godina sudije odlucjuju ko ulazi u premijer ligu,meni nije.Ako si ti navikao da sutis na razne nepravde,ja nisam.Radi toga sto ovakvi ko ja sutimo,a takvi kao sto si ti se exponiraju i jeste nam ovakvo stanje u drzavi i sportu.Radi takvih kao ti prosjek gledalaca na stadionima prve lige je 150 ljudi.
Velez je ime u svijetu fudbala,i ja kao covjek ne zelim da gledam kako neki smrad od sudije pisa po njima.Tebi ako je to normalno,slobodno se postavi pod tog sudiju.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 09 mar 2019, 23:29

drinjak81 je napisao/la:
Mancini je napisao/la:
SRETNO RODJENI !!!
Vidi nesto botu jedan,niti imam potrebe da se kome ulizujem niti sam to kad radio.Radi tebe i takvih kao sto si ti i jesmo svi u kur.. Ako je tebi normalno da tabelu prve lige federacije kroje kenani,kazlagici i ostali,meni nije,ako je tebi normalno da zadnjih 5-6 godina sudije odlucjuju ko ulazi u premijer ligu,meni nije.Ako si ti navikao da sutis na razne nepravde,ja nisam.Radi toga sto ovakvi ko ja sutimo,a takvi kao sto si ti se exponiraju i jeste nam ovakvo stanje u drzavi i sportu.Radi takvih kao ti prosjek gledalaca na stadionima prve lige je 150 ljudi.
Velez je ime u svijetu fudbala,i ja kao covjek ne zelim da gledam kako neki smrad od sudije pisa po njima.Tebi ako je to normalno,slobodno se postavi pod tog sudiju.
Možeš se njima pravdati koliko hoćeš, ali nemaš potrebe da druge omaložavaš riječima plastičari i slično. Poštuj tuđi trud, rad i zalaganje i nemoj ružnim riječima to "gaziti". Pisao je na vašoj temi forumaš pod nickom goraždak i nikada nije ružnu riječ napisao prema Olimpiku. I na ovoj temi ne želim pisati više. Ima tema Olimpika.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 09 mar 2019, 23:56

Tito_1922 je napisao/la:Opet govorim a vidim da niko ne haje.Ekipa je danas ustala prije 6 sati putovala nekih 5 sati i dosli smoreni u Gorazde.Momci su bili umorni od puta a najvise psihicki.Pa treba se ustati prije 6 i odigrati utakimicu u 15:00 poslije putovanja.Smiješnoo!!Znaci radi nekih 1500-2000 km da ostane u kasi oni su ovo uradili.Ovo se ne smije ponavljati više pa nismo gostovali u Konjicu ili Čapljini.Mislim da je ovo ogroman kiks vako razmisljanje da se putuje na dan utakmice.Ne opravdavam igrace al mislim da je ovo jedan od najvecih razloga. :?
pi.cka ti materina bezobrazna jel te stid to napisat nakon onog danas u gorazdu?
#musvdg

josipmusa2
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa2 » 09 mar 2019, 23:57

Moramo da budemo spremni na vatrenu atmosferu u ruralnom dijelu Sarajeva gdje će da nas dočekaju sva 3 vatrena navijača domaćih na svojim standarnim gej prihvatljivim tribinama

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 10 mar 2019, 00:05

1922VFC1981 je napisao/la:
Tito_1922 je napisao/la:Opet govorim a vidim da niko ne haje.Ekipa je danas ustala prije 6 sati putovala nekih 5 sati i dosli smoreni u Gorazde.Momci su bili umorni od puta a najvise psihicki.Pa treba se ustati prije 6 i odigrati utakimicu u 15:00 poslije putovanja.Smiješnoo!!Znaci radi nekih 1500-2000 km da ostane u kasi oni su ovo uradili.Ovo se ne smije ponavljati više pa nismo gostovali u Konjicu ili Čapljini.Mislim da je ovo ogroman kiks vako razmisljanje da se putuje na dan utakmice.Ne opravdavam igrace al mislim da je ovo jedan od najvecih razloga. :?
pi.cka ti materina bezobrazna jel te stid to napisat nakon onog danas u gorazdu?
Ma nije ovaj danas ni bio u gorazdu pa zato i pise ovakve gluposti.
P.S evo klub izbacio saopstenje za javnost(ima na fb)
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 10 mar 2019, 00:06

Otoka ce vama navijacima biti jos jedan ispit vise. Iz razloga jer ce vas dosta doci sudijama to dode ko kec na desetku. Malo vas karinđaju i provociraju navlaceci za Olimpik idealna prilika da neko od navijaca pukne i da se napravi prekid.

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 10 mar 2019, 00:08

combe je napisao/la:Otoka ce vama navijacima biti jos jedan ispit vise. Iz razloga jer ce vas dosta doci sudijama to dode ko kec na desetku. Malo vas karinđaju i provociraju navlaceci za Olimpik idealna prilika da neko od navijaca pukne i da se napravi prekid.
Samo treba incidente pravit, boli me ****

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 10 mar 2019, 00:59

Treba spustiti loptu, nije nikakva katastrofa, a inače smo majstori da napravimo totalnu katastrofu. Ne treba dozvoliti da se unese nerovoza ni među navijače ni među igrače. Mi gazimo prema PL i niko nas neće zaustaviti ;)

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 10 mar 2019, 01:06

Sarajevska kriminalna hobotnica na djelu u Gorazdu, u zivotu nisam gledao gore sudjenje kontra jedne ekipe kao sto se nama sudilo u Gorazdu.
Lakrdija i kriminal u reziji poznatih ljudi sve sa ciljem da se Velez necasnim radnjama izbaci iz borbe za PLBIH.
Danas bukvalno Barcelona ne bi uzela bod iz Gorazda sa onakvim sudjenjem, toliko o tome kako je izgledala utakmica u Gorazdu.
Jednostavno drugacije i nisu mogli protiv nas jer smo kvalitetniji od 99% ekipa u ovoj ligi.
Incidente ne treba praviti jer se to samo i ocekivalo da nas kazne sa eventualnim incidentom i takvim stvarima.
Drago mi je da je preovladao razum svih na tribini pa se nije upalo na teren i izdegenecilo sudije, a moglo se komotno.
Znaci samo pametno do kraja tokom utakmica bez incidenata, borbom i posteno kao i sto smo do sada igrali u svakoj utakmici pa sta bude.
Ukoliko se nastave ovakve pljacke ima i drugih nacina rijesenja ovakvih situacija primjenom sile, ali na pametan nacin bez ikakve sanse da mafijaski savez kazni klub.
Mislim da ce na Otoci pasti odluka i ukoliko bude normalno sudjenje ocekujem da cemo matirati lopove i prevarante sa Otoke.
Jos jednom bravo za reakciju RA poslije utakmice i podrsku igracima.
Momci su cuvari Veleza vec dugi niz godina i prate ga u stopu bez propustenog gostovanja toliko godina, neizmjerna ljubav za koju im skidam kapu bez obzira da li je klub ispadao iz PLBIH sa 9 bodova u 30 kola ili je bio u borbi za opstanak u federalnoj, RA je na svakoj utakmici uz klub jedno bez drugog ne ide.
Ove "nase" kvazi forum navijace sto nalaze mane upravi i ovdje se preko tastature prave pametni nabij-em kao pojedinac na neku stvar, a isto tako nabijem citav mafijaski savez na tu stvar.
Bili u Premier, federalnoj ili bilo kojoj ligi Avanti Velež Mostar do kraja!
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 10 mar 2019, 02:36

Ljudi, bit će zaebano pravo do kraja. Kriminalno suđenje u Goraždu.

castro
Kontakt:

Post Postao/la castro » 10 mar 2019, 02:39

Puno se love ulozilo, ovo je ozbiljan projekat da bi nam sudije, selimotici i cemalovici ovo unistili. Moramo mi pocet igrat prljavo, jer sa stokom ne mozes drugacije. Nadam se da su predsjednik i ljudi oko njega svjesni situacije u kojoj se nalazimo.
OJ SUZANA OBJESI SE TI, NEK LOZA TEČE NERETVOM DA PIJU ROĐENI !

Babinho
Kontakt:

Post Postao/la Babinho » 10 mar 2019, 04:00

Ponos mog Veleza uvijek nosim sa sobom, danas sam još ponosniji.

Hvala ti Hasicu sto si napravio atipičan projekta, zvani Velež, gdje rad, trud i razvoj je ogledalo uspijeha. Hvala ti sto imaš muda takvo nešto pokrenuti u BH.

Hvala ti Rahimic, sto zelis napraviti od mladih momaka prave igrače, obijezbijedit budućnost i njima i Velezu a i našoj domovini BH

Nažalost u BH živi veliki kriminal, koji nas narod podrzaje. Kad nas jedna Grčka ostavi van prvenstva, nisu nam oni krivi i sto nam se rugaju iz aviona i nazivaju nas ciganima, nego smo sami sebi krivi, jer smo cigani. Pozdravljao nerad i kupovinu za noćnu promociju a ne razmišljamo sta će biti sutra.

Ne živim u BH, a bio sam citav rat dole, ali čitajući i gledajući kako funkcioniramo i razmišljamo, nismo ništa bolje zaslužili nego stanje kakvo je sada.

zato, hvala ti Hasicu i Rahimicu, imate evropsko viziju, ali vrijeme je da se uhvatimo zavratove sa bosansko Hercegovačkim neradnicima i Udarimo im tamo gdje jedino osjete bol

FSB

Post Postao/la FSB » 10 mar 2019, 04:41

.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 31 okt 2019, 04:59, ukupno mijenjano 1 put.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 10 mar 2019, 11:10

Babinho je napisao/la:Ponos mog Veleza uvijek nosim sa sobom, danas sam još ponosniji.

Hvala ti Hasicu sto si napravio atipičan projekta, zvani Velež, gdje rad, trud i razvoj je ogledalo uspijeha. Hvala ti sto imaš muda takvo nešto pokrenuti u BH.

Hvala ti Rahimic, sto zelis napraviti od mladih momaka prave igrače, obijezbijedit budućnost i njima i Velezu a i našoj domovini BH

Nažalost u BH živi veliki kriminal, koji nas narod podrzaje. Kad nas jedna Grčka ostavi van prvenstva, nisu nam oni krivi i sto nam se rugaju iz aviona i nazivaju nas ciganima, nego smo sami sebi krivi, jer smo cigani. Pozdravljao nerad i kupovinu za noćnu promociju a ne razmišljamo sta će biti sutra.

Ne živim u BH, a bio sam citav rat dole, ali čitajući i gledajući kako funkcioniramo i razmišljamo, nismo ništa bolje zaslužili nego stanje kakvo je sada.

zato, hvala ti Hasicu i Rahimicu, imate evropsko viziju, ali vrijeme je da se uhvatimo zavratove sa bosansko Hercegovačkim neradnicima i Udarimo im tamo gdje jedino osjete bol
Mislio sam da ste ozbiljniji projekat, ali kada sam procitao da su igraci putovali na dan utakmice 5 sati :cry: :cry: , to se ne moze zvati projekat nego sprdnja.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

atomac123
Kontakt:

Post Postao/la atomac123 » 10 mar 2019, 11:28

Ne brinite ba, pada plastika protiv nas na Otoci :D
TŽV!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 10 mar 2019, 11:57

Samo hrabro, nema predaje. Do kraja pa sta bude. :bih:

Kada vidim sta se sve desava dobijem zelju da i ja dodjem na neku vasu utakmicu i pruzim podrsku. Jasno je da je ovo sve kriminalno i da sudije prave malu razliku kako bi mogli uzeti pare, a isto tako se navlaci Olimpiku koji bi u PL bio samo alatka u rukama familije Osim, 9 sigurnih bodova. :puke:

Za boljitak u BIH fudbalu je bitno da Velez udje, nista drugo, niko drugi. Sve ostalo sto se desi je kriminalno.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 10 mar 2019, 13:29

atomac123 je napisao/la:Ne brinite ba, pada plastika protiv nas na Otoci :D
Moji Tesnjaci, igrajte vi za sebe i protiv nas. Kazem moji, jer me posao usko uz vas veze. Ako zasluzite, pobijedite i nas kuci. Samo posteno, ostalo nas ne zanima.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 10 mar 2019, 14:38

tuzlak1987 je napisao/la:Samo hrabro, nema predaje. Do kraja pa sta bude. :bih:

Kada vidim sta se sve desava dobijem zelju da i ja dodjem na neku vasu utakmicu i pruzim podrsku. Jasno je da je ovo sve kriminalno i da sudije prave malu razliku kako bi mogli uzeti pare, a isto tako se navlaci Olimpiku koji bi u PL bio samo alatka u rukama familije Osim, 9 sigurnih bodova. :puke:

Za boljitak u BIH fudbalu je bitno da Velez udje, nista drugo, niko drugi. Sve ostalo sto se desi je kriminalno.
:lol: :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.