Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

EnzoFerrari
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la EnzoFerrari » 04 avg 2013, 06:38

Vece poklonjenih golova, Vidal usao i nece covjek da igra, pa reci da ti se ne igra.
Od svih ljudi on i Pirlo da poklone golove :o :D
Sramota, al jbaji ga, Ogbonna hladno u prvu postavu treba, sjajan.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 04 avg 2013, 06:39

Ok, bookmark spreman, čekamo paljbu sad. 8-)

Što su lošiji sad, više sam siguran da će biti bolji kad počnu takmičarske utakmice. ;)
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 04 avg 2013, 06:39

Ovo je samo prijateljska :| :| :| :| :roll: :roll: :roll:
Sreca pa je Llorente dosao djaba inace bi nam se ljudi smijali...

Manekenski duo Q-M treba na release odma jer ne vidim ko bi mogao kupiti takve panjeve....

Ogbonna se jedini drzi svojih zadataka i iste odradjuje fenomenalno ove ostale nema potrebe spominjati...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 04 avg 2013, 06:40

Bas sramota sto se tice zalaganja, ocigledno nisu svjesni da ima ljudi koji su ostali budni da ih gledaju.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pogba
Kontakt:

Juventus F.C.

Post Postao/la Pogba » 04 avg 2013, 08:37

Cujem Gio bio dobar, navodno mu cist penal nije sudjen.
I dalje ne vidim sto se brinete, vise od pola ekipe tek pocelo trenirati, sve dok se gubi u prijateljskoj meni ne smeta.

Ali naravno da mi smeta to sto Conte uopce pocinje meceve sa igracima koji ce otici, zasto uopce trositi vrijeme na njih kada ostatak tima nema kondicije?!
2 napadaca idu, potvrdio Marotta, samim tim ne znam zasto igraju uopce, ali navikli smo od Contea, lani je smijesnog Pazienzu tako dovodio u formu bespotrebno.

Sljedeci mec staviti one koji kondiciju nemaju, a to su prvotimci.

Dobra je bila moja procjena da necemo odigrati nesto pa nisam ni ustajao. :mrgreen:

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 04 avg 2013, 08:46, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 04 avg 2013, 08:46

Penal je bio cist, al nije to toliko bitno koliko stav igraca.
Mada nije sad da smo mi grozno odigrali,ono da nas je LA pocjepao, nego smo, tacnije Pirlo i Vidal, predali loptu protivnicima koji su sami izasli pred gol.Ono neka nonsalancija, sta vec.
Jos kad malo bolje skontam i protiv Evertona gol smo primili nakon greske, dakle previse su olako shvatali protivnike i davali loptu ko od sale.Al da je sramota tako gubit jeste nema druge.
Ogbonna da ponovim, sjajan. Bonucci bi meni sjeo na klupu, mada trebamo vidjet kakav ce Ogbonna bit u prvenstvenim utakmicama.

p.s. Llorenteu vidno treba utakmica, al mi je drago sto konacno kad se posalje lopta ima neko ko se zagradi i sacuva je,dok igraci stignu naprijed, ja umalo da nisam dobio orgazam kad sam to vidio nakon dvije godine :lol:

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 04 avg 2013, 08:59

drugovi nisam gledao vasu tekmu sinoc, evo sad tek vidim rezultat, koji je najmanje bitan, nego kako ste vi odigrali ovo 1:3 mi djeluje pomalo zbunjujuce, jel bilo kakvi sansi dobri, il je LA dao 3/3 hehe :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 04 avg 2013, 10:17

Ustanem i vidim rezultat, pomislim u sebi " ne moguce" kad poslije vidim ko nam je sve igro.. sjecam se prije dvije god kad nas je Conte preuzeo i svaku tekmu smo gubili u pripreme i cak je bilo pitanje oko Contea.. al no sikiriki ovo ce izaci dobro. Znamo kakav je mister Conte. Nema panike
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 04 avg 2013, 11:17

Ma ocekivan poraz. Conte ih maltretira svaki trening do iznemoglosti i kad dodje tekma osjeti se umor.

Vidi se da su igracima teske noge, individualne greske su nas kostale poraza.

Ja nikad nisam pridodavao znacaj rezultatima ni pripremama, necu ni sad, zakljucci se donose krajem maja, a ne pocetkom augusta.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 04 avg 2013, 11:26

I sam je malo kriv, bespotrebno igra sa Matriem, Quagliom, PDC-om i društvom koje će napustiti klub, ne vidim svrhu.

Pokazuje se tačnom ona moja da smo imali premalo prijateljskih, sinoć je par igrača po prvi put igralo, to je problem kada dajete 15 reprezentivaca.

Ali, naravno da potpisujem da izgubimo svaku pripremnu nego 18.8 od Lazia, do tada će se iskristalisati sve.

Izraz lica sve govori, tvrdoglav je nekada i on to zna dobro, zna da od pojedinaca nema ništa i da moraju ići, stari su i ne mogu napredovati nikako (Quaglia, Matri), isto tako zna da nam treba bek i neki igrač za promjene formacije u 4-3-3 jer ne smijemo biti ograničeni na 1 taktiku.

Ali, zaboravljate da Conteove pripreme uvijek daju rezultate, sada ne i ne trebaju jer nisu bitni, zahvalit ćete mu u maju kada ekipa bude i dalje u formi, a ostali posustaju, ne trebam vas podsjećati kako smo zadnje 2 sezone igrali zadnjih 10-tak kola.

:mrgreen:
slika

Najviše volim kada se on razočara u neki meč, krivo mu bude, jer uvijek nakon toga shvati neke stvari, crpi energiju i izvlači pouke što ekipi uvijek dobro dođe.

#MaxOUT

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 04 avg 2013, 11:32

edit formation-> 4-3-3; alternate formation ->4-2-3-1.

krampe out, sve cetiri... desno krilo i lijevi bek in.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

musla
Kontakt:

Post Postao/la musla » 04 avg 2013, 12:05

" onclick="window.open(this.href);return false;

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 04 avg 2013, 12:09

Ne da Fabio mami loptu

Slabo slabo. Ali eto nadajmo se da će naučiti nešto iz ovih prijateljskih. Sad bi bilo dobro da Inter izgubi pa da se malo poigramo sa njima
Ja te volim, volim Željo..

Pogba
Kontakt:

Juventus F.C.

Post Postao/la Pogba » 04 avg 2013, 12:33

Cemu takvo razmisljanje, potpuno je nebitno hocemo li se poigrati nekom ekipom ili oni nama!

Nismo u situaciji da se poigramo ni sa jednom ekipom obzirom na spremu niti je to bit priprema.

Bit je da nista nismo odigrali do sada, zanemarujuci rezultat, igre nema, ali ce je biti do kraja septembra, za nadati se je da ne kiksamo puno u uvodu sezone.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

#MaxOUT

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 avg 2013, 12:42

Ponos Torina je napisao/la:Ovo je samo prijateljska :| :| :| :| :roll: :roll: :roll:
Sreca pa je Llorente dosao djaba inace bi nam se ljudi smijali...

Kakav je bio Llorente ? Ima li naznaka njegove stare forme iz Bilba.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 04 avg 2013, 13:03

Tesko je pojedinim strucnjacima objasnit da kad jednu godinu provedes skoro cijelu na klupi ne mozes ocekivat da kroz 2 prijateljske usljed teskih priprema vratis formu ko od sale.
Jedan Del Piero je vracao formu godinu dana a kamoli Llorente.

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 04 avg 2013, 13:08

Ništa to da brine, Conte miješa karte, ovi su nam iz tri greške dali tri gola i jbg. Bilo je opet šansi i lijepih akcija, tako da....

Prvotimci su tek počeli igrati nakon reprezentativnih obaveza i dužeg odmora, pa će trebati vremena da uđu u formu. Llorentea neće gol, iako je sinoć imao dvije velike šanse, pogotovo onaj volej. Vidi se da zna, a doći će i golovi. Mislim da smo mnogo jaki. :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 04 avg 2013, 13:20

I ja sam misljenja da smo jaki, jer kad vidim kako Tevez eksplodira kad krene u trk i kako Ogbonna igra sa stilom meni to uljeva nadu da ce igrat super dok se podmazu kotacici.
Jos kad bi kupili lijevo krilo da Asa igra u sredini, imali bi i klupu dobru.Samo da je jos ovog krsa prodat na vrijeme.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 04 avg 2013, 13:40

Llorente je potpuno izgubio dodir,kontrola lopte 0 u Bilbau su ga posteno unistili nadam se da ce se popraviti bar da dodje na 50% onoga sto je bio,da bezveze ne propada...Quagliarella i Matri su me sinoc podsjetili na Amaurija i Laquintu :lol: :lol: :lol:

Najvise mi je zao De Cegliea lik se trudi nenormalno,trci ko konj ali je operisan od fudbala totalno neznalica prava :mrgreen:

Sva ova putovanja po Americi padaju tesko igracima,vremenska razlika i slicne stvari,previse su opusteni i takvi i u laze u utakmicu opusteni i nonsalantni i zato smo igrali ovako protiv LA....

Da su u Torinu odradili citave pripreme sad bi oni bili 200% spremni 8-)

Conte sinoc nije mogao da vjeruje sta mu se desava sa igracima ....bukvalno su bile "mrtve noge" kod pojedinih igraca..

Mislim da bi trebali igrati sa 3 u napadu Grehota je da se Giovinco stavi na klupu,sinoc je na krilu dosta dobro izgledao u nekoliko navrata...
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 04 avg 2013, 13:48, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 04 avg 2013, 13:47

Pogba je napisao/la:I sam je malo kriv, bespotrebno igra sa Matriem, Quagliom, PDC-om i društvom koje će napustiti klub, ne vidim svrhu.
Ovo.

Sve, znaci sve mogu svariti lagano, pa i nezalaganje jer su prijateljske pa me i ne zanimaju nesto previse, ali kad vidim da uigrava igrace koji idu iz kluba 99% fakat mi bude cudno. Pa ja ne znam stvarno jesul Matri, PDC, Quaglia sinoc imali vise od 4-5 tacnih dodavanja. Ostade mi ona slika s pocetka utakmice ... haman prvi napad Galaxya i PDC dodaje oduzetu loptu protivniku u noge kako bi ljudi imali jos jednu priliku za gol. Tupan pravi.

Najjace mi kad Matri i Quagz igraju na prvu. Ljepotan ne zna odigrati na prvu kad bi mu za kifla zatrebalo, a Quagz na prvu ne bi dodao ni rodjenom bratu. Komedija od napadaca.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.