RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
I gubimo i svi nas jebu jer vas nekolicina ispizdi sve okolo sa tim brendom, posebno u regiji, oca ti milog kakav bola brend, klub u drugoj ligi nekakve BIH. klub koji 30 godina vec prakticno ne postoji. Nakve armije navijaca, ludi juzni duh, dok 150 likova do 18 godina na stadionu navija. Kakav bola duh, ekipa prosjecna ka cisto solidnoj i to kad ima svoj dan, ali deset godina daleko od evrope i to kad bi se ovako dobro radilo.
Svrsavanje na pobjede u pripremnim utakmicama protiv Sarajeva i inih, ne shvatanje da je jedno pripreme drugo takmicenje, nekad prije par godina i sarajlije su ovako svrsavale nakon priprema, sad su odrasli i odmah to bolje izgleda.
Ima nama jos deset godina rada da se izdignemo u ovoj ligi, udjemo redovno medju 4 najbolja, a o evropi nikad vise kao nekad, al eto, bitno je da smo brend u regiji u trenucima kad Sarajevo kupuju i vecinski vode dva milijardera, kad Dinamo unistava Benficu i nalazi se pred 8 najboljih u EL, dok Zvezda uzima Liverpool i produzuje golmana dajuci mu platu od 40 000 eura mjesecno.
Vi koji letite sa teme na temu ste trenutno najveci neprijatelji Veleza, i to dok je na celu kluba covjek koji je tako smiren, pun uvazavanja za svakoga, tako realistican, nemoguce da su navijaci ovolika susta suprotnost. Ponizne voli i Bog i ljudi okolo, nas jos malo nece volit niko ziv.
Svrsavanje na pobjede u pripremnim utakmicama protiv Sarajeva i inih, ne shvatanje da je jedno pripreme drugo takmicenje, nekad prije par godina i sarajlije su ovako svrsavale nakon priprema, sad su odrasli i odmah to bolje izgleda.
Ima nama jos deset godina rada da se izdignemo u ovoj ligi, udjemo redovno medju 4 najbolja, a o evropi nikad vise kao nekad, al eto, bitno je da smo brend u regiji u trenucima kad Sarajevo kupuju i vecinski vode dva milijardera, kad Dinamo unistava Benficu i nalazi se pred 8 najboljih u EL, dok Zvezda uzima Liverpool i produzuje golmana dajuci mu platu od 40 000 eura mjesecno.
Vi koji letite sa teme na temu ste trenutno najveci neprijatelji Veleza, i to dok je na celu kluba covjek koji je tako smiren, pun uvazavanja za svakoga, tako realistican, nemoguce da su navijaci ovolika susta suprotnost. Ponizne voli i Bog i ljudi okolo, nas jos malo nece volit niko ziv.
- josipmusa2
- Kontakt:
Dobar mali Seid, kažu da još pika loptu i u busu i da je neda nikome, danas nas je direktno koštao boda, a vjerovatno i bodova, da je onu dodao nakon jednog bi garantovano zabili i drugi. Dijamant naš
- josipmusa2
- Kontakt:
Vi stvarno mislite da ovaj lik nije manjčinjidrakensang je napisao/la:Podgrupa mu je otisla a on je internet warrior, mora neko i tu cast Manjejakih branitStarmoCity je napisao/la:Zeljo ti igra, ti sjedis za tastaturom umjesto da si na utakmici... koji si ti pacenik.
Svaka cast na realnom komentaru.keno83 je napisao/la:I gubimo i svi nas jebu jer vas nekolicina ispizdi sve okolo sa tim brendom, posebno u regiji, oca ti milog kakav bola brend, klub u drugoj ligi nekakve BIH. klub koji 30 godina vec prakticno ne postoji. Nakve armije navijaca, ludi juzni duh, dok 150 likova do 18 godina na stadionu navija. Kakav bola duh, ekipa prosjecna ka cisto solidnoj i to kad ima svoj dan, ali deset godina daleko od evrope i to kad bi se ovako dobro radilo.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ma brate samo realnost.harden je napisao/la:Svaka cast na realnom komentaru.keno83 je napisao/la:I gubimo i svi nas jebu jer vas nekolicina ispizdi sve okolo sa tim brendom, posebno u regiji, oca ti milog kakav bola brend, klub u drugoj ligi nekakve BIH. klub koji 30 godina vec prakticno ne postoji. Nakve armije navijaca, ludi juzni duh, dok 150 likova do 18 godina na stadionu navija. Kakav bola duh, ekipa prosjecna ka cisto solidnoj i to kad ima svoj dan, ali deset godina daleko od evrope i to kad bi se ovako dobro radilo.
Drzi se ti Sarajeva.keno83 je napisao/la:I gubimo i svi nas jebu jer vas nekolicina ispizdi sve okolo sa tim brendom, posebno u regiji, oca ti milog kakav bola brend, klub u drugoj ligi nekakve BIH. klub koji 30 godina vec prakticno ne postoji. Nakve armije navijaca, ludi juzni duh, dok 150 likova do 18 godina na stadionu navija. Kakav bola duh, ekipa prosjecna ka cisto solidnoj i to kad ima svoj dan, ali deset godina daleko od evrope i to kad bi se ovako dobro radilo.
Sto prije budete skontali da ce te morat pocet kupovat i otimat bice vam lakse. Iz ove lige nikad niko nije usao posteno pa necete ni vi sigurno. Ovo je nista sta vam se tek sprema.
Svaku imalo bolju ekipu kojoj budete gostovali Olimpik ce premirati i usput jos poslati sudije i eto vam belaja. Jer vi realno ni od koga niste toliko bolji da bi mogli protiv svega. Jaci ste od ostalih ekipa za nekih 30% a to nije dovoljno kad sudija pogura.
Zvijezda je mozda imala i najbolju ekipu koja je ikad igrala prvu federalnu. Ta ekipa je napravila najvecu razliku izmedu prvog i drugog u prvoj federalnoj. Usla u PL i zavrsila u gornjem djelu. Redom dobijala Sarajeva, Zelju, Zrinjskog, Sirokog pa i vama davala po 2-3 komada. A opet kada smo ulazili neke utakmice su poklopljene.
Znam da ce te se sada poceti pametovati ali ovo govorim iz dobre namjere. Jer koliko god mi pici po zivcima vase ku rcenje bez pokrica puno vise bih volio Velez u PL vec Sarajlice. Sretno u nastavku i pamet u glavu.
Svaku imalo bolju ekipu kojoj budete gostovali Olimpik ce premirati i usput jos poslati sudije i eto vam belaja. Jer vi realno ni od koga niste toliko bolji da bi mogli protiv svega. Jaci ste od ostalih ekipa za nekih 30% a to nije dovoljno kad sudija pogura.
Zvijezda je mozda imala i najbolju ekipu koja je ikad igrala prvu federalnu. Ta ekipa je napravila najvecu razliku izmedu prvog i drugog u prvoj federalnoj. Usla u PL i zavrsila u gornjem djelu. Redom dobijala Sarajeva, Zelju, Zrinjskog, Sirokog pa i vama davala po 2-3 komada. A opet kada smo ulazili neke utakmice su poklopljene.
Znam da ce te se sada poceti pametovati ali ovo govorim iz dobre namjere. Jer koliko god mi pici po zivcima vase ku rcenje bez pokrica puno vise bih volio Velez u PL vec Sarajlice. Sretno u nastavku i pamet u glavu.
-
- Kontakt:
Slazem se sa tobom, mislio sam da nije tako, ali definitivno nakon ovoga danas svjestan sam da je tako. Jednostavno nije moguce svaku utakmicu pobjediti sudije kada sviraju i ono sto se ne moze svirati, nova pravila iz kola u kolo.combe je napisao/la:Sto prije budete skontali da ce te morat pocet kupovat i otimat bice vam lakse. Iz ove lige nikad niko nije usao posteno pa necete ni vi sigurno. Ovo je nista sta vam se tek sprema.
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Kad te hoce yebat gace same spadaju. Pogledaj samo prije 3 sezone nase zadnje gostovanje u Capljini kada smo se borili sa Jajcem i sve ce ti bit jasno. Ponisten go, igraci kartone u svlacionici dobijaju i da dalje ne nabrajam. On bude kaznjen 6-7 utakmica a mi ispusimo citavu sezonu.
Poraz je kad tad morao doći šta ste svi pali u depresiju.
Tesko jeste pogotovo ako znamo da su svi protiv nas i to nam predstavlja problem ali ja u zivotu najbolje funkcionisem kada su svi protiv mene i ako sada ovo igraci citaju neka znaju da moraju dati svoj maksimum u svakoj narednoj utakmici počevsi vec u subotu protiv Jedinstva. Sta mi moramo raditi, moramo opet ispuniti stadion jer sada se poznaju pravi navijaci kada sve ne ide kako treba. Dobito Jedinstvo pa onda ici Olimpiku gdje nam se mora ali mora vratiti sve sto smo do sada prozivjeli jer karma je cudo i mislim da ce konacno i nas sunce obasjati samo trebamo biti strpljivi.
Tesko jeste pogotovo ako znamo da su svi protiv nas i to nam predstavlja problem ali ja u zivotu najbolje funkcionisem kada su svi protiv mene i ako sada ovo igraci citaju neka znaju da moraju dati svoj maksimum u svakoj narednoj utakmici počevsi vec u subotu protiv Jedinstva. Sta mi moramo raditi, moramo opet ispuniti stadion jer sada se poznaju pravi navijaci kada sve ne ide kako treba. Dobito Jedinstvo pa onda ici Olimpiku gdje nam se mora ali mora vratiti sve sto smo do sada prozivjeli jer karma je cudo i mislim da ce konacno i nas sunce obasjati samo trebamo biti strpljivi.
Ja cim sam vidio da vam Keno sudi znao sam da vam nece biti dobro. Vi od kako ste ispali niste bili toliko bitna ekipa pa vas niko nije smatro za nekog kandidata tako da vas nisu ni sakatili pa mislite da se moze posteno. Lijepo vam je @combe sve objasnio. Ako bude trebalo da se povalite doci ce vam sudija u po vrapcica da vas devastira. Sretno vam do PL-a jer Velez treba toj ligi.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Opet govorim a vidim da niko ne haje.Ekipa je danas ustala prije 6 sati putovala nekih 5 sati i dosli smoreni u Gorazde.Momci su bili umorni od puta a najvise psihicki.Pa treba se ustati prije 6 i odigrati utakimicu u 15:00 poslije putovanja.Smiješnoo!!Znaci radi nekih 1500-2000 km da ostane u kasi oni su ovo uradili.Ovo se ne smije ponavljati više pa nismo gostovali u Konjicu ili Čapljini.Mislim da je ovo ogroman kiks vako razmisljanje da se putuje na dan utakmice.Ne opravdavam igrace al mislim da je ovo jedan od najvecih razloga. 

Mostar nam otac, Neretva majka....a Velež smo MI..
Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)
Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)
- Bazinga12345
- Kontakt:
Okrenimo se Jedinstvu, neće biti lagano, Vehabovic i Zvonic propuštaju utakmicu zbog žutih kartona...
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Neko realan. Ako je to istina, Velez kaki po svemu sto radi.Tito_1922 je napisao/la:Sramota da se igraci vode jutros u 7 na utakmicu 250 km udaljeno Gorazde.Zar nisu mogli jucer otici i prespavati gore i danas odmorni uci u utakmicu??!
Max Allegri
-
- Kontakt:
Moja raja mostarska, braća po boji dresa i zajedničkoj ljubavi prema našem jedinom Veležu ovim postom se odjavljujem sa ove teme i sa ovog foruma sve dok se sezona ne završi. Praticu aktivno desavanja na forumu, ali dok se sezona ne zavrsi ne izjasnjavam se. Prije nego odem smao da kazem da ne odustajemo i ne sumnjamo u naseg starca i ljude koji rade sve ove pozitivne stvari. Mi mozemo i moramo pruziti podrsku nasem klubu svojom posjetom i na domacim ali i na gotujucim tekmama. Situacije u kakvim smo bili godinama nek nam budu na pameti da smo uvijek jaci od svega i svakoga, i da jedan poraz ne znači da je rat izgubljen. U pp mi se mozete javiti, ako trebao kome u vezi necega. Za sami kraj: SVI NA OTOKU!!!!!!!!

All-Time First Yugoslav League table
Nama igrači spavaju u tribini, i idemo na utakmicu pet sati prije početka ocito da se gleda da se na svemu ustedi ja iskreno nigdje nisam vidio da igraci spavaju unutar tribine ali eto...
- ASD
- Kontakt:
Ako imaju prostorije z te stvari, sto da ne.Asimetric je napisao/la:Nama igrači spavaju u tribini, i idemo na utakmicu pet sati prije početka ocito da se gleda da se na svemu ustedi ja iskreno nigdje nisam vidio da igraci spavaju unutar tribine ali eto...
Imaju ali se time narusio izgled tribine!ASD je napisao/la:Ako imaju prostorije z te stvari, sto da ne.Asimetric je napisao/la:Nama igrači spavaju u tribini, i idemo na utakmicu pet sati prije početka ocito da se gleda da se na svemu ustedi ja iskreno nigdje nisam vidio da igraci spavaju unutar tribine ali eto...
To je Tana nesretni pravio, a mi iskoristili prostor. Nema nikakve veze izgled tribine s vanjske strane sa tim sobama za igrace! To svako zna ko imalo prati Velez.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Mene kao navijaca FK Gorazde je sramota kakvo je sudjene danas bilo.Velez je odigrao lose,al u uslovima u kojima su igrali odigrao je extra.Treba da budete ponosni na vase igrace.Kada vam glavni sudija prvih pola sata neda da predjete centar,pri tome svira 4-5 nepostojecih prekrsaja u napadu,prekida akciju u kojoj Velez probija po boku ,i daje zuti karton igracu Veleza koji je na centru,radi navodnog prigovora.Glavni sudija nije dozvolio Velezu da igra svoju igru,sjeckao je sve i svasta,(svaki put kad je korner za Velez i igrac krece da centrira loptu u sesnaesterac,glavni sudija ga zaustavlja da bi kao igrace u sesnaestercu upozorio igrace na guranja i udaranja),znaci svaku vasu akciju je osujetio.
Ovo sudjenjje nema veze sa FK Gorazde,valjda ste i vi toga svjesni,ovo je uticaj sa viseg niovao koji je pomogao mom klubu da vas pobjedi.
Ono sto me raduje da je utakmica u uslovima u kojim se igrala bila fer i korektna,da nije bilo grubosti i gluposti,jos jednom izvinite u moje ime na sramoti koja vam je danas priredjena u mom gradu,iako je nas klub najmanji krivac za sve ovo.
Iskreno se nadam da cete na kraju prvenstva biti prvi,i da ona sarajevska plastika nece uspjeti sa svojim necasnim radnjama i namjerama.
SRETNO RODJENI !!!
Ovo sudjenjje nema veze sa FK Gorazde,valjda ste i vi toga svjesni,ovo je uticaj sa viseg niovao koji je pomogao mom klubu da vas pobjedi.
Ono sto me raduje da je utakmica u uslovima u kojim se igrala bila fer i korektna,da nije bilo grubosti i gluposti,jos jednom izvinite u moje ime na sramoti koja vam je danas priredjena u mom gradu,iako je nas klub najmanji krivac za sve ovo.
Iskreno se nadam da cete na kraju prvenstva biti prvi,i da ona sarajevska plastika nece uspjeti sa svojim necasnim radnjama i namjerama.
SRETNO RODJENI !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.