LA Lakers

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

amerosm
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la amerosm » 17 jul 2012, 22:17

Navodno su u pitanju S&T kod obojce, ali mislim da je najrealnija opcija Brandon Rush takodjer kao S&T.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 17 jul 2012, 22:22

amerosm je napisao/la:Navodno su u pitanju S&T kod obojce, ali mislim da je najrealnija opcija Brandon Rush takodjer kao S&T.
A koga cete to vi trejdovati?

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 17 jul 2012, 22:32

NEZALAGANJE je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Navodno su u pitanju S&T kod obojce, ali mislim da je najrealnija opcija Brandon Rush takodjer kao S&T.
Spominje se McRoberts + cash za Rusha. Haj znaj je li istina ili oni novinari nemaju pametnijeg posla nego pisati po svojim twitter profilima.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 17 jul 2012, 22:48

amerosm je napisao/la:
Spominje se McRoberts + cash za Rusha. Haj znaj je li istina ili oni novinari nemaju pametnijeg posla nego pisati po svojim twitter profilima.
To ne bi bilo lose,ali sumnjam da ce GS pristati na takvu ponudu....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 18 jul 2012, 23:30

Jamison definitivno kod nas.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 19 jul 2012, 00:38

neno#4 je napisao/la:Jamison definitivno kod nas.
Odlican posao Kupchaka - nakon brojnih kritika. :D :D Sta mislite o ideji koja se diskutuje na forumu da se dovedu Delonte West i Mikael Pietrus ? West moze igrati kao BU Bryantu i Nashu i igra odlicnu odbranu, dok bi Pietrus bio ogromno pojacanje na trojci. Ne smijem ni pomisliti sta bi bilo kada bi jos doveli Howarda...

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 19 jul 2012, 10:18

amerosm je napisao/la: :D Sta mislite o ideji koja se diskutuje na forumu da se dovedu Delonte West i Mikael Pietrus ?

Ne bi imao nista protiv ali jos je to daleko od konkretnog...

Navodno je Howard izjavio da ne bi imao nista protiv produzenja ugovora sa Lakersima(ako vec potpise)...s ovom recenicom mislim da smo dosta blize njegovom dolasku.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 19 jul 2012, 10:41

ma samo jos treba DH12 i ovaj piertus i niko vise ba kakav west
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 19 jul 2012, 11:08

Sinoc sam na nba.com gledao mali video o tradeu Howarda i upravu su kada su rekli da nikako ne moze ici zamjena 1 za 1. Eh, sada su ukljuceni Cavsi kojima bi trebao pripasti Bynum, Lakersima Howard, a Orlandu pickovi i Varejao. Mislim da je Howard blizu nama vise nego ikada.

Ostalo je samo ime.....

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 19 jul 2012, 14:43

neno#4 je napisao/la:Sinoc sam na nba.com gledao mali video o tradeu Howarda i upravu su kada su rekli da nikako ne moze ici zamjena 1 za 1. Eh, sada su ukljuceni Cavsi kojima bi trebao pripasti Bynum, Lakersima Howard, a Orlandu pickovi i Varejao. Mislim da je Howard blizu nama vise nego ikada.
Zaboravljas bitnu cinjenicu koja koci cijeli trejd...To je da ORL pored Howarda zeli da 'uvali' i jedan svoj los ugovor,a druge ekipe ne pristaju na to,posebno zbog capa naredne sezone...

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 19 jul 2012, 14:53

neno#4 je napisao/la:Sinoc sam na nba.com gledao mali video o tradeu Howarda i upravu su kada su rekli da nikako ne moze ici zamjena 1 za 1. Eh, sada su ukljuceni Cavsi kojima bi trebao pripasti Bynum, Lakersima Howard, a Orlandu pickovi i Varejao. Mislim da je Howard blizu nama vise nego ikada.
Zaboravljas bitnu cinjenicu koja koci cijeli trejd...To je da ORL pored Howarda zeli da 'uvali' i jedan svoj los ugovor,a druge ekipe ne pristaju na to,posebno zbog capa naredne sezone...
Cleveleand i Houston bi to htjeli ako bi im Baynum garantoao da ce produziti , a problem je sto to on nece :?

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 19 jul 2012, 14:54

Kobe Bryant je napisao/la:
Cleveleand i Houston bi to htjeli ako bi im Baynum garantoao da ce produziti , a problem je sto to on nece :?
Sta nije rekao da bi produzio sa Cavsima?

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 19 jul 2012, 14:56

Rule_hz je napisao/la:ma samo jos treba DH12 i ovaj piertus i niko vise ba kakav west

West je definitivno bolja opcija od Blake-a
NEZALAGANJE je napisao/la:Zaboravljas bitnu cinjenicu koja koci cijeli trejd...To je da ORL pored Howarda zeli da 'uvali' i jedan svoj los ugovor,a druge ekipe ne pristaju na to,posebno zbog capa naredne sezone...

Koliko sam ja shvatio niko ne zeli prihvatiti ugovor od Turkoglua ali Lakersi bi mogli eventualno uzeti Richardsona sa nesto slabijim ugovorom od njegovog.

P.S.Nigdje nije receno da Bynum nece produziti sa Cavsima ili Houstonom...on da je zelio igrati u nekoj velikoj fransizi zalagao bi se za ostanak u Lakersima a ocigledno je da nema nista protiv odlaska.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 19 jul 2012, 15:03

Orlando bi da se hebe ali da mu ne udje. Takvu politiku vodi njihov GM. Prema posljednjim informacijama trade bi trebao izgledati ovako:

Lakers get: Howard, Richardson
Lakers out: Bynum

Orlando get: Varejao, draft picks
Orlando out: Howard, Richardson

Cleveland get: Bynum
Cleveland out: Varejao, draft picks

Mozda budu jos koji igraci ukljuceni, ali ovi se igraci spominju u medijima.
Da sam na Kupchak-ovom mjestu postavio bih deadline Orlandu gdje se trebaju izjasniti jesu li za trade. Ja licno mislim da Howard nece zavrsiti u Lakersima, a Orlando bi mogao ostati praznih ruku ukoliko budu vodili i dalje ovakvu politiku. Odbili su Netse jer su htjeli jos pick-ova, zatim se stice utisak da od Lakersa i od Cavsa ocekuju da u trade ukljuce Bryanta i Irvinga. Isto tako Houston nece trade-ovati svoje perspektivne igrace bez saglasnosti Howarda da ce produziti ugovor (ako je vjerovati posljednjim natpisima u medijima on odbija takvu mogucnost). Dakle kada se sve sabere opcije su im svedene na minimum i postoji velika sansa da na kraju ostanu praznih ruku i Howard ode u Dallas kao FA naredne sezone, a vec se spekulise da nece nastupati za Orlando ukoliko ga ne trade-uju, iako mislim da on na to nema pravo po ugovoru i da bi mogao biti suspendovan.

PS: Bynum je spreman produziti ugovor sa Cavsima. Navodno mu se svidja stil igre Irvinga i nacin rada Scotta. Mediji kazu da je sve spremno samo Orlando koci i ocekuje bolju ponudu.

sejo90
Kontakt:

Post Postao/la sejo90 » 19 jul 2012, 17:15

amerosm je napisao/la:Orlando bi da se hebe ali da mu ne udje. Takvu politiku vodi njihov GM. Prema posljednjim informacijama trade bi trebao izgledati ovako:

Lakers get: Howard, Richardson
Lakers out: Bynum

Orlando get: Varejao, draft picks
Orlando out: Howard, Richardson

Cleveland get: Bynum
Cleveland out: Varejao, draft picks

Mozda budu jos koji igraci ukljuceni, ali ovi se igraci spominju u medijima.
Da sam na Kupchak-ovom mjestu postavio bih deadline Orlandu gdje se trebaju izjasniti jesu li za trade. Ja licno mislim da Howard nece zavrsiti u Lakersima, a Orlando bi mogao ostati praznih ruku ukoliko budu vodili i dalje ovakvu politiku. Odbili su Netse jer su htjeli jos pick-ova, zatim se stice utisak da od Lakersa i od Cavsa ocekuju da u trade ukljuce Bryanta i Irvinga. Isto tako Houston nece trade-ovati svoje perspektivne igrace bez saglasnosti Howarda da ce produziti ugovor (ako je vjerovati posljednjim natpisima u medijima on odbija takvu mogucnost). Dakle kada se sve sabere opcije su im svedene na minimum i postoji velika sansa da na kraju ostanu praznih ruku i Howard ode u Dallas kao FA naredne sezone, a vec se spekulise da nece nastupati za Orlando ukoliko ga ne trade-uju, iako mislim da on na to nema pravo po ugovoru i da bi mogao biti suspendovan.

PS: Bynum je spreman produziti ugovor sa Cavsima. Navodno mu se svidja stil igre Irvinga i nacin rada Scotta. Mediji kazu da je sve spremno samo Orlando koci i ocekuje bolju ponudu.
slazem se u potpunosti.. Magic se ponasa kao da imaju 4 asa, a zapravo blefaju sa parom dvojki i moze im se desiti da naboljeg centra lige ispuste za nista.. mozda oni u nomalnim okolnostima i ne traze puno, ali lik nece svakako da igra za njih, zato moraju da uzmu neku od ponuda

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 19 jul 2012, 17:55

Evo mojih zelja za pojacavanje klupe:

Leonardo Barbosa - iskoristiti MLE i potpisati s njim na dvije godine
Mikael Pietrus - vet-minimum

Inace Jamison je odbio ponudu Bobcatsa od 8 miliona $ za dvije sezone i prihvatio vet-minimum od strane Lakersa. U Nash-u smo dobli vise nego vrhunskog PG-a, jer igraci se odricu novca jer znaju da postoji velika sansa da osvoje titulu.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 20 jul 2012, 15:29

Samo se nadam da Kupchak ne ceka odluku Magic-a u vezi Howarda i da radi na pojacavanju klupe bez obzira kako se sapunica Howard zavrsila. Treba pokusati dovesti Pietrusa, Barbosu i Westa kako bi se podigao nivo klupe.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 20 jul 2012, 15:32

Dosada je uradio odlican posao. Doveo je Nasha, doveo Jamisona, dovest ce sigurno jos 1-2 igraca za klupu. Trazi se najbolje rjesenje bez obzira sta bilo sa Howardom. A ja iskreno ne mogu vjerovati da ce Bynum ako ostane otaljavati sezonu. To je prakticno nemoguce.

Ostalo je samo ime.....

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 20 jul 2012, 15:41

Kao sto rekose na ESPN-u najgori moguci scenario za Lakerse je da udju u sezonu sa drugim najboljim centrom lige. Ja mislim da ce Bynum praviti probleme sve dok mu Lakersi ne ponude maksimalno produzenje ugovora i zato mislim da je za nas najbolje da se sapunica Howard sto prije rijesi da znamo na cemu smo.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 20 jul 2012, 15:46

Ja iskreno mislim da Endi ne pravi tolike probleme kao sto se pise. Svjestan je on cinjenice da su Lakersi najbolji izbor za njega u svakom smislu. Borba za titulu i sve sto dolazi s tim. Naravno da ti nije drago kada zele da te zamijene sa covjekom sa kojim te stalno porede.

Ostalo je samo ime.....

Odgovori

Natrag na “LA Lakers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.