Joj jest vam merak večer
kako su pisali o ovome ferencvarošu, ja sam mislio da je to neka ekipa koja gazi sve pred sobombordoakapitar je napisao/la:Pa ovaj Ferencvaros ne bi bio medju prvih 5 ekipa u nasoj ligi! Smijesna ekipa koju bi i onaj Balsan izbacio...
Da, ja sam kompleksas a ti dosao da slavis opet na nasim temama.ZaLe98 je napisao/la:Joker najveći kompleksaš![]()
Joj jest vam merak večer
ta na na na na Horde su..joker90 je napisao/la:Da, ja sam kompleksas a ti dosao da slavis opet na nasim temama.ZaLe98 je napisao/la:Joker najveći kompleksaš![]()
Joj jest vam merak večer
Pocuclaj ga provokatorcicu, pozz..ZaLe98 je napisao/la:ta na na na na Horde su..joker90 je napisao/la:Da, ja sam kompleksas a ti dosao da slavis opet na nasim temama.ZaLe98 je napisao/la:Joker najveći kompleksaš![]()
Joj jest vam merak večer
Nebitno. Šprdancija. Ovi odigrali k'o Sarajevo sinoć. Trenersko nadmudrivanje. Pozz!
decko, sarajevo je preko 400k ulozilo u obnavljanje nekih stvari na kosevuSlevinKelevra je napisao/la:Uostalom, koji ce **** zastava jednog kluba na gradskom stadionu, ako taj klub nema utakmicu taj dan.
Ja bi volio da sa Standardom igramo u Zenici. Bolji stadion, bolji travnjak, 15 000 ljudi napravi ludnicu. Na Kosevu bi nas se trebalo 60 000 da se zatrese kako treba.Pitaristok je napisao/la:decko, sarajevo je preko 400k ulozilo u obnavljanje nekih stvari na kosevuSlevinKelevra je napisao/la:Uostalom, koji ce **** zastava jednog kluba na gradskom stadionu, ako taj klub nema utakmicu taj dan.
budi ti sarajevu zahvalan inace bi sa standardom u zenici igrali
Uozbilji se,malo vise od 15 milja na Kosevu sada bilo,a da u Zenici bude puno..SlevinKelevra je napisao/la:Ja bi volio da sa Standardom igramo u Zenici. Bolji stadion, bolji travnjak, 15 000 ljudi napravi ludnicu. Na Kosevu bi nas se trebalo 60 000 da se zatrese kako treba.Pitaristok je napisao/la:decko, sarajevo je preko 400k ulozilo u obnavljanje nekih stvari na kosevuSlevinKelevra je napisao/la:Uostalom, koji ce **** zastava jednog kluba na gradskom stadionu, ako taj klub nema utakmicu taj dan.
budi ti sarajevu zahvalan inace bi sa standardom u zenici igrali
Posjeta je bila veca od 15 000, a kad skontas da smo igrali u losem terminu, a da je vrijeme bilo lose (tropske vrucine, pa kisa) moramo biti zadovoljni posjetom. Da je utakmica bila u 21, mislim da bi lagano prebacili dvacet. S druge strane, ja nisam spomenuo Bilino u kontesktu madjara, vec Standarda, koji ce biti jedan od najboljih i najslavnijih klubova koji je ikada posjetio nasu zemlju. Mislim da bi ta tekma privukla barem 10 000 na Bilino polje (a vjerujem i vise) sto bi bilo dovoljno da napravimo paklenu atmosferu.mma_hz je napisao/la:Uozbilji se,malo vise od 15 milja na Kosevu sada bilo,a da u Zenici bude puno..SlevinKelevra je napisao/la:
Ja bi volio da sa Standardom igramo u Zenici. Bolji stadion, bolji travnjak, 15 000 ljudi napravi ludnicu. Na Kosevu bi nas se trebalo 60 000 da se zatrese kako treba.![]()
![]()
![]()
@Dzole; Jako fino i objektivno napisano,bez provociranja i lupetanja gluposti. Aferim!DzoleZeljo je napisao/la:Nemojte biti smijesni molim vas. Lech je igrao onoliko koliko i Zeljo protiv Maltezana. Dakle, maksimalno cuvanje snage, ujedno bez otkrivanje bilo kakve taktike. FK Sarajevo je samo sebe fakticki izbacilo. To je takav nivo igre, jos uvijek vise dimenzija za nas. Mnogima se cini kao se se nesto moglo, ali cinjenica govori da se u 180 nije stvorila adekvatna prilika za gol, valjda ocivata pravo stanje, a ne "kao eto nisu toliko bolji".
Nema to veze sa tim, ljudi su jednostavno daleko iznad nas.
Nasim ovdje u BIH je vrlo tesko svatiti, da je ogromna razlika izmedu CL i EL. U CL ama bas svi znaju sto su tu, dok u EL uvijek mozes naletiti na ekipu koja je rotirala puno, dok u CL to necete nikada vidjeti. Morat ce proci jos dosta vremena, ili ce Vasi svatiti da Vam ovaj pristup sada ne moze donjeti prolaz dalje, jer nosioci za CL tesko da mozete biti, a iskreno tesko da bi se DInamo mogao nositi sa nekom ekipikom iz CL da krene kvalifikacije kao nenosilac.
Tako, smirite dozivljaje. Ako zelite naprijed, Vama trebaju igraci tipa kao ovaj Nigerijac sto je stigao, a ne igraci koji su spori, tj u prevodu koji samo mogu nesto napraviti u nasoj ligi kada je guranje upitanju.
FK Sarajevo je odigralo koliko je moglo i to je vrhunac iako mnogo to ne vide a oni koji vide ne zele jos sebi da priznaju. Zato je zaista klubu vrsiti bilo kakvu uspordu i sada kenjati kako ste vi mogli, itd...
Svako ima svoje, i neka ide naprijed kako misli da je najbolje. Prosle sezone Sarajevo je kroz dosta laksi raspored doslo do 3 predkola EL, pa su kasnije prosli u Play-Off. Zeljo vazda dobije **** tezak raspored, ali evo konacno je svaceno kako se treba igraci jedna EL tekma.
Sve si fino rekao i Fala na postu, al ga usra s ovom zadnjem rečenicom. Sarajevo kroz dosta lakši raspored došlo do play offa, Haugesund je na nivo Ferenca, Atromitos malo lošiji od Lecha, meheng 5x jaci od standarda...DzoleZeljo je napisao/la:Nemojte biti smijesni molim vas. Lech je igrao onoliko koliko i Zeljo protiv Maltezana. Dakle, maksimalno cuvanje snage, ujedno bez otkrivanje bilo kakve taktike. FK Sarajevo je samo sebe fakticki izbacilo. To je takav nivo igre, jos uvijek vise dimenzija za nas. Mnogima se cini kao se se nesto moglo, ali cinjenica govori da se u 180 nije stvorila adekvatna prilika za gol, valjda ocivata pravo stanje, a ne "kao eto nisu toliko bolji".
Nasim ovdje u BIH je vrlo tesko svatiti, da je ogromna razlika izmedu CL i EL. U CL ama bas svi znaju sto su tu, dok u EL uvijek mozes naletiti na ekipu koja je rotirala puno, dok u CL to necete nikada vidjeti. Morat ce proci jos dosta vremena, ili ce Vasi svatiti da Vam ovaj pristup sada ne moze donjeti prolaz dalje, jer nosioci za CL tesko da mozete biti, a iskreno tesko da bi se DInamo mogao nositi sa nekom ekipikom iz CL da krene kvalifikacije kao nenosilac.
Tako, smirite dozivljaje. Ako zelite naprijed, Vama trebaju igraci tipa kao ovaj Nigerijac sto je stigao, a ne igraci koji su spori, tj u prevodu koji samo mogu nesto napraviti u nasoj ligi kada je guranje upitanju.
FK Sarajevo je odigralo koliko je moglo i to je vrhunac iako mnogo to ne vide a oni koji vide ne zele jos sebi da priznaju. Zato je zaista klubu vrsiti bilo kakvu uspordu i sada kenjati kako ste vi mogli, itd...
Svako ima svoje, i neka ide naprijed kako misli da je najbolje. Prosle sezone Sarajevo je kroz dosta laksi raspored doslo do 3 predkola EL, pa su kasnije prosli u Play-Off. Zeljo vazda dobije **** tezak raspored, ali evo konacno je svaceno kako se treba igraci jedna EL tekma.
Ja bi ipak rekao da je Ferenc jači od Haugesunda,a slabiji od Atromitosa,a Standard je jači od Atromitosa,a puuuno slabiji od Borusije.Pitaristok je napisao/la:Sve si fino rekao i Fala na postu, al ga usta s ovom zadnjem rečenicom. Sarajevo kroz dosta lakši raspored došlo do play offa, Haugesund je na nivo Ferenca, Atromitos malo lošiji od Lecha, meheng 5x jaci od standarda...DzoleZeljo je napisao/la:Nemojte biti smijesni molim vas. Lech je igrao onoliko koliko i Zeljo protiv Maltezana. Dakle, maksimalno cuvanje snage, ujedno bez otkrivanje bilo kakve taktike. FK Sarajevo je samo sebe fakticki izbacilo. To je takav nivo igre, jos uvijek vise dimenzija za nas. Mnogima se cini kao se se nesto moglo, ali cinjenica govori da se u 180 nije stvorila adekvatna prilika za gol, valjda ocivata pravo stanje, a ne "kao eto nisu toliko bolji".
ja to pokušavam svojim ahbabima objasniti uživo, ali ne ide. svaka čast na postu i nemam ništa doodati, osim što si malo pogriješio u procjeni lakši/teži raspored.DzoleZeljo je napisao/la:Nemojte biti smijesni molim vas. Lech je igrao onoliko koliko i Zeljo protiv Maltezana. Dakle, maksimalno cuvanje snage, ujedno bez otkrivanje bilo kakve taktike. FK Sarajevo je samo sebe fakticki izbacilo. To je takav nivo igre, jos uvijek vise dimenzija za nas. Mnogima se cini kao se se nesto moglo, ali cinjenica govori da se u 180 nije stvorila adekvatna prilika za gol, valjda ocivata pravo stanje, a ne "kao eto nisu toliko bolji".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.