Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
casillas je najbolji svih vremena za mene,kada zavrsi karijeru to ce biti i oficijalno . pred njim je jos mnogo toga kako sa realom tako i sa espanom. 

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
A zamisli samo lica navijaca Milana da ode u Juve poslije samo jedne sezone u Realu.
A ne znam, ne bi to uopste bio los dogovor kad se malo bolje pogleda. Diego je klasa ipak (ne kao Kaka), a Chielini je jedan od najboljih odbranbenih igraca na svijetu. Obojica su jos jako mladi. Mislim cak da Juve ovo ne bi prihvatio.

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
juve bi ovo prihvatio prijatelju, i to objerucke
bi se narugali milanu u po face kad bi se ovo desilo, mada 100% nece.

Kaka je briljantan igrac, ali i ova dvojica su klasa. Kazem ti, to bi bila otimacina Reala kad bi se ovo desilo. Kaka i pored toga sto je jos uvijek dobar, nije vise onako mocan igrac kao prije. Real bi dobio dvojicu igraca koji mogu jako dugo da igraju za tim. Dobili bi sjajnog stopera za narednih 7-8 godina i igraca koji je genije na sredini terena. U najboljem izdanju moze igrati kao Kaka. Sjajan posao za Real. Ja to tako vidim. Licno cu smatrati upravu Juventusa glupom ako se ovo ikad ostvari.
diego u najboljem izdanju moze pokazat ko kaka u najgorem. ma sta vam je ljudi to je isto ko da je neko napisao torres ide u zelju a na anfield dolazi bekric. real ganja kaku 3 sezone i sad da ga pusti za ovu dvojicu kazem vam ja ne bi njeg dao perez za citavu seriu a.

Maske su pale

José María Gutiérrez Hernández....ili ti ga Guti

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Cekaj samo da Pipita ovo vidi. 

J.VALDANO I PERNIA preds.Racinga kako pise MARCA I AS nalaze se na stadionu Bernabeu i transfer bi u sljedecim satima mogao biti i oficialan
pozzz za MAN.UND,ARSENAL,CHELZI,BARCU....itd...
S.CANALES
netreba nam Ribery koji je gotov
malo malo pa povreda..momak je sjajan..samo 18g koji ce to igrac biti 

S.CANALES

woooow ... El Mundo Deportivo..miky_hz je napisao/la:
Maske su pale![]()
Jose Maria Guti, najbolji veznjak svih vremena poslije Zinedinea Zidane je poceo karijeru u Realovoj skoli, i u Real Madridu ce je zavrsiti.
Jose Maria Guti nikad nije obukao dres Barcelone niti ce ga kad obuci. Jose Maria Guti, Jose Maria Guti, Jose Maria Guti

Ja vec cestitao preko bloga, ali evo nije ukinuta. Danas odbijena jos jedna zalbamiky_hz je napisao/la:
Mozda za rodjendan haha![]()
Posto mu je danas 25-ti rodjendan

Govorimo o DieguTrasimaco je napisao/la:Kaka je briljantan igrac, ali i ova dvojica su klasa. Kazem ti, to bi bila otimacina Reala kad bi se ovo desilo. Kaka i pored toga sto je jos uvijek dobar, nije vise onako mocan igrac kao prije. Real bi dobio dvojicu igraca koji mogu jako dugo da igraju za tim. Dobili bi sjajnog stopera za narednih 7-8 godina i igraca koji je genije na sredini terena. U najboljem izdanju moze igrati kao Kaka. Sjajan posao za Real. Ja to tako vidim. Licno cu smatrati upravu Juventusa glupom ako se ovo ikad ostvari.

/agreeA_d_0 je napisao/la:diego u najboljem izdanju moze pokazat ko kaka u najgorem. ma sta vam je ljudi to je isto ko da je neko napisao torres ide u zelju a na anfield dolazi bekric. real ganja kaku 3 sezone i sad da ga pusti za ovu dvojicu kazem vam ja ne bi njeg dao perez za citavu seriu a.
- Nail for Real
- Kontakt:
Mozda lici,ali mislim da nije to on,kao sto rece Pipita on je u Realovoj skoli poceo...miky_hz je napisao/la:
Maske su pale![]()
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
-
- Kontakt:
pa jel vi stvarno mislite da je ono guti u barcinom dresu??? mogu i ja pokazati sliku krojfa u dresu reala, šta ćete sad???????
adje pokazi kad si tolko pametan.madridista je napisao/la:pa jel vi stvarno mislite da je ono guti u barcinom dresu??? mogu i ja pokazati sliku krojfa u dresu reala, šta ćete sad???????
pipita, najbolji vezni nakon zidana je segio buskets.
pa jes... moramo ja i ti malo glumiti cikcanguWolverine je napisao/la:adje pokazi kad si tolko pametan.madridista je napisao/la:pa jel vi stvarno mislite da je ono guti u barcinom dresu??? mogu i ja pokazati sliku krojfa u dresu reala, šta ćete sad???????
pipita, najbolji vezni nakon zidana je segio buskets.

pa ebo vas rucak, ja u photoshopu napravim pameli anderson jos tri sise

Najveca nada Spanjolske, Sergio Canales, je novi igrac Real Madrida!
Ostaje na posudbi u Racingu do kraja ove sezone. Real ce ga onda dovesti na predsezonskom dijelu, i ako zadovolji, na sadasnjih €5 miliona dodace jos €10 miliona, i Canales ce igrati za njih, ako ne zadovolji, ostaje jos jednu sezonu na posudbi u Racingu. Zaradjivat ce €1.5 miliona po sezoni.
Dogovor je postignut prije 2 sata
Ostaje na posudbi u Racingu do kraja ove sezone. Real ce ga onda dovesti na predsezonskom dijelu, i ako zadovolji, na sadasnjih €5 miliona dodace jos €10 miliona, i Canales ce igrati za njih, ako ne zadovolji, ostaje jos jednu sezonu na posudbi u Racingu. Zaradjivat ce €1.5 miliona po sezoni.
- Marseille84
- Kontakt:
Casillas je napisao/la:Najveca nada Spanjolske, Sergio Canales, je novi igrac Real Madrida!
Eto pojačanja
Po cemu li je najveca nada samo da mi je znati, po ona dva gola Sevilji
Jos jedan mladi igrac kojeg ce real unistit

nema potpisa
Za koji ti klub navijas bogati? Samo da znam koju ligu pratis.Admir_Sa je napisao/la:Po cemu li je najveca nada samo da mi je znati, po ona dva gola Sevilji![]()
Jos jedan mladi igrac kojeg ce real unistit
dao je i iz slobodnjaka osasuni
slazem se da mu real nije bas pametan potez
bolje u valenciju ili sevillu ja mu zelim da uspije u svakom slucaju 

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
@ admir_sa
....
....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.