Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

CRNI_SA
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la CRNI_SA » 05 feb 2010, 12:58

casillas je najbolji svih vremena za mene,kada zavrsi karijeru to ce biti i oficijalno . pred njim je jos mnogo toga kako sa realom tako i sa espanom. 8-)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 05 feb 2010, 13:58

A zamisli samo lica navijaca Milana da ode u Juve poslije samo jedne sezone u Realu. :lol: A ne znam, ne bi to uopste bio los dogovor kad se malo bolje pogleda. Diego je klasa ipak (ne kao Kaka), a Chielini je jedan od najboljih odbranbenih igraca na svijetu. Obojica su jos jako mladi. Mislim cak da Juve ovo ne bi prihvatio.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 05 feb 2010, 14:29

juve bi ovo prihvatio prijatelju, i to objerucke :lol: bi se narugali milanu u po face kad bi se ovo desilo, mada 100% nece.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 05 feb 2010, 14:50

Kaka je briljantan igrac, ali i ova dvojica su klasa. Kazem ti, to bi bila otimacina Reala kad bi se ovo desilo. Kaka i pored toga sto je jos uvijek dobar, nije vise onako mocan igrac kao prije. Real bi dobio dvojicu igraca koji mogu jako dugo da igraju za tim. Dobili bi sjajnog stopera za narednih 7-8 godina i igraca koji je genije na sredini terena. U najboljem izdanju moze igrati kao Kaka. Sjajan posao za Real. Ja to tako vidim. Licno cu smatrati upravu Juventusa glupom ako se ovo ikad ostvari.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 05 feb 2010, 14:57

diego u najboljem izdanju moze pokazat ko kaka u najgorem. ma sta vam je ljudi to je isto ko da je neko napisao torres ide u zelju a na anfield dolazi bekric. real ganja kaku 3 sezone i sad da ga pusti za ovu dvojicu kazem vam ja ne bi njeg dao perez za citavu seriu a.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 feb 2010, 17:29

slika

Maske su pale 8-)

José María Gutiérrez Hernández....ili ti ga Guti :P
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 05 feb 2010, 17:40

Cekaj samo da Pipita ovo vidi. :lol:

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 05 feb 2010, 17:53

J.VALDANO I PERNIA preds.Racinga kako pise MARCA I AS nalaze se na stadionu Bernabeu i transfer bi u sljedecim satima mogao biti i oficialan :mrgreen: :mrgreen: pozzz za MAN.UND,ARSENAL,CHELZI,BARCU....itd...

S.CANALES ;) netreba nam Ribery koji je gotov :mrgreen: malo malo pa povreda..momak je sjajan..samo 18g koji ce to igrac biti :D

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 05 feb 2010, 18:11

miky_hz je napisao/la:slika

Maske su pale 8-)

woooow ... El Mundo Deportivo..

Jose Maria Guti, najbolji veznjak svih vremena poslije Zinedinea Zidane je poceo karijeru u Realovoj skoli, i u Real Madridu ce je zavrsiti.

Jose Maria Guti nikad nije obukao dres Barcelone niti ce ga kad obuci. Jose Maria Guti, Jose Maria Guti, Jose Maria Guti

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 05 feb 2010, 18:14

miky_hz je napisao/la:
Mozda za rodjendan haha :mrgreen:

Posto mu je danas 25-ti rodjendan ;)
Ja vec cestitao preko bloga, ali evo nije ukinuta. Danas odbijena jos jedna zalba :D

Trasimaco je napisao/la:Kaka je briljantan igrac, ali i ova dvojica su klasa. Kazem ti, to bi bila otimacina Reala kad bi se ovo desilo. Kaka i pored toga sto je jos uvijek dobar, nije vise onako mocan igrac kao prije. Real bi dobio dvojicu igraca koji mogu jako dugo da igraju za tim. Dobili bi sjajnog stopera za narednih 7-8 godina i igraca koji je genije na sredini terena. U najboljem izdanju moze igrati kao Kaka. Sjajan posao za Real. Ja to tako vidim. Licno cu smatrati upravu Juventusa glupom ako se ovo ikad ostvari.
Govorimo o Diegu :roll: Prosjecan igrac...

A_d_0 je napisao/la:diego u najboljem izdanju moze pokazat ko kaka u najgorem. ma sta vam je ljudi to je isto ko da je neko napisao torres ide u zelju a na anfield dolazi bekric. real ganja kaku 3 sezone i sad da ga pusti za ovu dvojicu kazem vam ja ne bi njeg dao perez za citavu seriu a.
/agree

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 05 feb 2010, 18:15

miky_hz je napisao/la:slika

Maske su pale 8-)

Mozda lici,ali mislim da nije to on,kao sto rece Pipita on je u Realovoj skoli poceo...
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

madridista
Kontakt:

Post Postao/la madridista » 05 feb 2010, 18:22

pa jel vi stvarno mislite da je ono guti u barcinom dresu??? mogu i ja pokazati sliku krojfa u dresu reala, šta ćete sad???????

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 05 feb 2010, 18:42

madridista je napisao/la:pa jel vi stvarno mislite da je ono guti u barcinom dresu??? mogu i ja pokazati sliku krojfa u dresu reala, šta ćete sad???????
adje pokazi kad si tolko pametan.

pipita, najbolji vezni nakon zidana je segio buskets.

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 05 feb 2010, 18:47

Wolverine je napisao/la:
madridista je napisao/la:pa jel vi stvarno mislite da je ono guti u barcinom dresu??? mogu i ja pokazati sliku krojfa u dresu reala, šta ćete sad???????
adje pokazi kad si tolko pametan.

pipita, najbolji vezni nakon zidana je segio buskets.
pa jes... moramo ja i ti malo glumiti cikcangu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

pa ebo vas rucak, ja u photoshopu napravim pameli anderson jos tri sise :mrgreen:

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 05 feb 2010, 20:09

Najveca nada Spanjolske, Sergio Canales, je novi igrac Real Madrida!

Ostaje na posudbi u Racingu do kraja ove sezone. Real ce ga onda dovesti na predsezonskom dijelu, i ako zadovolji, na sadasnjih €5 miliona dodace jos €10 miliona, i Canales ce igrati za njih, ako ne zadovolji, ostaje jos jednu sezonu na posudbi u Racingu. Zaradjivat ce €1.5 miliona po sezoni.

Dogovor je postignut prije 2 sata

Marseille84
Kontakt:

Post Postao/la Marseille84 » 05 feb 2010, 20:22

Casillas je napisao/la:Najveca nada Spanjolske, Sergio Canales, je novi igrac Real Madrida!

Ostaje na posudbi u Racingu do kraja ove sezone. Real ce ga onda dovesti na predsezonskom dijelu, i ako zadovolji, na sadasnjih €5 miliona dodace jos €10 miliona, i Canales ce igrati za njih, ako ne zadovolji, ostaje jos jednu sezonu na posudbi u Racingu. Zaradjivat ce €1.5 miliona po sezoni.

Dogovor je postignut prije 2 sata

Eto pojačanja

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 05 feb 2010, 20:25

Po cemu li je najveca nada samo da mi je znati, po ona dva gola Sevilji :roll: :roll: Jos jedan mladi igrac kojeg ce real unistit
nema potpisa

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 05 feb 2010, 20:28

Admir_Sa je napisao/la:Po cemu li je najveca nada samo da mi je znati, po ona dva gola Sevilji :roll: :roll: Jos jedan mladi igrac kojeg ce real unistit
Za koji ti klub navijas bogati? Samo da znam koju ligu pratis.

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 05 feb 2010, 20:29

dao je i iz slobodnjaka osasuni ;) slazem se da mu real nije bas pametan potez :roll: bolje u valenciju ili sevillu ja mu zelim da uspije u svakom slucaju :?
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 05 feb 2010, 20:32

@ admir_sa

....

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.