FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Frutek
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Frutek » 07 jul 2010, 15:40

husein veličanstveni je napisao/la:Neće Spalević potpisivati za Zvijezdu, kažu da je tražio više novca nego što vrijedi a i otišao je negdje u Srbiju, mislim u Kragujevac al nisam siguran. Mi smo doveli od napadača Tosunovića a ubrzo će doći još jedan odličan napadač.
Rek´o mi je Devil ja skroz zaboravio :lol: :lol: :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 jul 2010, 23:31

Ja im u upravi ebem mrtve, cim su mogli dozvoliti da nase djete Mehmewdalija Covic ode u Celik, a oni ne mrdnu kurcem da bi vratili ga na Tusanj... neka idu u pizdu materinu svoju krepali dabogda sve do jednog " NE TUZLAK" u nasoj upravi jer njima nije stalo da ekipa bude prvak ili imamo stadion
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 08 jul 2010, 00:20

SaltCityAttack je napisao/la:Ja im u upravi ebem mrtve, cim su mogli dozvoliti da nase djete Mehmewdalija Covic ode u Celik, a oni ne mrdnu kurcem da bi vratili ga na Tusanj... neka idu u pizdu materinu svoju krepali dabogda sve do jednog " NE TUZLAK" u nasoj upravi jer njima nije stalo da ekipa bude prvak ili imamo stadion
Jebote ode u Čelik :( , koji debili pridružujem se tvojim željama i čestitkama :twisted: :roll: , odakle je on uopšte neko mi reče Sanđaklija (Šabović) :lol: :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 08 jul 2010, 09:38

Kako stvari stoje priejatelji vi bi mogli igrati sa 11 igraca u polju i sa 1 na klupi...pa sta se to desava kod vas?? :roll: :roll: :roll:
1947!

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 08 jul 2010, 11:16

Bogami, ne sviđa mi se ova situacija nikako, sve ovo ide na gore. :(
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 08 jul 2010, 15:28

Jutros na trening stigao i Saranovic :D :D :D

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 08 jul 2010, 15:37

solar je napisao/la:Jutros na trening stigao i Saranovic :D :D :D
Ej to, doso jedan sad moraju 2 otic :mrgreen:.
Naravno najmanje :mrgreen:.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 08 jul 2010, 16:02

guber90 je napisao/la:
Ozbiljno, ma nece valjda niko ici vise...ionako smo jedva skupili ekipu...jos samo da se Grado vrati i to je to :D

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 08 jul 2010, 16:03

solar je napisao/la:
guber90 je napisao/la:
Ozbiljno, ma nece valjda niko ici vise...ionako smo jedva skupili ekipu...jos samo da se Grado vrati i to je to :D
Ja nevjerujem u to dok se nezavrsi prelazni rok :mrgreen:, naravno nadam se da jeste tako ali su cijelu ovu pauzu medili kako ce oni ovo i oni, a samo prodaju igarce.

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 08 jul 2010, 16:21

Pa momak je trenirao sa ekipom jutros, a da li je potpisao il' ce potpisat, to ne znam.

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 08 jul 2010, 16:29

solar je napisao/la:Pa momak je trenirao sa ekipom jutros, a da li je potpisao il' ce potpisat, to ne znam.
Hehe ma nekazem da ti lazes, nego lazu ovi u upravi nije malo, a vjerujem da ce on i potpisat ali me to toliko i nebrine koliko to ko ce jos otic, naravno nadam se niko :D.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 jul 2010, 16:31

Znal ko sta je sa Milosevicem i Crnogorcem ?? Ako je istina za Saranovica bilo bi dobro pojacanje,on i Smajlovic u napadu :mrgreen:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

ajla
Kontakt:

Post Postao/la ajla » 08 jul 2010, 17:26

harry_90 je napisao/la:Znal ko sta je sa Milosevicem i Crnogorcem ?? Ako je istina za Saranovica bilo bi dobro pojacanje,on i Smajlovic u napadu :mrgreen:
vidim informisaniste vec o ŠAranoviću...al ev jos jedna informacija Okanovic danas skinuo gips.... :D :D :D
FKR 1987..

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 jul 2010, 18:03

ajla je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Znal ko sta je sa Milosevicem i Crnogorcem ?? Ako je istina za Saranovica bilo bi dobro pojacanje,on i Smajlovic u napadu :mrgreen:
vidim informisaniste vec o ŠAranoviću...al ev jos jedna informacija Okanovic danas skinuo gips.... :D :D :D
Djaba kad nemoze opet igrat ..

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 jul 2010, 18:06

Šaranović i Borogovac u Slobodi

Ekipa tuzlanske Slobode sve se više pojačava pred početak nadolazeće sezone Premijer lige. Novo pojačanje Tuzlaka od danas je Edin Šaranović a na probi se našao i bivši junior ovog kluba, Semir Borogovac.

Zbog teške finansijske situacije u klubu, ekipa Slobode odlučila je uštediti novac i prvi dio priprema odraditi u Tuzli i na obroncima obližnjeg izletišta Ilinčica.

Međutim, da u klubu iz rudarske 2 ne sjede skrštenih ruku pokazuje činjenica da polako sklapaju kvalitetan tim za narednu sezonu Premijer lige BiH. Nakon što je većina igrača iz prošle sezone produžila ugovore, osim Miloševća i Karadže, u Tuzlu su počela pristizati i pojačanja.

Nakon dolaska Dejana Drakula, potpis na ugovor sa Slobodom danas je stavio bivši napadač Sarajeva i Olimpika, Edin Šaranović. Šaranović je u drugom dijelu prošle sezone sa dosta uspjeha nosio dres tima sa Otoke. Iako je nedavno najavio da će okačiti kopačke o klin, Šaranović se odlučio na dolazak u redove Slobode.

Osim njega, danas je na probu stigao i mladi Semir Borogovac. Iza Borogovca je sjajna sezona u dresu živiničkog Slavena gdje je postigao 3 gola i dodao 14 asistencija. Iako je po prirodi napadač, Borogovac je čitavu prošlu sezonu odigrao na poziciji lijevog bočnog gdje se i više nego dobro snašao.

Borogovac je dobro poznat stručnjacima sa Tušnja jer je dijete Slobode koje nikada nije dobilo pravu šansu u prvom timu. Borogovac ima kombinacija i za odlazak u inostranstvo ali trenutno trenira sa Slobodom sa kojom bi ukoliko zadovolji ukuse šefa stručnog štaba Vlatka Glavaša, trebao i potpisati ugovor.

Nikolić blizu potpisa, Crnogorac se vraća

Već nekoliko dana sa ekipom Slobode trenira i Staniša Nikolić koji je posljednju sezonu proveo u Slovačkoj u timu DAC 1904. Iako je za njegove usluge bio zainteresovan sarajevski Željezničar, čini se da će se Nikolić vratiti u redove kluba gdje je i počeo profesionalnu karijeru.

Iako se govorilo o njegovom odlasku u Kazahstan, dres Slobode i u narednoj sezoni bi po svemu sudeći trebao nositi provjereni defanzivac Gradimir Crnogorac. U Slobodi očekuju da se Crnogorac pripremama priključi u nedjelju. Još uvijek je nejasna situacija oko Semjona Miloševića koji nije našao zajednički jezik sa upravom tuzlanskog premijerligaša pa su male šanse da ovaj igrač i naredne sezone nosi dres Slobode.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 08 jul 2010, 18:50

ovaj mali Borogovac ima ubitacan centarsut(bar u nizim ligama :) )
Dobro pojacanje za lijevu stranu, za klupe.Ako se Grado vrati i stana potpise to ce potpuno zatvorit odbranu i bocne pozicije i u rotaciji.
Uz potpis Saranovica nedostaje nam centralni vezni i napadac za ekipu koja bi mogla ganjati titulu ,pod uslovom da ne bude odlazaka.

Mujkic/Divkovic- na golu smo uz Zelju najjaci u ligi,tino je bolji od pola golama u ligi a za denisa ne treba govorit

Crnogorac,Drakul,Joguncic,Milosevic,Krasic,Borogovac- vise nego dovoljno u odbrani

Nikolic,Bekic,Tare kad se oporavi,zatim mali Efendic ,Gavaric,Malkic na sredini,drugi Bekic... tu nam dali jedan igrac,steta sto Jaha ode u Buducnost.

u napadu Smajlovic za sad samo,tu bi volio jos recimo Saranovica i malog Smigalovica te da je ostao Mujic..ovako nam i tu fali jos jedan igrac i to je ekipa za visok plasman.

mogla bi ovo bit neizvijesna liga, Borac se pojacao,Siroki je standardno jak,cini se da Zrinjski opet ima solidnu ekipu,Celik se pojacao,Zeljo isto tako je tu, zatim Sarajevo se pojacava ,a i mi haman necemo bit losi.
Mislim da dugo nije bilo vise konkurentnih timova u ligi,i to ovi "stari" ligasi su jaki,samo Velez fali.
Il se to napokon liga kristalise i stari "velikani" se vracaju il se nesto kuha tipa regionalne lige pa svi zele sto bolji plasman.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 08 jul 2010, 18:53

Sve sto imam reci jeste MASALA i nadam se da nece vise niko otic i nemora vala niko ni doc :mrgreen:, mada naravno nebi bilo na odmet jos kojeg dobrog i perspektivnog igraca namaknut :D.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 jul 2010, 18:56

@ultrasstyle_tz

Krasic je otisao iz time,Milosevic male sanse da se vrati,Almir Bekic ima ponude sa strane,volio bih da ode,da napreduje..Saranovic i Borogovac su dosli,dobro bi bilo da Milosevica sacuvaju..U napadu imamo Saranovica i Smajlovica,tu bi jos jednog trebali dodat,Mujic jos nista nije sigurno,moze se vratit ako mu isplate dugovanja ..Sta je sa Smigalovicem ? Ima i Boric je doveden,samo neznam sta igra ..

ajla
Kontakt:

Post Postao/la ajla » 08 jul 2010, 19:56

harry_90 je napisao/la:
ajla je napisao/la:
Djaba kad nemoze opet igrat ..
suti bolan reci masala..hehe....et harry moje informacije uvijek tacne kad sam ja rekla da ce se Crnogorac vratiti,,,,hehe...:D....jos samo Milosevic i to bi bilo too...:D
FKR 1987..

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 jul 2010, 19:58

Javi nam sta je za Milosevica,i hocel biti jos pojacanja :?: Ma dobro je ste je skinuo gips,nece ga najmanje jos biti 2-3 mjeseca,al bitno je da se oporavi :!:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.