Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
joj mireta stoj bio luuud u skoli sa rednek frizom
isti haman
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
To Pjanke u mladosti kad je imao 23,24.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
doppelganger 
Najveci nas majstor
samo toliko .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Isti Pjanke 1/1. 
Miraleme, zamoli kapitena De Rossia da te ne pustaju u Totenham.
Bice jovo-nanovo. Jos ako potpise duzi ugovor, zavrsio je.
Bice jovo-nanovo. Jos ako potpise duzi ugovor, zavrsio je.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
uvijek me ta slika nasmije....
evo krece konacno nova sezona. Roma protiv Catanie, na Olimpicu se ocekuje preko 50.000
sastav Rome
Stekelenburg;
Piris, Burdisso, Castan, Balzaretti;
Bradley, De Rossi, Pjanic;
Lamela, Osvaldo, Totti
evo krece konacno nova sezona. Roma protiv Catanie, na Olimpicu se ocekuje preko 50.000
sastav Rome
Stekelenburg;
Piris, Burdisso, Castan, Balzaretti;
Bradley, De Rossi, Pjanic;
Lamela, Osvaldo, Totti
Kako Roma da se bori za vrh kada se muci sa nekim Cataniama.
Pjanic slromasno, ali nista gori od ostalih.
Stvarno lose igraju, ocekivao sam vise od Zemana. Ali valjda ce bit bolje. A meni se cini da je ona igra od prosle sezone gdje su probali imat sto veci posjed lopte, vise odgovarala Pjanicu.Sheyi je napisao/la:Kako Roma da se bori za vrh kada se muci sa nekim Cataniama.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
jos kad pojedini kazu kako jako izgleda romaSheyi je napisao/la:Kako Roma da se bori za vrh kada se muci sa nekim Cataniama.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Francesco Totti : "Pjanić ce biti bolji od Modrića ! Dovoljno je samo reci da je Pjanić sa 18 godina napravio transfer iz Metza u Lyon za 8.5 miliona Eura a sada ima 22 godine, a Modrić sa 18 godina igrao u nekom Zrenjskom ili Zrinjskom ne znam mu ni tačno ime a sada mu 27 godina"
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
19RA81 je napisao/la:Francesco Totti : "Pjanić ce biti bolji od Modrića ! Dovoljno je samo reci da je Pjanić sa 18 godina napravio transfer iz Metza u Lyon za 8.5 miliona Eura a sada ima 22 godine, a Modrić sa 18 godina igrao u nekom Zrenjskom ili Zrinjskom ne znam mu ni tačno ime a sada mu 27 godina"
Bayern Munchen i FK Sarajevo.Senijad Ibričić mama i tata fudbala.
bas takoNedimko je napisao/la:19RA81 je napisao/la:Francesco Totti : "Pjanić ce biti bolji od Modrića ! Dovoljno je samo reci da je Pjanić sa 18 godina napravio transfer iz Metza u Lyon za 8.5 miliona Eura a sada ima 22 godine, a Modrić sa 18 godina igrao u nekom Zrenjskom ili Zrinjskom ne znam mu ni tačno ime a sada mu 27 godina"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Totti nema pametnijeg posla nego da komentira Modrića
Francesco Totti: Citav zivot navijam za Velez i to je najveci klub u BiH.19RA81 je napisao/la:Francesco Totti : "Pjanić ce biti bolji od Modrića ! Dovoljno je samo reci da je Pjanić sa 18 godina napravio transfer iz Metza u Lyon za 8.5 miliona Eura a sada ima 22 godine, a Modrić sa 18 godina igrao u nekom Zrenjskom ili Zrinjskom ne znam mu ni tačno ime a sada mu 27 godina"
Nema potrebe da tako generalizuješ stvari, ima nas i realnih navijača VeležaCartman je napisao/la: Francesco Totti: Citav zivot navijam za Velez i to je najveci klub u BiH.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
A jel to Stevanović i Totti navijaju za Velež,ako je tako za Sarajevo navijaju svi u Bayernu (provjereno) a od reprezentativaca svi osim Džeke i Svrake.Da ne spominjem Dynamo Dresden tamo i igrači i uprava uz FKS.zizu1991 je napisao/la:Nema potrebe da tako generalizuješ stvari, ima nas i realnih navijača VeležaCartman je napisao/la: Francesco Totti: Citav zivot navijam za Velez i to je najveci klub u BiH., a to je izjava Tottija, objavio je jedan od admina sa stranice na Facebooku od Stevanovića
Bayern Munchen i FK Sarajevo.Senijad Ibričić mama i tata fudbala.
Francesco Totti : Nisam mislio na Velez,zbunio sam se...Vec na Čelik, jer u njemu je igrao čak i Laudrup moj idolzizu1991 je napisao/la:Nema potrebe da tako generalizuješ stvari, ima nas i realnih navijača VeležaCartman je napisao/la: Francesco Totti: Citav zivot navijam za Velez i to je najveci klub u BiH., a to je izjava Tottija, objavio je jedan od admina sa stranice na Facebooku od Stevanovića
::::SAMO ČELIK::::
Bernd Stange: Sto mene vise ne citirate, yebo vas Totti.
Joj Zamorano, idi navijaj za Interzamorano je napisao/la: Francesco Totti : Nisam mislio na Velez,zbunio sam se...Vec na Čelik, jer u njemu je igrao čak i Laudrup moj idol
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Druze jel ovo tema od veleza i celika,ili od M.Pjanica ?zamorano je napisao/la:Francesco Totti : Nisam mislio na Velez,zbunio sam se...Vec na Čelik, jer u njemu je igrao čak i Laudrup moj idolzizu1991 je napisao/la:Nema potrebe da tako generalizuješ stvari, ima nas i realnih navijača VeležaCartman je napisao/la: Francesco Totti: Citav zivot navijam za Velez i to je najveci klub u BiH., a to je izjava Tottija, objavio je jedan od admina sa stranice na Facebooku od Stevanovića
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Trenutno korisnika/ca: galia95, General505 i 23 gosta.