Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

vrebac86
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la vrebac86 » 31 okt 2010, 19:20

postoji veoma velika mogucnost da Vedo napusti Hoffenheim i to u zimskom prelaznom roku,,i ako on to nebi volio ,, veoma zainteresiran je Stuttgart,,, i neki klubovi iz drugi liga 5 ali jos nista nije sigurno!!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 31 okt 2010, 19:27

Necromacer je napisao/la:Ibisevic moze komotno dsa promjeni ekipu. Propao je to je cinjenica. 5 je napadac ekipe , i realno ali realno Hoffe brze igra puno bez njega. Moram to priznati iako ga volim. Jos sada kada Obassi udje u top formu,nema sta da trazi pored igraca koji su bolji od njega. Nesto je zasro debelo dok ni sa klupe ne ulazi. ;)
Pa ne bih sebaš složio da je propao.Mislim da trenutno ni ostali igrači ne pružaju više od njega.Evo večeras ako iskreno pogledamo vidimo da je Sigurds.imao 2 gola i asist. .Prvi gol trefa čista (odnila se od protivnika,drugi penal,a i ja kad bi izvodio svaki prekid imao bi asistencijnu valjda bi je neko ugurao u gol.).mislim da ga je koštao crveni u kupu i fulanje zicera u prošlim utakmicama,dok je bio starter.što se mene tiče i kvalitet ostalih je pod upitnikom.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 okt 2010, 19:39

Hoffa igra odlicno.Povrijedjeni se polako vracaju.Jos danas ni Salihovica kao ni Simunica nije bilo.
Treci su u BL,pice i u kupu.
Vedo je trebao iskoristiti tu situaciju,medjutim kako stvari stoje kriza ga drma.
Ali opet je vise nego sigurno,da ce on dobiti sansu.Nije Hoffa Real ili Barcelona,bit ce tu jos crvenih i povreda drugih igraca.
Znaci treba je iskoristiti,A ne ''asikovati'' sa sudijom u pogresnom trenutku.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 31 okt 2010, 19:50

Hoffenheim je najbolje igre pružao kada je u napadu bio trio Ba - Obasi - Ibišević. Eh, kako je sada onaj Mlapa ili kako već tu, onda je tu sve manje i manje mjesta za slabe partije bilo koga od ovog gore trojca(Obasi je dugo bio van terena, tako da...). Sada je i Vukčević godinu stariji te i on čega k'o zapeta puška, pa će i on dobivati više minuta. Činjenica je da mu je Ragnick vjerovao kada niko nije, tako da je za očekivati da Vedo opet povrati to povjerenje i da počne zabijati i asistirati kako zna i umije. Tek je 10 utakmica iza nas, ne vjerujem da će ga se Ralph tek tako odreći, jer je Vedo ipak prvi napadač ekipe. Ono što me iznenadilo je neigranje u prošloj utakmici jer ga je i sam Ragnick pohvalio za zalaganje na treninzima. Ovo današnje odmaranje je plod onog poteza iz kupa, tako da...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 31 okt 2010, 20:47

Eh da je ljetos preso u Lazio. Oni prvi u Serie A, a za neke taj klub nije bio dovoljno velik za "Polusezonu".
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 31 okt 2010, 21:59

Ibisevic je u najvecoj krizi odkad ga ja pratim evo vec dvije godine u Hoffenheimu.

Mora je nesto brzo promjeniti jer Ba, Obasi, Tagoe, Mlapa su napadaci svi ispred njega sada u Hoffenheimu.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 nov 2010, 08:38

Demba Ba je jedino u prednosti nad Ibiševićem, ovi ostali - nikad.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

vedo & sejo
Kontakt:

Post Postao/la vedo & sejo » 01 nov 2010, 09:19

Jucer kad sam vidio da je kloc od Ragnicka ubacio Tagoe u drugom poluvremenu meni su oci ispale :( :(

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 01 nov 2010, 12:05

Pauk je napisao/la:Ibisevic je u najvecoj krizi odkad ga ja pratim evo vec dvije godine u Hoffenheimu.

Mora je nesto brzo promjeniti jer Ba, Obasi, Tagoe, Mlapa su napadaci svi ispred njega sada u Hoffenheimu.
a do jučer se špekulisalo o navodnom interesu Intera :? teško da će uopšte ostati u Bundesligi sa ovakvom formom pa čak i u Hoffenheimu. :(
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

yup
Kontakt:

Post Postao/la yup » 01 nov 2010, 12:29

Virtu4l je napisao/la:Demba Ba je jedino u prednosti nad Ibiševićem, ovi ostali - nikad.
Apsolutno.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 01 nov 2010, 14:39

Sudbina Vedada Ibiševića u Hoffu me neodoljivo podsjeća na sudbinu Eduarda u Arsenalu, uz iznimku da je Vedo puno više dao za Hoff nego Eduardo za Arsenal, pa je stoga i nešto duži period u kome mu se toleriše neučinkovitost. Na žalost, jučer se poklopilo mnogo stvari za Hoff pa su na terenu sjajno izgledali a to Ragnick eventualno može protumačiti da je bolje bez Vedada u ekipi nego s njim. Nadam se da do toga neće doći.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 01 nov 2010, 14:51

Ma ajde Vedo zabije jedan golcic i to je to....

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 01 nov 2010, 15:05

ma dajte ba ljudi kakva neucinkovitost covjek je super odigrao prvih 7 utakmica prvenstva...pa najvise je trcao od svih igraca,pritiskao odbranu,otvarao prostor,otkrivao se bio je nocna mora za odbrane protivnika.. i odigra lose poluvrijeme protiv gladbacha i odmah na klupu...vec sam ranije napisao da se prema njemu ima puno manje tolerancije nego prema ostalima kad igraju lose...uostalom prosle sezone je bio 3-4 tekme na klupi pa kad je ulazio pravio je dar-mar...jbg ovaj hoffenhaim je jaka ekipa ljudi imaju 6 kvalitetnih napadaca jbg nesh malo ukakis klupa te ceka...

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 01 nov 2010, 15:14

gruezi je napisao/la:ma dajte ba ljudi kakva neucinkovitost covjek je super odigrao prvih 7 utakmica prvenstva...pa najvise je trcao od svih igraca,pritiskao odbranu,otvarao prostor,otkrivao se bio je nocna mora za odbrane protivnika.. i odigra lose poluvrijeme protiv gladbacha i odmah na klupu...vec sam ranije napisao da se prema njemu ima puno manje tolerancije nego prema ostalima kad igraju lose...uostalom prosle sezone je bio 3-4 tekme na klupi pa kad je ulazio pravio je dar-mar...jbg ovaj hoffenhaim je jaka ekipa ljudi imaju 6 kvalitetnih napadaca jbg nesh malo ukakis klupa te ceka...
Nemoj to nama objašnjavati, objasni Ragnicku...
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 nov 2010, 15:50

Evo vec su pitari poceli gurat Skoru u repku, umjesto Ibisevica. :lol:

Kakav nam je selektor, sve je moguce.

yup
Kontakt:

Post Postao/la yup » 01 nov 2010, 17:07

Hi guys,

it was an intense week for TSG and me. After winning the match against Ingolstadt in the German cup and making it to the round of 16 we had an important league match against Hannover 96 yesterday.

Sadly, the coach decided to give me a break, so I wasn't called into action. Nevertheless, I'm happy of course that my teammates did a great job and won the match 4:0. The goals have been scored by Gylfie Sigurdsson (2x), Demba Ba and Peniel Mlapa. Due to the three points we reached the third position in the table and we have the chance to emphasize our goals in the difficult away match against Hamburger SV next week.

In addition to that, the dates and matches of the German DFB-Cup have been released yesterday. On December 21st or 22nd we will play at home against Borussia Mönchengladbach.

In the next week I'll try my best to get back into the starting eleven and to show the coach that I deserve to play.

Keep your fingers cross!

Vedo
Ne da se Vedo :D

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 01 nov 2010, 17:20

Ma ne brinem ja za Vedu,lahko j pobjediti Hannover sa igracem vise kuci,vidicemo kako ce Rangnik reagovati kad bude Hoff igrao protiv jacih ekipa. Vedad je svih ovih godina njihov najbolji strijelac i prije povrede i poslije povrede i tako ce i ostati. A ako dodju u pitanju njegovi nastupi u Hoff-u ,on sebi moze uvjek naci klub u Bundesligi,pa cak i bolji od Hoffenheima. Kad god hoce imao bi mjesta u Dortmundu ili Werderu,pogotovu u Dortmundu,jer ga Klopp beskrajno cjeni i ima samo rijeci hvale o njemu.

@ Curtman
Momcino,falil tebi sta? moras li svaku temu usrati svojim glupostima,komplekse lijeci negdje drugo,sta si naso po forumima srati. Cuj neko gura Skoru ispred Ibisevica,e svasta.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 nov 2010, 17:26

Pasodzigera je napisao/la:Ma ne brinem ja za Vedu,lahko j pobjediti Hannover sa igracem vise kuci,vidicemo kako ce Rangnik reagovati kad bude Hoff igrao protiv jacih ekipa. Vedad je svih ovih godina njihov najbolji strijelac i prije povrede i poslije povrede i tako ce i ostati. A ako dodju u pitanju njegovi nastupi u Hoff-u ,on sebi moze uvjek naci klub u Bundesligi,pa cak i bolji od Hoffenheima. Kad god hoce imao bi mjesta u Dortmundu ili Werderu,pogotovu u Dortmundu,jer ga Klopp beskrajno cjeni i ima samo rijeci hvale o njemu.

@ Curtman
Momcino,falil tebi sta? moras li svaku temu usrati svojim glupostima,komplekse lijeci negdje drugo,sta si naso po forumima srati. Cuj neko gura Skoru ispred Ibisevica,e svasta.
Citas li ti druge teme pametnjakovicu?
Alen Škoro je napisao/la:Koliko ja znam Vedad Ibisevic grije klupu u Hoffenheimu,i nije u nekoj formi...
A ako Alen nastavi s dobrim partijama,zasto da ne dobije poziv protiv Rumuna?

Po meni i Zeba ako ovako nastavi bi trebao dobit poziv onda,ima tu jos par igraca koji mi sad trenutno ne mogu na um past. Tipa Tosunovic ;) Decko je u izvanrednoj formi.
Zasto se ogranicavamo samo sa 20 uvijek istih igraca? I onda fol nemamo siroke klupe...
Razmislite malo bolje ;)

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 01 nov 2010, 17:47

@cartman

A to on kao neka relevantna osoba,koja se nesto pita i koja ce progurati Skoru umjesto Ibisevica?

I prestani na svkoj temi ubacivati Pitare,izgleda zbog njih nemas mirnog sna,pa ih moras u svakoj temi ubacivati. I Sehic je bio pozivan,iako je Buric 5x bolji,pa niko nije srao sto je pozvao nekog iz Zelje. Prestanite vise sa tim sranjima,reprezentacija je svijuh nas,a ne kakva vasa klupska prcija. Samo primitivci ,glupani ,idioti su mogli da zvizde igracima koji nisu iz njihovih klubova,a u reprezentaciji su. A desavalo se x puta.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 nov 2010, 17:55

Pasodzigera je napisao/la:@cartman

A to on kao neka relevantna osoba,koja se nesto pita i koja ce progurati Skoru umjesto Ibisevica?

I prestani na svkoj temi ubacivati Pitare,izgleda zbog njih nemas mirnog sna,pa ih moras u svakoj temi ubacivati. I Sehic je bio pozivan,iako je Buric 5x bolji,pa niko nije srao sto je pozvao nekog iz Zelje. Prestanite vise sa tim sranjima,reprezentacija je svijuh nas,a ne kakva vasa klupska prcija. Samo primitivci ,glupani ,idioti su mogli da zvizde igracima koji nisu iz njihovih klubova,a u reprezentaciji su. A desavalo se x puta.
Ma ne zanimaju mene pitari, nit navijam za Zelju. Ali su mi pojedini smjesni kako dizu jednog prosjecnog igraca kao Skoru. To je sve.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: klasik i 6 gostiju.