Postupak je bio seljački i ne provociraj, ja već 3 dana pišem aktivno po vašoj temi i nisam uopšte provocirao.ackeey je napisao/la:ova seljacina?
haha, pa jeste cole seljacina, a kocielny-a boli noga...

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Postupak je bio seljački i ne provociraj, ja već 3 dana pišem aktivno po vašoj temi i nisam uopšte provocirao.ackeey je napisao/la:ova seljacina?
haha, pa jeste cole seljacina, a kocielny-a boli noga...
Ima konjske zivce sa tim golmanima, Almunia nikad nece biti golman svjetske klase, a to je potrebno da bi se titula osvojila, mislim da je nakon danasnje predstave Almunie dolazak Schwarzera siguran...GunnerS je napisao/la:Ja se samo nadam da je Wenger gledao Almuniu...
Sam Wenger je izjavio da će bit nešto poslije ove utakmice, pa et, treba očekivat...niccolo je napisao/la: Nadam se da ce uskoro biti novosti u vezi pojacanja, pa da se imamo cemu nadati u ovoj novoj sezoni.
Pa ima dnevnik u pola osamGunnerS je napisao/la:Sam Wenger je izjavio da će bit nešto poslije ove utakmice, pa et, treba očekivat...niccolo je napisao/la: Nadam se da ce uskoro biti novosti u vezi pojacanja, pa da se imamo cemu nadati u ovoj novoj sezoni.
pjetlicu za koga ono ti navijas vidim novajlija siAbrofemi je napisao/la:Pa ima dnevnik u pola osamGunnerS je napisao/la:Sam Wenger je izjavio da će bit nešto poslije ove utakmice, pa et, treba očekivat...niccolo je napisao/la: Nadam se da ce uskoro biti novosti u vezi pojacanja, pa da se imamo cemu nadati u ovoj novoj sezoni.
Da ovo nije onaj sto je dosad napravio 30 accDevil je napisao/la:Stoka City.![]()
Nego kakva je tekma bila,nisam gledao ima li potrebe da gledam sutra snimak?
Dobra tekma u drugom poluvremenu u a prvom ispitivanje snaga... Arsenal čuvao loptu i napadao dok je Liverpool pokušao preko kontri... Na početku drugog imali šansu i zabili gol i onda sve u odbranu... Reina u 90' sam sebi ugura loptu u golDevil je napisao/la:Stoka City.![]()
Nego kakva je tekma bila,nisam gledao ima li potrebe da gledam sutra snimak?
NaravnoMonolog je napisao/la:Da li se ikada desilo da dva igrača koja debituju dobiju po crveni karton?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.