Forum
- L'Avvocato
- Kontakt:
Re: Forum
To za twitter bi bilo predobro 
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
To je torio_Ferdy88 je napisao/la:Da, taj dodatak, za post, da se mogu tvitovi prenositi, što bi bilo vrlo korisno posebno sad u toku prijelaznog roka, ali i za prenošenje izjava i mišljenja sportaša i drugih javnih osoba, koji koriste tviter kao sredstvo oglašavanja i komunikacije sa fanovima.
U vidu [tw]linktvita[/tw] ili tako nešto.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Pogledaćemo za par dana, trenutno su druge stvari u procesu.
OKK Sloboda, najstariji košarkaški kolektiv u BiH, angažovao je prvu pojačanje za narednu sezonu. Boje tuzlanskog kluba u narednom periodu će braniti talentovani košarkaš Luka Jovanović, koji je prošlu sezonu proveo u dresu Građanskog iz Bijeljine. Ova informacija je potvrđena i od strane KK Budućnost Bijeljina. Riječ je o klubu u kojem je ponikao Luka Jovanović, kao i zlatni kadetski košarkaški bh. reprezentativac Njegoš Sikiraš i reprezentativka naše zemlje Marica Gajić.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_kosarka/luka-jo ... oda/170190
OKK Sloboda je osnovana 2011 godine, ona je samo preuzela sve elemente stare KK Slobode, koja se btw ugasila.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_kosarka/luka-jo ... oda/170190
OKK Sloboda je osnovana 2011 godine, ona je samo preuzela sve elemente stare KK Slobode, koja se btw ugasila.
Re: Forum - pristup mobitelom
I jel se riješilo? Ja još uvijek imam isti problem dosta dugo, ali ne sa vijestima već ne mogu pristupiti forumu ni preko SportSport.ba app-a, a ni preko Forum SportSport.ba.
Čelik Zenica 1945
Aplikacija za forum je povučena iz upotrebe.
preko mobitela forumu pristupate kroz browser. samo ukucati standardnu adresu: forum.sportsport.ba
preko mobitela forumu pristupate kroz browser. samo ukucati standardnu adresu: forum.sportsport.ba
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Forum - pristup mobitelom
Kako povučena? Evo ja ulazim preko nje. I još ljudi posta kroz aplikaciju. 
Dolazila mi je ona obavijest da će biti povučena i više ne dolazi.
Dolazila mi je ona obavijest da će biti povučena i više ne dolazi.
- masteRofPoker
- Kontakt:
Suti, ne otkrivaj tajne.pride_of_merseyside je napisao/la:Kako povučena? Evo ja ulazim preko nje. I još ljudi posta kroz aplikaciju.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
do jučer sam i ja koristio aplikaciju za forum.
koliko znam moći će se koristiti aplikacija, ali neće biti update-a...
koliko znam moći će se koristiti aplikacija, ali neće biti update-a...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Izbacen je update aplikacije za iPhone.Elangelito7 je napisao/la:Vec 20tak dana sigurno nmg uci preko aplikacije sportsport.ba
Udjem ovako na forum jer je zasebna,ali onako vijesti da vidim nema sanse.
Brisao instalirao po 15 puta nista .iphone koristim
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trebalo bi da je rijesen problem za korisnike kojima se rusila allikacija.
Pitanje:
Na koji nacin funkcionise opcija koju imamo na raspolaganju kad pisemo post, a to je pohrani skicu ?
Na koji nacin funkcionise opcija koju imamo na raspolaganju kad pisemo post, a to je pohrani skicu ?
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
vjerovatno spasi post pa i kasnije da taj post imaš na "izvolte", ne moras ponovo pisati iznovaarelinho je napisao/la:Pitanje:
- BatistutA19
- Kontakt:
Zasto na ovoj najnovijoj verziji na android aplikaciji v2.0...Zasto nemA FORUM k hocel i kad bit...to mi bas bezveze
https://****.com - Secret Dating Site - No Selfie - Anonymous Sex Dating - [url=https://****.com/girls.html] Local Secret Girls Chat [/url]
i na staroj je samo link na forum u browseru.
jednostavno ukucaš forum.sportsport.ba u svoj browser i dobiješ istu stvar?
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Puno je praktičnije i brže koristiti forum preko aplikacije, ja sam svoju izbrisao i sad ne mogu da skinem opet hebaji ga
1946
- BatistutA19
- Kontakt:
Nije fora ukucat u browser zasto nema forum u onom MENI gdje imaju sve oblasti i hocel bit i zasto rezultata uzivo...Beezveze je ovo bez foruma onda mogu u browser ukucat sport ba i hajd....pa nek ubace forum u novu aplikaciju android ovu verziju 2.0 ovako ispada gora od stare verzijeadmin je napisao/la:i na staroj je samo link na forum u browseru.
https://****.com - Secret Dating Site - No Selfie - Anonymous Sex Dating - [url=https://****.com/girls.html] Local Secret Girls Chat [/url]
- bistrikboy
- Kontakt:
prebacite temu eurobasket u aktuelne
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=13&t=2997bistrikboy je napisao/la:prebacite temu eurobasket u aktuelne
A ovo u arhivu...
- BosnianKingdom
- Kontakt:
De ubacite Forum u meniu aplikacije nije fazon da idem preko browsera znaš kako to ljude mrzi,zar je toliki problem napraviti ikonicu i prijelaz na link jbt a svima bi bilo tri put lakše.. Udjes na SS.ba pročitaš vijesti, i odmah frm,a ne udjem čitam,pa tek onda se prebacuj tamo,kucaj,ulazi,čekaj i tek onda
Sabrine mi moje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.