mozda bi igrao 5, a mozda i 15.rekao sam već da još nema konstantu i minutaža bi mu zavisila od toga kakav mu je dan.ko zna, mozda ce za Hrvatsku na sljedecem Eurobasketu igrati i po 35 minuta ako digne igru na veći nivo. to mi u ovom trenutku ne znamo. stvar je u tome da da ti prodaješ nekakvu priču da se Ramljak kaje što je izabrao Hrvatsku. što naravno nije istina, jer se zna odavno da mu je Hrvatska prvi izbor i sigurno neće odustati od namjere da igra za Hrvatsku samo zato što je otpao s ovih priprema. pred njim je duga karijera i ima dosta vremena za njega, puno priprema sa A reprezentacijom Hrvatske. ako uspije izboriti mjesto u Hrvatskoj, odlično za njega. ako odluči da igra za BiH, opet odlično. samo mi nemoj te priče da ti znaš šta on osjeća i da li se kaje ili ne. ajd nećemo više o tomenerminh74 je napisao/la: cinjenica da aco vrti 7 igraca i da on veoma solidno igra na pozicijama 3 i 4 bi mu garantovala tih 15 minuta, tj. 5-6 minuta da odmori mirzu 8-10 minuta na 3
a nesto se nesjecam o postojanju icega sto nosi ime zapadna hercegovina jedino ako nisi mislio na livanjski kanton
i da, Zapadna Hercegovina kao regija postoji, čak ima i svoje prirodne granice. da se razumijemo, pod ovim ne mislim na nekakav novi entitet,na kanton ili neke druge političke i administrativne regije nego na prirodnu dio, jednostavno zapadni dio Hercegovine