NBA sezona 2016/2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2016/2017
Westbrook nije ni mogao sta zajebati protiv GSW jer se skrivao od lopte.
onda je i curry isti takav bezmoodash ove sezone?geoxx je napisao/la:Westbrook nije ni mogao sta zajebati protiv GSW jer se skrivao od lopte.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- Donnie Darko
- Kontakt:
Skriva karte za revanš u Oklahomi.geoxx je napisao/la:Westbrook nije ni mogao sta zajebati protiv GSW jer se skrivao od lopte.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nije li to bio dugogodusnji cilj onih koji su pomnije pratili OKC i "navijali" za Duranta?Da se "indijanac" Westbrook odmakne od lopte u clutch situacijama i prepusti lopta njemu ili sam ja nesto pobrkao?geoxx je napisao/la:Westbrook nije ni mogao sta zajebati protiv GSW jer se skrivao od lopte.
@kkbosna Pa valjda ti znas koliko je James "pojeo popare" zato sto nije bio clutch?Milion puta?On je svoje kritike odsluzio.
pa naravno, ali i dalje james nije clutch pa to izgleda niko ne smije spomenuti jer je uzeo titule... a to sto kyrie uzima loptu kad se odlucuje tekma je nebitnoNEZALAGANJE je napisao/la:@kkbosna Pa valjda ti znas koliko je James "pojeo popare" zato sto nije bio clutch?Milion puta?On je svoje kritike odsluzio.

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
James za mene nikada nije bio clutch u smislu da pogodi neki veliki sut u najvecim tekmama,ali je znao uraditi neki drugi clutch play.Asistirati,blokirati,skociti.Njemu je Kyrie idealan sada.On ce sve pripremiti,a ovaj decko je taj killer i definitivno bolji u tim situacijama.To ce negirati samo neupuceni.KK_Bosna je napisao/la:pa naravno, ali i dalje james nije clutch pa to izgleda niko ne smije spomenuti jer je uzeo titule... a to sto kyrie uzima loptu kad se odlucuje tekma je nebitnoNEZALAGANJE je napisao/la:@kkbosna Pa valjda ti znas koliko je James "pojeo popare" zato sto nije bio clutch?Milion puta?On je svoje kritike odsluzio.
Finale protiv Goldena prosle sezone, sutevi u 4. cetvrtini:
LeBron: 22/44 FG% 50% uz 12 asista
Irving: 13/37 FG% 35% i 5 asista
Prozivanje LeBrona za finale prosle sezone, u bilo kom obliku.
Ne cudi da pada snijeg vani.
Prozivanje LeBrona za finale prosle sezone, u bilo kom obliku.

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
konkretno pitanje: ko je pogodio sut za titulu?Clutch je napisao/la:Finale protiv Goldena prosle sezone, sutevi u 4. cetvrtini:
Prozivanje LeBrona za finale prosle sezone, u bilo kom obliku.Ne cudi da pada snijeg vani.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Cek,cek.Clutch period nije cijela cetvrtina i ti bi to treba da znas,niti ukljucuje suteve uzete i pogodjene kad je razlika veca od 5p.Clutch je napisao/la:Finale protiv Goldena prosle sezone, sutevi u 4. cetvrtini:
Prozivanje LeBrona za finale prosle sezone, u bilo kom obliku.Ne cudi da pada snijeg vani.
Kyrie. Sto direktno upucuje da LeBron nije clutch.KK_Bosna je napisao/la:konkretno pitanje: ko je pogodio sut za titulu?Clutch je napisao/la:Finale protiv Goldena prosle sezone, sutevi u 4. cetvrtini:
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Pricamo o NBA finalu.NEZALAGANJE je napisao/la:Cek,cek.Clutch period nije cijela cetvrtina i ti bi to treba da znas,niti ukljucuje suteve uzete i pogodjene kad je razlika veca od 5p.Clutch je napisao/la:Finale protiv Goldena prosle sezone, sutevi u 4. cetvrtini:
Tu clutch nije samo zadnji sut, niti zadnjih 5 minuta. Clutch je kad ekipa zasteka, sutevi ne ulaze i ti je stavis na svoja ledja, u bilo kom periodu utakmice. Clutch je JR Smith sa onim trojkama u 3. cetvrtini jer bez njih Cavsi vjerovatno ne bi ostali u utakmici.
Clutch je Klay Thompson u Game 6 protiv OKCa kad je vratio GS u zivot. Ali to sam samo ja.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@Clutch E jbg sada.Ti prosiri definiciju "clutcha" do pi.cke materine.Onda je clutch i kad je Kyrie cijelu onu 3.cetvrtinu igrao sam i zabio bruku poena,te ih vratio iz mrtvih i uopste doveo u priliku da osvoje titulu.U lrincipu se slazem s tobom,ali je prica o konkretnim sutevima u datom periodu.
Evo jedan podatak, nemojte mi samo srat o njima dvojici već o činjenicama koje on kaže.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Pa Kyrie jeste clutch.NEZALAGANJE je napisao/la:@Clutch E jbg sada.Ti prosiri definiciju "clutcha" do pi.cke materine.Onda je clutch i kad je Kyrie cijelu onu 3.cetvrtinu igrao sam i zabio bruku poena,te ih vratio iz mrtvih i uopste doveo u priliku da osvoje titulu.
Naravno da sirim jer pricamo o NBA finalu. Postoje super bitni trenuci utakmice i prije zadnjih 5 minuta, kad te x igrac nekako izvuce i odrzi u utakmici. LeBron je to uradio milion puta. I u NBA finalu. Hocemo reci da nije bio clutch u Game 6 protiv Spursa 2013 jer je promasio zadnji sut u regularnom dijelu? Ja znam a i ti znas da necemo.

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kao sto rekoh,razumijem te i slazemo se da u finalima ima vise clutxh momenata.Ali....pricamo o statistickom periodu koji se naziva "clutch".I u tom periodu bi on izgubio titulu da nije bilo Allena,ako pominjes tu tekmu.Dzaba mu sve sto je do tada uradio.Isto kao sto bi SA izgubio game 5 protiv DET da Horry nije pogodio onaj sut,ili LAL protiv SAC sa isto sutem Horrya bez obzira so su Shaq i Kobe odigrali odlicno.Znam da razumijes ovo sto pisem.Clutch je napisao/la:Pa Kyrie jeste clutch.NEZALAGANJE je napisao/la:@Clutch E jbg sada.Ti prosiri definiciju "clutcha" do pi.cke materine.Onda je clutch i kad je Kyrie cijelu onu 3.cetvrtinu igrao sam i zabio bruku poena,te ih vratio iz mrtvih i uopste doveo u priliku da osvoje titulu.
Naravno da sirim jer pricamo o NBA finalu. Postoje super bitni trenuci utakmice i prije zadnjih 5 minuta, kad te x igrac nekako izvuce i odrzi u utakmici. LeBron je to uradio milion puta. I u NBA finalu. Hocemo reci da nije bio clutch u Game 6 protiv Spursa 2013 jer je promasio zadnji sut u regularnom dijelu? Ja znam a i ti znas da necemo.
Joj i to famozno finale 2013-te. Danny Green / Gary Neal clutch kombinacija, ko bi od njih dvojice uzeo Finals MVP da su Spursi uspjeli pobjediti Heat?

onda je i clutch recimo tristan thompson koji je pogodio za 2:0 jer bez ta 2 poena ne bi cavsi dobili 1 razlike...NEZALAGANJE je napisao/la:@Clutch E jbg sada.Ti prosiri definiciju "clutcha" do pi.cke materine.Onda je clutch i kad je Kyrie cijelu onu 3.cetvrtinu igrao sam i zabio bruku poena,te ih vratio iz mrtvih i uopste doveo u priliku da osvoje titulu.U lrincipu se slazem s tobom,ali je prica o konkretnim sutevima u datom periodu.
ja koju god statistiku pogledam James prvi sto se tice Clutch momenata
ovdje je uvijek zadnji
ako sam dobro shvatio forumase,clutch je onaj igrac koji uzme zadnji shut,pogodio ili ne

ako sam dobro shvatio forumase,clutch je onaj igrac koji uzme zadnji shut,pogodio ili ne

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pa Danny je oborio rekord finala u toj seriji sa brojem pogodjenih trojki.S obzirom da je igrao i jako dobru odbranu,te da je SA tada,vise nego danas,preferirao sistem gdje se svako moze istaci,mislim da bi to bio on.Mada je i Timmy imao jako do ru sveukupnu seriju i to u 37.godini.Luminary je napisao/la:Joj i to famozno finale 2013-te. Danny Green / Gary Neal clutch kombinacija, ko bi od njih dvojice uzeo Finals MVP da su Spursi uspjeli pobjediti Heat?

@kkbosna To je to.
@lumani Objasnih ja fino nekoliko postova iznad kakav je clutch igrac,za mene,mimo statistike sada,James.Naravno,statistiku mu niko ne moze osporiti,ali kako rekose i u clanku koji sam postavio sinoc,svi clutch brojevi i dalje ne mogu dati jasnu sliku clutcha.
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 28 dec 2016, 13:08, ukupno mijenjano 1 put.
Ma Duncan bi uzeo. Kako je brutalno odigrao to finale, sa 36 na ledjima.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.